FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Simt in suflet o mare tristete... MM DEMISIA

«12»
ADRIAN PACURAR15.05.2005 10:22

Ieri mi-am dat seama ca noi , nu existam , noi nu avem dreptul la opinie , fie buna fie rea pentru cei care conduc clubul.

Ceea ce s-a intamplat ieri pe stadion a fost incalificabil , asa ceva nu credeam sa vad pe Ghencea.

Oare ce gandesc acei baieti care merg in deplasari , care i-au bataie , care isi cheltuie energiile si sanatatea pentru Steaua, ce gandesc ei ... Sila , tristete , dezolare , singuratate , pentru ca jucatorilor nu le pasa , conducatorii considera ca violenta e cel mai bun raspuns ,nu le pasa de nimeni , de absolut nimeni se pisa pe noi , suntem uN capital electoral si atat , nimic mai mult.

Din gesturile facute nu poti deduce altceva , cineva ii spune domnului patron ca acei suporteri sunt niste infiltrati , niste impostori , traiesc intr-o teorie a conspiratiei continua si fara cale de intoarcere, la noi la club s-a ajuns ca totul sa se refere la bani : va dau eu banii pe abonamente , sa nu mai veniti , semintari ... Ce-mi place mie asta , "semintarii", au avut tupeu au afisat anti Gigi , asa scria :'' Gigi , FA UN BINE Stelei ,DU-TE LA Dinamo" , preluat din gazeta .Cred ca prima parte insemna doliul pentru ca era scris cu negru , doliul ca am ajuns pe mana unor oameni care nu iubesc Steaua, numele Stelei era cu albastu si restul nu mai conteaza.Acei oameni au fost luati pe sus , au fost loviti cu fularele in cap , au fost scosi in afara , fara ca jandarmeria sa intervina , lEGEA UNDE ESTE??? Dreptul la opinie decenta a disparut in Ghencea , a aparut doar forta bruta , gandirea primitiva ...

MM , Borcea iti da clasa , a fost ala injurat la caini , dar nu a coborat el sa se paruiasca cu suporterii , oamenii care sustin echipa , ai deschis un butoi cu pulbere , o sa fie groaznic MM ,

Peluza Nord s-a vazut la meci ca nu poate acoperi huiduielile unui stadion si ce a fost mai imbucurator , MUSTATA i-a pierdut de sub control, nu s-au supus ordinelor , e greu sa conduci turma patroane?

Am ajuns de rasul si de mila curcilor , sper sa aiba cineva demnitate si sa-i raspunda domnului Mihai Stoica , prin aceeasi atitudine " cavalereasca " si mai sper sa plece de aici ...

Si mai vreau sa adaug ca nici jucatorilor de la club nu le pasa de nimic , de nimeni , asa ca nu au dreptul sa ceara tratament pozitiv , il vor avea cand vor lupta pe teren si vom vedea ca le pasa , STELISTILOR , treziti-va nu le pasa de noi , suporteri luati atitudine , cat or sa ne mai bata , cat or sa ne mai calce in picioare .

Domnule Stoica prin ce s-a intamplat ieri la stadion , prin aparitia muschilor dupa dumneavoastra , de ce nu ati mers singur? Frica mare ... Ne dati voie prin atitudinea dumneavoastra sa va raspundem la fel , prin ce ati facut ne-ati legitimat indirect drepul la violenta , avem dreptul acuma sa va calcam in picioare , v-ati gandit ce ati realizat??? Si nu va mai considerati mare suporter ,ati spus ca ati stat in galerie la un meci , acolo in peluza , vezi ca galeria statea la tribuna a doua atunci , te rugam sa te retragi , civilizat fara alte acte necugetate , sper sa te suspende cativa ani si sa iti interzica accesul la meciuri macar un sezon ...

4ZA STEAUA15.05.2005 11:00

tot ce mai pot spune e, ca de suparare nu imi gasesc ca lumea cuvintele. e inadmisibil ca aceasta oaie ratacita care mhemhe-haie sau behaie( ca e tot aia), sa dea in noi. sa plece in galatiul masii ca oricum ne-au batut si aia!

sunt tare suparat!

Jackass15.05.2005 17:33
:( este doar trist!!! nici nu stiu cum sa comentez acest gest! efectiv parca am cazut in cap! acest salbatic nu are ce cauta la Steaua! sa plece draqu odata cu Becali de mana!
FeSTeR15.05.2005 19:38

NU sunt nici macar intristat ... sunt scarbit ... dezamagit de apucaturile de neanderthalian ale jigodiei aciuiate pe langa "razboinicu' luminii" ... il ashteptam in peluza ... adevarata peluza sa se ia si cu noi .... poate ca o sa dea inapoi cand o sa vada ca lumea ii face fatza .... si poate o sa-i facem si spate dupa aia :D

aditaa15.05.2005 20:35

mi se pare incredibil ceea ce se intimpal la Steaua!nu sunt nici macar suporter al Stelei dar ceea ce vroia sa faca Ciobanul la Steaua este de admirat din pacate nu cred ca poate sa ajunga unde doreste in Liga Campionilor,din contra dc judecam dupa oamenii din conducere cred ca s-ar afla pe undeva sub echipele din albania,sau alte campionate "la fel de putenice".ceea ce a facut MM nu se intimpla nici in divizia c !FRATILOR DE CE VA MAI DUCETI LA STADION!!!?????poate sa intoarceti si obrazul celalalt ca unul il aveti deja patat!!!

