Când se joacã finala micã?
Când se joacã finala micã?
Offtopic: Am pus pe invisible toate posturile lui Waffen_SS, din cauza avatarului incompatibil cu acest forum.
Ontopic: atat s-a putut. Bine ar fi daca am lua-o de la capat. Sa vedem daca vom avea si cu ce.
Cat despre prezenta la patinoar, personal cred ca au fost vreo 400 de oameni, cu tot cu cei 50 de unguri. Ceea ce nu e mult, dar haideti sa nu uitam cum evolueaza Steaua de cativa ani incoace. Prezenta a fost mai mult decat decenta.
Iar suporterii de fotbal, @robson, desi nu inteleg acest sport si se cam lasa pe tanjala spre repriza a treia, au venit totusi 100 de insi si au "tinut" atmosfera din patinoar. N-am auzit alte scandari in afara de ale lor. Asa ca deocamdata hai sa nu ne formalizam prea tare si sa devenim mai catolici decat Papa.
ce sa-i faci acum!? asa suntem noi un popor mai civilizat si tolerant! asa am procedat si cu sarbii,le-am intors spatele(stati draq aia din Timisoara cu prietenia voastra cu sarbii) acum ii toleram si pe astia din ciuc. ca sunt oficial "SC" sau ca au o 9 denumire gen "HC" tot aia sunt.si urmeaza gluma aia veche: ce e mai bun decat un ungur mort? doi unguri morti! P.S. si sa vezi acum reactii legate de cetatenia unor jucatori....dar cei din ucraina ce ar putea zice?!
@ makaan :in Romania unica speranta, Zero toleranta.
Toate postarile ce nu tin de comentatul articolului au fost sterse.