FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Câteva Cuvinte...

«12»
andyro11.03.2008 19:19

@morosanu' Am luat la cunostinta ca tie ti se pare nepotrivit, acum pot sa dorm linistit. La cati "dumnezeii ma-tii" aud zilnic pe strada si la cum arata societatea romaneasca in 2008, crede-ma ca faptul ca e folosit intr-un pamflet (apropo, stii ce e ala ?) e ultima noastra problema.

DeMaio11.03.2008 19:22
Bun articol.Si ce trebuie sa ne ramana in cap??Ca mai trebuie sa jucam si fotbal.Si exact cum a spus autorul sa primim cat meritam.Cu parere de rau spun ca am destui prieteni stelisti care chair daca nu suporta ciobanul sau alte elemente negative de la clubul nostru niciodata nu vor admite ca jucam prost si ca nu meritam victoria,sau ca altii au fost peste noi la un anumit capitol...fotbal,fenomen,etc...Cand pierdem acuza arbitrii sau rea vointa adversarilor,sau daca cineva le reproseaza incompetenta raspund cu aroganta referindu-se la rivali.Este exact greseala lui MM,defectul lui.Si nu este nevoie de o astfel de atitudine.Nici de o atitudine becaliana,este nevoie de o gandire rationala care sa poata sa puna in balanta lucrurile si sa concluzioneze...nu jucam mai nimik in deplasari de ani de zile...pentru ca nu putem...pentru ca este un complex de care trebuie sa scapam...nu avem constructie de ani de zile...pentru ca nu are cine sa construiasca,sistemul echipei Steaua fiind bazat pe 2 inchizatori care nu au nicio treaba cu constructia si de aceea se sare peste mijlocasi cu pase lungi...nu jucam ofensiv...din cauza ca jcuam cu un singur varf....etc.Multi se bucura ca am batut la Tg Jiu,ca am luat cele 3 puncte,nu conteaza in cel fel.Sunt aceeasi care se bucurau dupa cele 3 victorii consecutive cu Hagi antrenor,insa nu va merge mereu asa.Nu vom bate tot din faze fixe.Si raul dabia urmeaza sa vina...Trebuie sa jucam fotbal ca sa speram la ceva!!Sa meritam cat primim...

ssinpadureacualune, ei da, în sfârșit. Aceasta este ideea principalã, cã TREBUIE sã le lãsãm pe toate deoparte...adversari, brigãzi de fluierași, comtracandidați, Dumnezei, Mama Omida și ce o mai fi, și sã jucãm fotbal. Dacã nu am reușit sã mã fac atât de bine înțeles tuturor, nu pot decât sã-mi prezint scuzele de rigoare.

O searã bunã sã avem. ªi seri cu rezultate pe mãsura patimilor pe care le investim în echipã. Ah, o micã precizare...patimi în sensul de pasiune, emoții, sentimente pozitive, de apreciere :) Nu aș vrea sã mai fiu înțeles greșit :)

DeMaio11.03.2008 19:26
Dumnezeu nu are treaba

Decat de Steaua sa vada,

Iar de nu-i atent nitel,

O comite iar Banel...

Dacã te vede Moroșanul, o sã ai probleme serioase, prevãd de pe acum :))

Oricum, simpaticã încercarea! La mai mare! :)

morosanu'11.03.2008 19:29
@morosanu' Am luat la cunostinta ca tie ti se pare nepotrivit, acum pot sa dorm linistit. La cati "dumnezeii ma-tii" aud zilnic pe strada si la cum arata societatea romaneasca in 2008, crede-ma ca faptul ca e folosit intr-un pamflet (apropo, stii ce e ala ?) e ultima noastra problema.

morosanu, vine de la maramures. si in maramures se face scoala! lasa ironia...

