@MoWeed se poate ca in prima serie din divizia a 2-a sa fie meciuri mai bune. In a doua sunt chiar jalnice.
Sunt multi factori care contribuie la formarea unui jucator: talent, munca, implicare, antrenori, anturaj etc etc.
@MoWeed se poate ca in prima serie din divizia a 2-a sa fie meciuri mai bune. In a doua sunt chiar jalnice.
Sunt multi factori care contribuie la formarea unui jucator: talent, munca, implicare, antrenori, anturaj etc etc.
Aoleooo acuma daca s-a accident Ochirosii inseamna ca toti care merg la Buzau trebuie sa-si rupa picioarele.Ochirosii putea la fel de bine sa se accidenteze si daca ramanea la Steaua cum a patit si Plesan.Foarte bine ca i-a trimis la Buzau sa aibe meciuri in picioare, meciuri de Liga I.Cum sa pregatesti un jucator pentru UCL trimitandu-l sa joace in Liga a III-a pe maidanuri unde ar avea mai multe sanse sa-si rupa picioarele decat la Buzau
Imi pare rau de Bicfalvi da poate are ambitie sa traga si mai tare si sa arate ca merita titular la Steaua
Forza Steaua
foarte bine.... nu erau pentru Steaua.... Neaga, Nicolita si surdu...cand pleaca si ei la FC Faurei?
Sincer, desi multi sunt de alta parere, pe mine Eric Bicfalvi nu a apucat sa ma impresioneze la Steaua. L-am urmarit cu mare atentie (era un "mare jucator" dupa aprecierea lui Hagi - motiv suficient pentru mine), dar de fiecare data mi s-a parut prea moale, prea absent din joc si deficitar la asezarea in teren. Daca ar fi avut agresivitatea lui Paraschiv, ar fi fost altceva.
Ce mai, cred ca Bicfalvi mai are multe de imbunatatit in jocul lui pana sa ajunga titular in mijlocul Stelei. Iar in actualul lot e clar ca e el a 6-a roata la caruta (se bate pe post cu Ovidiu Petre, Radoi, Lovin, Plesan - 5 pe 2 locuri). Problema e daca la Buzau are ce invata...
In caz ca nu ai observat, Paraschiv era mai mult un mijlocas defensiv/central, in timp ce Bicfalvi era un mijlocas ofensiv. Asa ti s-a parut tie deoarece nu i-ai dat prea mare importanta pustiului. Cred ca e cel mai talentat tanar jucator pe care il are Steaua, si sper sa joace bine la Buzau, si sa ne bata in Ghencea cu golul sau. De ce sa ne bata? Ca sa le arate "inteligentilor" ca trebuiau sa-l pastreze la Steaua!!!
![]()
Totul depinde de ei,cat de profesionisti sunt si cat de ambitiosi sunt.Pot face progrese sau se pot stinge.Daca Erik mai avea sanse sa prinda cateva minute intr-un meci oficial,Ninu si Eze erau numai cu numele in lotul nostru.Cred totusi ca Eze a insemnat mai mult un transfer,,de afaceri".Poate gresesc dar,in cele cateva meciuri in care l-am vazut jucand pentru Gloria n-a prea rupt gura targului!
Ieri la stirile din sport tare suparat era Eric........in schimb Eze cu mentalitatea lui sanatoasa(decat sa lupti pentru locul tau la Steaua in CL mai bine esti titular la Buzau) nu mai putea de fericire.
pacat...imi pare rau pentru Eric.
Este "done"!
<<Eric Bicfalvi, Dino Eze si Ducu Ninu au efectuat primul antrenament sub comanda lui Stefan Stoica , cei trei fiind imprumutati de Steaua la Gloria Buzau, pana la finalul campionatului. "Chiar daca nu am fost incantat de idee, important e sa joc la aceasta varsta in Liga I. Am fost putin dezamagit si surprins, deoarece cei de la Steaua nu mi-au spus nimic despre imprumutul la Gloria. Am aflat totul din presa. Aici e o echipa cu rezultate bune, o adevarata familie si sper sa reusim sa ramanem in prima Liga", a spus Bicfalvi. >>
CANCAN
Eu intreb numai cum dracu au ajuns acolo, daca nu stiau nimic ... teleportati?
consider ca miscarea e corecta,picioarele si le pot rupe oriunde
e vorba aici de terenul echipei la care evoluezi, de conditiile de antrenament si de stafful existent, de alimentatie, program de antrenamente si multe altele. sansele sa isi rupa picioarele la buzau sunt mai mari decat la Steaua 2 sau in amicalele noastre.
Fenomenal. Se vede clar o creștere în joc și o acumulare de experiențã a lui Bicfalvi. Rezervã în Farul-Gloria Buzãu! Cu siguranțã va învãța mult mai multe dacã va fi rezervã la Buzãu decât rezervã la Steaua.