Eu cred cã ne legãm foarte ușor de niște concepte pe care nu le înțelegem atât de bine, cum ar fi "democrația" sau "libertatea de exprimare". S-a mai discutat foarte mult despre ele, atât aici cât și pe oricare alt forum. În condițiile în care orice e permis, spațiul de discuție devine insuportabil, iar scopurile inițiale nu mai pot fi îndeplinite. Libertatea supremã de exprimare e sã vã faceți propriile site-uri, dacã munca voluntarã a unor oameni care au, ca și voi, diverse alte lucruri de fãcut pe acasã, nu vã satisface. FCSTEAUA.RO e site-ul suporterilor steliști și ne dãm strãduința ca lucrurile sã rãmânã așa, dar nu putem fi perfecți, și nu avem cum sã vã mulțumim pe toți. Ãștia suntem (și, fie vorba între noi, vã așteptãm sã vã alãturați nouã. Majoritatea redactorilor, inclusiv subsemnatul, au fost inițial cititori nemulțumiți de un aspect sau altul).
În ceea ce-l privește pe domnul Ardeleanu, încã din momentul în care a acceptat sã ne trimitã articole am fost sigur cã ele vor fi de o calitate deosebitã, și cã vom face un salt calitativ odatã cu acest moment important pentru echipa noastrã redacționalã.
Nu-i putem pretinde sã înțeleagã fenomenul comunitãților virtuale în același mod cu noi, cei care ne petrecem o parte mult mai mare a timpului în aceastã "lume". Sfatul meu (dacã îmi pot permite sã-i dau un sfat) este sã se aștepte în continuare la critici (sunt inevitabile, dar sper cã vor rãmâne o minoritate), și sã realizeze cã o parte a lor va fi mereu sub nivelul suportabilitãții. Acesta e unul din dezavantajele Internetului - are încã un aspect de Vest Sãlbatic.
Dar indiferent dacã va accepta sau nu sã-mi urmeze sfatul, îl asigur (și cred cã vorbesc în numele întregii echipe FCSTEAUA.RO) cã ne dorim sã-i publicãm în continuare articolele indiferent de conținutul pe care acestea îl vor avea. Domnul Constantin Ardeleanu are din partea noastrã mânã liberã, și considerãm cã e un drept pe care și l-a câștigat prin contribuția pe care și-a adus-o pânã acum la universul stelist.
Vã mulțumim cã sunteți alãturi de noi!