FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Câteva Cuvinte...

«12»
fcsteaua.ro11.03.2008 09:35

Privind la televizor sau citind presa de profil, Steaua pare mai degrabã ieslea sfântã în care se pogoarã duhuri sfânte, decât o echipã de fotbal. Acum, asta nu ar fi neapãrat o problemã. Doar cã dupã ce vezi un meci așa cum a fost acela cu Pandurii, ai senzația cã duhurile sunt bete crițã, asta pentru cã știau de ceva vreme de egalul lui Dinamo și înfrângerea Rapidului, și au zis sã o punã de chermezã, uitând cã mai are și Steaua de jucat un meci.

De când sunt, și sunt de ceva vreme, cu pretenții sã mai acopãr cel puțin pe atât, nu am vãzut în viața mea o echipã mai legatã de Dumnezeu decât trupa din Ghencea. Eu am unele probleme cu Dumnezeu, mai ales atunci când vine vorba de Steaua. Nu știu ce face și cum face, dar se pare cã poate orice, numai sã ne facã sã uitãm dezastrul ambulant de la Middlesbrough sau autogolul jenant al lui Bãnel la Madrid, nu.

În schimb, declarațiile curg. Renunțãm la oile bãtrâne și aducem cârlani, da, doar cã minunații cârlani nu se țin foarte bine pe picioare. Schimbãm antrenori și îi amenințãm pe cei noi cu schimbarea imediat ce au intrat pe ușa clubului. Ne rugãm, asta îmi place enorm, sã piardã alții, în loc sã ne îngrijim sã cãștigãm noi. Grija fațã de aproapele nostru (aproapele din clasament, pãi ce credeați?) este mult prea mare pentru o echipã care pe vremuri nu avea decât grija de a termina meciurile fãrã accidentãri serioase, nu de alta, dar diferența din clasament era una la care Clujul nu poate decât sã viseze. Sau pe care o poate aduna doar în vreun "Football Manager", având la timonã un puștan dependent, cu coșuri de la atâtea ratãri.

Joaca de-a Dumnezeul Ligii I și, în același timp, al Ligii Campionilor nu este deloc rea. Nu este rea pentru cã va duce, mai devreme sau mai târziu, la construirea unei Biblii, de care avem mare nevoie. Adicã, de continuitate, de amintiri frumoase, de exemple splendide, așa cum am fost acela cu Valencia. Numai cã, dacã nu vrem ca psalmii sã conținã doar minunatul îndemn "M**e, Dinamo!", va trebui sã punem mâna și sã ne bãgãm și noi în sac.

Recte, sã arãtãm cã jucãm fotbal. Deocamdatã nu facem decât sã slãvim ceva care nu existã și riscãm ca, dacã vom pãtrunde din nou în grupele Ligii, sã nu mai ajungem la Dumnezeu, așa cum am mai fãcut-o, oprindu-ne sã hrãnim sfinți ca cei din Praga.

<span class=blueboldtext>DeMaio</span>

ariven2111.03.2008 09:48

Excelet!

Din pacate unii/altii nu reusesc sa nu amestece religia (implicit pe Dumnezeu) cu fotbalul care ii totusi ceva laic.

Sincer ma umplu de dezgust cand aud aberatiile mistico-religioase ale oierului. Derbiul cu Dinamo s-a jucat parca inainte de Inviere, anul trecut. Mai tineti minte declaratiile? Dumnezeu il va ajuta pe Becali...Dumnezeu in sus, Dumnezeu in jos, la mijloc in aparare si atac. Rezultatul final...il stim. In aceste conditii placa cu "sa fim pe locul 1 pana la Paste" pare un deja-vu...dureros.

Daca ne gandim la bani, anul trecut zicea mai marele...ca locul 2 l-a costat 2 milioane de euro...Reteta e simla: 2milioane investitie , vreo 12 milioane venituri. Profit 10 milioane...Daca stiti voi un mod mai bun de a face atatia bani in asa perioada scurta de timp (3-4 luni)...

Acest om e un mare demagog. Anul acesta sunt si alegeri...cred ca asta ii unul din motivele pentru care a venit Lacatus, la fel de ce nu l-a dat pe Nicolita la rusi...

