FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Pandurii - Steaua 0 - 1

«12»
fcsteaua.ro08.03.2008 23:38

In meciul disputat impotriva echipei Pandurii Tirgu Jiu, Steaua s-a impus cu 1-0 gratie golului inscris de Ovidiu Petre in minutul 64.

Steaua castiga al doilea meci consecutiv in Liga 1, si marcheaza al patrulea gol la rand din faza fixa, acumuleaza 44 de puncte si egaleaza in clasament echipa Rapid.

Iata formatiile folosite in meciul disputat aseara:

Steaua 1: Zapata - Golanski, D.Goian, Ghionea (66 Plesan), Emeghara - D.Moreno (89 Surdu), Radoi, Ov.Petre, Nicolita (51 Habibou) - Mendoza, P.Moreno.

Pandurii 0: Mingote - Popete, A.Rus, Chibulcutean, Djakpa - Vasilache, Fl.Stanga (83 Arrieta), Orac, Vancea (70 Pacurar) - I.Iordache, Al.Piturca (74 Stromajer).

La finalul partidei, Marius Lacatus a declarat:

"Din pãcate n-am reușit sã repetãm jocul bun din meciul cu CFR Cluj, dar este important cã am cîștigat.

Îmi felicit jucãtorii pentru efortul depus și pentru acest rezultat.

Sper sã avem continuitate în rezultate pozitive.

Nu a fost deloc ușor, adversarii și-au creeat destule ocazii, dar victoria este importantã pentru noi.

Nu sînt supãrat pentru cum au jucat bãieții, am trãit doar la intensitate maximã acest meci"

Forza Steaua !

Azzido

Click aici pentru clasamentul Ligii 1
bro09.03.2008 00:52

Felicitari baietilor, chiar daca am castigat cu noroc! Pandurii s-au baricadat in permanenta pe 2 linii in aparare, au facut presing si au dublat mai tot timpul, practic au dat tot ce au avut ei mai bun, au impiedicat constructia Stelei si i-au tinut pe sud americani sa nu miste nimic, nu ii mai condamnati atat pe stelisti, daca ii urmariti pe astia de la Pandurii etapa viitoare sa vedeti daca mai seamana cumva cu ce au aratat in seara asta...

LARI09.03.2008 00:57

Sunt si eu curios:

- cum a putut careva sa-i dea lui Plesan o nota de peste 4 sau maximum 5? Ce a facut ex-juvetele pe teren? In afara de 4 faulturi in 5 minute, eu n-am mai retinut nimic. Asta in conditiile in care el cica ar trebui sa limpeasca jocul la mijlocul terenului...

- da' Emeghara cum are, pana la ora asta, nota 7,44? Personal, mi s-a parut complet iesit din forma. In afara de cateva deposedari, 2 stangu-n dreptu', de 3 ori mingea-n out si-n corner ca n-a fost in stare sa puna stop, nu-mi amintesc altceva ...

- Radoi are 6,62... Finu' a bubuit cateva mingi din fatza careului... Altceva? Ah, da: era jucatorul care aluneca in loc sa alerge, care, atunci cand trebuia sa stea pe picioare, s-a pomenit la pamant desi Vasilache, parca, era gata-gata sa intercepteze mingea la vreo 30 de metri de poarta (Mirel era ultimu' aparator)... In fine...

- in schimb Ovidel, care si-a facut foarte bine treaba, ba a si aparut la finalizare scotandu-ne din rahat, a primit 7 si ceva...

In cazul in care majoritatea vor avea alta parere, fac de pe acum MEA CULPA!!!

Tupac Amaru09.03.2008 05:29

Off-topic

"Am tinut-o in doamna, doamna, doamna, dar du-te-n p.... ma-tii. Ca esti vagaboanta!", a zis Lucescu.

E vorba de junior. Nu mai stiu cine-mi zicea mie ca aceasta familie de pitpalaci cu aere de intelectuali isi are originile intr-o satra....

Doamne, ce distractiv poate fi fotbalul uneori, si anume mai tot timpul...

vlad7509.03.2008 06:50
Off-topic

"Am tinut-o in doamna, doamna, doamna, dar du-te-n p.... ma-tii. Ca esti vagaboanta!", a zis Lucescu.

E vorba de junior. Nu mai stiu cine-mi zicea mie ca aceasta familie de pitpalaci cu aere de intelectuali isi are originile intr-o satra....

Doamne, ce distractiv poate fi fotbalul uneori, si anume mai tot timpul...

Cine bre,Medalion Jr.????Pai nu degeaba se zice"nalt la stat,mare la sfat".Pai MedalionJr are doar 1.50 inaltime.In concluzie ,nu mi-as dori sa fiu femeie si sa primesc vreun martisor de la Medalion Jr.!

