daca de la Gigi si Meme nu am pretentii, caci prostia lor le depaseste cu mult averea, imi pare rau ca Zenga continua sa bage in teren o epava ca Dica. veti spune poate ca nu numai el e de vina, ca a marcat 5 din ultimele nu stiu cate goluri ale Stelei... dar v-ati gandit cate goluri ar fi marcat Oprita, sau Litu chiar, ca sa nu mai vorbesc de Neaga, daca erau in teren atatea minute cat ne-a exasperat obositul ala de Dica?
am intrat pe site-ul UEFA si am constatat o chestie. Poli Timisoara a lui Olaroiu nu a mostenit palmaresul din cupele europene ale lui Poli care batea pe atletico madrid. Steaua noastra de azi are in palmares meciurile acelea adevarate! Ciobanul asta prost a cumparat si palmaresul Stelei adevarate!!!!??????????????????
Cred ca de fapt cineva trebuie sa ia Steaua inapoi, pentru ca Gigi Boucali este cea mai mare rusine pentru aceasta echipa.
Cu o echipa din care au disparut "artistii" Aliuta si Neaga, din care lipseste "maratonistul" Oprita, dar unde isi etaleaza aere de vedeta Florentin Dumitru (care are totusi stofa de jucator, dar nu se vede din cauza smogului de vedeta), Andrei Cristea (lui Zenga ii e frica se pare sa nu il bage deloc pe ratacitul asta, care de la meciul cu Valencia nu a mai jucat nimic), sau Martin Tudor (de ce s-o fi uitat asa lung dupa mingea aia in loc sa sara dupa ea?), exasperantul Dica nu face decat sa molipseasca echipa de spiritul lui de mortaciune in putrefactie. Si cand mai aud ca a adunat noua selectii in echipa nationala, imi dau seama ca in tara asta totul e cu susul in jos. Unde e normal ca hotul sa fie despagubit de stat, iar victima sa plateasca daune agresorului.
Ca pierdem inca un campionat parca nu e asa o mare tragedie. Din vreo saizeci pana acum am mai pierdut patruzeci... Dar ca nu avem o echipa care sa fie a suporterilor, ci doar o adunatura de mercenari intre care se mai regasesc totusi si unii carora LE PASA, asta e dureros.
SI CEL MAI JIGNITOR E CA TITLUL IL POT LUA CIORILE SAU DINAMOUISTII! CEEA CE NU SE POATE IERTA!
Hai Steaua! Dar care Steaua?