FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Poli Iași - Steaua București. Începem!

«12»
fcsteaua.ro23.02.2008 17:53

Steaua reîncepe sezonul Ligii I cu o deplasare ce nu se anunțã deloc ușoarã în capitala Moldovei, Iași. Meciul se disputã pe stadionul din Copou, duminica seara, de la ora 20:30.

Roș-albaștrii au mare nevoie de un debut cu dreptul, pentru a-și pãstra intacte șansele la locul I, ocupat de CFR Cluj, de care îi despart în acest moment 8 puncte. În lupta pentru titlu orice punct pierdut s-ar putea dovedi crucial, iar etapa viitoare Steaua urmeazã sã primeascã liderul acasã, în Templu. Victoria la Iași este, deci, obligatorie!

Meciul de la Iași oferã ocazia debutului celor 3 sud-americani transferați în aceastã iarnã în Ghencea. Pepe Moreno, Andres Mendoza și Dayro Moreno au șansa sã arate cã se descurcã la fel de bine ca și în amicale și pot ajuta la repararea palmaresului foarte prost contabilizat de echipa noastrã în deplasãrile din acest sezon. Practic, orice victorie la mai mult de 1 gol diferențã ar constitui o premierã pentru "militari" în sezonul 2007-2008!

Cel mai probabil, Marius Lãcãtuș va alinia urmãtoarea formație:

Zapata - Golanski, Goian, Ghionea, Emeghara - Nicolițã, Ovidiu Petre, Pleșan (Dayro Moreno), Mendoza - Dicã, Pepe Moreno

Partida se va disputa cu "casa închisã", interesul pentru echipa noastrã fiind enorm. Steaua va fi însoțitã de asemenea și de cateva sute de suporteri bucureșteni. Rãmâne de vãzut care va fi atitudinea acestora, la primul meci de la adoptarea Legii 4/2008, cunoscutã și ca "legea Dragomir".

Ne dorim cu toții o partidã frumoasã și o evoluție la înãlțime a Stelei, încununatã cu victorie!

Forza Steaua! Hai Lãcã! Hai bãieții!

Ovidiu

MoWeed23.02.2008 18:06

Trebuie sa invingem in mecul asta pentru puncte si pentru moral pentru meciul cu CFR Cluj....sper sa nu apeleze jucatorii iesini la duritati gratuite

Virgil23.02.2008 18:19

Sper ca iesenii sa-si joace corect sansele. Sper ca Steaua sa arate ca o super echipa si sa-l bage in boala pe Iuliu Muresan. Boala acestuia sa dureze exact pana dupa disputarea meciului Steaua-CFR. De ce? Ca sa nu mai latre.

Orice inceput e cu emotii. Mari sau mici, tot emotii se numesc. Sper ca ele sa se risipeasca dupa primul sfert de ora, in care Steaua sper sa ia conducerea printr-un gol marcat de Mendoza din afara careului. Dupa gol probabil ca Iasiul va incerca sa anuleze diferenta si Steaua, avand culoare suficiente pentru a-si face jocul, va inscrie inca odata in poarta alb-albastrilor.

2-0 ii va multumi oarecum pe ros-albastri, care vor face un joc de posesie. Spre sfarsit Steaua va inscrie ultimul gol al meciului si partida se va incheia cu un scor de forfait, 3-0.

Nimeni nu va fi suparat pentru ca: Ionut Popa a recunoscut superioritatea Stelei, Iuliu Muresan stie clar ca Poli nu poate mai mult, dar ii place sa bage strambe.

Cam atat.

Surpriza la Urziceni! Unirea-Otelul 0-0

Surpriza in Giulesti! In min 75, Rapid-U Cluj 1-1 si se pare ca se va termina asa.

Totul decurge bine in Stefan cel Mare: Lupescu a desemnat sa conduca partida, un arbitru anonim, cu care la centru Dinamo mai castigase de 3 ori din tot atatea meciuri. Asta a fost a 4-a oara. Printre altele: a validat cel putin un gol din offside al cainilor, nu l-a eliminat pe Bratu dupa ce acesta a lovit cu pumnul, samd.

FORZA Steaua!

LE: Fantastic! U a mai inscris o data si Rapid e in corzi in min. 85. Nimeni nu l-a crezut pe Tony Dobos ca vine sa bata in Giulesti. Eu ma asteptam. A se vedea la concursul de pronosticuri ca am jucat 2. Pentru ca Toni mi-a inspirat mereu incredere.

il_scorpio23.02.2008 18:34

Au luat bataie crrapizii...bun asa;)

Virgil23.02.2008 18:39

Exact. Rapid- U Cluj 1 - 2!