PS. Eu nu felicit jucatorii.E ca si cum ai felicita pe un atletca a iesit pe penultimul loc dintr-un grup de 100 de oameni.Iar ceilalti oameni au alergat cu spatele!

Decalaratii foarte hazlii ale conducatorilor nostri iubiti:

Becali:"daca jucam asa,adio titlu!"Daca ramai asa prost ,adio Presedentie.Tu oricum esti si vei ramane prost asa ca NEVER presedentie!

Ad Ilie:"Terenul a fost de vina".Daaaaaaaaaaaa????D'aia a facut Vasilache show pe partea lui ,Din cauza terenului??Am crezu ca o fi vina vreunui Banel(acest Medalion din Faurei) sau lui Noul(Vechiul) Hagi,"Miaitza Plesan"?

raduthedick09.03.2008 07:24

Imi place ca de sudamericani nu se ia nimeni. Mendosa a mai miscat ceva, dar Morenii nimic. De fapt, Pepe n-a miscat inca nimic intr-un meci oficial. Mie si Golanski mi se pare ca nu merge pe dreapta. Omul nu rezista 90 min. Cum e aia sa schimbi in fiecare meci fundasul dreapta? La Iasi, cand asteptam o sclipire de la Laca, la a 3a schimbare, surpriza: in loc de Badea sau cineva ofensiv, intra Nesu in locul lui Golanski!

Oare chiar asa ramolit sa fie Petre Marin? Si pe stanga la fel: Emeghara parca e de la divizia C, de ce nu joaca Nesu?

Laca de ce l-a "salvat" pe Neaga de 2 ori si l-a pastat in lot, ca acum sa il lase tot pe dinafara? De Rada nu mai vorbesc, daca Baciu ii ia fata (pe banca de rezerve la primele 2 meciuri), atunci eu nu mai inteleg nimic.

Sunt prea multe intrebari pe care le pun, dar sper sa isi gaseasca raspunsuri in viitor.

Bine ca am castigat la Tg Jiu!

Alex88pl09.03.2008 07:35

sincer..mie mi se pare ca aseara au jucat foarte prost..au fost crispati,au avut teama sa nu piarda..si p fondul asta Pandurii au jucat foarte bine...au presat tot timpul,au dominat tot meciul si au avut o gramada de ocazii..vasilache ala a jucat de zici ca era viata lui in joc,mi-a placut de el..dar pana la urma or sa mai fie meciuri d-astea..in care o sa aparam un 1-0..e inevitail,macar sa le castigam p toate..sa castigam tot pana la final si sa ne vedem in Liga si la anul..si o sa uitam jocul mai putin bun de ieri..FORZA Steaua

drucker09.03.2008 08:31

Este bine ca am castigat oricum, trebuie precizat in schimb faptul ca arbitrul de centru

a tolerat la inceputul jocului faulturi dure ale celor de la Pandurii iar jucatorilor Stelei le-a dat

cartonase galbene cu generozitate.Eu unul am observat faptul ca jucatorii sud americani le era

foarte frica de contre sa nu se accidenteze si nu au pus osul. Arbitrajul romanesc este rusinea

fotbalului intern....

tazonne09.03.2008 08:51
Sunt si eu curios:

- cum a putut careva sa-i dea lui Plesan o nota de peste 4 sau maximum 5? Ce a facut ex-juvetele pe teren? In afara de 4 faulturi in 5 minute, eu n-am mai retinut nimic. Asta in conditiile in care el cica ar trebui sa limpeasca jocul la mijlocul terenului...

- da' Emeghara cum are, pana la ora asta, nota 7,44? Personal, mi s-a parut complet iesit din forma. In afara de cateva deposedari, 2 stangu-n dreptu', de 3 ori mingea-n out si-n corner ca n-a fost in stare sa puna stop, nu-mi amintesc altceva ...

- Radoi are 6,62... Finu' a bubuit cateva mingi din fatza careului... Altceva? Ah, da: era jucatorul care aluneca in loc sa alerge, care, atunci cand trebuia sa stea pe picioare, s-a pomenit la pamant desi Vasilache, parca, era gata-gata sa intercepteze mingea la vreo 30 de metri de poarta (Mirel era ultimu' aparator)... In fine...

- in schimb Ovidel, care si-a facut foarte bine treaba, ba a si aparut la finalizare scotandu-ne din rahat, a primit 7 si ceva...

In cazul in care majoritatea vor avea alta parere, fac de pe acum MEA CULPA!!!

fiecare cu parerea lui.... eu personal in top 3 cei mai slabi i-as nota pe Banel, Emeghara si Pepe Moreno....

la polul opus ar fi: Habibou- f bun plasament , jocul aerian il domina clar, Ov. Petre destul de sigur cu el si gol f important si Zapata care parerea mea este unul dintre cei mai buni portari din istoria Stelei.

