Categoric, nu simti nevoia sa te justifici, dar cred ca intr-o conversatie daca faci o afirmatie este corect sa o si justifici, pentru ca daca ar fi reiesit din articol nu te mai intrebam.
Uite, voi incerca eu sa-mi justific pozitia.
Daca as privi subiectiv, as zice ca Lacatus este cel mai mare jucator, cel mai iubit, o legenda, un simbol, omul care cunoaste adevaratul spirit al Stelei, bla bla...
Dar daca totusi incerc sa fiu obiectiv, incerc sa identific calitatile pe care ar trebui sa le aiba un antrenor de nivelul pe care vrem sa-l atingem si ajung la concluzia ca Lacatus nu prea se incadreaza. Voi incerca sa enumar aceste calitati, sa le dau un calificativ(de la 1 la 10) si sa-l explic, plecand de la obiectivele acestei echipe: campionat, cupa, iesirea din grupele ligii si, nu in ultimul rand, crearea unei echipe competitive.
- Experienta - 2 - abia daca a strans ceva experienta ca antrenor deci nu poate fi vorba de experienta la nivelul spre care tindem
- IQ - 6 - nu cred ca am o explicatie , atat consider eu
- Carisma - 3 - nu are
- Cunostinte tehnico-tactice - 4 - nu are avand in vedere ca eu consider ca sunt destul de strict legate de experienta
- Autoritate in fata jucatorilor - 5 - ar putea avea dar este strict conditionata de autoritatea in fata patronului
- Respectul jucatorilor - 7 - trebuie sa aiba avand in vedere palmaresul lui
- Dragostea si aprecierea jucatorilor - 5 - trebuie sa le castige, dar este un aspect foarte complicat
- Autoritate in fata patronului - 5 - comparativ cu altii cred ca are mai multa, dar e nevoie de un antrenor cu adevarat mare pentru a obtine mai mult
- Aprecierea suporterilor - 10 - aici nu cred ca se poate mai bine
Medie: 5
Ar mai putea fi adaugate si alte aspecte dar deriva din cele prezentate mai sus. Si mai mult se poate stabili o pondere pentru fiecare , dar pentru moment au fost considerate cu ponderi egale.
Concluzia ar fi ca nu prea il sustine nimic , cu exceptia "numelui de legenda"
Acum intrebarea ar fi daca vrem sa avem un antrenor de nota 5 si daca un astfel de antrenor ne poate duce unde ne dorim.
Pe tiparul asta am putea acorda note si altor antrenori si sa facem comparatii sa vedem ce iese.
Nu te inteleg ... vb serios . Ce vrei sa dovedesti prin mesajul de mai sus ?
-cat esti de inteligent ?(rece)
-cat poti sa fii de parsiv ?(rece)
-cat poti sa fii de obiectiv ?(rece)
Te rog sa`mi dai reply si sa`mi arati CAT ESTI DE STELIST ...
Laca este antrenorul nostru astazi , a fost jucatorul nostru ieri si va fii idolul nostru pentru totdeauna , hai sa`l sustinem pentru ca maine poat fii si mai rau ....
ps: Laca e asa , Laca nu stie , Laca e slab ca antrenor ... ok ... il vreti pe bergodi tie tot ? sau pe Oli linge tot? nu va mai ganditi la Protasov , a fost , acum nu mai este .... ESTE TIMPUL LUI ... 7