FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

FC Natzional 1 - 0 Steaua !

«12»
Neaga8818.05.2005 14:48

BHAAAAAAAAAAAAAAAAA !!! :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :cry: CE MORTZII nostri FACEM MAAAAAAAAAAAAAAAAA :?: NUMAI STIU CE SA FAC .. IMI VINE SA MA OMOR DE DISPERARE si DE NERVI ! NISHTE TERMINATZI CARE NE OMOARA CU ZILELE ... IMI PARE RAU DE Walter ! PLEACA DIN Ghencea, Becali PLEACA DIN Ghencea !!!

Alecu18.05.2005 15:02

ba nu e posibil asa ceva noi nu luam titlu anul asta fratilor!!!!!!!!!!!e imposibil ma frate sa mai continuam asa e o rusine totala!rahat de echipa da mai ales de conducatori suferinzi si care numai gura de ei!asta e si gata inca un campionat ratat!!!

Neaga8818.05.2005 15:05

deci e clar ... evident ! SIGUR ... O SA IASA URAT DACA PIERDEM si anul' ASTA CAMPIONATU ! mereu am fost optimist .. si m-am consolat zicand : "lasa, ca de etapa viitoare batem tot", DAR PANA CAND ??? AM INCEPUT SA MA PLICTISESC ??? CAT TREBUIE SA MAI SUFAR ??? SINGURUL CARE MOARE PE TEREN ESTE CU SIGURANTZA MUNTI !!! DECI PUR si SIMPLU ABIA ASTEPT MECIUL URMATOR CU BACAUL !

boggy7718.05.2005 15:07

RUSINE , RUSINE SA VA FIE !!!!

Steaua A AJUNS O ECHIPA DE BABE .

AR TREBUI AMENDATI CU SALARIUL LOR PE TOT ANUL.

PARDON , CU DONATIILE LOR PE TOT ANUL.

Steaua NU MERITA ACEST TITLU

radoi618.05.2005 15:09

Steaua a jucat foarte prost.Asa sigur nu cashtigam campionatul.Pai acum Dinamo e la un punct de noi si rapid bate si ea si se apropie la 2 puncte.Steaua nu are atacanti,nu are cine marca.Nu stiu ce se intampla cu ei.E inadmisibil ca atacantii sa nu marcheze nici un gol in tot returul!!!!!!!!!!!!!!

Alecu18.05.2005 15:13

ba nu mai pot de nervi cnd stiu ca iar o sa se bucure javrele anul asta de un titlu nemeritat da nici noi frate cu jocu asta nu avem nici o sansa sa mai castigam ceva!sa ne lase toti cei care se simt raspunztori!!!

Neaga8818.05.2005 15:24

ok, m-am uitat acum pe site-u oficial ... sambata la ora 20:30 avem cu bacau ! :x

Padrese18.05.2005 15:42

O RUSINE TOTALA de la semi-jucatorii din teren la suporterii lui mustata si cei din peluza (cand a aparut Becali la oficiala au inceput toti sa-l aplaude sclavii dreq)

RESPECT BAIETILOR CARE AU STAT LA TRIBUNA 1 (ADIK CEI CE STAU LA SUD IN Ghencea)

SSK18.05.2005 16:02

Ne indreptam cu pasi mari de tot spre dezastru... Daca nu luam campionatul NICI anul asta (si mai ales, daca il iau catzeii), cred ca ma incui in casa !!! :evil: Echipa joaca absolut deprimant, nu stiu ce dracu se intampla, sunt si demoralizati, nu le iese jocul absolut deloc ! Aratam ca o echipa de pe locul 9... Daca adversarii nu se impiedicau si ei de nu stiu cate ori, se alegea sigur praful de titlul asta. Asa, mai avem sansa sa castigam tot ce a ramas de jucat ! Pentru ca fiti siguri ca Dinamo o sa castige totul ! :x :x

Respect baietilor de la SUD care demonstreaza meci de meci ca nu isi zic ultra' de pomana ! Prin comparatie, Nordul (in care am fost nevoit sa stau azi) e sub orice critica. Din pacate, nu cred ca o sa pot veni la meciul cu Bacaul (in care ma astept sa batem cu 1-0..:roll: ), dar numarati-ma si pe mine printre voi ! SPERANTA MOARE ULTIMA !!! :evil: :x :evil:

Bogdan4Steaua18.05.2005 18:09

Adevarul e ca nu mai avem nici sperante. Este IMPOSIBIL sa nu ne mai impierdicam. Dinamo 100% castiga tot. Ei sunt campioni din nou...total nemeritat...dar nu ai ce face!

Jackass18.05.2005 18:50

gata v-ati varsat nervii dar acum reveniti-va!! si io am crezut ca iau lumea la bataie dupa meci! am strigat cat am putut de tare si am cantat! am sperat pana la final! dar degeaba! :(

pe bacau ii batem cu 2-0 si luam 9 puncte in 3 etape si luam titlul 22!!!

