FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Bicfalvi, Ninu si Dino Eze vor juca la Buzau (GSP)!

«12»
fcsteaua.ro18.02.2008 16:06

Mijlocasul Eric Bicfalvi si fundasii Dino Eze respectiv Ducu Ninu vor fi imprumutati la Gloria Buzau.

Tehnicianul Marius Lacatus a decis ca cei trei jucatori nu intra in planurile sale pentru a doua parte a campionatului, motiv pentru care acestia au fost trimisi la gruparea din "Crang".

shack3r18.02.2008 16:27

Cred ca Bicfalvi si Ninu ar fi trebuit tinuti,trebuie sa fie crescuti intr-un mediu propice performantei,nu sa se lupte pentru evitarea retrogradarii...

MoWeed18.02.2008 16:36

Ii trimit acu pe alti 2 tineri sa-si rupa picioarele la Buzau. Mai bine ii lasa sa se antreneze cu Steaua si sa joace la Steaua 2 dar ma rog...

Astristul18.02.2008 16:39

Ce stire trista. Daca de Eze si Ninu, n-am ce zice, trebuiau sa joace la Buzau, imi pare rau ca nu i se acorda o sansa lui Bicfalvi. Il trimit si p'asta cum l-au trimis pe Ochirosii sa-si rupa picioarele pe acolo! :sad2:

:steagcruce:

LARI18.02.2008 16:40

Cred ca e o decizie destul de corecta... nu stiu cat ar fi apucat sa joace. Ducu Ninu ii are ca rivali pe Ghionea, Goian, Rada si chiar Radoi, la o adica; Dino Eze... nici nu mai are rost sa amintesc, iar bietu' Bicfalvi cat ar fi apucat el sa joace daca pana si Plesan, se pare, va cam "face banca de rerzerve"?

Imi pare rau de Eric, pentru ca una e sa te antrenezi cu Steaua, alta cu Gloria Buzau. Sper sa revina, totusi, si sa arate ca nu degeaba a avut Hagi incredere in el.

Pe de alta parte, vad ca Adrian Ilie a declarat ca astia vor pleca la Buzau doar daca Lovin si Rada nu se vor transfera la alta echipa: http://www.tvr.ro/articol.php?id=30546&c=726

AmuntBoy18.02.2008 16:44

sa plece Lovin si sa-l tina pe bicfalvi

ar fi cel mai bine

mai bine sa joace la Steaua 2 meciuri decat la Buzau 10

CaTaLiNsm StElIsTu18.02.2008 17:07

Adevarul e ca la cat de crancena se anunta lupta in retur nu prea avem cum sa riscam trimitand juniori pe teren.Iar ca sa joace doar pe final de meciuri care sunt ca si castigate...nu o-r sa prea evolueze.Steaua 2 era o alternativa,insa totusi e una sa joci in Liga a3-a si alta sa lupti in liga1,chir daca la retrogradare...inveti mai multe.Sper doar ca nu se vor accidenta,asa cim a patit Bicfalvi.

mad7918.02.2008 17:26

Cum sa plece Lovin,jucator de 2 milioane de Eu!De acord sa-i fii tinut,daca Steaua 2 era in B,dar vor avea o responsabilitate mai mare,fiind la o echipa de Liga 1,fie si daca ea se bate la retrogradare!

steaua_gloria18.02.2008 17:48

Io sunt din buzau , da sa vina Bicfalvi la Buzau : n-as fi de acord. El are valoare de Steaua. Ceilalti 2 sunt bineveniti.Eze a facut o "plimbarica" prin turcia si cipru :laugh:

Cosmi_GT318.02.2008 17:50

Unde era mega scoala de tineret pe care o promitea conducerea ? De fapt, unde se duc jucatorii tineri ? A. Scoala de tineret e la Buzau.

steaua_gloria18.02.2008 17:54
Unde era mega scoala de tineret pe care o promitea conducerea ? De fapt, unde se duc jucatorii tineri ? A. Scoala de tineret e la Buzau.

Gandeste-te ca intr-un fel nu e rau. La Buzau joaca, dar la Steaua ar freca tusha.

**alex**18.02.2008 18:49

Chiar daca Bicfalvi nu prea avea loc in echipa el trebuia pastrat. Sa ne gandim la exemplul Barcelonei care i-a tinut rezerva sezonul trecut pe Krkic si Giovanni.

Nyghty18.02.2008 19:00

pacat de Bicfalvi.....avea multe de dovedit....

steaua_gloria18.02.2008 19:36
pacat de Bicfalvi.....avea multe de dovedit....

Si inca o sa mai aiva!

AlexV19.02.2008 10:53

E mult mai bine asa. Si Ogararu a stat un an la Otelul pentru ca nu avea loc la echipa. Apoi a revenit si a fost jucator de baza. Nu vad nimic rau in faptul ca tinerii jucatori ai Stelei se rodeaza la Buzau. In locul cui ati fi vrut sa joace? Ca inchizator nu e la nivelul unora ca Radoi sau Petre iar ca mijlocas ofensiv(post care pare sa i se potriveasca mai bine) nu are loc de Dica.

