"Nu e vorba de suparare dupa acest meci, dar o sa vedeti ce se va intampla. Vor fi schimbari mari la echipa, astazi vin aici si Lacatus si Adrian Ilie, pentru a discuta intr-o sedinta. Nu mai accept vedetisme la Steaua. Nicolita merge pe la emisiuni de divertisment si sta cu pana de indian in cap. Dica si Goian stau numai la Giovani si-l intreaba cand pleaca afara. Portughezii cum joca in strainatate pe cateva sute de mii de euro, ai nostri de ce nu pot? Mai sunt si la ei in tara! Nu sunt suparat pe Pepe Moreno pentru ca a avut doua ocazii si a ratat, ce putea el sa faca, gaura in portar? Nu sunt suparat nici pe Lacatus, asa a gandit-o el, fara Dayro", a rabufnit Gigi Becali.
Becali a anuntat ca nimeni nu are postul de titular asigurat, indiferent daca il cheama Dica sau Goian. "Nu are rost sa facem tensiuni la echipa, dar un singur lucru vreau sa spun: la Steaua nu exista nici un contract de titular, exista doar contracte de angajat-fotbalist. Nu ma asteptam sa pierd la Iasi, nici nu am vrut sa merg la meci. Pentru toti jucatorii Stelei e un avertisment ce spun acum: sa mai lase vedetismele si sa nu mai creada ca sunt titulari. Daca trebuia sa joace Radoi? Nu! Ar fi trebuit sa joace Goian si Ghionea asa cum i-a pus Lacatus", a amenintat finantatorul.
Patronul din Ghencea a tinut sa laude jocul psihologic al celor de la CFR Cluj. "Ii felicit pe cei de la CFR pentru declaratiile despre gluma de meci de la Iasi. Se pare ca au functionat, fiindca jucatorii nostri au crezut cine stie ce. De astea am facut si eu, chiar mai multe asa ca nu am ce comenta. Le-a mers, bravo lor", a afirmat Becali.