FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Esec la handbal si hockei

«12»
fcsteaua.ro17.02.2008 16:20

HANDBAL - Echipa de handbal masculin Steaua MFA București a fost eliminata din Cupa Cupelor, dupa ce a pierdut, sambata, pe teren propriu, scor 26-34, intalnirea cu formația ungara Veszprem.

HOCHEI - Steaua a ratat astazi calificarea în finala Superligii de hochei dupa ce a pierdut meciul cu HC Csikzereda si va evolua, pentru prima oarã în istoria sa de 51 de ani, pentru locul al treilea.

Hok3y17.02.2008 16:44

man..vezi ca daca SC cu progym(joaca acuma) si castiga Progymul.... Steaua trebuie sa bata maine pe Csiksereda....steaau se califica

In aces moment Sc Mc Ciuc este condusa de Progym cu scorul de 2-0 !!! ( daca bate progym si Steaua bate maien..indiferent de ce fac sc cu porgym maine..Steaua se califica :X

st_194717.02.2008 16:50

Pacat, mare pacat!

Tupac Amaru17.02.2008 16:58

In viata oricarei echipe apar suisuri si coborasuri.

Ma mir ca cei din MFA sau MApN sau cum s-o mai numi acest minister care nu stiu ce mai reprezinta, din moment ce nu mai avem Armata, parca asteapta insuccesele acestor echipa ca sa puna pe tapet iarasi problema desfiintarii lor.

Dragi ofiteri si generali, in nici un domeniu nu exista succes absolut! Dumneavoastra sunteti invitati sa lasati gestionarea echipelor sportive ce apartin inca de acest minister (o mare aberatie, imi mentin parerea pe care am afirmat-o de mai multe ori) pe mana unor profesionisti - manageri care trebuie sa gaseasca sponsori pentru a putea realiza performante.

Nu spectatorii vor aduce sponsori, ci sponsorii vor aduce spectatori.

Stiu ca e dureros ce spun, dar trebuia sa fi inteles de la inceput ca in democratie (sau ce dracu forma de organizare sociala mai e si asta) nu mai putem avea echipe sustinute de ministere.

Daca vreti sa salvati echipele sportive, gasiti oameni cu bani. Nu mai ademeniti sportivii cu grade militare onorifice sau neonorifice, ademeniti-i cu bani!

Veti vedea ca vor aparea si performantele.

Si eu zic ca, in raport cu fotbalul, cu care nu putem si nu vom mai putea concura cu Vestul, la celelalte sporturi de echipa se pot forma echipe capabile sa faca performanta.

Daca as avea puterea, as desfiinta stipendiile catre fotbal si le-as muta catre celelalte sporturi, care sunt mai putin costisitoare si au si sanse mai mari sa produca performanta.

Forza Steaua si la handbal, si la hochei!

Capul sus, baieti! Anul acesta am pierdut, la anul vom invinge! Sa nu ne mai plangem ca babele si sa privim inainte cu speranta si cu curaj!

catalinMLK17.02.2008 17:06

Sectie de handbal sper doar sa aibe un moment mai slab...pentru ca baietii au obtinut ceva rezultate in anii anteriori. Din pacate nu acelasi lucru pot sa-l spun si despre sectia de hochei.....care continua declinul inceput cu ceva timp in urma din cauza problemelor financiare. Acum cateva zile se zvonea ca s-ar dori inchiderea sectiei de hochei....sper doar sa fie un simplu zvon....FORZA Steaua

steaua_gloria17.02.2008 17:08

Acum ne-a mai ramas echipa de fotbal , care trebuie sa castige totul in retur si sa ia primul loc.

anr9417.02.2008 17:16

Mare pacat.

**alex**17.02.2008 17:37
man..vezi ca daca SC cu progym(joaca acuma) si castiga Progymul.... Steaua trebuie sa bata maine pe Csiksereda....steaau se califica

In aces moment Sc Mc Ciuc este condusa de Progym cu scorul de 2-0 !!! ( daca bate progym si Steaua bate maien..indiferent de ce fac sc cu porgym maine..Steaua se califica :X

Cat s-a terminat ?

st_194717.02.2008 17:51
cred ca au pierdut cu 3-0 sau asa am dedus.