SSK19.02.2008 11:09

Sincer, desi multi sunt de alta parere, pe mine Eric Bicfalvi nu a apucat sa ma impresioneze la Steaua. L-am urmarit cu mare atentie (era un "mare jucator" dupa aprecierea lui Hagi - motiv suficient pentru mine), dar de fiecare data mi s-a parut prea moale, prea absent din joc si deficitar la asezarea in teren. Daca ar fi avut agresivitatea lui Paraschiv, ar fi fost altceva.

Ce mai, cred ca Bicfalvi mai are multe de imbunatatit in jocul lui pana sa ajunga titular in mijlocul Stelei. Iar in actualul lot e clar ca e el a 6-a roata la caruta (se bate pe post cu Ovidiu Petre, Radoi, Lovin, Plesan - 5 pe 2 locuri). Problema e daca la Buzau are ce invata...

grizzly19.02.2008 12:19
Gandeste-te ca intr-un fel nu e rau. La Buzau joaca, dar la Steaua ar freca tusha.

si la buzau ar putea sa isi rupa picioarele ca Ochirosii.

1on19.02.2008 15:09

Fantasticã mișcare a conducerii. Sã-și rupã și ãștia picioarele ca Ochiroșii. Mai bine-i dãdeau la Steaua II.

cristian8619.02.2008 22:35

Important este cine a decis. Bicfalvi nu a putut confirma din prima la Steaua, care in acest tur a fost intr-o criza cronica. Sa speram ca va mai avea o sansa.

Steaua II ar fi fost o destinatie mult mai buna pentru cei 3, la o adica nu strica sa ai echipa a 2-a in Liga 2. Noi muncim, nu gandim, sau poate e o strategie de a incurca adversari, intarind Gloria, cine stie...

udaradu20.02.2008 05:57

consider ca miscarea e corecta,picioarele si le pot rupe oriunde dar sansa sa joace in prima divizie e cu totul altceva decit Steaua 2 sau rezerva fara sanse de a intra in echipa,aici daca au valoare se vor putea remarca si roda.

bodanelu20.02.2008 07:39

e o decizie care are si parti bune si parti mai nasoale.

La Steaua II nu aveau ce sa invete. in Liga a-3-a nu se joaca fotbal. daca Steaua II era in Liga a2-a era mult mai indicat sa fie trimisi acolo.

Legat de buzau, acolo au concurenta, se pot impune titulari. Si pot creste. Legat cu ruptul picioarelor, si Ochirosii daca era la Steaua tot se rupea... Asta a fost conjunctura.

La Steaua, in momentul actual nu avea loc. Ninu era a 6-a optinue, Bicfalvi la fel. Eze e un fricos, care s-a speriat de concurenta...

MoWeed20.02.2008 08:02

@bodanelu

Pai daca toti tinerii talentati merg la Buzau echipa Steaua 2 nu va ajunge in veci in Liga a 2-a. Mai indicat ar fi fost pentru o jumatate de an sa se antreneze cu Steaua si sa joace la Steaua 2 cum fac tinerele talente ale multor cluburi europene.

Si sa nu uitam si influenta colegilor. Ce poate sa invete Bicfalvi de la alde Bunica care toata viata lui s-a batut la retrogradare sau prin ligile inferioare??Pot sa invete de la colegi cum sa mearga toata noaptea prin baruri si sa bea pana cad sub masa.....

bodanelu20.02.2008 08:23

@MoWeed tocmai de accea am zis ca sunt si parti pozitive si parti negative. Eu am vazut ce meciuri sunt si in Liga a 2-a, mai urmaream CSM-ul Rm. Vilcea. Si crede-ma ca sunt niste meciuri de adormi pe stadion... dar in Liga a III-a nu mai vorbesc.

Si crezi ca la noi cu un alde Neaga sau Bostina are ce invata prea multe?

Noi, la a-2-a echipa ne trebuie intai antrenor...

MoWeed20.02.2008 09:43

@bodanelu

Totusi mediul de la Steaua e mai propice performantei....jucatori ca Litu si Simion au avut debutul la Steaua destul de bun dar dupa ce au jucat la mai multe echipe care se bateau la retrogradare s-au stins incet dar sigur. Este totusi si o diferenta de mentalitate.Sa nu uitam ca Steaua 2 ar juca in seria 1 a ligii a 2-a in caz de promovare. Si fiind brasovean crede-ma ca in aceasta serie sunt destule echipe bune(adica apropriate de nivelul ligii 1); am vazut unele meciuri peste media ligii 1. Dar cum ai zis si tu atata timp cand de echipa a 2-a se ocupa amatorul ala de Leo Strizu slabe sperante ca vor aparea jucatori talentati de la Steaua 2(desi Mustata mi-a placut cum s-a miscat in amicale)

yo_marius20.02.2008 09:57

vazusem o declaratie de-a lui Eric, pe onlinesport parca, cum ca el nu are de gand sa plece la Buzau.

«12»