Acum vreo trei ani cand Dorinel a ajuns la Cluj, marea majoritate a privitorilor la teve au simpatizat pe loc cu echipa din Gruia. Asta si dupa ce au avut parcursul acela extrem de frumos cand au ajuns in finala Intertoto.
M-am mirat deoarece lume care o stiam de o viata simpatizanta cu alte cluburi, in special cele din capitala, au lasat in planul doi aceste vechi simpatii pentru echipa ceferistilor clujeni. Sub bagheta lui Dorinel echipa nu s-a miscat rau, trebuie sa recunoastem...
Anii au trecut iar CFR-ul a ajuns lider in Liga 1! "Foarte bine dom'le!" ar fi tentati unii sa spuna. Atitudinea calma de genul "tace si face" atat de caracteristica lui Dorinel, a fost terfelita de iesirile la rampa a presedintelui Muresan.
Sincer, mi-e mie rusine de tampeniile pe care Jiji le debiteaza cateodata si pe 3 canale odata. Dar acest "Muri" in ultima vreme a tinut cu totdinadinsul sa ne arate ca la Cluj se vorbeste si ,mai mult si mai prost decat in Bucuresti. Cele mai recente grohaituri, amenintarile cu demisia si cu UEFA sunt cel putin hilare, si cred ca au intrecut in "telenovelistica" episodul ''dau sau nu dau Rapidu'" protagonistul fiind pseudo-dinamovistul Copos.
Din pacate atitudinea lui "Muri" este continuata pe teren de jucatori, care practica un fotbal la intimidare, un joc murdar, provocand si lovind. Nu cred ca in asta sta frumusetea fotbalului. Apoi gesturile lui Trica, m-au lasat aproape fara replica. Se pare ca iubirea de bani este mult mai importanta decat respectarea unui mediu in care te-ai format. Aci mai putem amintii pe celebrii Aliuta si mai ales gunoiul care a evoluat o perioada cu numarul magic 7. Nu-i spun numele...Stiti voi ce a fost si mai ales ce a ajuns.
Iata ca Trica nu se rabda si injura in Ghencea odata publicul care nu foarte demult il aclama pentru modul in care a adus o supercupa in Ghencea, umilind apararea lui Dinamo de doua ori, si apoi pe Lacatus, simbolul in viata al echipei noastre dragi. Personal cred ca daca o sa il vad pe Trica vreodata in Cluj o sa ii spun: "cu ce drept il injuri pe Lacatus?" Ma intreb ce am pati daca am juca la Manchester si am injura de mama pe George Best...Am mai pleca oare de pe stadion nebatuti cel putin?...
La final vreau sa spun doar atat: stau in Cluj si mi-e jena de "europenii' de aici care atunci cand scapa din scremusenia in are se gases cu totii isi dau in petec...a se vedea episodul "PYSHU"...
Forza Steaua!!!