FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Maine e nevoie de tine

«12»
fcsteaua.ro16.02.2008 18:43

La patinoar, pentru a sustine Steaua intr-un meci decisiv in lupta pentru titlu. Daca locul 2 nu are ce cauta in mentalitatea ros-albastrilor, ce sa mai vorbim despre ne-calificarea in finala, la un sport pe care l-am dominat categoric de-a lungul anilor? Intalnim Csikszereda, un club despre care nu stim multe dar despre care suntem nevoiti sa invatam pe zi ce trece. Un club care a reusit sa patrunda in elita printr-un interes masiv al publicului din localitate, care a dus la atragerea investitorilor si a atentiei publice. Nu parghiile lor au fost mai puternice decat ale noastre, ci suporterii lor au fost mai interesati decat noi sa genereze interes pentru sportul de performanta.

Marius Lacatus si-a anuntat prezenta, si avem incredere in cuvantul sau dat. Meciul va incepe cu un moment de reculegere pentru Andrei Razvan Tatar, suporterul decedat prematur saptamana asta in Berceni. Dar dupa fluierul de start, nu va mai exista nimic in afara de cea mai pura esenta a spiritului stelist. Nu avem in fata decat victoria, si nu luam in considerare alternativele.

Esti gata sa pui si tu umarul la aceasta victorie? Daca da, ne vedem azi la 12:30, la Patinoarul Mihai Flamaropol. Depinde si de noi!

Lupta Steaua!

bodanelu16.02.2008 18:58

foarte frumos scris articolul. Va rog, prezentati-va la meci. Strigati si pentru mine :(

eu, din pacate, nu sunt in Bucuresti, ca eram prezent.

Hai Steaua. Hai Armata!

11216.02.2008 19:59

HC Csikszereda s-a nascut in urma cu 5 sezoane , fiind sora mai mica a SportClub-ului , fiinf formata din pusti de 15-16 ani .

Echipa a luat viata cu adevarat in 2006 , cand Janos Kurko a parasit SportClubul si a preluat HC . A promis ( chiar daca toata lumea a ras de el ) ca in maxim 3 ani de zile echipa se va bate la campionat si cupa . Iata ca in doar 2 ani , HC este o echipa greu de batut si care se lupta pentru un loc in play-off. Inafara de Kurko , au mai aparut si alti sponsori care sprijina echipa .

Din pacate suporteri ai echipei nu sunt foarte multi (in comparatie cu ai SC ) ...probabil unii dintre ei vor fi si maine pe patinoar .

floroflores16.02.2008 20:06

suporteri ros atbastrii,haideti sa luptam iar pentru culorile noastre. SA INCURAJAM CAT MAI ZGOMOTOS CU PUTINTA si sa fluieram orice atac al neavenitilor!!! Am iesit de multe ori din situatii de acest gen,asa va fi si maine!!! Toti ros-albastrii sunt asteptati sa strige cu fulare,steaguri si tot ce poate crea vacarm...Sa speram pana la sfarsit chiar daca scorul ne este defavorabil,sa-i purtam pe baieti spre victorie...aplauze cordiale pentru toti cei care vor veni din partea unui stelist adevarat!!! NU STATI ACASA,PERICOLUL ESTE PREA MARE!!! FORZA RAGGAZZI!!

stelist100%16.02.2008 20:49

vin si eu :steag_steaua_ro:

MoWeed16.02.2008 21:04

Pacat ca nu stau in Bucuresti ca as fi venit cu placere.....

floroflores16.02.2008 21:27

excelent!!! Haide!!!! cheama si prietenii tai,asa cum eu deja am facut...cati mai multi pentru a demonstra afectiunea noastra...ne poate opri oare cineva??? suntem cei care dominam!!

asadar,pentru toti cei care au treaba in seara asta (cum toti avem) dar se trezesc maine pana in ora 10-11 dimineata,mai au timp sa ajunga la patinoar sa sustina Steaua hochei...in ultima sansa a noastra de a prinde finala si de a o castiga...HAIDE BAIETI,SEMPRE Steaua...facem atmosfera cu fulare si steaguri...Prezenti la meci!!!

makaan16.02.2008 23:56

Offtopic: @112 Chiar ni se rupe de istoria clubului tau favorit,sincer acum...Topicul asta e o "chemare la arme" a stelistilor,iar tu chiar ar trebui sa te abtii sa postezi acum.

