FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Pandurii - Steaua 0 - 1

«12»
IAMLEGEND09.03.2008 15:31

Vai Doamne...!!! INca se mai vb de Elton...Bai fratilor lasati`l in amarul lui acolo la arabi....si`asa am inteles ca vor aia sa`l dea afara... Nu poate fi comparat nici cu Dayro nici cu Mendoza... Sa fim seriosi.... E diferenta mare de tot si sunt dupa mult timp incantat de transferurile Stelei...!!! S-ar putea sa gresesc insa nu cred ca Marius Lacatus e cea mai buna optiune pentru banca Stelei..Pana in vara nu trebuie schimbat insa sper ca din vara sa vina un antrenor mai experimentat care sa ne treaca de grupe in CL...INtr`adevar aseara a cam scartait jocul echipei dar eu sunt multumit pentru cele 3 puncte!... Astept cu nerabdare partida cu Urziceni ...trebuie sa ne luam si noi revansa .... Forza Ragazzi !!! Supra Tutti Siamo Noi!!! Forza Steaua!!!

Vai Doamne...!!! INca se mai vb de Elton...Bai fratilor lasati`l in amarul lui acolo la arabi....si`asa am inteles ca vor aia sa`l dea afara... Nu poate fi comparat nici cu Dayro nici cu Mendoza... Sa fim seriosi.... E diferenta mare de tot si sunt dupa mult timp incantat de transferurile Stelei...!!! S-ar putea sa gresesc insa nu cred ca Marius Lacatus e cea mai buna optiune pentru banca Stelei..Pana in vara nu trebuie schimbat insa sper ca din vara sa vina un antrenor mai experimentat care sa ne treaca de grupe in CL...INtr`adevar aseara a cam scartait jocul echipei dar eu sunt multumit pentru cele 3 puncte!... Astept cu nerabdare partida cu Urziceni ...trebuie sa ne luam si noi revansa .... Forza Ragazzi !!! Supra Tutti Siamo Noi!!! Forza Steaua!!!

p.S.- Sper ca va place avataru` meu...:)))

DelPiero1009.03.2008 15:55

Transferurile sunt bune,dar nu au fost facute cu cap!Dayro,Mendoza sunt fotbalisti foarte buni,dar care nu joaca p[e posturile lor originare...

Azazello09.03.2008 17:46

Desi jocul a fost de slaba factura, important este rezultatul. Fotbalul se joaca pe goluri. Pentru noi acum punctele sunt f importante. Ma gandesc ca nu ati fi vrut sa jucam bine ca la Iasi dar sa aveam aceeasi soarta nu ?

Victoriile aduc victorii iar norocul tine cu cei puternici.

Pentru noi meciul a fost ingreunat si de terenul f prost, de jocul dur al gorjenilor si eterna superioritate cu care noi Steaua tratam de obicei echipele mici. Imi e dor de o Stea care sa spulbere astfel de adversari dar trebuie sa privim cu incredere in viitor. Pentru noi acest mini-retur e un nou inceput de drum.

Imi permit fara nicio rea intentie o noua "urecheala" pentru criticii lui Ovidiu Petre care din nou a recuperat mult la mijloc, a alergat foarte bine si a marcat fiind omul potrivit la locul potrivit. Bravo.

Foarte buna schimbarea Banel - Habib, cu trecerea lui Dayro pe flanc.

Bravo baieti si la mai mare.

adynezu09.03.2008 20:48

Interesant... Suntem la egalitate de puncte cu locul 2... Acum depinde de noi daca o sa profitam de situatie... Si totusi... 8 puncte pana la primul loc.... Nici putin , dar nici prea mult... Cine stie?... Poli poate sa bata CFR, Rapid la fel.. Urziceni poate sa scoata un egal (vezi meciul cu Poli, cand s-au aparat foarte bine).... Oricum, daca castigam toate celelalte meciuri, o sa zicem macar ca am incercat sa fortam castigarea titlului, dar pur si simplu nu s-a putut... Asa ca, revenind la subiect... Aceste 3 puncte cu Pandurii sunt perfecte:) .. Jocul insa nu, dar pana la urma tinta noastra sunt cele 3 puncte, iar pana una, alta, eu sunt multumit "numai" cu atat...