SPERANTA MOARE ULTIMA!!!!!!

sorin_77719.05.2005 01:22

Bacaul ne va trimite pe locul 3 in urmatoarea etapa...

Titlul este pierdut!

Nici macar Cupa UEFA nu e de nasul nostru acum...

:cry: :cry: :cry:

mountytoma19.05.2005 01:50

daca de la Gigi si Meme nu am pretentii, caci prostia lor le depaseste cu mult averea, imi pare rau ca Zenga continua sa bage in teren o epava ca Dica. veti spune poate ca nu numai el e de vina, ca a marcat 5 din ultimele nu stiu cate goluri ale Stelei... dar v-ati gandit cate goluri ar fi marcat Oprita, sau Litu chiar, ca sa nu mai vorbesc de Neaga, daca erau in teren atatea minute cat ne-a exasperat obositul ala de Dica?

am intrat pe site-ul UEFA si am constatat o chestie. Poli Timisoara a lui Olaroiu nu a mostenit palmaresul din cupele europene ale lui Poli care batea pe atletico madrid. Steaua noastra de azi are in palmares meciurile acelea adevarate! Ciobanul asta prost a cumparat si palmaresul Stelei adevarate!!!!??????????????????

Cred ca de fapt cineva trebuie sa ia Steaua inapoi, pentru ca Gigi Boucali este cea mai mare rusine pentru aceasta echipa.

Cu o echipa din care au disparut "artistii" Aliuta si Neaga, din care lipseste "maratonistul" Oprita, dar unde isi etaleaza aere de vedeta Florentin Dumitru (care are totusi stofa de jucator, dar nu se vede din cauza smogului de vedeta), Andrei Cristea (lui Zenga ii e frica se pare sa nu il bage deloc pe ratacitul asta, care de la meciul cu Valencia nu a mai jucat nimic), sau Martin Tudor (de ce s-o fi uitat asa lung dupa mingea aia in loc sa sara dupa ea?), exasperantul Dica nu face decat sa molipseasca echipa de spiritul lui de mortaciune in putrefactie. Si cand mai aud ca a adunat noua selectii in echipa nationala, imi dau seama ca in tara asta totul e cu susul in jos. Unde e normal ca hotul sa fie despagubit de stat, iar victima sa plateasca daune agresorului.

Ca pierdem inca un campionat parca nu e asa o mare tragedie. Din vreo saizeci pana acum am mai pierdut patruzeci... Dar ca nu avem o echipa care sa fie a suporterilor, ci doar o adunatura de mercenari intre care se mai regasesc totusi si unii carora LE PASA, asta e dureros.

SI CEL MAI JIGNITOR E CA TITLUL IL POT LUA CIORILE SAU DINAMOUISTII! CEEA CE NU SE POATE IERTA!

Hai Steaua! Dar care Steaua?

sorin_77719.05.2005 02:40

trebuie sa ne resemnam... Sanse sunt dar nu avem jucatorii necesari pentru a le fructifica... Din aceasta echipa, indiferent de rezultatul final al sezonului, as pastra doar 6: Radoi, Ghionea, Ogararu, D. Munteanu, Litu, Nicolita... Am spus prea multi? :? :) inca mai pot zambi...

Dragosh_8019.05.2005 02:48

Nici macar nu pot sa ma apuc de lucru la servici din cauza beshitzilor de colegi timishoreni care ma tot bat la cap ca o sa ne ia titlu' in ultima etapa. si mor daca se intampla asa.

valitzu19.05.2005 03:25

Ulltimele meciuri care se disputa acasa...Ghencea ar trebui sa fie plina ochi si sa strige pentru Steaua.Dar nu cum am auzit pana acum...un slab murmur al lui Mustatza si o singura melodie tot meciu'.Daca tot stadionul o sa strige Forza Steaua de la inceput pana la sfarshit sunt sigur ca Steaua nu are cum sa piarda.Catzelushii si ciorile nu au voie sa ia titlul anul asta,nu se poate.E adjudecat pentru Steaua!

si Becali asta ar trebui sa-si foloseasca banii sa achizitzioneze ceva bun de-afara pentru atacul nostru obosit(gen Dica).Litu e muci...n-am vazut nimik de la el,nu-l mai ridicatzi in slavi(unii dintre voi).

In concluzie o echipa fara suporteri infocatzi si care urla din tribune + atacantzi buni lipsa => la revedere campionat! :x

sorin_77719.05.2005 03:49

titlul se joaca in penultima etapa...

Asa ca stai linistit si treci la treaba :lol: ... Nu apucam noi sa ne batem pentru titlu in ultima etapa... :cry:

sorin_77719.05.2005 03:54
...Litu e muci...n-am vazut nimik de la el,nu-l mai ridicatzi in slavi(unii dintre voi).