DeMaio11.03.2008 19:29

Invocarea divinitatii este o practica comuna pentru toti, deosebirea este ca unii o fac in gura mare ( gen Becali), iar altii o fac in mod discret. De ce invoca atat de mult Becali Divinitatea in fotbal? De frica! Da, Becali este patronul fricii. Siguranta pe care o afiseaza inaintea unui meci, e doar o masca, tradata insasi de invocarea lui D-zeu. "Doamne ajuta!" sau "D-zeu ne va ajuta pentru ca suntem mai buni", denota ca este un om care cauta mereu cuvinte de incurajare si autosugestionare ca totul va fi bine, care-i confera un plus de incredere. Pe mine ma amuza insa invocarea Divinitatii in cazul unui esec :" D-zeu n-a fost stelist!".

Oricum, ceea ce e de remarcat este faptul ca in ultimul an, Becali a avut mult mai putine iesiri "divine" decat ne obisnuise el in anii trecuti.

atata timp cat e invocat ca maniera de imbarbatare, n-am nimic impotriva. Din partea mea sa-si faca jucatorii mii de cruci,sa poarte crucifixe, sa ingenuncheze in fata portii, daca simt intr-adevar nevoia sa faca asta ... numai sa castige :D

[/quote

Sã știi cã sunt de acord cu tine. Aștept ziua în care Steaua va dansa în campionat și va avea rezultate bune în cupele europene (știm care sunt acelea, în UEFA joacã doar Dinamo și Rapid...), și atunci sunt tare curios dacã invocarea lui Dumnezeu va mai fi la rang de mod de viațã. Prindem și vremurile acelea, sunt pe drum.

ªi...da...sã câștige...ce, cum, prin cine, este clar cã ne intereseazã mai puțin, dacã tabela aratã mãcar un gol în plus în partea noastrã :)

morosanu'11.03.2008 19:31
Dacã te vede Moroșanul, o sã ai probleme serioase, prevãd de pe acum :))

Oricum, simpaticã încercarea! La mai mare! :)

e ok si eu am zambit. eminescu ros_albastru...

DeMaio11.03.2008 19:33
Ce-ar fi sa lasi parerea ta despre Dumnezeu si duhuri deoparte, si sa scrii despre fotbal? ce ma intereseaza pe mine toate tampeniile lui bkli, ma intereseaza sa citesc despre echipa in sine, despre joc, etc.. in plus de asta, daca n-ai nimic de zis, nu e sfarsitul lumii daca nu scrii nici un articol.

Acestea fiind zise, success in continuare!

Mulțumesc mult.

Nu era vorba de pãrerea mea despre Dumnezeu, oricum, nu știu de unde ai depictat ideea aceasta. Dar, treacã de la mine. Așa sã fie, cã vãde ceã prea o spune lumea cu patimã :)

Sper ca materialele urmãtoare sã fie mult mai pe gustul tãu, oricum nu am sã reușesc vredatã sã le împac pe toate. ªi poate cã am sã ajung sã scriu nu numai despre Steaua, ci despre orice înseamnã sport, atunci când este cazul. Ar fi splendid sã ne împãrtãșim gândurile împreunã, cum vor fi fiind ele sã vinã.

O searã bunã, Saphyrre. ªi aștept un material și din partea ta, sunt sigur cã ai ce sã ne spui și aș fi extrem de bucuros sã învãț de la tine.

axl11.03.2008 19:41
ªi seri cu rezultate pe mãsura patimilor pe care le investim în echipã. Ah, o micã precizare...patimi în sensul de pasiune, emoții, sentimente pozitive, de apreciere :) Nu aș vrea sã mai fiu înțeles greșit :)

Asta a fost buna.

danimarcu11.03.2008 19:42

Bun articol,mie mi-a placut!Si nu-i dau dreptate userului @morosanu,caruia ii recomand cu caldura sa citeasca cu mai multa atentie articolele inainte de a critica.Aici nu suntem la biserica.