O victorie la Iasi ne-ar propulsa direct pe locul 2, in coasta dnului Muresan. Exact ce-si dorea mai putin si dnul Paszkany, care de data aceasta va simti sigur in ceafa, respiratia regulata a Stelei. Adierea Mediteranei e deja poveste. Lucrurile incep frumos, dar cel si mai frumos ar fi ca U Craiova sa incurce CFR-ul. Un meci egal ne-ar aduce la 6 puncte in spatele lor, iar o victorie a oltenilor la 5 puncte.

5 puncte = 1 infrangere si 1 egal. Haide Steaua!

alexmk1723.02.2008 18:53

Ole, Ole! Multumim rapidule!

Bai baieti, sa nu ne facem de kakao la Iasi si sa scandam sau sa afisam bannere de ordin politic, ca astia abia astepta sa ne faca!

Sper ca cei care vor fi la Iasi sa nu faca vreo tampenie, ca se stie ca toata lumea vrea sa ne faca!

vlad7523.02.2008 18:54

@Virgil ,ca de obicei,la inaltime! :happy: :happy:

Debordezi de optimism si reusesti sa-i "molipsesti" si pe cei din jur!

Forza Steaua!

para23.02.2008 18:58

E foarte bine dak vom incepe cu dreptul,mai ales pentru moralul jucatorilor;)!Insa sa nu se supraaprecieze si sa-si tina nasul pe sus,ca apoi sa vada pragul de jos...succes si abia ast meciul:) :steagcruce: Forza Ra2 :wub:

cristian8623.02.2008 18:58

Sa nu ne bucuram de insuccesele altora, important este ca Steaua sa castige.

c.ronaldo1723.02.2008 19:03

@Virgil

Toate calculele pe care le`ai facut sunt valabile doar in cazul in care noi castigam maine.

ON Topic: Meciul de maine va fi greoi, si asta nu din cauza adversarului sau a terenului, ci din cauza relatiilor de joc, care, desi se pare ca au fost foarte bine implementate in meciurile amicale, va trebui sa avem rabdare cu ai nostri si in meciurile cu miza, unde intradevar se pune osul la treaba.

Ma astept la un meci in care formula noastra foarte ofensiva, fata de cum am fost obisnuiti in meciurile din ultimele luni, sa faca diferenta in acest meci.

PS: ah, ce se mai distreaza asistentul cu nea` Ando..

st_194723.02.2008 19:21
@Virgil

Toate calculele pe care le`ai facut sunt valabile doar in cazul in care noi castigam maine.

ON Topic: Meciul de maine va fi greoi, si asta nu din cauza adversarului sau a terenului, ci din cauza relatiilor de joc, care, desi se pare ca au fost foarte bine implementate in meciurile amicale, va trebui sa avem rabdare cu ai nostri si in meciurile cu miza, unde intradevar se pune osul la treaba.

Ma astept la un meci in care formula noastra foarte ofensiva, fata de cum am fost obisnuiti in meciurile din ultimele luni, sa faca diferenta in acest meci.

PS: ah, ce se mai distreaza asistentul cu nea` Ando..

pacat ca nu discutam si de meciul de la handbal de maine cu javrele . mergem si noi cativa sa cantam?

CaTaLiNsm StElIsTu23.02.2008 19:36

Pana acum totul e perfect(Unirea0-0 Otelul;Rapid1-2U CJ)....de ce nu ar fi si de acum in colo tot asa....un3-1la Iasi si un2-2la Craiova.D-ne ajuta!

Forza Steaua!

MEREU SUPERIOR!!!!

LARI23.02.2008 19:54

Jucam pe data de 24 februarie!

E imposibil sa nu castigam pe aceasta data!

Doamne, ce amintiri... mi se face pielea de gaina cand ma gandesc....

s0rins_9223.02.2008 20:11

Ar fi frumos sa mergem si maine la handbal sa incurajam echipa...doar e marele derby!Dar unde se joaca ??la chiajna sau floreasca? Batem oricum si pe Dinamo si pe Poli fular-campionii :steag_steaua_ro:

st_194723.02.2008 21:07
Ar fi frumos sa mergem si maine la handbal sa incurajam echipa...doar e marele derby!Dar unde se joaca ??la chiajna sau floreasca? Batem oricum si pe Dinamo si pe Poli fular-campionii :steag_steaua_ro:

Floreasca. Din cate am inteles o sa vina si galeria de la handbal care ii incurajeaza mereu pe baieti la Chiajna.

