FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Steaua 2-0 FCM Bacau

«12»
Motanu D22.05.2005 06:09

Am revazut in urma cu cateva minute meciul... un lucru e clar: a fost blat !!!

Poate ca atunci cand am vazut meciul in direct am fost mai subiectiv, dar acum totul s-a vazut clar: golurile, "atacurile" Bacaului, cartonasele care nu au existat...

Un blat demn de Dinamo, asta a fost aseara. Penibil. Nu asa se castiga trofee, nu asa se face performanta. Lumea se plange ca nu am luat nimic de 5 ani, dar motivul principal nu sunt blaturile dinamovisto-rapidiste ci lipsa noastra de valoare. Si prostia ciobanului. Iar cand castigi trofee pe blat, rezultatele din Europa nu te iarta.

Motanu D22.05.2005 06:19

Daca o tinem tot asa, in loc sa jucam 30-34 de etape, mai bine organizam la inceputul campionatului un meci de poker intre Jiji, tov. Copos si Badea. Cine castiga ia titlul. Ulterior, se va organiza si un turneu de barbut (sub inaltul patronaj al selectionerului) la care vor participa toti presedintii din Divizia A. Castigatorul va primi in dar Cupa Romaniei. Tot asa se va juca si al treilea loc in UEFA, si retrogradarea.

P.S. Echipele din Bucuresti vor avea voie sa foloseasca zaruri masluite.

misha22.05.2005 06:28

hai ma terminati, meciul nu a fost blat

mai bine v-ati uita la meciurile pe care le-a avut bacau in deplasari si spuneti-mi cu ce a jucat mai prost aseara

bacau a jucat ca in toate deplasarile pe care le-a avut si voi repede sariti acum ca e blat

Motanu D22.05.2005 06:41

mai bine v-ati uita la meciurile pe care le-a avut bacau in deplasari si spuneti-mi cu ce a jucat mai prost aseara

bacau a jucat ca in toate deplasarile pe care le-a avut si voi repede sariti acum ca e blat

A fost blat, asta e clar. Ca Bacaul nu poate stim cu totii. Doar ca aseara nu a vrut. S-a vazut asta.

Mai rau e ca nici Steaua nu poate !!!

misha22.05.2005 06:51

A fost blat, asta e clar. Ca Bacaul nu poate stim cu totii. Doar ca aseara nu a vrut. S-a vazut asta.

nu a fost blat, bacau a jucat asa in fiecare deplasare

asa putem spune ca in nici un meci bacau nu a vrut, deoarece pe toate le-a jucat la fel

Motanu D22.05.2005 06:58

nu a fost blat, bacau a jucat asa in fiecare deplasare

asa putem spune ca in nici un meci bacau nu a vrut, deoarece pe toate le-a jucat la fel

Asa ziceam si eu pana am vazut in urma cu o ora-doua inregistrarea meciului. Crede-ma a fost blat. Nu nul de ala jenant ca la Dinamo, dar la ambele goluri Banel a benificiat de servicii excelente si de un pseudomarcaj al adversarilor. Si daca ar fi fost numai atat... Apoi, nu am mai vazut de mult un astfel de presing inexistent. Ne-au lasat sa facem ce vrem. Mai mult Raducan a stat pe banca. La fel si alti fotbalisti care nu aveau nici o problema si care puteau juca in acest meci "prietenesc" fara sa riste sa ia galben.

Si la urma urmei, de la Jiji citire: "Nu putea sa ma bata in Ghencea tocami prietenul meu Sechelariu." Restul sunt povesti.

Virgil22.05.2005 07:05

Cand toti cei care cunosc fenomenul,spun ca a fost blat,trebuie sa fii nebun sa spui ca nu a fost.

Din pacate trebuie sa recurgem si la asa ceva,cand ne ajunge cutitul la os.