Cat despre Dumnezeu,din partea mea numai de bine!Nu prea avem tangente unul cu altul,dar locul sau e in crezul oamenilor,si ar fi bine sa ramana acolo.Sunt convins ca el nu are nici o treaba cu fotbalul sau cu Jiji Becali...

DeMaio11.03.2008 19:45
Ce-ar fi sa folosit putin chestia aia de pe umeri si sa va dati seama ca subiectul articolului nu era deloc Dumnezeu ?

Da, subiectul nu era Dumnezeu. Dar asta este partea a doua, oamenii au dreptul la o pãrere :)

imi placea mult Andrey stand pe linia portii,rugandu-se,inaintea meciurilor...

Sã știi cã și mie :)

morosanu'11.03.2008 19:48
Bun articol,mie mi-a placut!Si nu-i dau dreptate userului @morosanu,caruia ii recomand cu caldura sa citeasca cu mai multa atentie articolele inainte de a critica.Aici nu suntem la biserica.

Cat despre Dumnezeu,din partea mea numai de bine!Nu prea avem tangente unul cu altul,dar locul sau e in crezul oamenilor,si ar fi bine sa ramana acolo.Sunt convins ca el nu are nici o treaba cu fotbalul sau cu Jiji Becali...

nici nu astept sa imi dai tu dreptate din moment ce recunosti ca nu prea ai tangente cu Dumnezeu. si a doua eroare: Dumnezeu trebuie sa fie prioritatea nr 1 in viata noastra! iar Becali ...ultima!

DeMaio11.03.2008 19:50

Moroșanul nu trebuie judecat. Ba din contrã. Eu îl apreciez pentru ceea ce simte vizavi de divinitate și înțeleg cã formarea sa interioarã îl face sã apere lucrurile de natura la care o face. Este bine, sincer, crede-mã, este pozitiv. Doar cã aici a luat-o puțin cam prea personal. Asta este tot.

În fond, atunci când este vorba de noi, o luãm foarte personal, nu? :)

În rest, da, numai de bine.

Tangențele oricum le stabilește fiecare așa cum crede de cuviințã :)

Asta a fost buna.

Am zis sã nu mai înțeleagã cineva ceva aiurea :)

Sã știi cã este și ãsta un mod de a vedea lucrurile.

Doar cã...divagãm iar, andyro. ªi ne vom înfunda pe un drum pe care nu avem de ce sã cãlcãm :)

e ok si eu am zambit. eminescu ros_albastru...

Moroșanul, amintindu-mi de boala de care a murit Eminescu, aș mai putea sã mai fac o glumã și sã spun cã numai roș-albastru nu era. Mai degrabã verde, dar asta este doar problema doctorilor de la infecțioase, și deși nici acea culoare nu reflectã infernul prin care a trecut.

Omule, sper sã ne fie bine. În toate cele.

morosanu, vine de la maramures. si in maramures se face scoala! lasa ironia...

Loc în care vreau sã ajung. Mi s-a povestit de o mie de ori cã acolo tradițiile sunt la locul lor. Poate am sã am și șansa asta :)

mi se pare nepotrivit sa folosesti numele LUI intr-un pamflet. ma bucur ca au fost si altii care folosesc extremitatea cefalica sa mai si gandeasca nu nunai sa ragaie prostii.atata tot!

nu ai nimerit-o cu ortodoxismul iar gluma e buna! ca si seara pe care ti-o doresc! scuze daca te-am jignit!

nu ai nimerit-o cu ortodoxismul iar gluma e buna! ca si seara pe care ti-o doresc! scuze daca te-am jignit!

Moroșanul, nu am de ce sã mã simt jignit, doamne ferește! Chiar foarte departe de mine ideea aceasta :)

morosanu'11.03.2008 19:57
Moroșanul, amintindu-mi de boala de care a murit Eminescu, aș mai putea sã mai fac o glumã și sã spun cã numai roș-albastru nu era. Mai degrabã verde, dar asta este doar problema doctorilor de la infecțioase, și deși nici acea culoare nu reflectã infernul prin care a trecut.

