FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Rada a fost trimis la echipa a doua (GSP)!

«12»
fcsteaua.ro01.03.2008 15:27

Fundașul central al roș-albaștrilor, Ionuț Rada, a fost anunțat ieri cã nu va face parte din lotul Stelei pentru derby-ul cu CFR.

Lãcãtuș l-a trimis pe Rada sã joace la echipa a doua, care a evoluat ieri în prima etapã din Liga a III-a, însã fostul rapidist a refuzat. Steaua II a cîștigat clar întîlnirea cu Portul Constanța, scor 6-0. Rada n-a fost în lot nici la 1-2 cu Poli Iași.

ultrash01.03.2008 15:44

e o mare nedreptate ce i se intampla lui Rada...in tur el ne`a tinut apararea,si oricum nu cred ca panarama aia de Baciu e peste Ionut,sincer Rada ar trebui pastrat la Steaua pentru ca are valoare,si doamne fereste de vreo eliminare a lui Goian sau accidentarea lu` Ghionea...dar sincer aici e mana lu` Gigi :|:|:|:| pacat,era un jucator foarte bun si util echipei...mie unul mi`a placut mult in tur...

colonelu198301.03.2008 15:45

Rada e f bun pentru Steaua...e petse Baciu si eu zic ....ca e bun macar ca rezerva.....dar zic ca se poate si mai bine.....adik....dak nu e goiam sau Ghionea......e f f f bun....eu am o parere f buna

Verssace01.03.2008 15:46

N-are valoare de Steaua !!

dax4701.03.2008 16:09

Lacatus danseaza precum behaie fecali, ca altfel nu pot sa inteleg cum de il alunga pe Rada, care este peste Goian la ora actuala. Steaua n-are noroc deloc. Continua sa-si bata joc de jucatorii buni si sa-i pupe-n fund pe niste distrusi, gen Banel si altii ca el.

O sa se termine in curand si mitul Lacatus. Prea se face de cacao din cauza ca ia pozitia capra in fata lui fecali. Inteleg ca are foame de bani, dar totusi, mandria pierduta nu se recapata.

In curand o sa ramanem doar cu mitul Protasov si Ienei`86. Si-atat.

dr.adrian901.03.2008 16:11

baieti

un banner pro RADA la meci.!!!

asa dovedim ca ii multumim si ca il sustinem

firfirel01.03.2008 16:13

care naiba are valoare de Steaua? daca se va juca cu Ghionea sau Radoi fundas central, va cistiga CFR la diferenta de minim 2 goluri. S-a renuntat usor la jucaTORI carora l-i s-a atribuit repede de orice bagator de seama "nu are valoare de Steaua" Rada e unul din cei mai buni jucaTORI DIN TARA. Nu s-a integrat in gasca vedetelor probabil si a fost impins pe tusa. Vom vedea daca e bun, probabil va pleca si va juca excelent impotriva noastra. Si prevad ca toti stelistii impinziti prin campionat ne vor minca fripti. Pentru ca nu-i asa? Nu aveau valoare.

MoWeed01.03.2008 16:26

Mare prostie....Rada si-a facut treaba bine in toamna si merita sa fie macar rezerva...

O mare nedreptate a patit Rada la fel ca Zaharia si asta o zic desi la inceput am criticat transferul datorita trecutului lui de cioara.

eddie the 'ead01.03.2008 16:51

As vrea sa aud o explicatie pentru trimiterea lui Rada la echipa a doua. Poate ca nu e bun de Steaua, dar n-o fi el singurul la prima echipa, mai sunt si altii care, ninge, ploua, si-o baga in poarta sau nu, sunt titulari si nu-i clinteste de acolo decit patul de spital. Sunt insa gata sa astept o motivatie de bun simt-simt, daca exista una. Dar ma indoiesc...

olfgob01.03.2008 17:15

Bai,astai care criticati pe Rada...sinteti cu capul?pupati naibii in fund pe toti distrusii..gen Banel,Radoi si un jucator care si-a dovedit PE TEREN valoarea il blamati

Atentie la limbaj !

fedora01.03.2008 20:16

Pana la urma dupa faza asta nu mai stiu care e "tiganul" dintre Rada si Laca.

danimarcu01.03.2008 21:06

Linistiti-va,nu va mai luati dupa toate inventiile presei.

Fundasul Stelei, Ionut Rada, a tinut sa dezminta zvonurile conform carora s-a certat cu Marius Lacatus pentru ca nu a fost inclus in lotul pentru partida cu CFR Cluj.

"Nu este nimic adevarat. La meciul de la Iasi, Marius mi-a comunicat programul, mi-a spus ca nu fac parte din program, am venit la antrenament si doar atat. Sunt jucator profesionist si nu eu decid cine va face parte din lot. Atata timp cat sunt sanatos si pot sa ma pregatesc, eu ma bucur cel mai mult. De aici incolo, ramane de vazut daca voi face parte din lot si din echipa. Normal, ca orice jucator, imi pare rau sa stau in tribuna. E normal sa imi doresc sa joc, va dati seama ca nu mi-a cazut bine. Acum depinde doar de mine sa ma pregatesc si sa joc bine cand Nea' Maris va conta pe mine. Deocamdata e prea devreme sa ma gandesc la o plecare, ma gandesc sa imi ajut echipa de fiecare data se va conta pe mine. Discutia cu Nea' Marius a fost daca sa ma duc sa fac antrenament cu echipa a doua sau cu prima. Nea' Marius a spus ca pot sa raman la prima echipa, nu a fost nici o discutie contradictorie. Nu regret nici un pas facut pana acum in cariera mea, toti pasii pe care i-am facut au fost facuti in fata", a dezmintit Ionut Rada, la Special.