Ontopic: Maine voi fi prezent!

11217.02.2008 00:05
Intalnim Csikszereda, un club despre care nu stim multe dar despre care suntem nevoiti sa invatam pe zi ce trece. Un club care a reusit sa patrunda in elita

D-asta am scris ....

st_194717.02.2008 00:59

Hai Steaua ! Hai Romania ! Ne vedem la 12 : 30 :-h

eddie the 'ead17.02.2008 06:13

offtopic: makaan, nu vorbesti si in numele meu, nu?

ontopic: un indemn de bun simt. sa vedem citi o sa se simta...

laur_2317.02.2008 07:55

daca eram din Bucuresti-veneam sigur !!!

insa, nu-mi permit sa vin la toate meciurile de fotbal...ce sa mai zic de hochei!!!

am fost la cate un meci din finalele sezoanelor 2000-2001 si 2001-2002....si mi-a placut multg atmosfera de la patinoar, chiar daca nu a fost la fel ca aceea din 1999...cu patinoarul arhiplin!

sper sa fie o atmosfera frumoasa...si, mai ales, sa castigam cele 2 meciuri!!!

Forza Steaua !!!

Hok3y17.02.2008 08:06

si eu vin fular-campionii ...FORZZ Steaua:)..dar luni nush sg daca pot ca sunt la lic:(

Fane_casieru'17.02.2008 08:19
si eu vin fular-campionii ...FORZZ Steaua:)..dar luni nush sg daca pot ca sunt la lic:(

Si ar fi prima oara cand chiulesti ? :biggrin:

1uLy4Nn17.02.2008 08:56

:)) lasal naiba de liceu.

Imi place articolul si sper ca ai convins multa lume cu el. Eu mi-am anuntat prezenta cu mult timp inainte si ma voi tine de promisiune. Va astept si pe voi sa ne dam viata pentru culori

makaan17.02.2008 08:58
offtopic: makaan, nu vorbesti si in numele meu, nu?

Nu,vorbeam in numele meu...am dubla personalitate; vrei sa pun si un disclaimer gen "parerile exprimate nu reprezinta punctul de vedere al celorlalti fani"?

bodanelu17.02.2008 11:13

jenant de goale tribunele

pac-pac17.02.2008 11:13

cu totii la patinoar sa vedem ce?...cum se fac de ras ai nostri.....prima perioada....0-2...si nu jucam nimic.

Joga Bonito17.02.2008 13:09

Asta e, mai vin perioade grele in cursul vietii unei echipe mari de hochei, cum este Steaua. Important e sa fim uniti si alaturi de baieti.

Anul acesta, ungurii au fost mai buni, dar in sezonul viitor le dam capace la greu!

1uLy4Nn17.02.2008 13:18

din pacate a fost praf, tandri pulbere fina :|..pentru pentru suporteri

Hok3y17.02.2008 13:26

maine nici nu mai are rost sa mergem la patin:(

st_194717.02.2008 14:45
jenant de goale tribunele

se vedea pe monitorul acela din dreapta tabelei ce filma sport.ro. se vedeau doar scaunele goale de jos .

laur_2317.02.2008 15:14

asta-i adevarul in acest moment!!!

cu jucatori la final de cariera( Multumim mult Timaru, Nicolescu, Geru etc pentru trofeele pe care le-ati adus in vitrina Stelei)...e greu sa rezisti unor formatii in care se investeste masiv (HC si SC)...

doar atunci cand se va acorda atentia necesara si acestui sport la Steaua si se vor promova tineri jucatori, vom ajunge sa le luam din nou fata celor de la Miercurea Ciuc!!!

MoWeed17.02.2008 15:19

Suporterii adevarati acum se vad

Daca la prima deziluzie va bagati p**a in Steaua si in tot mai bine nu va mai uitati. Suporterii astia de rezultat ma dezgusta!!!

Cat despre meci nu sunt multe de zis....atata timp cat harghitenii o sa continue sa investeasca bani seriosi va fi greu sa revenim acolo sus

AdrianUltras2517.02.2008 15:37

trebuie intinerita echipa!

«12»