Altfel ne mananca,cainii.

misha22.05.2005 07:08

in fine asta e parerea ta MotanuD, insa parerea mea este alta

sergiu_titan22.05.2005 07:21

esti cam tantalau -nu ai treaba cu fenomenul

Motanu D22.05.2005 08:14
Cand toti cei care cunosc fenomenul,spun ca a fost blat,trebuie sa fii nebun sa spui ca nu a fost.

Din pacate trebuie sa recurgem si la asa ceva,cand ne ajunge cutitul la os.

Altfel ne mananca,cainii.

Trebuie ? Sau asta e singura alternativa pe care ne-o ofera cobanul ?

Motanu D22.05.2005 08:19
in fine asta e parerea ta MotanuD, insa parerea mea este alta

Ok. E dreptul tau sa ai alta parere. Pentru binele Stelei sper ca tu sa ai dreptate si sa nu fi fost blat. Dar, sincer, ma indoiesc.

Gaby22.05.2005 10:20
Am revazut in urma cu cateva minute meciul... un lucru e clar: a fost blat !!!

Poate ca atunci cand am vazut meciul in direct am fost mai subiectiv, dar acum totul s-a vazut clar: golurile, "atacurile" Bacaului, cartonasele care nu au existat...

Un blat demn de Dinamo, asta a fost aseara. Penibil. Nu asa se castiga trofee, nu asa se face performanta. Lumea se plange ca nu am luat nimic de 5 ani, dar motivul principal nu sunt blaturile dinamovisto-rapidiste ci lipsa noastra de valoare. Si prostia ciobanului. Iar cand castigi trofee pe blat, rezultatele din Europa nu te iarta.

Ma bucur ca pana la urma ai fost de aceeasi parere cu mine.

Cat despre parerea celor ce accepta blaturile ca si cum n-ar fi nici o problema ("asta e, daca nu putem altfel") eu le spun: n-aveti ce cauta la Steaua !

radoi622.05.2005 11:33

Eu cred ca Steaua-fcm bacau nu a fost balat.Steaua a jucat bine,iar bacaul,se stie,joaca foarte prost in deplasare.Dorinel e un mare jucator si sper sa ramana la Steaua.Radoi s-a accidentat si am auzit ca va lipsi pana la sfarsitul campionatului.sper sa ne descurcam si fara el.forza Steaua!castigam sigur campionatul!

LACATUS722.05.2005 12:44

Poate ca,stelist fiind,sunt putin subiectiv,dar eu nu cred c-a fost blat!Sa nu uitam palmaresul Bacaului in deplasare!In plus ei au jucat la fel si-n groapa si si-n Giulesti!Inseamna ca si acele meciuri au fost blat.Si mai e ceva:la blaturi vezi jucatori care se dau la o parte din fata atacantilor adversi,vezi lufturi penibile ale fundasilor,etc,etc.Sa nu uitam cum a dat Dinamo primul gol la Alba:jucatorul se da la o parte din zid,iar portarul ii pune minge pe tava atacantului!Astfel de faze n-au fost vazute in Ghencea!De aceea eu cred ca n-a fost blat.Sa nu uitam nici meciul din tur,cand toata lumea spunea ca va fi blat,iar noi abia am egalat in min 93!

Motanu D22.05.2005 13:18
[color:red]LA[/color][color:blue]CA[/color][color:red]TUS[/color][/b]7]Poate ca,stelist fiind,sunt putin subiectiv,dar eu nu cred c-a fost blat!Sa nu uitam palmaresul Bacaului in deplasare!In plus ei au jucat la fel si-n groapa si si-n Giulesti!Inseamna ca si acele meciuri au fost blat.Si mai e ceva:la blaturi vezi jucatori care se dau la o parte din fata atacantilor adversi,vezi lufturi penibile ale fundasilor,etc,etc.Sa nu uitam cum a dat Dinamo primul gol la Alba:jucatorul se da la o parte din zid,iar portarul ii pune minge pe tava atacantului!Astfel de faze n-au fost vazute in Ghencea!De aceea eu cred ca n-a fost blat.Sa nu uitam nici meciul din tur,cand toata lumea spunea ca va fi blat,iar noi abia am egalat in min 93!