Fotbalistul transferat in vara de la Rapid crede ca Steaua are sanse mari sa invinga CFR Cluj duminica si mizeaza pe revenirile celor trei jucatori accidentati.

"Sansele Stelei sunt foarte mari, tinand cont de revenirile lui Ghionea, Mirel si Plesan. Sper ca publicul sa fie alaturi de echipa. Se poate spune ca este un joc de totul sau nimic, dar campionatul este lung. In schimb, asta ar putea fi o victorie de moral. Speram sa ne revenim dupa rezultatul de la Iasi si sa aratam adevarata fata a echipei", a spus Rada.

Onlinesport

pato01.03.2008 21:22

Laca respect ca jucator dar ca antrenor un MARE lingau !!! Daca si Rada e jucator de echipa a 2-a , inseamna ca Banel e de FC scuipa;n ghete :P.

P.S.: macar rada nu'si da autogoluri si nici nu incurk jocul echipei

ovidiu_hanzeli01.03.2008 21:30
:steagcruce: rada nu merita sa fie trimis la steaua2 mai avem nevoie de el Pacaaaaaaaaaaatttttttt!!!!!!!!!!
cristian01401.03.2008 23:03

Rada la echipa a 2-a !

Sunt pur si simplu dezgustat de stirea asta. Pai cum mama dracului se face ca un jucator titular in prima parte a campionatului, cu evolutii constante, cuminte si cu bun simt e trimis sub comanda puscariasului de Leo Strizu. Nu mai comentez nimic de Lacatus, dar lasa foarte mult de dorit.

Cristocea, Zaharia si mai ales RADA merita sa joace in Ghencea.

Ionut ar trebui incurajat de tot stadionul.

Astristul02.03.2008 00:21

Aici e mana ciobanului.

Rada era adus de Hagi, iar lui i s-a parut ca a fost pacalit cu transferul asta. Si ca sa bage strambe zice ca Rada nu este mai bun decat Ghionea ... Nu o fi, dar mai bun ca Baciu sigur e! Si totusi Baciu este rezerva noastra de fundas central la meciul de maine.

Am impresia ca Lacatus nu cracneste in fata ciobanului si rau face. Oare chiar asa de "slab" sa fie Rada incat 2 meciuri consecutive el nu este convocat si Baciu dimpotriva este?!?!

Sper ca Rada sa fie tare si sa munceasca in continuare ca inainte. Noi te sustinem Ionut si speram ca cineva din staff-ul tehnic sa se trezeasca si sa te readuca in prima echipa!

forzateaua

grizzly02.03.2008 01:49

avem 2 fundasi consacrati reveniti la echipa si un mijlocas la inchidere care joaca la fel de bine la marcaj (daca nu mai bine). rada era un loc in plus ocupat aiurea pe banca. deocamdata in aparare solutii sunt. orice am zice, rada nu e mai bun decat Goe, ghio sau Radoi. asa ca nu are ce face pe banca. ar putea sta acolo un jucator ofensiv (de banda mai ales). nu ii neg valoarea lui rada, dar e a 4-a optiune de fundas central acum.

fedora02.03.2008 06:26

Si Baciu a cata e? A 3.5-a?

nemilosul02.03.2008 07:18

ciobanul a zis clar ca atunci cand isi reveine finu rada dispare

probabil ca scandalul cu Dica si faza in care l-a rupt pe fin in meciul cu coloratii l-au facut sa nu intre in gratiile superjucatorul Radoi

oricum nu mi-as face prea multe griji , finu o sa se reintoarca la bolognia(binenteles dupa ce il egaleaza pe tiganel la autogoluri) si totul o sa revina la normal in echipa

steaua_gloria02.03.2008 09:12

Rada are valoare de primul 11. Nu e jucator nici macar de divizia a 2-a , dar a 3-a!

Flaviu8602.03.2008 09:45
Rada are valoare de primul 11. Nu e jucator nici macar de divizia a 2-a , dar a 3-a!

ai dreptate, ARE valoare, dar cand ai in echipa fundasi precum Goian, Ghionea si Radoi....

totusi nici sa il trimiti la echipa a 2! astept un raspuns de la Laca.

asa cum pe Baciu l-am tzinut atata timp rezerva, si Rada ii pe departe mai bun, merita la prima echipa.

1uLy4Nn02.03.2008 10:42

ce rau imi pare pentru el :(..in tur alta era situatia daca nu era Rada in aparare :|..pacat ca acum il arunca ca pe o carpa. pun pariu ca aici este mana lu fECALI... _|_ la creditor :steagcruce:

dr.adrian902.03.2008 10:56

ipocrizia continua la Steaua. toate i se trag lu ionut de la scandalu cu Dica. pleaca odata Dica ca nu te mai suport.

ge6rge_steaua02.03.2008 12:12

imi pare rau pentru rada. in tur Steaua s-a bazat pe el si acum.... daca asta nu e mana ciobanului o sa ma impusc. ce sa zik nu merita. Baciu ala vai de mama lui e tinut in lot. asta e gandirea oierului :steagcruce:

CaTaLiNsm StElIsTu02.03.2008 15:09

Stirea asta cred ca e o gluma a kktilor de la GSP....

Iar daca e adevarata tind sa cred ca Laca nu e altceva decat un simbol pentru Steaua ca si jucator ....si nimic mai mult!

Oricum eu nu prea cred stirea....ar fi revoltator daca s-ar intampla asta....

«12»