Il astept pe 112 ca sa-mi confirme :)

de pe site-ul lor oficial:

"Kozuch a rájátszásban elsõ shutoutját caönyvelhette el a pénteki mérkõzésen, amely nyögvenyelõs, de egyértelmû 3-0-s gyõzelmet hozott nekünk a Progym ellen"

Pe Prima la sport au spus ca finala se va disputa intre HC si SC

**alex**17.02.2008 17:59

Deci.. 3-0 Progym ?

st_194717.02.2008 18:12

din cate stiam inainte de etapa asta sport club avea peste noi cel putin 3 puncte .. degeaba pierd ei cu progym si azi si maine

Kreator17.02.2008 18:25
Sectie de handbal sper doar sa aibe un moment mai slab...pentru ca baietii au obtinut ceva rezultate in anii anteriori. Din pacate nu acelasi lucru pot sa-l spun si despre sectia de hochei.....care continua declinul inceput cu ceva timp in urma din cauza problemelor financiare. Acum cateva zile se zvonea ca s-ar dori inchiderea sectiei de hochei....sper doar sa fie un simplu zvon....FORZA Steaua

Nici o sectie de sport a Clubului Steaua Bucuresti nu trebuie sa fie inchisa!

Trebuie doar sa se munceasca cu adevarat.

Spui ca baietii de la handbal au obtinut ceva rezultate in anii anteriori, iar baietii de la hochei nu.

Pe ce te bazezi cand spui asta?

Daca nu ma insel, ultimul tilu de campioana la handbal a fost obtinut in sezonul 2000-2001.

Ultimul titlu de campioana la hochei: 2005!

Spui ca daca Steaua bate maine, indiferent de ce face SC Miercurea Ciuc maine cu Progym, Steaua se califica.

Nu prea inteleg cum ar fi posibil asta.

Conforma site-ului:

<a href="http://hochei.net/" target="_blank">http://hochei.net/</a>

clasamentul in data de 13.02.2008 era:

1. SC Miercurea Ciuc 45 puncte

2. HC Csíkszereda 44 puncte

3. Steaua Bucuresti 42 puncte

Nu vad cum ar fi posibil....

Poate doar daca maine Steaua castiga si SC Miercurea Ciuc pierde din nou ....

makaan17.02.2008 18:56

Nu va mai faceti calcule degeaba...suntem eliminati. Nu conteaza,suntem stelisti si la bine si la greu!

Stanici17.02.2008 19:53

CITAT(dee @ Feb 17 2008, 07:49 PM)

cred ca au pierdut cu 3-0 sau asa am dedus.

Il astept pe 112 ca sa-mi confirme :)

de pe site-ul lor oficial:

"Kozuch a rájátszásban elsõ shutoutját caönyvelhette el a pénteki mérkõzésen, amely nyögvenyelõs, de egyértelmû 3-0-s gyõzelmet hozott nekünk a Progym ellen"

Data viitoare sa fii amabila sa ne si traduci noua, ignorantilor de romani care tinem cu Steaua, ceea e intelegi tu din acel text nebinevenit in Romania!! Data viitaore alege-ti cu grija sursele... sau o dam iar in sovinism?!!!!

Hok3y17.02.2008 20:22

deci au gastigat cu 3-0 progymu? ca nush..

Eu asa am inteles...daca Steaua maine bate si nu conteaza scosur de la ciuc cu progym se califica...

Hok3y17.02.2008 20:27

deci...acuma am auzit ca totusi a batut cu 4-2 Sport Club....nush ce sa mai cred///

MoWeed17.02.2008 21:22

Nu prea conteaza daca au batut SC cu 3-0 sau 4-2 oricum noi suntem eliminati :sad2:

Hok3y17.02.2008 21:49

maine vine cineva la meci?

eu merg..nu ma duc la lic:)

yo_marius17.02.2008 21:57

in principiu nu voiam sa postez aici, dar unii "cunoscatori" m-au dat peste cap... bai astia care "vreti rezultate" ( de parca ati fi in postura de a vrea ceva- voi!) aveti vreo idee despre conditiile de antrenament ale sectiei de hochei? aveti habar ce contracte au jucatorii? aveti vreo idee despre sport in general, care sa va permita sa opinati ca Steaua a jucat prost??

