FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

FC Natzional 1 - 0 Steaua !

«12»
mmarian19.05.2005 07:10

Daca nu se intampla o minune, pierdem titlul in ultima etapa! Batem Bacaul, batem Brasovul dar ca sa batem Timisoara trebuie sa jucam putin fotbal! Dinamo, sunt convins nu trebuia sa-mi spuna Jiji, va castiga tot pana la sfarsit iar Rapidu' nu mai conteaza ce va face!

NU-MI VINE SA CRED ce se intampla! Si lu' Zenga asta parca i-au spalat MM si Jiji creierul; alcatuieste echipa aiurea din start si nu mai reuseste nici o "mutare" apoi!?

Dragosh_8019.05.2005 07:17

Acum daca este sa fim sinceri mai mult de 5-6 meciuri nu poti sa spui ca jocul Stelei te-a uns la suflet si aici e de vina tactica lu' Zengapt. ca nu poti sa ai tot timpul noroc sa dai 1 gol din 3-4 ocazii intr-un meci intreg. Asta poate o fi valabil la el in Itali, dar ai au atacnati nu cum avem noi...

Dragosh_8019.05.2005 07:20

Acum daca este sa fim sinceri mai mult de 5-6 meciuri nu poti sa spui ca jocul Stelei te-a uns la suflet si aici e de vina tactica lu' Zenga pentru ca nu poti sa ai tot timpul noroc sa dai 1 gol din 3-4 ocazii intr-un meci intreg. Asta poate o fi valabil la el in Itali, dar ai au atacnati nu cum avem noi...

Adi19.05.2005 08:18

Cind ma gindesc ca Steaua va pierde titlul cu 2 sau chiar 1 etapa inainte de final, imi vine sa plinge :cry: Suntem atit de aproape... Nu ma impac cu ideea ca va mai trebui sa mai astept 30 de etape pentru pentru un titlu. Dinamo nu merita titlul!!!!!!!! I-am batut de 2 ori anul acesta, am ajuns in 1/8f Cupa UEFA, ei au iesit din 1 tur. Iata diferenta de valoare dintre noi si ei. Dinamo nu mai poate sa ia eventul inca odata cu blaturi, arbitri cumparati si un joc de nimic. NOI meritam titlu!!! Organizare totala, suntem atit de aproape. 3 meciuri, 270 min.---Inca putin si vom fi campioni, chiar nu va doriti asta|?????? stiu ca e greu, dar daca ratam titlul va fi si mai greu sa diregam acest insucces./

Jackass19.05.2005 08:49

:) io sper pana la sfarsit!! de ce sa ne amaram d-acum?? numai d-zeu stie ce o sa fie!! sper din tot sufletul sa castigam!!

suntem singurii care il merita cat de cat! daca ne gandim la tot campionatul!! de ce sa-l ia Dinamo?? astia isi aranjeaza mereu meciurile!!

Bisquit19.05.2005 09:32

ce sa faci ma cu Litu ala ca n-are nimic cu fotbalu'.Alearga, da din coate, ca un copil mic din curtea scolii cand in tribune e "masa cu tasu'". Chiar asa e bine??? Pleaca Neaga vine Litu si ne-am scos? Eu nu prea cred!!!!

Jackass19.05.2005 13:55

Litu e tanar, nu poti sa dai vina pe el! o sa ajunga unu mare! dar iti trebuie timp!

ce vrei sa faci daca altii n-avem??

oierul l-a dat afara pe Neaga si pe Hamu, 2 jucatori excelenti! si un portar ca hamunu intalnesti oriunde! pkt....

SSK19.05.2005 13:59

Sa fim seriosi... N-oi avea eu ochi de "descoperitor de talente", da' Litu nu a aratat mare lucru pana acum. Nu zic, baitul e tanar, are timp sa creasca, are deci circumstante atenuante, da' nici nu putem sa spunem ca marea speranta a Stelei pentru sezonul viitor e Litu, ca atunci stam rau :x

Cu Bacaul cred ca vom castiga, mai cu publicul, mai ca jucam acasa, in fine...cred ca va dati seama. Da' din etapa a 29-a intram in plin thriller ! Finalul acesta e nerecomandat cardiacilor ! :evil:

Jackass19.05.2005 14:03

8)

altii nu avem!! dar si io sper sa aduca oierul niste atacanti buni rau!! dar tu nu vezi ca GB aduce doar ratati?? pe aia pe care nu-i are la inima ii da afara! nu conteaza daca-i bun sau nu!!!

sorin_77720.05.2005 08:02

o echipa nu se face cu inima, ea se face cu capul...

GG trebuie sa inteleaga asta... Dar de la cine... Poate ii baga Dumnezeu mintile in cap... Da-i Doamne minte la oier!

reddog20.05.2005 15:17

Minte cui? Unde sa i-o bage? Nu mai are loc, e prea ingust locul destinat mintii. :wink:

Deci, trebuie sa va multumiti cu el asa cum e acum.

Jackass20.05.2005 16:09

sorin_777

yei! iti inchipui tu un GB cu inteligent?? uita-te la fata lui!

sorin_77720.05.2005 16:30

:lol: :lol: :lol: hai ca acum vad si eu ce am scris :lol: :lol: :lol:

«12»