FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Fenomenul ultra dispare, violenta ramane

«12»
brada04.03.2008 22:03

toate ca toate da nimic nu poate inlocui steagul:) respectiv steagurile ... parca neau taiat cate o mana sincer...

insa la alte meciuri am vazut destule steaguri.. la CFR Craiova ... am impresia

spiridusu04.03.2008 23:43

Cred ca cea mai buna solutie sa scapam de goarne e sa luam toti si sa aruncam cu ele in teren ... e periculos dar asa cred ca vom scapa de ele ...

RoughSilk05.03.2008 08:45

off topic - daca are cineva din intamplare o poza cu banner-ul "Kosovo je Srbjia" de la meciul cu CFR as fi foarte recunoscator daca ar pune`o pe forum sau daca ar putea sa-mi trimita un e-mail cu ea.Am un prieten sarb care vreau sa o vada

Multumesc anticipat

E-mail - n***@***

ultras_seed05.03.2008 12:20

Atmosfera mai dezolanta ca duminica in Ghencea la meciul cu CFR n-am vazut niciodata la un meci de fotbal!!! Nimeni nu canta, pe alocuri se auzea o goarna de la un cetatean, lumea statea pe scaun si "spargea" seminte in dintii...Unde e atmosfera de altadata? Va spun eu a disparut odata cu legea lu' mitica. Cu ce il deranjeaza un steag ,un banner de gard, cu ce-l deranjeaza faptul ca sunt scrise mesaje menite sa aduca, cu picioarele pe pamant anumite persoane? O sa ajungem sa fim ca in Anglia cu berea in mana (dar stai ca si aia e interzisa pe stadion la noi) si cu hamburgherul la pachet si o sa aplaudam doar cand este o faza mai importanta sau un corner. Sincer va spun si cred ca nu numai eu sunt de aceasi parere legea lu' mITICA are partile ei bune si partile ei rele cele bune sunt referitoare la violenta dar cele rele se adreseaza "ULTRAS-ULUI" care vine meci de meci la stadion si canta sustine echipa intr-un mod frumos i se ia libertatea asta de a-si sustine echipa cum stie el mai bine prin steaguri bannere mesaje si alte lucruri pe care unii ca mitica nu le inteleg....

Fac un apel la toti lideri de brigazi din Ghencea si nu numai lor sa facem ceva sa ne impunem sa nu ne fure bucuria si libertatea de a ne sustine echipa asa cum numai noi stim sa o facem!!!

no_problem05.03.2008 20:05

INCA N-AM MURIT

INAINTE Steaua!!!

David_Steaua200705.03.2008 21:31

Doamneee,si am crezut ca daca spun ca atmosfera de la meciuul cu Cluj a fost chiar "naspa" o sa-mi sara lumea in cap!!Vad ca nu-s chiar singurul care a avut aceasta NEPLACUTA impresie!!In afara de momentul de final in care toate galeria a realizat acea miscare frumoasa cu fularele(am uitat cum se numeste),in rest,acalmie totala!!Unde e atmosfera din meciurile cu PSG,Villareall,Valencia,Liverpool,Sportul Studentesc(a fost intr-un meci de final de sezon.,n repriza a 2-a a inceput sa ploua destul de tare,erau cam 25 de grade afara,si desi erau maxim 15000 de suporteri,rasuna stadionul de cantece)etc etc

Unde sunt steagurile care dadeau culoare peluzei/lor?? :((

mitica e mai comunist decat ceausescu!!

~Forza Steaua!~

Mitana05.03.2008 23:16
1.Citeste regulamentul - Nu mai abuza de Caps Lock

2.Sanky ca nu ti-a placut cum se auzea ..fabiani m**e fabiani !...e ?

3.Vezi cum faci data viitoare sa nu incurci camera cu umbrela.

nu mai face ironi..se auzea urat ce ai zis tu..dar oare cum se auzea daca in loc de asta cantau ce cantam si noi...anumite cantece..cu o strofa doua..nu e mare lucru pentru niste suporteri de inalta clasa cum sunteti voi de la tribuna a 2-a
Fane_casieru'06.03.2008 08:13

@Mitana

Dupa cum spui mai sus ca nu-i frumos sa strigi una alta,ma face sa ma gandesc ca poate faci o confuzie mare spunand ca stai in peluza.Esti sigur ca stii care sunt peluzele ?Nu de alta dar pe la T1 de obicei sunt dezaprobate strigarile astea huliganice.

White Power06.03.2008 08:44

ce conteaza ce se intampla la t1 sau t2?! ei oricum au mentalitate nutline si sunt niste trompetisti...

@ david Steaua 2007 - steaguri nu mai sunt nici macar pe gard...

ai dreptate, atmosfera a fost chiar "incendiara", "magnifica"... probabil ca, in curand, ni se va impune sa ne asezam pe scaune si sa aplaudam la fiecare gol. atat.

dar fenomenul nu va disparea. NICIODATA

«12»