FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Poli Iași - Steaua București. Începem!

«12»
bodanelu24.02.2008 15:03

@hypo ca sa continui si eu off-topicul tau vezi ca la casuta privata ai o optiune de ignore. Regulamentul nu prevede sanctiuni pentru astfel de mesaje. pur si simplu ignori

1uLy4Nn24.02.2008 15:20

Mult SUCCES Steaua..0-3 asta seara batem

dax4724.02.2008 15:30

Si victoria la limita e suficienta, numai sa o obtinem. Terenul e dificil, adversarii sunt o echipa de tarani cotonogari, dar nu ne permitem nici un pas gresit. 3 variante, o singura optiune : victoria !

Forza Steaua !

Alex1234_Steaua4ever24.02.2008 15:35

Steaua nu va avea nicio problema sa bata azi Poli Iasi-ul ... se vor descurca si mai bine ca in meciurile amicale ... va fi o victorie la scor oricum :biggrin: exact pe placul ciobanului (daca joaca atat de bine incat sa nu mai comenteze ciobanu nimic... e ceva :) ) gol va da unul din "Moreni" , Dica , si poate, cu putin noroc si mendoza. Pentru Zapata un meci cat se poate de usor... are timp si de gratar :steag_steaua_ro: HAI Steaua!! :steag_steaua_ro:

ros-albastru4ever24.02.2008 16:16

Sa nu-l vad pe Plesan in echipa ca ma apuca nervii.Clar sunt pentru Dayro care cred ca va exploda in meciul de azi si va si marca...apropo,stiti cumva,se prezinta in conditii ACCEPTABILE tentativa aia de "teren" de la Iasi??Nu de alta dar baremi sa stiu ce fel de meci o sa fie...Forta Steauaaa!!! :steagcruce:

ANTIgigi24.02.2008 17:11
Nu va asteptati la un meci spectaculos,important e sa castigam,pentru ca meciu o sa fie ami mult ca sigur foarte plcitisitor,in primu rand din cauza terenului care e intr-o stare jalnica,dupa parerea mea,trebuia sa fie obligatoriu refacerea gazonului,cu sistem de drenare si alte avantaje,pentru a putea juca un fotbal decent,nu neaparat nocturna era marea problema,dar e si asta bine,dupa parera mea in anul 2008 astea 2 reguli trebe sa fie : GAZON DECENT si NOCTURNA,sunt esentiale,pentru fotbalul modern.

Asa ca sper sa castigam o sa se joace greu de tot,o s asemene cu un meci de rugby,prcatic e doar noroi,iarba prea putina,acuma sa speram sa castigam,daca nu suntem ...cam compromisi la locul 1,Clujul deja a castigat fara probleme,asa ca VICTORIA e mai mult decat OBLIGATORIE,m-as bucura ca baieti de data asta sa realizeze cat de important e sa castige azi,sa speram ca nu o s-o dea in bara ca in ultimii ani in deplasare.FORZA Steaua!!!!!! :steag_steaua_ro:

Multumim Ilie Dobre...

«12»