Omule, sper sã ne fie bine. În toate cele.

Loc în care vreau sã ajung. Mi s-a povestit de o mie de ori cã acolo tradițiile sunt la locul lor. Poate am sã am și șansa asta :)

si eu sper la fel

greco11.03.2008 20:21

Ce vã mai place vouã sã gãsiți motiv de ceartã din orice. :) Nu cã m-ar deranja, dar problema e cã se ajunge la supãrãri, la plecãri de pe site. Mor de supãrare când userii care au lucruri interesante de spus se retrag din cauza unor certuri ce ar fi putut fi evitate...

DeMaio11.03.2008 20:41
si eu sper la fel

Pãi nu trebuie, cã așa este :)

DeMaio11.03.2008 20:47
Ce vã mai place vouã sã gãsiți motiv de ceartã din orice. :) Nu cã m-ar deranja, dar problema e cã se ajunge la supãrãri, la plecãri de pe site. Mor de supãrare când userii care au lucruri interesante de spus se retrag din cauza unor certuri ce ar fi putut fi evitate...

Îmi doresc din tot sufletul sã nu fie așa. Crede-mã, dacã va fi așa, eu am sã fiu primul care am sã plec. Nu vreau sã ajung sã fiu motivul de renunțare al cuiva...

clausblaus11.03.2008 22:01

Cel ce a adus asa zisa religiozitate in sanul echipei nu este altul decat MARELE PREOT Becali.Acelasi MARE PREOT care poate injura ca la usa cortului miranduse in acelasi timp de suporterii needucati,golani,elemente infractionale,sau cum ii mai numeste domnia sa.Sincer nu stiu cum il suporta biserica.Un om integru,bisericos si de buna credinta nu iese pe sticla, aberand,asa cum o face INALTUL PRELAT AL Stelei.Nu stiu cat de bisericos esti atata timp cat te balacaresti,adeseori in termenii cei mai gretosi,cu toti conducatorii de cluburi cu antrenori cu jucatori ziaristi si suporteri.Doar dorinta de a fi bagat in seama si de a fi vazut zilnic la TV,ca stim noi cine,nu te indreptateste sa scuipi pe oricine si oricum!Am ma spuso si o mai spun:Mare belea pe capul nostru aparitia in sanul Stelei a MARELUI PROFET=BACIUL DIN PIPERA!!!

DeMaio11.03.2008 22:05
Cel ce a adus asa zisa religiozitate in sanul echipei nu este altul decat MARELE PREOT Becali.Acelasi MARE PREOT care poate injura ca la usa cortului miranduse in acelasi timp de suporterii needucati,golani,elemente infractionale,sau cum ii mai numeste domnia sa.Sincer nu stiu cum il suporta biserica.Un om integru,bisericos si de buna credinta nu iese pe sticla, aberand,asa cum o face INALTUL PRELAT AL Stelei.Nu stiu cat de bisericos esti atata timp cat te balacaresti,adeseori in termenii cei mai gretosi,cu toti conducatorii de cluburi cu antrenori cu jucatori ziaristi si suporteri.Doar dorinta de a fi bagat in seama si de a fi vazut zilnic la TV,ca stim noi cine,nu te indreptateste sa scuipi pe oricine si oricum!Am ma spuso si o mai spun:Mare belea pe capul nostru aparitia in sanul Stelei a MARELUI PROFET=BACIUL DIN PIPERA!!!

Deși aș folosi alte cuvinte, aș spune aceleași lucruri. Așa este, așa a fost, așa va continua sã fie.

