FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Ne luptam si cu presa?!

«12»
noname_fu12.03.2008 01:02

Cu exagerarile lor legate de galerii m-am obisnuit dar asa ceva n-am mai vazut de mult:

5 articole care agita spiritele , cu cateva zile inainte de cele mai importante 2 meciuri din sezonul acesta:

Cãpitanul Stelei va evolua în apãrare, așa cum a cerut Becali dupã meciul cu Pandurii.

http://www .gsp.ro/stire/a-decis-Gigi-Radoi-va-juca-stoper-cu-Urziceni-57864.html

Habibou sperã sã joace titular cît mai fundînd. Pentru meciul din etapa viitoare cu Unirea, Lãcãtuș îl va lãsa tot rezervã pe Habib Habibou

http://www .gsp.ro/stire/habibou-vreau-sa-joc-mai-mult-57865.html

În 2008, sistemul defensiv al Stelei pare mai șubred decît în toamnã.

http://www .gsp.ro/stire/defensiva-Stelei-sufera-citeste-analiza-gazetei-57888.html

Ovidiu Petre a reacționat la criticile fanilor și s-a arãtat deranjat de popularitatea de care se bucurã strãinii din lot

http://www .gsp.ro/stire/Ovidiu-Petre-a-rabufnit-57869.html

Ricã Neaga e nemulțumit de statutul de rezervã și a cerut sã fie lãsat sã joace la echipa a doua.

http://www .gsp.ro/stire/rica-Neaga-vreau-la-Steaua-ii-57848.html

Nu sunt adeptul teoriilor conspirationiste, dar un atac mai vadit nu cred ca putea sa existe. Nu pot sa cred ca e doar o coincidenta! Ne luptam si cu presa in drumul spre titlu? Jurnalistii astia nu au pic de respect pentru ceea ce inseamna Steaua? Parca sustin mereu ca nu o confunda cu Becali...

P.S.: am facut un thread nou deoarece vreau sa vie vazute aceste articole de cat mai multa lume. Il puteti sterge dupa o zi-doua, please don`t move.

MoWeed12.03.2008 05:50

Toate cele 5 sunt de la GSP ceea ce nu e de mirare. GSP-ul ataca Steaua de mult timp....

forever_STEAUA12.03.2008 08:01

Las' cã nici cu prosport nu mi-e rușine...

vlad7512.03.2008 09:25

MIE IMI ESTE RUSINE CU prosport! :wink:

1on12.03.2008 09:31

Cu toții sunt în stare sã atace pe oricine pentru a vinde cât mai multe lãturi.

Geo Stelistul12.03.2008 09:33

Cum de in Prosport inaintea meciului cu CFR apare un interviu cu Andrey care face praf pe toata lumea? Cum de inaintea meciului cu Urziceni apare un interviu cu Elton, care spune ca vine in Romani, sau cu Dan Petrescu spunand ca vrea sa antreneze Steaua.

Si din GSP: "Mutarea vine dupã ce Becali a declarat în urma partidei cu Pandurii cã "Rãdoi trebuie sã joace fundaș. Nu înțeleg de ce s-a schimbat echipa din meciul cu CFR, din moment ce atunci am jucat perfect. Mirel va juca stoper indiferent de ce vrea Lãcãtuș".

Nu vreau sa ii iau apararea lui Gigi, dar am vazut cu ochii mei declaratia la TV si a zis ceva de genul. "Marius a gandit excelent tactica la meciul cu Pandurii. L-a tinut pe Radoi la mijloc, am dat un gol, si apoi l-a mutat in aparare. Exceptional a facut tactica". Nu inteleg de unde pana unde ce au pus ei in ziar.

JDERUL12.03.2008 10:08

Un vechi proverb romanesc ne atentioneaza:,,Cand te hranesti din troaca porcilor,te amesteci cu ei".Nimic mai adevarat in cazul stiristilor-raspandaci cu salarii si pretentii de ziaristi!

forever_STEAUA12.03.2008 10:30

@ vlad75 și GEO

Helãu, de ironie ați auzit?

vlad7512.03.2008 11:53
@ vlad75 și GEO

Helãu, de ironie ați auzit?

@forever_STEAUA,helau! de sarcasm ai auzit???Ti se pare ca sunt "blonda"?Sau ca seman cu Nicolita??

forever_STEAUA12.03.2008 12:11

OFF TOPIC:

@ vlad75

Am auzit, am auzit... Dar totuși unde e sarcasmul în afirmația "Mie imi este rușine cu prosport"?

yo_marius12.03.2008 12:19

si mai OFF-TOPIC (sau nu...)

Daca spun :" Ziaristii romani, in marea lor majoritate, sunt pupincuristi, idioti, nenorociti, flamanzi, corupti etc..." dau dovada de ironie, sarcasm sau pur si simplu spun adevarul? :rolleyes:

steaua_gloria12.03.2008 12:52

Dupa cum se spune si mai sus nu sunt singurii care ca dracii incing atmosfera.

MoWeed12.03.2008 13:52
si mai OFF-TOPIC (sau nu...)

Daca spun :" Ziaristii romani, in marea lor majoritate, sunt pupincuristi, idioti, nenorociti, flamanzi, corupti etc..." dau dovada de ironie, sarcasm sau pur si simplu spun adevarul? :rolleyes:

Spui adevarul..... :thumbup:

vlad7512.03.2008 14:09
OFF TOPIC:

@ vlad75

Am auzit, am auzit... Dar totuși unde e sarcasmul în afirmația "Mie imi este rușine cu prosport"?

off topic

Of @foreever_STEAUA acum facem analiza pe text? In definitv chiar nu este sarcasm cand spun ca-mi este rusine cu prosport.Dar tie,de ce nu ti-e rusine cu el??? E greu sa-ti dai seama ce-am vrut sa spun atata timp cat nu auzi tonul si accentul cu care o spun. Sper ca nu-i nicio polemica pe tema acestui subiect.O zi buna.