Ne vedem maine la 11:00 la sala. Salut.

laur_2323.02.2008 21:19

@ LARI asa este - o zi memorabila // ziua in care Gica Hagi ne-a adus al doilea mare trofeu european, binenteles-impreuna cu echipa !

in legatura cu meciul de la Cluj...eu nu sunt speriat de ceea ce s-a intamplat, scor sau alte aspecte legate de jocul din seara aceasta in perspectiva celui de saptamana viitoare!

nu pot sa zic nici ca am un optimism debordant, insa imi pastrez o doza de incredere in ceea ce va urma pentru Steaua!1!1!

important este debutul de maine de la Iasi, felul in care va presta echipa noastra, maniera de ansamblu a jocului SI, binenteles, conteaza VICTORIA !!!

xDaJACKALx23.02.2008 21:48

24.02 am eliminat si Valencia.

Apropo la astia cre ca li s-a facut mila de Fabbiani ii pun goluri fara sa atinga mingea adversarii se dau la o parte cand il vad , doar-doar o da si el cateva goluri sa-si justifice alea 2 milioane ratate pe el

schumy23.02.2008 21:56

Frate eu nu stiu cine pana mea face echipa la Steaua, dar daca acesta este Lacatus..... vai de capul lui. Pai cum pana mea il lasa acasa pe Rada, care e de 100 de ori mai bun decat Baciu?!?! Cand o sa avem si noi un antrenor? Poate cand o crapa ciobanu!

Sper ca castigam maine si sa nu avem probleme prea mari cu terenul ala varza!

BAFTA baieti!

Iasi 0 - 2 Steaua ( Pepe si Dayro ) sprecl2

laur_2323.02.2008 21:59

da-scuze!!!

am omis acel fantastic meci cu Valencia !

pe mine, cand aud de 24.02, gandul ma duce imediat la Supercupa de la Monte Carlo...

dar, la fel, meciul cu Valencia --va ramane pentru totdeauna in mintile si inimile noastre!!!

cosz23.02.2008 22:43

de cand e lumea"Steaua ESTE CEA MAI BUNA

Indiferent pe ce loc terminam in inimile noastre ESTE CEA mai buna, Si chiar daca terminam pe 2,anul acesta, tot Steaua este CEA MAI BUBA.

FORZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZAAAAAAAAAAAAAAAAAAA SSSSSSSSSTEAAAAAAAAAAAUUUUUUUUUUAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

Joga Bonito24.02.2008 00:11

"20 de luni au trecut de cînd Steaua n-a mai avut întreg lotul de jucãtori la dispoziție pentru un meci de campionat. Se întîmpla pe 7 iunie 2006, la FC Vaslui - Steaua 0-4"

Sa vina titlul cu nr24!

Forza Steaua!

grizonatu24.02.2008 03:11

Am citit pe diferite ziare ,ca Jiji a inceput din nou sa se dea mare cunoscator de fotbal si un antrenor cum nu a vazut lumea. Parerea mea este ca el sa lase ciocul mic si sa stea in banca lui care este la stina sa aive grije de oi si de miei (vin sarbatorile de Paste )iar de fotbal sa ii lase pe cei care se pricep. fular-campionii :steag_steaua_ro: :steagcruce:

ANTIgigi24.02.2008 08:03

Am primit o veste buna pe ziua de azi: L.o.v.i.n.d. nu face deplasarea!

milovan djilas24.02.2008 09:49

Bafta multa Steaua!!!!!!!! Sa invingem echipa care ne rupe picioarele, iar cu Dinamo sunt miei, de fiecare data.

bad_joke24.02.2008 11:28

Nu va asteptati la un meci spectaculos,important e sa castigam,pentru ca meciu o sa fie ami mult ca sigur foarte plcitisitor,in primu rand din cauza terenului care e intr-o stare jalnica,dupa parerea mea,trebuia sa fie obligatoriu refacerea gazonului,cu sistem de drenare si alte avantaje,pentru a putea juca un fotbal decent,nu neaparat nocturna era marea problema,dar e si asta bine,dupa parera mea in anul 2008 astea 2 reguli trebe sa fie : GAZON DECENT si NOCTURNA,sunt esentiale,pentru fotbalul modern.

Asa ca sper sa castigam o sa se joace greu de tot,o s asemene cu un meci de rugby,prcatic e doar noroi,iarba prea putina,acuma sa speram sa castigam,daca nu suntem ...cam compromisi la locul 1,Clujul deja a castigat fara probleme,asa ca VICTORIA e mai mult decat OBLIGATORIE,m-as bucura ca baieti de data asta sa realizeze cat de important e sa castige azi,sa speram ca nu o s-o dea in bara ca in ultimii ani in deplasare.FORZA Steaua!!!!!! :steag_steaua_ro:

«12»