84ava09.03.2008 09:58

Apropo de sud-americani,Mendoza cred ca confirmase si inainte si se vede ca e un jucator mult peste ce am avut in ultimii ani la Steaua,P.Moreno chiar imi place e bataios stie sa tina mingea,sa dribleze si isi trage adversarii dupa el pentru a face culoare.

Insa Dayro MORENO....Offfff,sicer acum Elton era mult mult peste el,piticu chiar stia sa dribleze,sa dea pase la intalnire,nush era o incantare sa il privesti.

Per ansamblu am ai spus-o de multe ori,sistemu asta cu inchizatori ne omoara,e sinucidere curata a fotbalului,a spectacolului in general si nu inteleg dc toti antrenorii care au venit urmeaza aceesi tactica a lui Oli.

Numai bine!!!

1uLy4Nn09.03.2008 10:14

dezamagit de echipa noastra...un joc foarte slab, dar macar am luat cele 3 puncte. sper sa ne revenim cat mai curand :steagcruce:

maimultdecatstelist09.03.2008 10:25

...Offfff,sicer acum Elton era mult mult peste el,piticu chiar stia sa dribleze,sa dea pase la intalnire,nush era o incantare sa il privesti.

Per ansamblu am ai spus-o de multe ori,sistemu asta cu inchizatori ne omoara,e sinucidere curata a fotbalului,a spectacolului in general si nu inteleg dc toti antrenorii care au venit urmeaza aceesi tactica a lui Oli.

Numai bine!!!

mai lasati-ne, tata, cu Elton ca ne-ati innebunit. omu' ala e bun circar si atata tot.

de ce joaca in continuare la arabi si nu in Europa???

de ce joaca in campionate de-astea exotice???

de ce nu-l observa niciun impresar???

de ce s-a dus din Europa (Steaua) direct in Arabia???

simona_steaua609.03.2008 10:32

poate ca n-ar trebui sa-i mai acuzam atat pe baieti(acum nu vreau sa zic ca nu au avut si ei partea lor de vina) insa trebuie sa ne gandim ca terenul a fost in ultimul hal si ca asta a ingreunat foarte mult conditiile de joc.poate tocmai de asta sud-americanii nu s-au mai descurcat asa de bine ca pe Ghencea.poate nu sunt obisnuiti cu astfel de terenuri.eu zic ca meciul cu Urziceni va fi cu mult mai bun avand in vedere ca sunt o echipa cu un joc mult mai deschis,care nu se baricadeaza inca din primul sfert de ora in aparare cum au facut Pandurii.ma rog cred ca au avut un motiv destul de puternic sa faca asta daca ne gandim probabil la primele care le erau promise ca sa scoata macar un egal cu noi(stim noi de catre cine).

FORTA Steaua!!!!!!!!!!!! fularsteaua2

MoWeed09.03.2008 11:10

Nu mai judecati jucatorii nou veniti dupa un meci. Acum o saptamana era plin de posturi in care Dayro sau pepe erau ridicati in slavi acum repede apar "criticii" sa precizeze ca nu au fata de Steaua. Asteptati ceva timp sa se adapteze si ei la conditiile din Romania.

st_194709.03.2008 11:14
...Offfff,sicer acum Elton era mult mult peste el,piticu chiar stia sa dribleze,sa dea pase la intalnire,nush era o incantare sa il privesti.

Numai bine!!!

mai lasati-ne, tata, cu Elton ca ne-ati innebunit. omu' ala e bun circar si atata tot.

de ce joaca in continuare la arabi si nu in Europa???

de ce joaca in campionate de-astea exotice???

de ce nu-l observa niciun impresar???

de ce s-a dus din Europa (Steaua) direct in Arabia???

Ce-am facut cu Elton in teren?

1-0 cu Arges, 3-2 cu milogii, 2-4 cu spurcatii, 0-2 cu Gloria,0-1 cu Poli aek, e bine?

LARI09.03.2008 11:36
fiecare cu parerea lui.... eu personal in top 3 cei mai slabi i-as nota pe Banel, Emeghara si Pepe Moreno....

la polul opus ar fi: Habibou- f bun plasament , jocul aerian il domina clar, Ov. Petre destul de sigur cu el si gol f important si Zapata care parerea mea este unul dintre cei mai buni portari din istoria Stelei.

Ia ghici de ce nu am zis nimic de Banel :P

84ava09.03.2008 12:00
Ce-am facut cu Elton in teren?

