FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Bilete Steaua - Unirea Urziceni

«12»
fcsteaua.ro05.03.2008 13:48

FC Steaua a stabilit preturile biletelor pentru partida cu Unirea Urziceni, care se va disputa pe data de 16 martie, incepand cu ora 20:30.

Acestea vor fi puse in vanzare incepand cu ziua de vineri, 7 martie si vor putea fi achizitionate pana pe data de 16 martie, de la casele de bilete ale clubului, precum si de pe www.bilet.ro si www.bilete.ro.

Copiii cu varsta de pana la 10 ani au accesul gratuit pe stadion, cu conditia ca acestia sa fie insotiti de parinti, care sa-i tina in brate si care au intreaga responsabilitate pentru comportamentul acestora in interiorul stadionului.

Preturile biletelor sunt urmatoarele:

FOTOLII - 75 LEI

TRIBUNA 0 - 50 LEI

TRIBUNA 1 - 25 LEI

TRIBUNA 2 - 15 LEI

PELUZE - 5 LEI

Programul caselor de bilete de la stadionul "Steaua" este urmatorul:

Miercuri, 12 martie - Duminica, 16 martie - 12:00 - 18:00

Tavone05.03.2008 14:08

Imi doresc sa se joace tot cu casa inchisa! Dar nu inchisa de bisnitari! Sigur batem la Pandurii si o sa fie iar plin stadionul! Forza Steaua!

LARI05.03.2008 14:28

Pentru cei care nu au abonamente: va propun sa va luati acum bilete, sa nu schelacaiti saptmana viitoare...

st_194705.03.2008 14:47
Imi doresc sa se joace tot cu casa inchisa! Dar nu inchisa de bisnitari! Sigur batem la Pandurii si o sa fie iar plin stadionul! Forza Steaua!

Ne gandim doar la meciul cu Urziceni, de parca cel cu Pandurii ar fi castigat [:-W]. Parca am mai repetat greseala asta in 1 etapa din cate imi amintesc.

Tavone05.03.2008 14:55
Ne gandim doar la meciul cu Urziceni, de parca cel cu Pandurii ar fi castigat [:-W]. Parca am mai repetat greseala asta in 1 etapa din cate imi amintesc.

Spiriul de invingator ca si suporter al Stelei nu ma face sa ma gandesc decat la victorie!

PS Mai ales ca ne-am fript indeajuns in sezonul asta.

David_Steaua200705.03.2008 16:56

Stati mai oameni buni ca nu o sa mai vina atatia,va garantez!!Ca m-am obisnuit de atatia ani ca la un meci vin 22-25000 de oameni si apoi intre 10-15000 ,depinde de numele echipei adverse!!Oricum,sper din tot sufletul sa ma insel!!Inasa fereasca Dumnezeu de un rezultat nefavorabil cu Pandurii ca...nu mai zic!!Eu oricum merg indiferent de situatie(doar sa nu-mi rup ceva pana atunci :)) )

Forza Steaua!!

ps:multa "dragoste" bisnitarilor,luava-r "somnul"!!

mircea_zion05.03.2008 18:14

Abia astept meciul!Sunt sigur ca va fi stadionu plin .. eu ma duc sa imi iau bilet mai dinainte ca presmit ca o sa fie o coadaaaa...Steaua joaca fotbal si lumea o sa vina la stadion si cred ca se va juca cu casa inchisa fular-campionii

dax4705.03.2008 18:29

Trebuie sa batem Urziceniul, pentru ca sa ne mentinem in lupta pentru titlu, dar si pentru revansa. O sa fie meci tare.

jon00705.03.2008 19:03

am si eu o intrebare: tzigani aia infecti <bisnitari> cate bilete au voie sa ia???presimt ca iar o sa le ia aproape pe toate, ar trebui sa nu mai cumpere nimeni de la ei bilete;vedeavash la 2 metri sub pamanr s.r.l

1uLy4Nn05.03.2008 19:30

mergem prin toata tara, sa sustinem pe Steaua, cantam pana ragusim, Steaua ce mult te iubim....preturi accesibile pentru mne..oricum ne gasim in PN :P spre24

iaco_gos05.03.2008 19:43

deci clar, ma duc de vineri la bilete

1on05.03.2008 19:45
am si eu o intrebare: tzigani aia infecti <bisnitari> cate bilete au voie sa ia???presimt ca iar o sa le ia aproape pe toate, ar trebui sa nu mai cumpere nimeni de la ei bilete;vedeavash la 2 metri sub pamanr s.r.l

Depinde la cât se înțeleg la preț cu bijnițarii de la case.

jon00705.03.2008 20:53

@1on

sau cu cei din PN<ca am impresia ca UNI din PN fac bijnita>ori cu gabori sau cu cei care ar trebui sa supravegheze vanzarea biletelor

PS: as dori ca de la anul' toti cei care vin in peluze sa isi faca abonamente ca sa nu mai avem treaba cu colorati astia de 2 bani

1uLy4Nn05.03.2008 22:07

asa trebuie, abonamente, insa e greu pentru cei din provincie. tiganii tot milogi si nu ai ce le face..nu sunt rasist :P doar ca ii urasc pe cioroi

lucvald-190206.03.2008 09:33

@ Iulian...