Toatã stima mea pentru modul în care vezi lucrurile.

enjoy12.03.2008 18:26

s-ar putea sa-i supar pe unii cu interventia mea; imi cer scuze de la inceput si n-o sa revin pentru ca au fost deja prea multe reveniri. am sa punctez urmatoarele: 1.atricolele au (in opinia mea) menirea sa dezlege fotbalul si s-o faca intr-un mod cat mai direct (sunt situatii cand sunt bune si pamfletele); 2.asocierea nefericita cu divinitatea n-ar trebui sa fie practicata (chiar daca Becali o face) si in felul acesta n-ar genera reactii mai mult sau mai putin justificate; 3. se judeca oamenii in unele postari pe tema acestui articol si dupa parerea mea este gresit. cateva postari sugereaza implicit inteligenta "vezi doamne" autorului (autorul postarii) si distanta de la el la interlocutor (cat de "slab" este acesta), un fel de filozofie a nimicniciei; pacat! 4. apropo de EMINESCU: nu sunteti documentati;Eminescu n-a fost bolnav, a fost victima unor interesati care l-au internat cu forta si l-au etichetat, din "ratiuni de stat". s-auzim numai de bine!

greco12.03.2008 19:26
Îmi doresc din tot sufletul sã nu fie așa. Crede-mã, dacã va fi așa, eu am sã fiu primul care am sã plec. Nu vreau sã ajung sã fiu motivul de renunțare al cuiva...

"Eu am sã fiu primul care plec" ... tocmai la asta mã refer! NIMENI nu ar trebui sã plece, mai ales cã de obicei se întâmplã sã plece aceia care scriu cel mai bine, pentru cã sunt și cei mai orgolioși sau considerã cã li se cuvin mai multe privilegii. Cu toții ar trebui sã mai lãsãm de la noi și sã ne gândim dacã preferãm un partener de discuție inteligent care ne mai contrazice sau un dobitoc care nu știe decât sã producã onomatopee!

DeMaio12.03.2008 19:57
s-ar putea sa-i supar pe unii cu interventia mea; imi cer scuze de la inceput si n-o sa revin pentru ca au fost deja prea multe reveniri. am sa punctez urmatoarele: 1.atricolele au (in opinia mea) menirea sa dezlege fotbalul si s-o faca intr-un mod cat mai direct (sunt situatii cand sunt bune si pamfletele); 2.asocierea nefericita cu divinitatea n-ar trebui sa fie practicata (chiar daca Becali o face) si in felul acesta n-ar genera reactii mai mult sau mai putin justificate; 3. se judeca oamenii in unele postari pe tema acestui articol si dupa parerea mea este gresit. cateva postari sugereaza implicit inteligenta "vezi doamne" autorului (autorul postarii) si distanta de la el la interlocutor (cat de "slab" este acesta), un fel de filozofie a nimicniciei; pacat! 4. apropo de EMINESCU: nu sunteti documentati;Eminescu n-a fost bolnav, a fost victima unor interesati care l-au internat cu forta si l-au etichetat, din "ratiuni de stat". s-auzim numai de bine!

Am citit, ai dreptate, într-un anume fel. Sper din tot sufletul sã avem parte de cât mai puține astfel de momente. O searã bunã :)

"Eu am sã fiu primul care plec" ... tocmai la asta mã refer! NIMENI nu ar trebui sã plece, mai ales cã de obicei se întâmplã sã plece aceia care scriu cel mai bine, pentru cã sunt și cei mai orgolioși sau considerã cã li se cuvin mai multe privilegii. Cu toții ar trebui sã mai lãsãm de la noi și sã ne gândim dacã preferãm un partener de discuție inteligent care ne mai contrazice sau un dobitoc care nu știe decât sã producã onomatopee!

Eu cred cã nu se va retrage nimeni de aici. Orgolii am și eu, și ei, dar ar fi pãcat sã ne facem unii pe alții sã o apucãm pe cãi diferite. Cred cã aem nevoie sã fim uniți, cu toții. Numai bine și mulțumesc pentru pãrerea ta. Venitã mai la sfârșitul discuțiilor, cred cã a contat enorm.

«12»