FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Steaua 2-0 FCM Bacau

«12»
Motanu D21.05.2005 16:08

Asa cum toata lumea se astepta, Steaua a castigat lejer meciul cu Bacaul. Mi-e greu sa cred ca a fost blat, asa cum unii vor sustine, dar daca totusi a fost, trebuie spus ca a fost mai putin jenant ca meciul "cinstit" a lui de la Alba...

In fata unui adversar deosebit de modest (o puncte si 2 goluri in deplasare) Steaua s-a impus lejer, mai usor chiar decat o arata scorul. Revenirea lui Dumitru titular a fost de bun augur, la fel si mutarea lui Nicolita pe stanga. Cei doi, ajutati de Dorinel au dinamizat jocul Stelei, echipa care a jucat din nou mai bine de 70 de minute in 9, pana cand Cristea si Dica au fost inlocuiti.

Singurul fotbalist al adversarilor care a jucat fotbal a fost portarul Bogdan. Cat despre prestatia coechipierilor acestuia, elocvente sunt fazele in care Ghionea era varf la un contraatac al Stelei sau Baciu centra din postura de extrema dreapta.

Meci usor deci, care rezolva pana in momentul de fata problema locului 2. Titlul se joaca la Brasov, daca castigam, in ultima etapa vom juca un meci de palmares.

Gaby21.05.2005 16:10

Sa fim seriosi ! N-am vazut meciul lui Dinamo la Alba Iulia ca sa compar, dar meciul de astazi a fost BLAT. Jucatorii lui "Fa-te Ca Muncesti" Bacau s-au dat la o parte.

Gaby21.05.2005 16:13

In tribuna, sa radea ca la un banc prost.

Nu stiu daca la televizor s-au auzit OLE-urile.

Motanu D21.05.2005 16:13
Sa fim seriosi ! N-am vazut meciul lui Dinamo la Alba Iulia ca sa compar, dar meciul de astazi a fost BLAT. Jucatorii lui "Fa-te Ca Muncesti" Bacau s-au dat la o parte.

Bacaul are 0 puncte luate in deplasare si 2 goluri marcate in tot campionatul. Asta spune tot. Eu i-am vazut cum au jucat cu Poli Iasi si pot spune ca pe alocuri au jucat chiar mai slab.

Gaby21.05.2005 16:19
Bacaul are 0 puncte luate in deplasare si 2 goluri marcate in tot campionatul. Asta spune tot. Eu i-am vazut cum au jucat cu Poli Iasi si pot spune ca pe alocuri au jucat chiar mai slab.

Astea sunt statistici si impresii despre alte meciuri. Eu doar spun ce am vazut si simtit de acolo, din tribuna, despre ce se intampla jos, pe gazon. Astept sa vina si alti suporteri care au fost in tribuna sa isi exprime parerile. Din partea mea, putem sa ne imbatam cu apa rece cat vrem. :cry:

misha21.05.2005 16:25

meciul de astazi NU A FOST BLAT:

1.nu cred ca putea portarul sa apere sutul lui Nicolita dintr-o centrare f buna al lui Munteanu si s-a vazut diferenta de viteza dintre Nicolita si aparatorii bacaului

2.nici sutul al doilea al lui Nicolita dintr-o centrare f buna al lui Dumitru nu putea sa fie aparata de portar

3.daca era sa fie blat nu cred ca faceau jucatorii atata risipa de energie

4.uita-te in clasament si vezi cate goluri a dat bacau si de cate ori a castigat in deplasare

Padrese21.05.2005 16:29

1.nu cred ca putea portarul sa apere sutul lui Nicolita dintr-o centrare f buna al lui Munteanu si s-a vazut diferenta de viteza dintre Nicolita si aparatorii bacaului

2.nici sutul al doilea al lui Nicolita dintr-o centrare f buna al lui Dumitru nu putea sa fie aparata de portar

4.uita-te in clasament si vezi cate goluri a dat bacau si de cate ori a castigat in deplasare

nu este vorba de asta ci de atitudinea in teren a jucatorilor moldoveni nu atacau poarta ,pasau in lateral etc

Motanu D21.05.2005 16:30

Astea sunt statistici si impresii despre alte meciuri. Eu doar spun ce am vazut si simtit de acolo, din tribuna, despre ce se intampla jos, pe gazon. Astept sa vina si alti suporteri care au fost in tribuna sa isi exprime parerile. Din partea mea, putem sa ne imbatam cu apa rece cat vrem. :cry:

Asa cum am spus, nu cred ca a fost blat. Ca a fost circ asta e altceva. Steaua a jucat haotic in fata unui adversar de doi bani. Gigi a demonstrat din nou ca este un cretin si are mentalitate de dictator.( Iar in general dictatorii sfarsesc linsati de multime...)

