FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Multimedia pe Ghencea

«12»
robert_1111.03.2008 20:37

Salutare la toata lumea. Am si eu o nelamurire. Datorita faptului ca am avut ceva probleme in a intra pe stadion la meciul cu CFR, cu un aparat foto, doresc niste lamuriri sau explicatii la ceea ce se intampla. Unul dintre oamenii de la prima intrare (intarea in complex) mi-a spus ca n-am voie cu aparatul foto in stadion. M-a dus la un alt individ (civil) care ma intreaba ce vreau. I-am explicat ca am fost trimis la el de catre jandarm si i-am explicat treaba cu aparatul foto. Tot ca n-am voie cu el mi-a spus si el insa mi-a sugerat sa ma duc sa ma intreb exact la intrearea in stadion. Ceea ce am si facut. Acolo, acel individ care tot introducea tichetele in minunatul sistem de ticketing m-a intrebat ce rezolutie are aparatul foto. STUPOARE !!!. Ce legatura are rezolutia aparatului foto cu meciul? Nu vad care este diferenta dintre un aparat foto slab, cu o rezolutie mica si cu unul semiprofesional cu o rezolutie mai buna?

Ma poate lamuri cineva? Exista vreo directiva data de club, precum ca suporterii n-au voie sa introduca in stadion aparate foto cu anumite rezolutii? Sau daca nu exista asa ceva, ce pot face pentru a nu avea aceleasi probleme la urmatoarele meciuri?

PS: aparatul meu este un Sony H7

102786.jpg
bodanelu11.03.2008 20:59

@robert si eu am in fuji tot semiprofesionist si prefer sa nu`l iau la meci ca sa nu am problemele care le-ai avut si tu!

robert_1111.03.2008 21:06

Pai nu mi se pare normal. Ceva trebuie facut. E absurd sa nu pot veni la meci cu ce aparat foto vreau. Sau altfel spus, trebuie sa-mi cumpar doua aparate foto. Unul slab pentru meciuri si altul bun pentru scopuri personale. E penibil.

andyro11.03.2008 21:30

Ideea de baza (si gresita dupa parerea mea) e sa nu faci filmari (fotografii, filme) profesionale, deoarece exista exclusivitate pentru filmari si fotografi acreditati, etc. Din ce stiu eu, tot din discutiile avute cu cei de acolo, nu ai voie cu aparate care au mai mult de 7 Mpx - normal ca nu s-a obosit nimeni sa faca o regula profesionista, asa ca au luat si ei ce au prins la indemana - megapixelii ca reper.

Repet, nu e o opinie oficiala (de altfel, ma indoiesc ca iti poate furniza cineva un raspuns oficial aici sau pe siteul oficial), ci doar o concluzie rezultata in urma "intamplarilor". Se adauga altor aberatii, gen telefonul trebuie sa fie functionabil, brelocul sa nu aiba prea multe chei, etc.

"Workaroundul" e sa ii zici ca are 5-6 Mpx sau ceva :D .

axl11.03.2008 21:33
nu ai voie cu aparate care au mai mult de 7 Mpx

Din cate am observat eu mai degraba se leaga de marimea aparatului decat de numarul de mega-pixeli. Cu cat e mai mare cu atat li se pare ca-i mai profesionist.

carminastan11.03.2008 22:32

da, pentru ca al meu aparat are 7 Mpx, dar e slim (ixus) si niciodata nu mi-au zis nimic

1on11.03.2008 23:34

Legile sunt idiot formulate și interpretabile în fel și chip. La întâlnirile dintre organizatori și forțele de "ordine", se interpreteazã dupã nori, superiorii le spun jandarmilor cât țin minte, aceștia pricep cât îi duce capu' (adicã mai deloc) și le aplicã dupã cum li se scoalã.

George Stan12.03.2008 10:08
da, pentru ca al meu aparat are 7 Mpx, dar e slim (ixus) si niciodata nu mi-au zis nimic

exact, iar eu am avut probleme cu un DLSR de 6 MP :)

Asta e posibil numai si numai in Romania, unde orice este interpretabil, unde legea nu exista sau e aplicata dupa mintea si intelegerea unor oameni cu gandire precara.

Si eu am avut problemele pe care le-a avut cel care a inceput discutia. Am mers din jandarm in jandarm la superior, paa m-au dus la un asa-numit, organizator de meci. Il stiti cu totii, in ultimul timp sta pe banca Stelei, cred ca e ceva nepot de-al ciobanului. Acesta, dupa cateva aaa, iii-uri a zis ca daca nu arunc cu el in teren e ok :stupid:

greco12.03.2008 19:46

Cu laptop ai voie? :yes:

Fane_casieru'12.03.2008 20:19

Problema sta in felul urmator:

Daca dai peste vreun ghetzoi care vrea sa Para mai destept si mai important decat ceilalti nu o sa te lase nici cu un aparat de 5 mp,daca ai norocul sa nimeresti un pandar cu ceva materie cenusie in cap,poti intra si cu un aparat de 8mp.La meciul cu chefere eu am avut un aparat de 8mp si nu mi-a zis nimeni nimic.

axl12.03.2008 20:21

Da, Fane, da' ala era slim. Chiar foarte slim. Iti zic eu, marimea conteaza.

yo_marius12.03.2008 20:49
Iti zic eu, marimea conteaza.

Si tu de unde stii, ma rog? Ceva de povestit? :laugh:

clausblaus12.03.2008 21:06
Legile sunt idiot formulate și interpretabile în fel și chip. La întâlnirile dintre organizatori și forțele de "ordine", se interpreteazã dupã nori, superiorii le spun jandarmilor cât țin minte, aceștia pricep cât îi duce capu' (adicã mai deloc) și le aplicã dupã cum li se scoalã.