David_Steaua200709.03.2008 21:14

Poli a jucat cu CFR deja de 2 ori (2-2 si 1-0).Ma,sincer sa fiu,campionatul e deja acontat de CFR(doar a-ti observat ca are in fata tot 8 puncte fata de locul 2 ,ca si in pauza competitionala ,numai ca spre bucuria lor ,au mai trecut 2 etape din campionat) insa noi trebuie sa luptam in continuare!!Forza Steaua!!

stelistu_609.03.2008 21:21

Da, a fost un meci mai slab decat cel cu CFR dar, punctele conteaza, iar pana la meciul viitor ne mobilizam. Mi-a placut jocul lui Habibou, iar daca joaca asa la fiecare meci are toate sansele sa ramana in Ghencea.

FortuneTeller09.03.2008 22:06

Vad ca deja sunt destui care sar la gatul lui Lacatus. Lacatus s-ar putea sa nu fie un antrenor exceptional, dar nici nu stim inca ce este cu adevarat. pentru cei care lauda atat de mult valoarea lotului si trag concluzia ca e antrenorul de vina: ce mijlocasi de constructie avem in lot? Era evident inca inainte de reluarea campionatului ca s-au cumparat niste atacanti de relativa valoare (cel putin in campionatul romanesc), dar lipsesc in continuare mijlocasii ofensivi. Avem o turma de atacanti care incearca cu disperare sa gaseasca golul in mod individual, si care nu prea sunt prieteni cu apararea. In aceste conditii exista o anumita nesiguranta care indeamna la pasul inapoi de indata ce suntem in avantaj. Misiunea lui Lacatus in acest moment nu este numai sa aranjeze echipa in teren, ci mai cu seama sa inventeze macar un mijlocas din ce are la dispozitie. Tocmai de aceea aceasta chinuiala neplacuta pentru un amarat de gol va continua pana cand cineva va avea bile in pantaloni sa-i zica lui Gigi ca nu 6 atacanti noi ne trebuiau, ci 4 mijlocasi de meserie.

ovi66609.03.2008 22:42
DOUBLE10.03.2008 06:10

S-a vazut cum arata Steaua fara Dica. Fara el nici Dayro, nici Pepe nu fac mai nimic.

In sfirsit, pune cineva si punctul pe "i". Fara Dica, restul nu pot face inca mare lucru. Zi buna tuturor !

stelista no. 110.03.2008 08:15

Jocul nu a fost unul spectaculos dar cred eu ca este important este faptul ca am reusit sa obtinem cele 3 puncte. Acum tot ce putem spera este sa o prindem pe picior gresit pe CFR. In ceea ce il priveste pe Banel , eu nu am uitat si de scurta perioada de la inceput in care acesta juca bine. La inceput am crezut ca e doar o pasa proasta , dar acea pasa s-a extins. Acum Banel este mult sub limitele mediocritatii si parerea mea e ca trebuie sa se pregateasca sa exceleze in Liga a 2a .

ebonyc10.03.2008 08:23
Ce-am facut cu Elton in teren?

1-0 cu Arges, 3-2 cu milogii, 2-4 cu spurcatii, 0-2 cu Gloria,0-1 cu Poli aek, e bine?

desi am spus ca nu ma mai cobor la nivelul "desteptilor" de p-aici trebuie sa intervin. trebuie sa amintesc de acel 3 - 0 cu FC National in care Elton s-a distrat cu fundasii lor si trebuie sa spun ca la meicul cu Dinamo Elton a fost cel mai bun de pe teren "pretene", numai ca a fost finu de i-a dat pasa lu Niculescu si Iacob si ceilalti care n-au fost in stare s-o bage in poarta. asa ca te rog sa nu dai vina pe cel mai bun jucator atunci cand pierde echipa. si sa nu uitam "pretene" ca toti coechipierii evitau sa-i paseze lui Elton chiar si cand era liber; saracul tot cauta sa vina in spate sa-si recupereze mingi. dar probabil tu esti la unison cu invidiosii jucatori de la Steaua care aveau ciuda pe el. asa ca sanatate si minte mai multa iti urez

MoWeed10.03.2008 08:34

Fac pariu ca marea majoritate a celor care il critica pe Elton aici, acum un an erau fericiti cand intra.

Pacat ca n-a putut sa mai joace datorita sistemului ultra-defensiv al lui 0li. Cat despre meciul de anul trecut cu buteliile de la dinam0, el a fost singurul jucator al Stelei care merita mai mult...