Dar daca spectacolul a fost unul trist asta nu inseamna ca fost unul fals.

misha21.05.2005 16:31

ei de cand se stiu au atitudinea asta

Motanu D21.05.2005 16:33

nu este vorba de asta ci de atitudinea in teren a jucatorilor moldoveni nu atacau poarta ,pasau in lateral etc

Pai aia nu pot. Si nici nu aveau nici un interes. Ei au plecat de la inceput cu gandul ca n-au nici o sansa. Si nu din cauza baniolr lui Gigi B. Si oare sa fie Bogdan atat de masochist incat sa fi aparat sutul lui Litu cu... stomacul cand putea foarte bine sa zica ca nu a vazut mingea ?

Adi21.05.2005 16:38

Nu cred ca GG a vorbit cu Sechelariu pe tema unui blat, dar sunt sigur nici antrenorul, nici jucatorii nu au avut motive sa incurce Steaua, nici nu au vrut, dar mult ei nu prea pot. A fost o intelegere telepatica (nu stiu cum sa-i spun) in urma careia bacauanii au inteles ca Steaua nu are chef sa piarda puncte, iar ei in calitate de pepeniera a Stelei au fost obligati sa se conformeze. A fost un blat mai neobisnuit, fara bani, fara discutii, fiecare isi stia rolul de mult. Astfel Steaua i-a 3 puncte, iar GG isi pastreaza "imaginea da razboinic al luminii, de luptator pentru dreptate, de urmas al lui Mihai Viteazu si de trimis al lui Dumnezeu" curata :D (asta so creada el). Gigi taie-ti capul, ca asta ai promis!!!!!!!!!!! :twisted: :evil:

fanatica21.05.2005 16:40

a fost un meci bun al Stelei intr-un meci in care bacaul nu a putut sau nu a vrut!oricum se stie de prietenia intre sechelariu si Becali asa trebuia sa ne asteptam ca bacaul sa joace asa;desi au avut si ei cateva tentative slabe de atac!

nu stiu daca bacaul a venit in Ghencea sa castige,dar ce e sigur e ca a venit cu o echipa carpita,din care au lipsit jucatori importanti,fie pe baza ca sunt accidentati sau nu sunt in forma!

oricum pana la urma chiar daca a fost blat,si ce?ne-am luat cele 3 puncte?da!daca Dinamo face blaturi noi de ce nu am face la fel!eu nu cred ca a fost un blat,doar ca bacaul nu a venit sa joace!!!

Padrese21.05.2005 16:43

pot sa pun pariu ca antrenorul echipei sezonul viitor va fi tot Titi pt ca e sluga perfecta careia Jiji ii va dicta echipa cum va vrea

Motanu D21.05.2005 16:44
a fost un meci bun al Stelei intr-un meci in care bacaul nu a putut sau nu a vrut!oricum se stie de prietenia intre sechelariu si Becali asa trebuia sa ne asteptam ca bacaul sa joace asa;desi au avut si ei cateva tentative slabe de atac!

nu stiu daca bacaul a venit in Ghencea sa castige,dar ce e sigur e ca a venit cu o echipa carpita,din care au lipsit jucatori importanti,fie pe baza ca sunt accidentati sau nu sunt in forma!

oricum pana la urma chiar daca a fost blat,si ce?ne-am luat cele 3 puncte?da!daca Dinamo face blaturi noi de ce nu am face la fel!eu nu cred ca a fost un blat,doar ca bacaul nu a venit sa joace!!!

Meci bun al Stelei ? Sper sa ai dreptate... dar eu cred ca am vazut alt meci...

Motanu D21.05.2005 16:47
pot sa pun pariu ca antrenorul echipei sezonul viitor va fi tot Titi pt ca e sluga perfecta careia Jiji ii va dicta echipa cum va vrea

Corect. Titi s-a transformat din antrenor in sluga a patronului. Pacat pentru performantele pe care le-a obtinut pe vremuri...

Dar cine stie... poate ca MM nu e de acord sa aiba concurenta...

