FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Rada a fost trimis la echipa a doua (GSP)!

«12»
Kustic03.03.2008 05:57

rada trebuie sa ramana la Steaua... este un jucator bun si este tanar!! Radoi maine poimaine se accidenteaza iarasi!! Ghionea este posibil sa renunte la fotbal daca ii mai face probleme coloana!!

Baciu este preferat ca rezerva la Steaua pentru ca Baciu e prea lenes sa se lupte pentru locul de titular!!! ii place sa stea pe bara si sa manance seminte!!! Steaua il pastreaza doar pentru ca nu comenteaza nici daca sta 3 sezoane pe banca

udaradu03.03.2008 11:33
ipocrizia continua la Steaua. toate i se trag lu ionut de la scandalu cu Dica. pleaca odata Dica ca nu te mai suport.

asta este adevarul.....si mai ales e un om cu coloava verticala(nu sa caciulit la nimeni)

CELINEE06.03.2008 08:44

niste nesimititi sunt.chiar nu am cuvinte.lasa sa il tina pe surdu si pe Baciu la prima echipa ca aia chiar sunt vai mama lor.si cat mi-a placut de rada in tur.numai ciobanu putea sa faca asa ceva cum a facut si cu bunica de la gloria buzau.sa il ia naiba de dement.nu apreciaza adevaratele valori.in fine sunt curioasa cat mai dureaza pana ajunge finul inapoi la bolognia.

White Power06.03.2008 08:52
ipocrizia continua la Steaua. toate i se trag lu ionut de la scandalu cu Dica. pleaca odata Dica ca nu te mai suport.

Dica NU are valoare nici de Steaua 2! a tinut prea mult norocul cu el. gata. ajunge.

e vai de el... se stiu metodele prin care este bagat titular...

mai bine pleca in vara...

ciobanu' TOT cioban...

fedora06.03.2008 09:00

Mai, terminati cu enormitatile astea pe aici!

Daca aveti parerea asta despre Dica, atunci foarte probabil ca nu tineti cu Steaua.

1uLy4Nn06.03.2008 16:16

topicul asta este despre Rada nu despre valoarea lui Dica...nu o luati offtopic

anr9406.03.2008 17:46

A innebunit Becali !!! Acum isi da toti jucatorii buni la echipa a doua. MARE PACAT !!

danimarcu06.03.2008 20:10

Poate vrea sa promoveze!... :naughty:

«12»