FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Multimedia pe Ghencea

«12»
moraru andrei14.03.2008 20:58
Eu am intrat la meciul cu Dinamo cu un fuji de 8.3 mega dupa mai multe parlamentari cu jandarmul insa am descoperit o metoda mult mai usoara. Daca aparatul e slim(al meu e asa si asa) il pui in palma in spatele portofelului si ridici mainile sa te controleze. Nici nu se mai uita la ce ai in mana daca faci gestul asta+ daca mai iei si o fata de om serios este ok.

PS. eu asa fac mereu dupa meciul cu Dinamo.

Atata timp cat nu arunci cu ea pe teren e bine.Nu stiu dak ati vazut dar la un meci in Turcia niste suporteri au inceput sa arunce cu telefoanele in jucatori.Oricum romanii sunt prea zgarciti sau mai bine spus saraci ca sa recurga la astfel de fapte extreme

robert_1117.03.2008 06:21

Am reusit sa intru cu aparatul foto si la acest meci. Poze aici.

novac17.03.2008 08:34

Bravo robert 11 ... a meritat! Unele poze sunt chiar reusite! Sper ca ai vazut si ceva faze din meci printre poze :smile:

robert_1117.03.2008 09:08

Da. Am vazut destule. Cele mai multe prin obiectivul aparatului. :). Imi pare rau ca nu pot face rost de o intrare in zona de foto a stadionului sa fac niste poze de la nivelul gazonului. Asta ar fi unul din visurile mele, dar care probabil nu se va materializa niciodata. :(

Virgil17.03.2008 09:23

Excelente imagini. Felicitari Robert. :)

«12»