Padrese21.05.2005 17:17

Stie cineva cine draq a fost crainic pt ca era penibil rau, un fel de clona a lui Safta dar cu ceva erori.

sorin_77721.05.2005 18:38
In tribuna, sa radea ca la un banc prost.

Nu stiu daca la televizor s-au auzit OLE-urile.

Oleurile a fost o caterinca fantastica... Pana si jucatorii la final parca le era rusine sa salute tribuna...

Oricum nu suntem campioni la blaturi dar titlul tot il luam. in genunchi si il luam. Daca Dinamo calca stramb cu Otelu, la Brasov in penultima etapa se decide titlu asa cum am prevazut pe acest forum.

sorin_77721.05.2005 18:39
Stie cineva cine draq a fost crainic pt ca era penibil rau, un fel de clona a lui Safta dar cu ceva erori.

nu stiu cine e dar a fost tare aia cu Baciu implineste pe 25 mai 25 MAI in loc de ani.. :lol:

Gaby21.05.2005 18:59
a fost un meci bun al Stelei intr-un meci in care bacaul nu a putut sau nu a vrut!

Cine a mai fost pe un stadion de fotbal stie ce inseamna "a vrea" si ce inseamna " aputea" in fotbal. De exemplu: Steaua, in retur, a vrut, dar n-a putut. Bacaul, in acest meci, nu stiu daca putea, dar SIGUR este ca NU A VRUT. Ori, asta este una dintre formele de BLAT !

joseph21.05.2005 19:26

la TV probabil nu s-a vazut.. dar cand era Steaua in atac si centra careva... picau cate 2 moldoveni, de parca erau pe ghetza fara patine...

BlackWoolfy22.05.2005 02:22

Pacat ca eu zic erau de batut si pe bune cu toata echipa dar Jiji sa fie sigur a apelat la prietenii..........

valitzu22.05.2005 03:01

OLEEE!OLEEE!Ce penibil!Linishte in peluze!Gigi lasa-ne!Becali pleaca din Ghencea!S-a dus dreaq echipa!S-a dus dreaq atacul!Vorba unui tip care a stat in fatza mea la tribuna I : Cristea si Dica sunt nishte sufocatzi!Nu mi-a placut totushi atitudinea lui Mustatza...cu plecarea de pe stadion.Daca ne razbunam pe Jiji plecand o sa facem rau echipei, asa varza cum e ea.In momentele grele trebuie sa ramanem acolo, strigand contra lui Jiji si incurajand pe Steaua.

Iar despre crainic...nu o sa poata sa-l inlocuiasca nimeni pe Safta..."cine sare Armata ultra e"?TARE FAZA! :lol:

weber_p22.05.2005 03:48

Steaua nu avea cum sa faca blat in Ghencea cu bacaul aseara fiinca nu a avut de ce!! faceti o statistica a bacaului in meciurile din deplasare anul asta si hai sa vedem cate goluri a luat de la Dinamo - 3 (deci si ala a fost blat) de la rapid - 2 deci si acolo a fost blat nnu???

fiti bai fratilor seriosi!! bacaul e cea mai proasta echipa in deplasare din campionat si nici nu a avut 5 titulari pe teren!!! adika jumate de echipa!!! cum dracu sa bata Steaua in Ghencea cu glumele alea de jucatori !! ala nu a fost blat!! daca era blat se termina vreo 4 - 0!!!

vampyrr22.05.2005 04:42

sau daca nu va place blat, noncombat a fost sigur,mi s a parut ca bacauanii abia asteptau fuierul de final sa-ti de atata teatru prost, sa lasam draq statisticile pentru ca nu au nici o importanta pentru ca e o diferenta intre a juca si a mima fotbalul, ca sa nu mai zic de nota amicala in care s a jucat.nici un cartonas galben si am mai avut impresia ca bacaul dadea mingea aiurea intentionat cand se apropia de poarta.

Andros22.05.2005 05:32

AM vazut ca se accepta cu seninatate teoria blatului...pai daca Dinamo face,hai si noi?!?

Daca Steaua are suporteri care gandesc astfel,isi merita conducerea...cum puteti bai frustratilor sa ganditi asa?pun pariu ca sunteti niste suporteri de televizor,care n-ati vazut un meci live in viata voastra...daca ati ajuns sa coborati Steaua la nivelul javrelor,imi pare rau,dar nu va pot numi stelisti...sa va fie rusine pt faptul ca acceptati o asemenea pata pe blazonul celui mai mare club din estul europei...cu ce sunteti voi mai buni decat Jiji sau Meme?

«12»