Total de acord.Dar,sincer,cate legi in tarisoara asta scumpa nu sunt interpretabile?Cu siguranta nici cei ce elaboreaza aceste legi nu stiu sa le aplice!De ce? Simplu....sunt PROST GANDITE!

robert_1113.03.2008 08:38

Daca se pune problema de megapixeli, inseamna ca eu nu prea pot intra cu el pe stadion. Aparatul meu are 8.1 Mp. Dupa cum se vede si in poza, este si mai marisor, ca sa nu mai spun, daca atasez si parasolarul la aparat, inseamna ca nu intru nici in 100 de ani cu el. Nu are nimeni intrare la ofiterul de presa al clubului? El ne poate spune cel mai bine. Am pe cineva care lucreaza la BBC si a primit un mail candva odata de la ofiterul de presa in care se comunica ceva de genul asta, insa acest prieten al meu nu mai are mailul respectiv.

novac13.03.2008 09:09
Da, Fane, da' ala era slim. Chiar foarte slim. Iti zic eu, marimea conteaza.

Marimea "teleobiectivului" mai bine zis ... poti intra cu 8 Mp daca sunt sub forma de "sapun". Daca ai sticla mai mare ... faci poze profi ... este o judecata simplista si oarecum adevarata ... focalizezi mai departe.

S-a facut o intrebare "oficiala" la club in directia asta? Adica parafata ... cu numar de intrare? Ca asa taota lumea sta cu inima indoita sa nu gaseasca la intrare vreun cerber mai motat si sa fie pus sa aleaga intre meci si aparat.

robert_1113.03.2008 09:13

Aici sunt pozele facute cu acest aparat.

S-a facut o intrebare "oficiala" la club in directia asta? Adica parafata ... cu numar de intrare? Ca asa taota lumea sta cu inima indoita sa nu gaseasca la intrare vreun cerber mai motat si sa fie pus sa aleaga intre meci si aparat.

Asta vreau si eu. Sa am o foaie in mana cu care sa le dau in gura celor de la intrare.

1on13.03.2008 20:47
Total de acord.Dar,sincer,cate legi in tarisoara asta scumpa nu sunt interpretabile?Cu siguranta nici cei ce elaboreaza aceste legi nu stiu sa le aplice!De ce? Simplu....sunt PROST GANDITE!

Ca de exemplu: http://www.romanianultras.net/wordpress/?p=436#more-436

MarkCortez13.03.2008 22:11

Este tot vina noastra, a suporterilor, ca nu facem reclamatie in acest sens.

La noi nu exista niste reglementari clare in acest sens: depinde de ce poarta nimeresti, cum s-a trezit BGS-ul de dimineata.

robert_1114.03.2008 16:31

Revin. Se apropie meciul cu Unirea Urziceni. Ce ma sfatuiti sa fac? Sa mai iau sau nu aparatul foto?

bodanelu14.03.2008 17:04

Eu zic ca nu... sau daca il iei sa te prezinti pe la ora 18:30 la stadion ca sa ai timp sa umbli din oficial in oficial poate poate iti da vreunul voie.

axl14.03.2008 17:05

Sau poti sa vii mai devreme si daca nu poti intra cu el il lasi in masina la Bodanelu, se poarta.

Virgil14.03.2008 17:23

Lasa-l acasa. Asta iti va conferi siguranta ca nu vei avea probleme.

lucvald-190214.03.2008 19:17

si peste vreo 2 ani cand telefoanele mobile au sa aiba 7 MP.....?!!!?!?!?!....

o sa faca upgrade la lege?!... :))))))))))

eu am 7 MP la al meu Pentax , e touch screen si foarte slim...il tin in mana , sapca si hanoracu' il dau unei fete...si-mi trag parbriz de om jovial si plapand cu intentii de cetatean cumsecade......:))..si uite-asa ma strecor lejereanu'

sau daca nu , paseaza camera foto unei fete...sigur o sa aiba alti sorti de izbanda ;)

Bodanel14.03.2008 19:36

Eu am intrat la meciul cu Dinamo cu un fuji de 8.3 mega dupa mai multe parlamentari cu jandarmul insa am descoperit o metoda mult mai usoara. Daca aparatul e slim(al meu e asa si asa) il pui in palma in spatele portofelului si ridici mainile sa te controleze. Nici nu se mai uita la ce ai in mana daca faci gestul asta+ daca mai iei si o fata de om serios este ok.

PS. eu asa fac mereu dupa meciul cu Dinamo.

Gaby1114.03.2008 20:10
Ideea de baza (si gresita dupa parerea mea) e sa nu faci filmari (fotografii, filme) profesionale, deoarece exista exclusivitate pentru filmari si fotografi acreditati, etc. Din ce stiu eu, tot din discutiile avute cu cei de acolo, nu ai voie cu aparate care au mai mult de 7 Mpx - normal ca nu s-a obosit nimeni sa faca o regula profesionista, asa ca au luat si ei ce au prins la indemana - megapixelii ca reper.

Repet, nu e o opinie oficiala (de altfel, ma indoiesc ca iti poate furniza cineva un raspuns oficial aici sau pe siteul oficial), ci doar o concluzie rezultata in urma "intamplarilor". Se adauga altor aberatii, gen telefonul trebuie sa fie functionabil, brelocul sa nu aiba prea multe chei, etc.

"Workaroundul" e sa ii zici ca are 5-6 Mpx sau ceva :D .

adica eu daca am un coolpix de 3 mpx numi face nimic nu ?:D

«12»