Forza Steaua. Fara Becalioti!

Marele patriot roman care tuna si fulgera impotriva iredentistilor e de fapt machidon. Iete-fas!

ebonyc11.03.2008 11:01

bun editorial

MoWeed11.03.2008 12:28

Becali numai om religios nu este. Toata "credinta" lui este o sarada ieftina. Cine sa-l mai creada ca e un bun crestin cand si-a balacarit nasul, pe Hagi? Cine sa-l mai creada ca este un bun crestin dupa cazurile Elton si Andrey(cum s-a purtat cu acesti jucatori)?

Cat despre donatiile care le face acelea au scop pur si simplu electoral sa vada lumea ce om bun e Becali. Daca intr-adevar facea donatiile din suflet le facea anonime...

DeMaio11.03.2008 12:47

@ariven21 -

Bine vãzute lucrurile. Singurul lucru de care are nevoie echipa, ca și noi de altfel, este fotbalul. De calitate, pentru cã pretențiile la Steaua sunt mari. Restul, Dumnezeu, ieslea, oile, apartenența etnicã, sunt numai vorbe în vânt. ªi cred cã a sosit timpul sã nu le mai folosim ca sã ne ascundem insuccesele. Poate cã vom învãța cândva cã primim, întotdeauna, pe mãsura lucrurilor pe care le oferim. Asta nu înseamnã nici pe departe sã facem donații pentru a fi recompensați de nu mai știu ce puteri divine, ci sã punem osul la muncã, chiar și când doare.

Inclusiv sã vorbim ceva mai puțin.

@ebonyc -

Mulțumesc mult pentru aprecieri, sper sã le merit de fiecare datã când am sã scriu :)

DeMaio11.03.2008 12:52
Becali numai om religios nu este. Toata "credinta" lui este o sarada ieftina. Cine sa-l mai creada ca e un bun crestin cand si-a balacarit nasul, pe Hagi? Cine sa-l mai creada ca este un bun crestin dupa cazurile Elton si Andrey(cum s-a purtat cu acesti jucatori)?

Cat despre donatiile care le face acelea au scop pur si simplu electoral sa vada lumea ce om bun e Becali. Daca intr-adevar facea donatiile din suflet le facea anonime...

Da, toatã aceastã religiozitate cu care ne-a obișnuit patronul echipei este un circ ambulant, pe deasupra și ieftin, cãci așa se poartã. Acum, este foarte greu sã spui cã el mai poate lua ochii cuiva, mai ales cã dispunem de cantitãți care nu ne mai fac sã ne bucurãm, ci ne umplu de sentimente departe de a fi considerate laice. Accept și ideea legatã de donațiile anonime și mã subcriu fãrã probleme, în ideea în care atunci când vrei sã faci un gest cu adevãrat creștinesc, ultimul lucru pe care îl urmãrești este sã fie redat pe toate canalele mass-media existente. Circari avem și am avut. Nu este nevoie sã-i vedem interpretând Sfânta Treime, au suficiente roluri pe care le pot juca...

morosanu'11.03.2008 15:09

de departe cel mai prost articol publicat aici! a spune ca "Dumnezeu,OILE,IESLEA SANT VORBE IN VANT" demonstreaza ca ai mari probleme cu religia si cu... capul! ca si Becali de altfel... sant o blasfemie cuvinte ca :Dumnezeu,DUHUL SFANT,ETC,ETC, in gura nebunului de Becali! Dumnezeu NU ARE NICI O LEGATURA CU FOTBALUL! EL NE IUBESTE PE FIECARE!

forever_STEAUA11.03.2008 15:23

morosanu'

Fã un efort și citește încã o datã articolul.

laur_2311.03.2008 15:33

ati observat ce ''spectacol'' de prost gust gust au oferit tomberonmanea de la crrrapid si pigman-ul de la euromwiepoli la Telesport?

acest liliputan de la subpodari,ca de altfel toata micimea care salasluieste acolo, era entuziasmat, extaziat(!!!) de ceea ce s-a petrecut la finalul ''marelui derby'' dintre cele doua pseudo-echipe...cand incultura proverbiala a acestor nimicuri a dus la ...vai Doamne!, strigatele anti Steaua...

si ce se mai bucurau cei doi, in discutia telefonica pe marginea acestui aspect, vezi Doamne! si-au demonstrat ei marea prietenie si imensa antipatie ce ii leaga fata de noi...

pentru tomberonul de la telefon nici nu conta ca, de fapt, ei fusesera invinsi, era multumit cza la final s-a scandat impotriva Stelei...fapt ce reliefeaza alt aspect, acela ca intreaga lor existenta ridicola si plina de frustrare, atat ca si suporteri cat si in viata de zi cu zi, este bazata pe Steaua...

