In viata oricarei echipe apar suisuri si coborasuri.
Ma mir ca cei din MFA sau MApN sau cum s-o mai numi acest minister care nu stiu ce mai reprezinta, din moment ce nu mai avem Armata, parca asteapta insuccesele acestor echipa ca sa puna pe tapet iarasi problema desfiintarii lor.
Dragi ofiteri si generali, in nici un domeniu nu exista succes absolut! Dumneavoastra sunteti invitati sa lasati gestionarea echipelor sportive ce apartin inca de acest minister (o mare aberatie, imi mentin parerea pe care am afirmat-o de mai multe ori) pe mana unor profesionisti - manageri care trebuie sa gaseasca sponsori pentru a putea realiza performante.
Nu spectatorii vor aduce sponsori, ci sponsorii vor aduce spectatori.
Stiu ca e dureros ce spun, dar trebuia sa fi inteles de la inceput ca in democratie (sau ce dracu forma de organizare sociala mai e si asta) nu mai putem avea echipe sustinute de ministere.
Daca vreti sa salvati echipele sportive, gasiti oameni cu bani. Nu mai ademeniti sportivii cu grade militare onorifice sau neonorifice, ademeniti-i cu bani!
Veti vedea ca vor aparea si performantele.
Si eu zic ca, in raport cu fotbalul, cu care nu putem si nu vom mai putea concura cu Vestul, la celelalte sporturi de echipa se pot forma echipe capabile sa faca performanta.
Daca as avea puterea, as desfiinta stipendiile catre fotbal si le-as muta catre celelalte sporturi, care sunt mai putin costisitoare si au si sanse mai mari sa produca performanta.
Forza Steaua si la handbal, si la hochei!
Capul sus, baieti! Anul acesta am pierdut, la anul vom invinge! Sa nu ne mai plangem ca babele si sa privim inainte cu speranta si cu curaj!