In concluzie o echipa fara suporteri infocatzi si care urla din tribune + atacantzi buni lipsa => la revedere campionat! :x

Litu are 19 ani si 3 meciuri in Divizia A... la anul Litu va fi unul dintre cei mai prolifici atacanti din Divizia A. Avantajul lui este ca a ajuns sa fie titular la Steaua la aceasta varsta cand un jucator cum e Cristea cu meciuri in picioare prin UEFA face tusa... pe merit Litu este acum cel mai bun atacant al nostru... Se vede din numarul ocaziilor pe care le are si baiatul incearca atat cat stie el la acest nivel... Nu poate sa fie un [color:red]LA[/color][color:blue]CA[/color][color:red]TUS[/color] peste noapte... dar poate sa devina mai repede decat ne asteptam. Vom vedea in toamna...

Dragosh_8019.05.2005 04:01

Da bah, dar de din 2001 tot in toamna vedem, ce dracu parca era o lozinca prin Ghencea "Liga Campionilor vis erotic pentru caini", acum pentru noi pana si titlu' e un vis erotic :cry:

raducelbun19.05.2005 06:14
Nici macar nu pot sa ma apuc de lucru la  servici din cauza beshitzilor de colegi timishoreni care ma tot bat la cap ca o sa ne ia titlu' in ultima etapa. si mor daca se intampla asa.

poti sa stai linistit. colegii tai timisoreni nu vor avea prilejiul sa rada de tine in ultima etapa pentru simplu fapt ca, pana atunci, vom fi pierdut deja titlul. nu uita ca mai avem un meci extraordinar de greu la Brasov!

Dragosh_8019.05.2005 06:18

Bah daca si cu brasovu' ne impidicam atunci chiar trebuie castrati toti din lot!!!

raducelbun19.05.2005 06:20
Ulltimele meciuri care se disputa acasa...Ghencea ar trebui sa fie plina ochi si sa strige pentru Steaua.Dar nu cum am auzit pana acum...un slab murmur al lui Mustatza si o singura melodie tot meciu'.Daca tot stadionul o sa strige Forza Steaua de la inceput pana la sfarshit sunt sigur ca Steaua nu are cum sa piarda.Catzelushii si ciorile nu au voie sa ia titlul anul asta,nu se poate.E adjudecat pentru Steaua!

si Becali asta ar trebui sa-si foloseasca banii sa achizitzioneze ceva bun de-afara pentru atacul nostru obosit(gen Dica).Litu e muci...n-am vazut nimik de la el,nu-l mai ridicatzi in slavi(unii dintre voi).

din pacate titlul nu se poate castiga din tribuna. foarte grav este ca, in conditiile actuale, nu se mai poate lua nici in teren. pe de alta parte, nu cred ca meciul cu Timisoara va mai avea importanta. vom pierde titlul in urmatoarele 2 etape.

raducelbun19.05.2005 06:23
Bah daca si cu brasovu' ne impidicam atunci chiar trebuie castrati toti din lot!!!

chiar toti cei din echipa, nu. insa sigur toti cei din conducere!

Dragosh_8019.05.2005 06:34

Asa-i de fapt totul pleaca de la Jiji si de la MM.Eu nu pricep chiar nu se gaseste un stelist adevarat sa ne conduca? Dar probabil un stelist adevarat nu ar accepta tampeniile lui Jiji. auzi la el cica noi suntem "oastea lui"!!! Pai n-a vazut bou cat procent a luat in noiembrie la alegeri!!! Acum se crede "capitan". Am vazut ce locotenenti are... MM, Leo Strizu, Argaseala... ce dracu au astia in comun cu Steaua???

raducelbun19.05.2005 06:52
Steaua a jucat foarte prost.Asa sigur nu cashtigam campionatul.Pai acum Dinamo e la un punct de noi si rapid bate si ea si se apropie la 2 puncte.Steaua nu are atacanti,nu are cine marca.Nu stiu ce se intampla cu ei.E inadmisibil ca atacantii sa nu marcheze nici un gol in tot returul!!!!!!!!!!!!!!

ESTE SIMPLU! IN ACEST MOMENT, EXCEPTAND OAMENII DIN APARARE, IN NICI UN COMPARTIMENT NU AVEM MACAR O "SEMIVALOARE"! AM AVUT UNA - NEAGA - DAR NU MAI ESTE. POATE CA SI ABSENTA LUI OPRITA CONTEAZA DAR NU IMI POT DA SEAMA CAT DE MULT.

CE PRETENTII POTI SA AI DE LA O ECHIPA FARA ATACANTI. MARTURISESC CA ESTE PENTRU PRIMA OARA IN VIATA MEA CAND VAD, UN RETUR INTREG, O ECHIPA FARA ATACANTI! CHIAR NU INTELEG CE MAI SPERATI DE LA O ASEMENEA ECHIPA.

SA STI CA SCRIU ACESTE RANDURI CU DURERE IN SUFLET DAR ..., DIN PACATE ASTA-I ADEVARUL. MAI DEVREME SAU MAI TARZIU VA TREBUI SA NE IMPACAM CU EL.

«12»