Fara NOI ei nu exista!!!

in meciul de saptamana viitoare din tziganie astept sa ii distrugem si sa-i nimicim, sa le doboram arena plina de jeg si imputita cum nu e alta in tara asta!!!

DeMaio11.03.2008 15:41
de departe cel mai prost articol publicat aici! a spune ca "Dumnezeu,OILE,IESLEA SANT VORBE IN VANT" demonstreaza ca ai mari probleme cu religia si cu... capul! ca si Becali de altfel... sant o blasfemie cuvinte ca :Dumnezeu,DUHUL SFANT,ETC,ETC, in gura nebunului de Becali! Dumnezeu NU ARE NICI O LEGATURA CU FOTBALUL! EL NE IUBESTE PE FIECARE!

Aveam puținã treabã, dar am decis sã o dau deoparte și sã vã rãspund, observându-vã interesul crescut pentru sãnãtatea mea psihicã și moralã.

În primul rând, lucrul cu care v-ați confruntat aici se cheamã "pamflet", chiar dacã este ascuns sub corzile ceva mai animate ale unui aparent editorial. Din acest punct de vedere, cred cã observațiile dumneavoastrã sunt depãșite de ceea ce reprezintã rândurile mele, dar nu am de ce sã vã reproșez acest lucru. M-am mulțumit doar sã-l subliniez.

Apoi, observ cã printre fanii steliști, care îmi sunt dragi ca lumina ochilor, se ascund și doctori psihiatri. Mi se pare splendid acest lucru, dar țin sã vã anunț cã nu apreciez foarte mult diagnosticele puse pe net, dupã prima ocheadã, preferând investigațiile ceva mai aprofundate. Ca doctor ce vã dovediți, pãreți a fi departe de capacitatea de a aprecia un pacient, de vreme ce examenul propus a fost unul atât de sumar.

Apoi, acele concepte de care îmi povestiți nu fac altceva decât sã se subsumeze conceptului imaginat de mine. Înțeleg perfect, desacralizarea produce, în unele cazuri, probleme de conștiințã, dar vã asigur cã acestea ar trebui sã fie mult mai mici decât în cazul unui enoriaș care se duce sâmbãta la Bisericã sã-și spele pãcatele, dupã care în drum spre casã apeleazã la un țoi și se pregãtește sã-și batã nevasta. Sunt pregãtit, din nefericire pentru mulți, sã creez imagini din concepte și dogme, depãșind de multã vreme falsele probleme de eticã, pudoare sau auto-ostracizare în numele unui zeu sau altul. Nu faptul cã aș putea fi pedepsit de Dumnezeu mã sperie, ci neșansa de a ajunge sã arunc pe stradã cu numele Sãu, predicând lucruri pentru care nu sunt pregãtit. Observ cã sunteți aplecat cãtre varianta cumva habotnicã a ideii de religie, și nu vãd nimic rãu în asta, atât timp cât nu vã pregãtiți sã cenzurați în numele ei exercitarea libertãților cu care am fost dotați. Nu cred în ruptul capului cã suntem aici în locul în care trebuie sã primim, eu și ceilalți fani, mesaje de gen "Pocãiți-vã, Iisus vine!", ci, din contrã, la mijlocul unui teren pe care nu putem marca decât din postura celor care fac haz de necaz.

În ultimul rând, am sã spun cã nici nu am afirmat vreo clipã cã Dumnezeu ar avea vreo legãturã cu fotbalul. Departe de mine acest gând, repet ceea ce am spus în prima frazã, este vorba de un pamflet. Aș mai putea invoca responsabilitatea comunã, aceea care spune prin gura pãcãtoșilor de minge cã Steaua sau fotbalul au devenit o religie. Îi condamnãm pe toți aceștia, care spun cã au pus jocul mai presus de orice, îi urcãm pe rug, țintuim de zidurile din Ghencea sau le permitem sã-și trãiascã fericirea, așa cum vine ea și cum înțeleg sã o perceapã?

