Linistiti-va,nu va mai luati dupa toate inventiile presei.
Fundasul Stelei, Ionut Rada, a tinut sa dezminta zvonurile conform carora s-a certat cu Marius Lacatus pentru ca nu a fost inclus in lotul pentru partida cu CFR Cluj.
"Nu este nimic adevarat. La meciul de la Iasi, Marius mi-a comunicat programul, mi-a spus ca nu fac parte din program, am venit la antrenament si doar atat. Sunt jucator profesionist si nu eu decid cine va face parte din lot. Atata timp cat sunt sanatos si pot sa ma pregatesc, eu ma bucur cel mai mult. De aici incolo, ramane de vazut daca voi face parte din lot si din echipa. Normal, ca orice jucator, imi pare rau sa stau in tribuna. E normal sa imi doresc sa joc, va dati seama ca nu mi-a cazut bine. Acum depinde doar de mine sa ma pregatesc si sa joc bine cand Nea' Maris va conta pe mine. Deocamdata e prea devreme sa ma gandesc la o plecare, ma gandesc sa imi ajut echipa de fiecare data se va conta pe mine. Discutia cu Nea' Marius a fost daca sa ma duc sa fac antrenament cu echipa a doua sau cu prima. Nea' Marius a spus ca pot sa raman la prima echipa, nu a fost nici o discutie contradictorie. Nu regret nici un pas facut pana acum in cariera mea, toti pasii pe care i-am facut au fost facuti in fata", a dezmintit Ionut Rada, la Special.
Fotbalistul transferat in vara de la Rapid crede ca Steaua are sanse mari sa invinga CFR Cluj duminica si mizeaza pe revenirile celor trei jucatori accidentati.
"Sansele Stelei sunt foarte mari, tinand cont de revenirile lui Ghionea, Mirel si Plesan. Sper ca publicul sa fie alaturi de echipa. Se poate spune ca este un joc de totul sau nimic, dar campionatul este lung. In schimb, asta ar putea fi o victorie de moral. Speram sa ne revenim dupa rezultatul de la Iasi si sa aratam adevarata fata a echipei", a spus Rada.
Onlinesport