FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Adevarurile stelistului bine informat

«12»
Andrei SAVA14.03.2008 11:54
. Steaua, intre realitate si diversiune

..Onlinesport

Adevarul este ca nu mi-a venit sa cred cand am vazut un astfel de articol in OLS. Mai ales ca era semnat "Onlinesport"...

Nu l-o fi vazut Argus Cusnarencu... :whistle:

Imi permit sa adaug urmatoarele randuri:

...declarații agresive, comentarii incitatoare din partea mâzgãlicilor avizi de scandal, mutarea interesului de la lupta din teren spre balacãreala din presã. Desigur, MM este mai spumos în exprimare, pare sã fi uitat cã nu mai este umbra lui GgB și menține acea aroganțã sâcâitoare. Adi, atât de sclipitor în teren, are o vorbã mai bolovãnoasã, nu atrage cu nimic. Ar putea lua exemplu de la echilibratele declarații ale Fiarei…

ªi, totuși, e un simplu meci. Simplu, dar crucial. Pentru cã șirul victoriilor inaugurat de acel 3-1 cu echipa fanfaronului Mureșan trebuie sã continue. Dacã e posibil, chiar neîntrerupt… De aceea, important este pentru noi ca echipa aruncatã în luptã de Lãcãtuș sã joace mãcar ca în meciul cu ecomacșii. Adicã MMM sã triumfe în fața lui MM…

Pe unii îi preocupã modul cum ar trebui sã îi întâmpinãm pe Dan și MM, foști steliști care ar putea opri echipa noastrã din încercarea de a rãsturna pronosticurile multora care dau ca viitoare campioanã a României echipa în care cei 1-2 români par rãtãciți printre expați. Pai, cum sã îi întâmpinãm? Cu aplauze pentru ceea ce au realizat sub culorile roș-albastre și cu speranța cã actuala lor echipã va urmãri doar mingea, nu va aplica tactica pãmântului pârjolit, nu va înlocui fotbalul cu acțiuni de tip kamikadze, care sã ne subțieze lotul înaintea expediției de pedepsire din Giulești…

ªi, cine știe, pânã-n Paști s-o mai liniști și finanțatorul. ªi noi...

Fara a fi un adept al teoriei conspiratiei, parerea mea este ca scopul inventarii de astfel de conflicte are ca tinta nu numai jucatorii si conducerea Stelei, ci si publicul. Se urmareste incitarea si provocarea de incidente care sa duca la suspendari si alte probleme care sa ne opreasca din aceasta dificila incercare: cucerirea celui de-al 24-lea titlu. Pentru ca, asa premiat cum e, locul 2 nu e de noi...

cicerone15.03.2008 01:56

fara comentarii de prisos,realitatea!

mazilinho15.03.2008 18:20

HAI SA CASTIGAM DUMINICA CU Unirea URZICEANI CRED CA SCORUL VA FII 2-0 fular-campionii

:thumbdown: Urziceni

:thumbsup: Steaua forzateauafularultras

«12»