Cam asta este, stimate domn. Dumnezeu ne iubește pe toți, chiar și pe dumneavoastrã, numai cã o face și El dupã puterile fiecãruia.

DeMaio11.03.2008 15:46
ati observat ce ''spectacol'' de prost gust gust au oferit tomberonmanea de la crrrapid si pigman-ul de la euromwiepoli la Telesport?

acest liliputan de la subpodari,ca de altfel toata micimea care salasluieste acolo, era entuziasmat, extaziat(!!!) de ceea ce s-a petrecut la finalul ''marelui derby'' dintre cele doua pseudo-echipe...cand incultura proverbiala a acestor nimicuri a dus la ...vai Doamne!, strigatele anti Steaua...

si ce se mai bucurau cei doi, in discutia telefonica pe marginea acestui aspect, vezi Doamne! si-au demonstrat ei marea prietenie si imensa antipatie ce ii leaga fata de noi...

pentru tomberonul de la telefon nici nu conta ca, de fapt, ei fusesera invinsi, era multumit cza la final s-a scandat impotriva Stelei...fapt ce reliefeaza alt aspect, acela ca intreaga lor existenta ridicola si plina de frustrare, atat ca si suporteri cat si in viata de zi cu zi, este bazata pe Steaua...

Fara NOI ei nu exista!!!

in meciul de saptamana viitoare din tziganie astept sa ii distrugem si sa-i nimicim, sa le doboram arena plina de jeg si imputita cum nu e alta in tara asta!!!

Existența multora este bazatã pe noi. Întotdeauna a fost așa. Atunci când s-a pus problema identitãții unei echipe, nu de puține ori s-a apelat la Steaua. Normal, dupã ce treci malul, îți permiți sã tragi în apã sau sã arunci pietricele în spate. Din nefericire, de ceva vreme nici noi nu mai știm sã ne apãrãm.

Sper din tot sufletul sã ne iasã socotelile. Nu neapãrat pentru noi, dar când vine vorba de ceea ce se vede în Liga I, devin sadic și savurez momentele când alții suferã :)

1on11.03.2008 15:58

Dumnezeu nu joacã fotbal, și în mod sigur are alte treburi decât sã se uite la meciuri.

DeMaio11.03.2008 16:06
Dumnezeu nu joacã fotbal, și în mod sigur are alte treburi decât sã se uite la meciuri.

1on, asta este de la sine înțeles. Asta am și spus prin rândurile mele, cã trebuie sã-L lãsãm acasã atunci când vine vorba de fotbal și sã ne ocupãm de joc, deși am folosit o cale mai puțin directã pentru asta.

morosanu'11.03.2008 16:44
Aveam puținã treabã, dar am decis sã o dau deoparte și sã vã rãspund, observându-vã interesul crescut pentru sãnãtatea mea psihicã și moralã.

În primul rând, lucrul cu care v-ați confruntat aici se cheamã "pamflet", chiar dacã este ascuns sub corzile ceva mai animate ale unui aparent editorial. Din acest punct de vedere, cred cã observațiile dumneavoastrã sunt depãșite de ceea ce reprezintã rândurile mele, dar nu am de ce sã vã reproșez acest lucru. M-am mulțumit doar sã-l subliniez.

Apoi, observ cã printre fanii steliști, care îmi sunt dragi ca lumina ochilor, se ascund și doctori psihiatri. Mi se pare splendid acest lucru, dar țin sã vã anunț cã nu apreciez foarte mult diagnosticele puse pe net, dupã prima ocheadã, preferând investigațiile ceva mai aprofundate. Ca doctor ce vã dovediți, pãreți a fi departe de capacitatea de a aprecia un pacient, de vreme ce examenul propus a fost unul atât de sumar.