Sa zicem ca regizorul blatului cu Bacaul nu era specializat in comedie ca ala de la meciurile lui Dinamo...

LACATUS722.05.2005 13:39
[color:red]LA[/color][color:blue]CA[/color][color:red]TUS[/color][/b]7]Poate ca,stelist fiind,sunt putin subiectiv,dar eu nu cred c-a fost blat!Sa nu uitam palmaresul Bacaului in deplasare!In plus ei au jucat la fel si-n groapa si si-n Giulesti!Inseamna ca si acele meciuri au fost blat.Si mai e ceva:la blaturi vezi jucatori care se dau la o parte din fata atacantilor adversi,vezi lufturi penibile ale fundasilor,etc,etc.Sa nu uitam cum a dat Dinamo primul gol la Alba:jucatorul se da la o parte din zid,iar portarul ii pune minge pe tava atacantului!Astfel de faze n-au fost vazute in Ghencea!De aceea eu cred ca n-a fost blat.Sa nu uitam nici meciul din tur,cand toata lumea spunea ca va fi blat,iar noi abia am egalat in min 93!

Sa zicem ca regizorul blatului cu Bacaul nu era specializat in comedie ca ala de la meciurile lui Dinamo...

Dar cam la orice blat sunt faze de cascadorii rasului.Aici n-am vazut niciuna.Si pana la urma refuz sa cred ca am ajuns sa facem si noi blaturi!

Jackass22.05.2005 13:40

:lol: io zic ca a fost un mini-blat!!

chiar daca vroia, nu ne-ar fi batut bacaul...e o echipa vai de mama ei! dar probabil ne-ar fi incurcat un pic! dar jucatorii nu au fost platiti sa joace prost, asta le e calitatea!!

seche a lasat 7 titulari pe banca din 2 cauze!

1. unii aveau deja un cartonas galben si daca mai luau unul lipseau in partida urmatoare...cu Otelul?? si oricum stiau ca nu au sanse contra Stelei asa ca i-a manejat pe unii!!!

2. mai bine ia Steaua campionatul, decat Dinamo care NUMAI prin aranjamente castiga!

oricum io am ramas pana la final si m-am bucurat!! orice victorie trebuie sarbatorita!!

dupa parerea mea cum am mai zis a fost un miniblat!

Gaby23.05.2005 03:07
:lol:  io zic ca a fost un mini-blat!!

chiar daca vroia, nu ne-ar fi batut bacaul...e o echipa vai de mama ei! dar probabil ne-ar fi incurcat un pic!

Pai, asta este si chestia, ca nici nu trebuie sa fim incurcati prea tare, doar Dinamo este la un punct dupa noi.

Nosferatus15.12.2005 14:07

Eu cred ca nu a fost blat,deoarece valoare Stelei e mult mai mare decat a Bacaului si nush de ce unii zic ca a fost blat dar asta e parerea lor.Iar parerea mea ramane aceiasi.Sanatate si numai bine tuturor fanilor Stelei din partea mea.

misha19.12.2005 18:10
meciul de astazi NU A FOST BLAT:

I just do not get it....

nici eu nu ma inteleg cateodata..asa ca stai fara grija :lol: ..si in plus discutia asta e expirata :wink:

reddog19.12.2005 19:28

Ia ghiciti ce am votat. :wink:

Bogdan4Steaua19.12.2005 19:56

Ca nu a fost blat... :wink:

reddog23.12.2005 21:34

De fapt nu am votat deloc. Nu imi place sa ma avant imediat sa fac niste declaratii. Au fost intr-adevar momente suspicioase, dar asta nu inseamna ca a fost blat. Eu cred ca am devenit cu totii prea suspiciosi cand vine vorba de acest cuvant.

«12»