stiti ca Steaua are un buget de 2 pana la 3 ori mai mic decat cel al echipelor harghitene? sunteti jalnici si patetici...

iar despre "domnii unguri", spuneti-mi "domnilor" unde este civilizatia pe care o tot mentionati in fiecare discutie? caracterul dumneavoastra domnilor unguri s-a vazut atunci cand momentul de reculegere tinut in memoria lui Razvan FMk a fost intrerupt brutal si in cel mai josnic mod posibil de catre "etnicii maghiari" care s-au gasit sa cante intr-un moment solemn .

asta e este civilizatia superioara si educatia aleasa domnilor etnici? atat de josnici sunteti incat nu puteti respecta comemorarea unui tanar de 19 ani ucis miseleste?

daca astia sunteti, atunci sunt mandru sa ma numiti extremist si xenofob pentru ca iubesc Steaua si iubesc Romania!!!

Stanici17.02.2008 22:43

Probabil ca nu au intels.. probabil ca nu au vrut sa inteleaga.. probabil ca nu ii suport...probabil ca multa lume nu ii suporta...probabil ca o sa imi fie sters postul...probabil ca o sa trecem la "adevaratul stelism"... democratic, fara pasiune, fara trairi, on-topic... TRIST!

FortuneTeller18.02.2008 00:33

Nu ar trebui pus semnul egalitatii intre niste "etnici maghiari" si toti ungurii din Romania. Nu de alta, dar nici pentru noi nu ar pica bine acelasi gen de egalitate cu anumiti romanasi get-beget... Oricum: Hai Steaua!! Si anul viitor vor fi meciuri, cupe si campionate de castigat, deci capul sus si sper sa ne luam revansa in viitor.

eddie the 'ead18.02.2008 06:19

Sincer, devine deranjant, pentru mine, cel putin, cum orice articol despre HOCHEIUL romanesc (eu asa stiu ca se scrie in limba romana) devine brusc un motiv de certuri pe motive etnice. Poate ca ar trebui facut un topic separat, de politica, istorie, geopolitica etc, unde sa ne scuipam si injuram unii pe altii pina ne vom simti mai bine. Ceea ce nu se va intampla niciodata, desigur, dar omul cit traieste spera. Daca exista un asemenea topic, imi cer scuze anticipat.

yo_marius18.02.2008 09:37

bai...mana sus care vine azi la hochei... macar 10 insi daca sunteti, poate ma risc si eu...

11218.02.2008 18:26

Noh ....ati batut cu 8-3 azi ...credeam ca cineva se lauda ca a castigat Steaua , dar ati avut bunul simt sa nu va laudati ca ati batut rezervele HC-ului .

Nu stiu cum de unii de-aici stiu bugetul lui HC si SC ...poate sunteti prieteni cu Csergo si Kurko si stiti cati bani sunt la echipe

Conditii de antrenament ....intr-adevar SC si HC au inceput cu 2 saptamani mai repede antrenamentele pe gheata decat Steaua....

@dee ...Steaua a avut 11 puncte avans fata de SC , dar niciodata fata de HC care a stat pe primul loc pana cu 2 etape inainte de final

yo_marius18.02.2008 18:35
Nu stiu cum de unii de-aici stiu bugetul lui HC si SC ...poate sunteti prieteni cu Csergo si Kurko si stiti cati bani sunt la echipe

Conditii de antrenament ....intr-adevar SC si HC au inceput cu 2 saptamani mai repede antrenamentele pe gheata decat Steaua....

ehh...uite ca mai "auzim" si noi de buget, de alte finantari, de conditiile care sunt pe la echipe... noi astia care habar nu avem de sportul asta, nu-i asa dl. 112?

P.S. excelenta manifestarea "fanilor" harghiteni ieri, nu? in timpul momentului de reculegere... dar stai, ce stiu eu? eu n-am nici cea mai vaga idee despre hochei...

«12»