Apoi, acele concepte de care îmi povestiți nu fac altceva decât sã se subsumeze conceptului imaginat de mine. Înțeleg perfect, desacralizarea produce, în unele cazuri, probleme de conștiințã, dar vã asigur cã acestea ar trebui sã fie mult mai mici decât în cazul unui enoriaș care se duce sâmbãta la Bisericã sã-și spele pãcatele, dupã care în drum spre casã apeleazã la un țoi și se pregãtește sã-și batã nevasta. Sunt pregãtit, din nefericire pentru mulți, sã creez imagini din concepte și dogme, depãșind de multã vreme falsele probleme de eticã, pudoare sau auto-ostracizare în numele unui zeu sau altul. Nu faptul cã aș putea fi pedepsit de Dumnezeu mã sperie, ci neșansa de a ajunge sã arunc pe stradã cu numele Sãu, predicând lucruri pentru care nu sunt pregãtit. Observ cã sunteți aplecat cãtre varianta cumva habotnicã a ideii de religie, și nu vãd nimic rãu în asta, atât timp cât nu vã pregãtiți sã cenzurați în numele ei exercitarea libertãților cu care am fost dotați. Nu cred în ruptul capului cã suntem aici în locul în care trebuie sã primim, eu și ceilalți fani, mesaje de gen "Pocãiți-vã, Iisus vine!", ci, din contrã, la mijlocul unui teren pe care nu putem marca decât din postura celor care fac haz de necaz.

În ultimul rând, am sã spun cã nici nu am afirmat vreo clipã cã Dumnezeu ar avea vreo legãturã cu fotbalul. Departe de mine acest gând, repet ceea ce am spus în prima frazã, este vorba de un pamflet. Aș mai putea invoca responsabilitatea comunã, aceea care spune prin gura pãcãtoșilor de minge cã Steaua sau fotbalul au devenit o religie. Îi condamnãm pe toți aceștia, care spun cã au pus jocul mai presus de orice, îi urcãm pe rug, țintuim de zidurile din Ghencea sau le permitem sã-și trãiascã fericirea, așa cum vine ea și cum înțeleg sã o perceapã?

Cam asta este, stimate domn. Dumnezeu ne iubește pe toți, chiar și pe dumneavoastrã, numai cã o face și El dupã puterile fiecãruia.

mda... niste fraze care l-ar face invidios si pe Cornel dinu... iar in incheiere o dai iar in laturi: Dumnezeu NE IUBESTE DUPA PUTERILE NOASTRE!!! NU-L CUNOSTI DELOC PE EL!!!

David_Steaua200711.03.2008 16:58

Hai va rog eu sa nu va mai certati aiurea!!Citesc de mult timp si imi plac articolele care nu contin cuvantul "Becali", asa ca desi Doamne Doamne nu are nici o legatura cu fotbalul,articolul e de bun simt!!Nu va mai jigniti fara sens pentru ca nu va cunoasteti si nu stiti in viata reala cat de bun sau rau este celalalt!!Asa ca un simplu Forza Steaua ar fi mai mult decat suficient!! :)

ps:eram "euforic"! :)

ssinpadureacualune11.03.2008 17:00

Bun articol.Si ce trebuie sa ne ramana in cap??Ca mai trebuie sa jucam si fotbal.Si exact cum a spus autorul sa primim cat meritam.Cu parere de rau spun ca am destui prieteni stelisti care chair daca nu suporta ciobanul sau alte elemente negative de la clubul nostru niciodata nu vor admite ca jucam prost si ca nu meritam victoria,sau ca altii au fost peste noi la un anumit capitol...fotbal,fenomen,etc...Cand pierdem acuza arbitrii sau rea vointa adversarilor,sau daca cineva le reproseaza incompetenta raspund cu aroganta referindu-se la rivali.Este exact greseala lui MM,defectul lui.Si nu este nevoie de o astfel de atitudine.Nici de o atitudine becaliana,este nevoie de o gandire rationala care sa poata sa puna in balanta lucrurile si sa concluzioneze...nu jucam mai nimik in deplasari de ani de zile...pentru ca nu putem...pentru ca este un complex de care trebuie sa scapam...nu avem constructie de ani de zile...pentru ca nu are cine sa construiasca,sistemul echipei Steaua fiind bazat pe 2 inchizatori care nu au nicio treaba cu constructia si de aceea se sare peste mijlocasi cu pase lungi...nu jucam ofensiv...din cauza ca jcuam cu un singur varf....etc.Multi se bucura ca am batut la Tg Jiu,ca am luat cele 3 puncte,nu conteaza in cel fel.Sunt aceeasi care se bucurau dupa cele 3 victorii consecutive cu Hagi antrenor,insa nu va merge mereu asa.Nu vom bate tot din faze fixe.Si raul dabia urmeaza sa vina...Trebuie sa jucam fotbal ca sa speram la ceva!!Sa meritam cat primim...