SebahSTEAUA12.03.2008 15:03

Asa e tot romanul.Sufera de teoria conspiratiei.Dragilor,fie ca va convine, fie ca nu, in foarte multe articole este purul adevar. Refuzati sa credeti in continuare,poate e mai bine.Dar inainte de a va lua dupa site-ul oficial care dezminte tot,mergeti la un antrenament si vedeti cum sta treaba.Dar asa e:Toata lumea e impotriva noastra.Hai ca incepem sa semanam cu subpodarii.

noname_fu12.03.2008 15:29
Nu sunt adeptul teoriilor conspirationiste, dar un atac mai vadit nu cred ca putea sa existe. Nu pot sa cred ca e doar o coincidenta!

Ma asteptam sa vina un baiat destept ca tine sa-mi spuna ca sunt ca toti romanii (?!). Hai Fortzza Steaua :kisstogether:

SebahSTEAUA12.03.2008 15:45

ce ironic esti tu :). bravo tata. ce zici,mergem impreuna la antrenament?sa vedem cat vorbeste Lacatus cu Neaga.Tu stii ca azi a avut Steaua antrenament?Exersau suturi.Stii cum era?rata Dayro,Lacatus-bravo Dayro,dadea gol Pepe-bravo pepe, rata habibu-bravo habib,dadea gol Neaga-PAUZA,NIMIC,niciun comentariu..Dar sigur, TOATA LUMEA ESTE IMPOTRIVA NOASTRA.La noi toate sunt roz,nu?asa zice steauafc.com. E de incredere ;)

noname_fu12.03.2008 16:03

"Andone? Printre cei mai buni antrenori din România"

http://www.gsp .ro/stire/Andone-printre-cei-mai-buni-antrenori-din-Romania-58022.html

+ inca 2 articole legate de conflictul ciobanului cu Lita Dumitru si Hagi.

Seba, e parerea ta, ti-o respect dat hai sa nu transformam topicul intr-o polemica penibila.

yo_marius12.03.2008 16:06

@noname_fu

iar tu ar fi bine sa nu transformi topicul asta in "arhiva articolelor GSP".

noname_fu12.03.2008 16:14

Tu ar fi bine sa citesti ce-am scris in primul post... e vb de articolele aparute inaintea meciurilor decisive cu Urziceni si tiganii.

SebahSTEAUA12.03.2008 16:23

Nu sunt de parte presei si nici nu am chef de polemici.Dar m-am saturat sa vad cum voi credeti ca vina este mereu in alta parte, in timp ce Laca e perfect, atmosfera e superba si altele.Ma rog,fiecare cu opinia lui.Este adevarat,ziarele trebuie sa se vanda, scandalurile sunt promovate, dar nu inventate.

IONUTZ-CIPRIAN12.03.2008 16:31

Sa spunem ca si presa a facut din tantar armasar si de multe ori a bagat zanzanie in echipe intre echipe si intre conducatori,asta numai pentru a se vinde sau pentru a avea audienta,sincer astia s-au amestecat de multe ori si au o vina pentru cea ce se intampla in lumea fotbaluilui!

noname_fu12.03.2008 16:39

Aici nu vorbim despre Lacatus sau despre vina. Ai alte topicuri in care poti discuta despre aceste subiecte. Aici vbim despre presa , care (cel putin referitor la stirile despre suporteri, galerii si actiunile lor) inventeaza 30% din articole si exagereaza restul de 70%. Si cand se bazeaza doar pe hear-say eu tot inventat il consider pentru ca stiu ca deontologic este sa verifici stirea din 3 surse diferite. Asa ca, stiind acest lucru foarte bine pot extrapola si spune ca si in cazurile acestea inventeaza! Poate ma insel, dar e ca in povestea cu baiatul care striga "lupul".

Vb unui cantec... presa cea mai mare tarfa.

mountytoma12.03.2008 17:05
Nu sunt adeptul teoriilor conspirationiste, dar un atac mai vadit nu cred ca putea sa existe. Nu pot sa cred ca e doar o coincidenta! Ne luptam si cu presa in drumul spre titlu? Jurnalistii astia nu au pic de respect pentru ceea ce inseamna Steaua? Parca sustin mereu ca nu o confunda cu Becali...

P.S.: am facut un thread nou deoarece vreau sa vie vazute aceste articole de cat mai multa lume. Il puteti sterge dupa o zi-doua, please don`t move.

nu e de mirare. gsp-ul a ajuns la un trafic de peste 1000000 vizitatori si asta numai datorita subiectelor legate de Steaua. ce conteaza ca sunt inventate, fabricate? pentru ei banii din publicitate sunt esentiali.

asa ca va propun, ca raspuns, sa nu mai accesam site-ul lor si sa cerem si prietenilor sa nu o mai faca.

NIMIC NU II VA DUREA MAI TARE!

MoWeed12.03.2008 17:06
nu e de mirare. gsp-ul a ajuns la un trafic de peste 1000000 vizitatori si asta numai datorita subiectelor legate de Steaua. ce conteaza ca sunt inventate, fabricate? pentru ei banii din publicitate sunt esentiali.

asa ca va propun, ca raspuns, sa nu mai accesam site-ul lor si sa cerem si prietenilor sa nu o mai faca.

NIMIC NU II VA DUREA MAI TARE!

Eu nu-l mai accesez de foarte mult timp tocmai datorita faptului ca o mare parte din articolele despre Steaua sunt ori inventate complet ori sunt declaratii interpretate "gresit"

«12»