Bun articol,mie mi-a placut!Si nu-i dau dreptate userului @morosanu,caruia ii recomand cu caldura sa citeasca cu mai multa atentie articolele inainte de a critica.Aici nu suntem la biserica.
Cat despre Dumnezeu,din partea mea numai de bine!Nu prea avem tangente unul cu altul,dar locul sau e in crezul oamenilor,si ar fi bine sa ramana acolo.Sunt convins ca el nu are nici o treaba cu fotbalul sau cu Jiji Becali...
Moroșanul nu trebuie judecat. Ba din contrã. Eu îl apreciez pentru ceea ce simte vizavi de divinitate și înțeleg cã formarea sa interioarã îl face sã apere lucrurile de natura la care o face. Este bine, sincer, crede-mã, este pozitiv. Doar cã aici a luat-o puțin cam prea personal. Asta este tot.
În fond, atunci când este vorba de noi, o luãm foarte personal, nu? 
În rest, da, numai de bine.
Tangențele oricum le stabilește fiecare așa cum crede de cuviințã 
Asta a fost buna.
Am zis sã nu mai înțeleagã cineva ceva aiurea 
@morosanu' Am luat la cunostinta ca tie ti se pare nepotrivit, acum pot sa dorm linistit. La cati "dumnezeii ma-tii" aud zilnic pe strada si la cum arata societatea romaneasca in 2008, crede-ma ca faptul ca e folosit intr-un pamflet (apropo, stii ce e ala ?) e ultima noastra problema.
Sã știi cã este și ãsta un mod de a vedea lucrurile.
Doar cã...divagãm iar, andyro. ªi ne vom înfunda pe un drum pe care nu avem de ce sã cãlcãm 
e ok si eu am zambit. eminescu ros_albastru...
Moroșanul, amintindu-mi de boala de care a murit Eminescu, aș mai putea sã mai fac o glumã și sã spun cã numai roș-albastru nu era. Mai degrabã verde, dar asta este doar problema doctorilor de la infecțioase, și deși nici acea culoare nu reflectã infernul prin care a trecut.
Omule, sper sã ne fie bine. În toate cele.
morosanu, vine de la maramures. si in maramures se face scoala! lasa ironia...
Loc în care vreau sã ajung. Mi s-a povestit de o mie de ori cã acolo tradițiile sunt la locul lor. Poate am sã am și șansa asta 
mi se pare nepotrivit sa folosesti numele LUI intr-un pamflet. ma bucur ca au fost si altii care folosesc extremitatea cefalica sa mai si gandeasca nu nunai sa ragaie prostii.atata tot!
nu ai nimerit-o cu ortodoxismul iar gluma e buna! ca si seara pe care ti-o doresc! scuze daca te-am jignit!
nu ai nimerit-o cu ortodoxismul iar gluma e buna! ca si seara pe care ti-o doresc! scuze daca te-am jignit!
Moroșanul, nu am de ce sã mã simt jignit, doamne ferește! Chiar foarte departe de mine ideea aceasta