greenyes11.03.2008 17:34

Dumnezeu nu merita amestecat cu mizeriile din fotbalul nostru si mai ales de la Steaua. O fi un pamflet dar mesajul pe care ai vrut sa l trasnmiti putea fi scris altfel. Cand pui in acelasi articol numele lui Dumnezeu si injurii.....

Iarta ne Doamne ca nu stim ce facem!

Living_Dead_Stripper11.03.2008 17:48

Dumnezeu nu are treaba

Decat de Steaua sa vada,

Iar de nu-i atent nitel,

O comite iar Banel...

dee11.03.2008 17:53

Invocarea divinitatii este o practica comuna pentru toti, deosebirea este ca unii o fac in gura mare ( gen Becali), iar altii o fac in mod discret. De ce invoca atat de mult Becali Divinitatea in fotbal? De frica! Da, Becali este patronul fricii. Siguranta pe care o afiseaza inaintea unui meci, e doar o masca, tradata insasi de invocarea lui D-zeu. "Doamne ajuta!" sau "D-zeu ne va ajuta pentru ca suntem mai buni", denota ca este un om care cauta mereu cuvinte de incurajare si autosugestionare ca totul va fi bine, care-i confera un plus de incredere. Pe mine ma amuza insa invocarea Divinitatii in cazul unui esec :" D-zeu n-a fost stelist!".

Oricum, ceea ce e de remarcat este faptul ca in ultimul an, Becali a avut mult mai putine iesiri "divine" decat ne obisnuise el in anii trecuti.

(...) Asta am și spus prin rândurile mele, cã trebuie sã-L lãsãm acasã atunci când vine vorba de fotbal și sã ne ocupãm de joc, deși am folosit o cale mai puțin directã pentru asta.

atata timp cat e invocat ca maniera de imbarbatare, n-am nimic impotriva. Din partea mea sa-si faca jucatorii mii de cruci,sa poarte crucifixe, sa ingenuncheze in fata portii, daca simt intr-adevar nevoia sa faca asta ... numai sa castige :D

saphyrre11.03.2008 18:50

Ce-ar fi sa lasi parerea ta despre Dumnezeu si duhuri deoparte, si sa scrii despre fotbal? ce ma intereseaza pe mine toate tampeniile lui bkli, ma intereseaza sa citesc despre echipa in sine, despre joc, etc.. in plus de asta, daca n-ai nimic de zis, nu e sfarsitul lumii daca nu scrii nici un articol.

Acestea fiind zise, success in continuare!

andyro11.03.2008 19:06

Ce-ar fi sa folosit putin chestia aia de pe umeri si sa va dati seama ca subiectul articolului nu era deloc Dumnezeu ?

morosanu'11.03.2008 19:11
Invocarea divinitatii este o practica comuna pentru toti, deosebirea este ca unii o fac in gura mare ( gen Becali), iar altii o fac in mod discret. De ce invoca atat de mult Becali Divinitatea in fotbal? De frica! Da, Becali este patronul fricii. Siguranta pe care o afiseaza inaintea unui meci, e doar o masca, tradata insasi de invocarea lui D-zeu. "Doamne ajuta!" sau "D-zeu ne va ajuta pentru ca suntem mai buni", denota ca este un om care cauta mereu cuvinte de incurajare si autosugestionare ca totul va fi bine, care-i confera un plus de incredere. Pe mine ma amuza insa invocarea Divinitatii in cazul unui esec :" D-zeu n-a fost stelist!".

