FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Ne luptam si cu presa?!

«12»
SebahSTEAUA12.03.2008 17:07

Bine, ai dreptate, nu stiu daca ai trecut vreodata prin redactia vreunui ziar, dar observ ca tu le stii pe toate, ca un om mare ce esti. In legatura cu faptul ca spui ca sunt off topic,eu nu vorbeam de Lacatus ci de faptul ca cei care vad in presa cel mai mare dusman sufera de mania persecutiei si lucrurile nu sunt chiar atat de roz.In speta, materialul din Prosport,cum ca Lacatus si Neaga se ignora este adevarat.Repet, e drept ca presa de multe ori baga zazanie cum spunea IONUTZ,dar stiri inventate nu exista. Sintagma "surse din cadrul clubului" nu este un jeg si daca tu crezi ca este o inventie, ei bine afla ca foarte rar jucatorii spun in numele lor ce se intampla si foarte des o fac sub protectia anonimatului.Imagineaza-ti ca o buna parte din jurnalisti au prieteni in presa.De aici da-ti seama singur.

Geo Stelistul12.03.2008 18:24

Dupa ce ProSport ne-a spus ca Laca s-a certat cu Petre Marin, Ionut Rada si Rica Neaga, in ziarul de maine o sa aflam ca si Emeghara e la cutite cu Marius Lacatus. Intamplator, am avut azi onoarea sa asist la antrenamentul echipei si toti jucatorii erau cu zambetul pe buze, se tineau de glume. Starea nu e deloc tensionata, asa cum vor sa o faca astia din presa :steag_sah_mic:

stelist100%12.03.2008 19:56

SebahSTEAUA,tu ai trecut vreodata printr-o redactie a vreunui ziar?? iti spun din surse proprii (am o ruda care lucreaza in presa) daca esti om cu bani si intr-un ziar apare scris ceva despre tine care nu-ti convine apelezi la toate pilele si in ziarele lor apar numai lucruri bune care le contrazic pe cele scrise in ziarul respectiv ... presa romana e de kkt

noname_fu12.03.2008 20:09

eu cred ca lucreaza la un ziar. sau are ochelari de cal. :rolleyes:

stelist100%13.03.2008 14:26

noname_fu a lucrat la un ziar acum comenteaza stirile la antena 3 M**E presa romana :D

SebahSTEAUA13.03.2008 14:58

eu comentez stirile la antena 3? =))

ultrash13.03.2008 18:06
stelistu_613.03.2008 20:14

Toate articolele cu Steaua, pentru Gsp sunt de succes...

«12»