Ieri mi-am dat seama ca noi , nu existam , noi nu avem dreptul la opinie , fie buna fie rea pentru cei care conduc clubul.
Ceea ce s-a intamplat ieri pe stadion a fost incalificabil , asa ceva nu credeam sa vad pe Ghencea.
Oare ce gandesc acei baieti care merg in deplasari , care i-au bataie , care isi cheltuie energiile si sanatatea pentru Steaua, ce gandesc ei ... Sila , tristete , dezolare , singuratate , pentru ca jucatorilor nu le pasa , conducatorii considera ca violenta e cel mai bun raspuns ,nu le pasa de nimeni , de absolut nimeni se pisa pe noi , suntem uN capital electoral si atat , nimic mai mult.
Din gesturile facute nu poti deduce altceva , cineva ii spune domnului patron ca acei suporteri sunt niste infiltrati , niste impostori , traiesc intr-o teorie a conspiratiei continua si fara cale de intoarcere, la noi la club s-a ajuns ca totul sa se refere la bani : va dau eu banii pe abonamente , sa nu mai veniti , semintari ... Ce-mi place mie asta , "semintarii", au avut tupeu au afisat anti Gigi , asa scria :'' Gigi , FA UN BINE Stelei ,DU-TE LA Dinamo" , preluat din gazeta .Cred ca prima parte insemna doliul pentru ca era scris cu negru , doliul ca am ajuns pe mana unor oameni care nu iubesc Steaua, numele Stelei era cu albastu si restul nu mai conteaza.Acei oameni au fost luati pe sus , au fost loviti cu fularele in cap , au fost scosi in afara , fara ca jandarmeria sa intervina , lEGEA UNDE ESTE??? Dreptul la opinie decenta a disparut in Ghencea , a aparut doar forta bruta , gandirea primitiva ...
MM , Borcea iti da clasa , a fost ala injurat la caini , dar nu a coborat el sa se paruiasca cu suporterii , oamenii care sustin echipa , ai deschis un butoi cu pulbere , o sa fie groaznic MM ,
Peluza Nord s-a vazut la meci ca nu poate acoperi huiduielile unui stadion si ce a fost mai imbucurator , MUSTATA i-a pierdut de sub control, nu s-au supus ordinelor , e greu sa conduci turma patroane?
Am ajuns de rasul si de mila curcilor , sper sa aiba cineva demnitate si sa-i raspunda domnului Mihai Stoica , prin aceeasi atitudine " cavalereasca " si mai sper sa plece de aici ...
Si mai vreau sa adaug ca nici jucatorilor de la club nu le pasa de nimic , de nimeni , asa ca nu au dreptul sa ceara tratament pozitiv , il vor avea cand vor lupta pe teren si vom vedea ca le pasa , STELISTILOR , treziti-va nu le pasa de noi , suporteri luati atitudine , cat or sa ne mai bata , cat or sa ne mai calce in picioare .
Domnule Stoica prin ce s-a intamplat ieri la stadion , prin aparitia muschilor dupa dumneavoastra , de ce nu ati mers singur? Frica mare ... Ne dati voie prin atitudinea dumneavoastra sa va raspundem la fel , prin ce ati facut ne-ati legitimat indirect drepul la violenta , avem dreptul acuma sa va calcam in picioare , v-ati gandit ce ati realizat??? Si nu va mai considerati mare suporter ,ati spus ca ati stat in galerie la un meci , acolo in peluza , vezi ca galeria statea la tribuna a doua atunci , te rugam sa te retragi , civilizat fara alte acte necugetate , sper sa te suspende cativa ani si sa iti interzica accesul la meciuri macar un sezon ...