Oricum, ceea ce e de remarcat este faptul ca in ultimul an, Becali a avut mult mai putine iesiri "divine" decat ne obisnuise el in anii trecuti.

atata timp cat e invocat ca maniera de imbarbatare, n-am nimic impotriva. Din partea mea sa-si faca jucatorii mii de cruci,sa poarte crucifixe, sa ingenuncheze in fata portii, daca simt intr-adevar nevoia sa faca asta ... numai sa castige :D

imi placea mult Andrey stand pe linia portii,rugandu-se,inaintea meciurilor...

DeMaio11.03.2008 19:14
mda... niste fraze care l-ar face invidios si pe Cornel dinu... iar in incheiere o dai iar in laturi: Dumnezeu NE IUBESTE DUPA PUTERILE NOASTRE!!! NU-L CUNOSTI DELOC PE EL!!!

Moroșanul, am senzația, dupã acest mic interludiu al tãu, cã am o reprezentare mult mai precisã a Sa decât reușești tu sã realizezi. Sã nu fie cu supãrare, da? În rest, sunt fericit cã ne iubește, chiar și când nu o meritãm. O searã bunã, omule, și poate ai sã devii mai temperat. Partizanatul furibund nu face bine. Fanatismul nu este decât un semn de slãbiciune, iar ortodocsismul nu te învațã sã-ți practici respectiva credințã atacându-i pe ceilalți prin ea. Este adevãrat, nici islamismul nu face asta, dar ne trezim cu bombe sub funduleț.

Cornel Dinu? Am sã fac o glumã, întrebându-te cine este Cornel Dinu...

A ținut? Gluma, adicã...

morosanu'11.03.2008 19:16
Ce-ar fi sa folosit putin chestia aia de pe umeri si sa va dati seama ca subiectul articolului nu era deloc Dumnezeu ?

mi se pare nepotrivit sa folosesti numele LUI intr-un pamflet. ma bucur ca au fost si altii care folosesc extremitatea cefalica sa mai si gandeasca nu nunai sa ragaie prostii.atata tot!

Moroșanul, am senzația, dupã acest mic interludiu al tãu, cã am o reprezentare mult mai precisã a Sa decât reușești tu sã realizezi. Sã nu fie cu supãrare, da? În rest, sunt fericit cã ne iubește, chiar și când nu o meritãm. O searã bunã, omule, și poate ai sã devii mai temperat. Partizanatul furibund nu face bine. Fanatismul nu este decât un semn de slãbiciune, iar ortodocsismul nu te învațã sã-ți practici respectiva credințã atacându-i pe ceilalți prin ea. Este adevãrat, nici islamismul nu face asta, dar ne trezim cu bombe sub funduleț.

A ținut? Gluma, adicã...

nu ai nimerit-o cu ortodoxismul iar gluma e buna! ca si seara pe care ti-o doresc! scuze daca te-am jignit!

A ținut? Gluma, adicã...

nu ai nimerit-o cu ortodoxismul iar gluma e buna! ca si seara pe care ti-o doresc! scuze daca te-am jignit!

DeMaio11.03.2008 19:18
Hai va rog eu sa nu va mai certati aiurea!!Citesc de mult timp si imi plac articolele care nu contin cuvantul "Becali", asa ca desi Doamne Doamne nu are nici o legatura cu fotbalul,articolul e de bun simt!!Nu va mai jigniti fara sens pentru ca nu va cunoasteti si nu stiti in viata reala cat de bun sau rau este celalalt!!Asa ca un simplu Forza Steaua ar fi mai mult decat suficient!! :)

ps:eram "euforic"! :)

David, crede-mã cã nu am nici o problemã. Ne împãcãm cu toții, chiar nu am timp sã stau sã iau lucrurile personal. Eu pun pariu cã aș putea gãsi un numitor comun cu Moroșanul, la o bere, chiar despre Dumnezeu la modul la care îl percepe el, dar acum este un pic prea pornit sã îmi arate cã sunt un ghiaur spurcat. Parcã așa li se spunea necredincioșilor munteni, ghiauri, nu?

Referitor la ceea ce spui tu, eu am sã încerc sã evit sã rostesc foarte des numele personajului, dar cine știe ce contexte mã vor face sã nu pot evita asta. Eh, asta este.

Repet, Doamne Doamne NU are nici o legãturã cu fotbalul. Prezența lui a fost alegoricã :)

Ah, era sã uit: FORZA Steaua! :)

«12»