Salutare la toata lumea. Am si eu o nelamurire. Datorita faptului ca am avut ceva probleme in a intra pe stadion la meciul cu CFR, cu un aparat foto, doresc niste lamuriri sau explicatii la ceea ce se intampla. Unul dintre oamenii de la prima intrare (intarea in complex) mi-a spus ca n-am voie cu aparatul foto in stadion. M-a dus la un alt individ (civil) care ma intreaba ce vreau. I-am explicat ca am fost trimis la el de catre jandarm si i-am explicat treaba cu aparatul foto. Tot ca n-am voie cu el mi-a spus si el insa mi-a sugerat sa ma duc sa ma intreb exact la intrearea in stadion. Ceea ce am si facut. Acolo, acel individ care tot introducea tichetele in minunatul sistem de ticketing m-a intrebat ce rezolutie are aparatul foto. STUPOARE !!!. Ce legatura are rezolutia aparatului foto cu meciul? Nu vad care este diferenta dintre un aparat foto slab, cu o rezolutie mica si cu unul semiprofesional cu o rezolutie mai buna?
Ma poate lamuri cineva? Exista vreo directiva data de club, precum ca suporterii n-au voie sa introduca in stadion aparate foto cu anumite rezolutii? Sau daca nu exista asa ceva, ce pot face pentru a nu avea aceleasi probleme la urmatoarele meciuri?
PS: aparatul meu este un Sony H7