Fiecare isi rezerva dreptul de asi alege culorile preferate...deci stai tranquilla nu e nimic rau in a avea usor convingeri rasiste..si eu le am..asta e..n-o sa ma pot schimba niciodata.....

Eu cred ca nu o sa mai fie nebunia de la meciu' cu cheferistii.....acum e momentul sa facem mai riguros un pic de ordine printre gornisti .....

poate la meciu' asta o sa ne lase cu bannere..mai am urme de speranta....timide.....dar....atata timp cat conducerea clubului organizator este cel care decide aceste clauze.....hm....mi-e greu sa cred ca si siJIGODIA si ARGATseala o sa ne faca pe plac...

gunoaiele plm !

Virgil06.03.2008 10:18

Cred ca e un meci la care ar trebui sa avem un stadion plin. Un meci cu Unirea, e un meci greu in acest sezon. Mai ales ca si Unirea trage pentru a fi pe podium la sfarsit. Ei zic ca nu, dar sunt sigur ca se gandesc chiar la locul 2. Doar sunt foarte aproape.

Ar cam fi cazul sa le demonstram care e echipa mai buna. Pentru ca au inceput sa si-o ia in cap.

Verssace06.03.2008 12:05

EU mi-as dori sa jucam cu casa inchisa dar nu cred ca va fii ca in meciul cu CFR :( ? voi ce credeti va fii arhiplin ?

laur_2306.03.2008 15:38

eu nu o sa pot sa vin( slabe sanse...), din diverse motive...

sper sa fie din nou stadionul plin, iar cei ce vor fi in Ghencea sa sustina echipa la fel ca in meciul cu cefere...sa demonstreze de ce i se spune TEMPLU STADIONULUI NOSTRU;

chiar daca incarcatura meciului nu va fi aceeasi ca la cel care de-abia a trecut, va fi un test foarte important cu o echipa ce a jucat destul de bine in acest campionat, Dan Petrescu fiind un antrenor care si-a aratat valoarea;

insa...trebuie sa fim cu gandul numai si numai la meciul cu Pandurii acum!!!

sa nu cadem in aceeasi plasa ca inaintea jocului de la Iasi...cand peste tot se vorbea numai de jocul din etapa a 21-a !!!

1uLy4Nn06.03.2008 16:19

nu o sa fie plin, pentru ca multi dintre suporteri nu considera acest meci important. eo cred ca Unirea este o echipa care ne poate pune probleme mari asa ca va spun HAIDETI PE Ghencea spre24

st_194706.03.2008 17:10
nu o sa fie plin, pentru ca multi dintre suporteri nu considera acest meci important. eo cred ca Unirea este o echipa care ne poate pune probleme mari asa ca va spun HAIDETI PE Ghencea spre24

Totul depinde de rezultatul de la Tg-Jiu.

Bodanel07.03.2008 06:55

Pe Ghencea si pe ei. Daca vom pune presiune pe ei nu cred ca vor rezista cei de la Urziceni in Ghencea. Sper sa nu mai aud goarnele alea idioate.

joe2107.03.2008 10:28

Doamne fereste, chiar atat de fraieri sa fim? :steagcruce:

waliazar07.03.2008 12:07

asa trebuie, abonamente, insa e greu pentru cei din provincie. tiganii tot milogi si nu ai ce le face..nu sunt rasist :P doar ca ii urasc pe cioroi

Se spune ''cioare''...sa nu fii acuzat de rasism.... :thumbsup:

st_194707.03.2008 15:07

INCREDIBIl! Cati bisnitari erau si azi ..luau cate 10 bilete de la o casa, dupa se duceau la alta casa si luau inca 10. MURITI BA!

gigi2507.03.2008 15:24

Tocmai am venit de la stadion, am fost sa imi iau bilete. Nu mi-a venit sa cred ca din nou bisnitarii cumparau bilete. Venisera cu tot neamu, mama, fiica, bunica, copil avortat. Este imposibil asa ceva, jandarmi nu erau desi la fiecare casa erau cam 10 persoane si erau vreo 5 case deschise. Sa ma *** pe ei de bisnitari.

In alta ordine de idei sper sa se umple stadionul si sa fie aceeasi atmosfera pe care am creat-o si in meciul cu CFR.

FORZAAAAA STEAAAAAUAAAA!!!!

:steagcruce::steagcruce::steagcruce::steagcruce::steagcruce:

Inca ceva ca am vazut acum un mic articol scris de st_1947. Prietene, nu stiu exact ce ai vazut acolo dar aberezi cam mult. Pe UN BULETIN se pot lua 8 bilete, si daca te duceai la alta casa nu aveai cum sa iei pe acelasi buletin. Si eu sunt impotriva bisnitarilor, dar nu mai abera si tu atat.

«12»