FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Bilete Steaua - Unirea Urziceni

«12»
st_194707.03.2008 16:26
Inca ceva ca am vazut acum un mic articol scris de st_1947. Prietene, nu stiu exact ce ai vazut acolo dar aberezi cam mult. Pe UN BULETIN se pot lua 8 bilete, si daca te duceai la alta casa nu aveai cum sa iei pe acelasi buletin. Si eu sunt impotriva bisnitarilor, dar nu mai abera si tu atat.

Draga Gigel, in primul rand aveau la ei MAI MULTE BULETINE si se mutau de la o casa de bilete la alta. Unul vorbea in fata mea la telefon si zicea: " Da mah..o sa iau 30 de bilete ". Si treaba cu 8 bilete nu prea se tine cont de ea, un " indian " plecand de la o casa cu mult peste 8 bilete in mana.

Felicitari jandarmilor care erau astazi la Ghencea si isi faceau datoria pe deplin.

Sa imi raspunda si mie cineva la urmatoarea intrebare: Un barbat, are voie sa cumpere bilete cu buletinul unei FEMEI( nu prea mi se pare normal) ?

gigi2507.03.2008 16:37

Mestere una este ce ai zis prima data, si alta este ce ai zis a doua oara. Si crede-ma chiar nu s-au dat mai mult de 8 bilete pe un buletin. In fata mea a fost cineva care vroia 15 bilete si nu i-au dat si aluat pe buletinul altcuiva. Io aveam nevoie de 6 bilete si a trebuit sa iau si buletinul prietenei ca ma gandeam ca poate nu o sa se repete acel sistem dinaintea meciului cu CFR. Ti-am spus ca si eu sunt impotriva bisnitarilor pentru ca datorita lor uneori nu mai gasesti bilete, dar in primul tau mesaj o cam luasei pe aratura. SA DEA Dumnezeu SA RAMANA BISNITARII CU BILETELE SI SA NU LE VANDA!! Oricum ce o fi o fi, bine ca mi-am luat bilet, asta conteaza cel mai mult.

:steagcruce::steagcruce::steagcruce::steagcruce::steagcruce:

stelist100%07.03.2008 16:56

st_1947 ai dreptate si eu azi cand am fost sa-mi iau bilete era full de colorati nici n-am apucat sa ajung bine la casa ca m-au intrebat cate bilete cumpar noroc ca a trebuit sa cumpar 8 ca altfel nu stiu cum scapam de ei ... dupa ce ca aveau buletinele la tot neamu mai cereau si la toti pustii de 15-16 ani sa le cumpere bilete si aia le cumparau probabil de frica ....

w3bmaster08.03.2008 03:55

Sper sa fie la fel ca la CFR ca asa e frumos

Foza Steaua cat despre bisnitari ias impusca ...

1uLy4Nn08.03.2008 23:15

despre bisnitari s-a spus si la televizor. comentatorii meciului spuneau cum ca s-a vandut un bilet de 10 ori mai scump decat pretul oficial. problema este cunoscuta dar se pare ca nu deranjeaza pe nimeni

the_ace11.03.2008 09:05

mah......eu nu va inteleg .........ar fi trebuit sa va dati seama de acum ca bisnitari au fos sunt si o sa ramana......oricat am vrea sa dispara ......banuiesc ca veniti la toate meciurile.......si chiar dak nu veniti nu era mai simplu sa faceti un abonamet ???.....era 50 ron (LA PN) adik f ieftin nu?..... scapati de cozi si le dadeati si peste nas la bisnitari ..... de ex niste prieteni au dat pe bilete de la bisnitari la meciul cu CFR de 5 ori pretul lor si asta fiindca au luat 6 ca altfel erau mai scumpe si decat sa stai aksa mai bine dai nu? nu e vb de bani da e vb ca le faci lor p..a mare ....e doar o parere forza Steaua DISPRET TOTAL pentru SUPORTERUL OKAZIONAL

Wickie12.03.2008 16:20

DA frate abia astept sa vad meciul cu Urziceni, pe 16 martie de ziua mea :D Forza steauaaaa :D

andyro13.03.2008 12:07

Nu mai sunt bilete decat la T1 si fotolii.

Necrocom13.03.2008 12:24

Sa ma *** pe ei de bisnitari imputiti...

coltuc13.03.2008 13:43

hai Steaua

sunteti la fel de buni ca noi

Fara reclame.Citeste regulamentul

AlcaponneAISS13.03.2008 14:27

Sa-mi bag **** in care i-a rahat pe bisnitari...am ramas acasa din cauza lor!!!

dax4715.03.2008 11:00

Chiar nu are Steaua nici un nucleu dur care sa-i articuleze foarte serios pe bishnitarii astia ? Ca aia de la dinamu si Rapid sigur au, ca se tot fac cunoscuti prin violentele de care sunt in stare. Mare pacat ca nu se face nimic. Pe de o parte multi raman pe-afara desi ar merita sa fie pe stadion, iar altii cu bani si care vin doar ca sa manance o samanta pe stadion isi permit sa plateasca la suprapret.

E mare pacat ca nu se ia nici o atitudine.

el_kappa1815.03.2008 15:38

Care mai aveti un bilet in plus la peluza?? id de mess e***@***!!

greco15.03.2008 18:31
Chiar nu are Steaua nici un nucleu dur care sa-i articuleze foarte serios pe bishnitarii astia ?

La cine te referi? La acele "elemente" pe care toatã lumea le vrea excluse de pe stadion? Avea cineva un status bun pe aici... toatã lumea are pretenții (coregrafii, steaguri, cântece, eliminarea bișnițarilor) pentru ca apoi toatã lumea sã-i vrea pe ultrași dupã gratii.

«12»