JDERUL10.03.2008 09:51

Inainte de a face aprecieri despre jocul de ansamblu al echipei noastre,eu cred ca ar fii bine sa analizam conditiile in care s-a desfasurat partida.Terenul desfundat a pus probleme evidente jucatorilor nostri cu ,,glezna fina",mai ales sud-americanilor neobisnuiti cu astfel de suprafete,straini de obisnuinta de a da mingea pe langa adversar si apoi sa alerge prin noroaie.Apoi a intervenit toleranta (oare dezinteresata?) fluierasului vis-avis de jocul dur,la intimidare practicat de gazde.Daca s-ar fii sanctionat cu galben faultul la Ov.Petre din minnutul 1 sau chiar cu rosu faultul asupra lui Golanski din min.4,altfel ar fii stat lucrurile.Dar fluierasul ne-a ,,ingalbenit"de tot pe noi,in schimb gazdelor nu le-a acordat decat un galben si acela mai mult asa...sa nu bata la ochi.Apoi trebuie sa tinem cont de incarcatura psihologica a obtinerii cu orice pret a celor 3 puncte care ,cel putin teoretic, ne mentin in lupta pentru titlu. Poate nu au fost cele mai bune solutii alese de Marius acelea cu Banel prezent in 11-le de start (cred ca a fost preferat tocmai datorita conditiei fizice a acestuia atat de necesara pe un astfel de teren),cu Ghionea inca ezitant alaturi de Goian care nici el nu trece printr-o perioada fasta si nici titularizarea lui Emeghara in scadere de forma in dauna lui Nesu.Spun ,,poate" pentru ca noi nu dispunem de toate informatiile despre lot si strategie care l-au facut pe Marius sa aleaga aceasta formula de start.

Dar de aici si pana la a-i contesta calitatile de antrenor...este cale lunga.Sa nu uitam ca unul din artizanii victoriei din etapa trecuta cu CFR-istii a fost Marius,prin modul cum a gandit strategia de joc si componenta primului ,,11".Cei care au jucat,sau joaca fotbal intr-un cadru organizat inteleg mai bine observatiile mele asupra acestui meci si imi este greu sa cred ca unii dintre ei ar acuza jucatorii sau pe Marius in urma acestui joc! Vor mai fii meciuri de acest gen,iar noi va trebui sa luptam impotriva echipelor motivate de podari,de potai si,mai nou in urma rezultatului de aseara si de ,,rocar-ul"timisorean,toti vizand locul 2.Spre deosebire,CFR nu ne are decat pe noi pretendenti declarati la locul 1.Pai daca cele trei echipe aspirante la locul doi,ofera fiecarui adversar al nostru cate 5 mii de euro de jucator,asta inseamna ca jucatori de la echipe mici au posibilitatea de a castiga intr-un meci poate mai mult de jumatate din salariul pe care-l primesc de la clubul respectiv intr-un an de zile.Si atunci credeti ca pe jucatorul ,,x"il mai intereseaza faptul ca-l rupe pe Radoi,Plesan,Dayro,Pepe,Dica,...sau alt STELIST cand pentru acest lucru i se ofera posibilitatea unui asemenea castig?

Si fiindca veni vorba de Radoi,nu pot sa nu remarc ,,grija" pe care i-o poarta ,,stiristii raspandaci"cu lefuri de ziaristi profesionisti.Modul cum cautau sa transforme o jumatate de fault a capitanului nostru asupra lui Alexandru Piturca intr-o adevarata drama nationala.Motivul? Tocmai ca doar ce s-a declarat STELIST PE VIATA! Daca Mirel ar fii lovit un arbitru cum a facut Ganea credeti ca ar mai fii avut ocazia sa puna piciorul pe minge intr-un meci oficial?

Inainte de critici eu cred ca nu trebuie nicicum scapat din vedere faptul ca frustrarea ,,miticilor"si ,,micilor" este atat de mare incat Steaua ESTE CEA MAI VANATA ECHIPA,iar noi suporterii trebuie sa fim alaturi de ea TOT TIMPUL SI NECONDITIONAT,indiferent de simpatiile sau antipatiile personale si subiective vis-avis de un jucator sau altul sau de antrenor.Oricand si in orice conditii trebuie sa ne mandrim cu istoria noastra,cu reputatia obtinuta pe marile stadioane europene in infruntari cu ,,greii" Europei! Trebuie sa ne cinstim cum se cuvine gloriile trecutului si cele actuale,sa nu improscam cu noroi tocmai noi cei carora ne-au incalzit inimile bucuriile victoriilor atator generatii de fotbalisti care au constituit ,,team-uri"ros-albastre redutabile! Sa cinstim cum se cuvine gloriile care ne-a oferit bucuria victoriei in meciul cu CFR!

Pentru Steaua niciun sacrificiu nu este prea mare!

«12»