1-0 cu Arges, 3-2 cu milogii, 2-4 cu spurcatii, 0-2 cu Gloria,0-1 cu Poli aek, e bine?

Adu-ti aminte ca si el a inscris in primul meci,cel cu Arges la fel ca si Dayro cu CFR si dupaia dupa spusele tale am mers din infrangere in infrangere.oricum ai omis un 3-0 cu National,in care am facut spectacol cu el pe teren.Asta fie intre noi ;)

Eu NU VREAU SA IL LAUD PE Elton ci doar sa ii compar pe astia doi si dupa mine columbianu asta e 0 pana acum.L-am urmarit special la meciul cu CFR si nu e cine stie ce jucator.Eu sper ca timpul sa ma contrazica insa deocamdata nu a demonstrat spre deosebire de Mendoza dak vrei.Uite el e un exemplu.Omului nu ai ce sa ii reprosezi fiindca stie,e experimentat,mai greseste dar e omeneste.

CaTaLiNsm StElIsTu09.03.2008 12:33

Victorie importanta si muncita,obtinuta si cu un gram de noroc,insa jocul a lasat mult de dorit....pe scurt acesta a fost meciul de aseara...

st_194709.03.2008 12:41
Adu-ti aminte ca si el a inscris in primul meci,cel cu Arges la fel ca si Dayro cu CFR si dupaia dupa spusele tale am mers din infrangere in infrangere.oricum ai omis un 3-0 cu National,in care am facut spectacol cu el pe teren.Asta fie intre noi ;)

Eu NU VREAU SA IL LAUD PE Elton ci doar sa ii compar pe astia doi si dupa mine columbianu asta e 0 pana acum.L-am urmarit special la meciul cu CFR si nu e cine stie ce jucator.Eu sper ca timpul sa ma contrazica insa deocamdata nu a demonstrat spre deosebire de Mendoza dak vrei.Uite el e un exemplu.Omului nu ai ce sa ii reprosezi fiindca stie,e experimentat,mai greseste dar e omeneste.

Elton a facut spectacol cu FC National pentru ca a intrat la 3-0. Nu uita, si cu spurcatii a inceput sa joace de la 3-0 pentru ei, ma rog. Fiecare cu parerea lui.

S-a vazut cum arata Steaua fara Dica. Fara el nici Dayro, nici Pepe nu fac mai nimic.

idagongu09.03.2008 12:46

Am avut o ocazie de gol si am profitat de ea. Habibou s-a remarcat. A avut o foarfeca si o lovitura de cap. Bravo Steaua, Bravo Habibou. Si sper ca romanii nostri sa traga mai tare, sa-i ajunga pe strainii nostri.

tazonne09.03.2008 12:48
Elton a facut spectacol cu FC National pentru ca a intrat la 3-0. Nu uita, si cu spurcatii a inceput sa joace de la 3-0 pentru ei, ma rog. Fiecare cu parerea lui.

S-a vazut cum arata Steaua fara Dica. Fara el nici Dayro, nici Pepe nu fac mai nimic.

parerea mea e ca Elton era un super-jucator... pentru mine era nr 1, ma chiar dc nu era el f inalt si nu facea faza def cand avea mingia ma incanta, era o adevarata placere sa il privesc.... spuneti-mi voi ce juca de la noi mai face asa ca el? pe ce juc ti-e mai mare dragu sa il primesti cum faceam cu Elton?( pe Nicolita poate:)))=))))))

DelPiero1009.03.2008 13:06

Care columbian?Ca-s doi in atacul Stelei...eu cred ca te pripesti zicand ca Dayro e zero! :thumbsup:

Catalyn0709.03.2008 14:11
parerea mea e ca Elton era un super-jucator... pentru mine era nr 1, ma chiar dc nu era el f inalt si nu facea faza def cand avea mingia ma incanta, era o adevarata placere sa il privesc.... spuneti-mi voi ce juca de la noi mai face asa ca el? pe ce juc ti-e mai mare dragu sa il primesti cum faceam cu Elton?( pe Nicolita poate:)))=))))))

dak Elton e un super jucator cum zici tu, de ce joaca la arabi ? ... m-ati innebunit cu Elton al vostru... si peste 10 ani o sa ziceti de el ?

xDaJACKALx09.03.2008 14:29

O fii el 0 dar deocamdata a facut 2 goluri de 6 puncte

tazonne09.03.2008 14:53
dak Elton e un super jucator cum zici tu, de ce joaca la arabi ? ... m-ati innebunit cu Elton al vostru... si peste 10 ani o sa ziceti de el ?

E parerea mea, spune-mi tu unul in momentul de fata care are dribling-urile lui , pasele lui si care face spectacolul pe care el il facea.....

«12»