horse3715.05.2005 20:58

nu te mai vrem. vrem conducatori de club cu staif si nu schizofrenici care dupa ce si-au smuls parul din cap au ajuns sa imparta pumni. vezi doamne nu l-au mai tinut nervii. pai dute mai baiatule la spital trateaza ti creierasii nervosi si dute unde vrei tu caci mutra de Steaua in veci nu mai ai. pt mine esti cel putin handicapat mintal.

si inca ceva MM Stoica, ai procedat ca o curva proasta de cartier. te-ai dus sa-i dai un pumn aluia cu body-guardul dupa tine ca tu esti "barbat adevarat".

sa va duceti dracului tu si cu ciobanul vataf si sa ne lasati in pace.

ionut(SUD)15.05.2005 21:59

Daca nici acum nu deschideti ochii atunci cand???...In Cotroceni tre' sa fim toti o singura voce...Daca nu riscam sa ajungem toti la fel....

Sacrificiu

Unitate

Demnitate

Bogdan4Steaua16.05.2005 00:26

Il facem pe Gigi oier dar la noi se manifesta accentuat spiritul de turma....presa ne joaca pe degete...haideti sa lasam scandalurile deoparte si sa ne concentram asupra jocurilor care ne-au ramas de disputat....trebuie sa sustinem echipa neconditionat....au nevoie de noi!!! Sa lasam organele abilitate sa isi faca datoria. Fiti siguri ca MM nu va scapa nesanctionat. Asta ne dorim noi acum? Demisii, scandaluri?

Lupta Steaua! Spre 22!

Radu mic16.05.2005 04:39

poate as fi off topic dar in Romania nu mai este de trait, cu niste oameni care erau invatati sa conduca turma de oi si acum se cred in puetre sa ne conduca pe noi oamenii cinstiti!!!! asa ca ROMANI HAI LA EMIGRARE!!!! granitele ne asteapta!!!

Virgil16.05.2005 06:15

Prin gestul sau,MM a dovedit cât este de mic pentru acest club mare.

Ceea ce a facut denota apucaturi interlope sau de baieti de cartier.

Nu de asa ceva avem noi nevoie aici,ci de contrariu.

Asa încât demisia nu este decât un fleac pe lânga ce ar trebui sa primeasca din partea Comisiei de Disciplina.

Deja au început sa vuiasca ziarele prin strainatate,de imbecilitatea pe care a putut sa o comita acest asa zis presedinte al celui mai titrat club din Romania.Este o mare pata pe imaginea sfânta a Stelei.

Derbedeu ordinar ! Smecher plin de fumuri !

sorin_77716.05.2005 06:28

Trebuie sa se ia masuri corecte altfel se creeaza un precedent PERICULOS. MM trebuie suspendat cel putin din activitatile sportive dupa parerea mea, si nu mai are ce cauta la Steaua. Tare imi este ca a fost trimis de GG dar nu sa il loveasca ci doar sa aplaneze apostrofarile acelui SUPORTER STELIST, insa MM a vrut sa arate cat de sluga poate sa fie si a lovit cand nu trebuia nici macar sa vorbeasca.

Sper ca va primi o pedeapsa pe masura.

Cat despre echipa, ea trebuie sustinuta indiferent de joc pentru ca la final bucuria castigarii campionatului va invalui intru-totul acest urat joc practicat. Sa vina Neaga sa ridice cupa!

Neaga8816.05.2005 06:38

CHIAAAAR ! AR FI CEVA EXTRAORDINAR DACA AR VENI Neaga SA RIDICE CUPA, DAR .. :( NU CRED CA ESTE POSIBIL ... AM DREPTATE ?

mc_rippa0416.05.2005 07:24

Ba baieti trezirea!!!! chiar imi pare rau de suporterul chiar a fost lovit si stiu ca MM a gresit, pm, a innebunit si el dar yo zic ca avem dreptul sa injuram pe stadion daca vrem ca noi dam banii si in ultimul timp doar suporterii au tinut echipa asta, asta e, JOACA PROST :( !!! si yo injuram acasa pe Dica, pe Cristea dar nu inseamna ca MM poate sa vina sa-mi dea un pumn, da-o dreacu!!!

Sper sa luam campionatul si sper sa ajungem in Liga Campionilor si Gigi sa faca si el transferuri ca lumea, nu numai olteni sau moldoveni, Dinamo cum a luat pe daouda, plesan si guso de la Craiova? putem si noi!!!

Meciul cu Clujul a fost varza dar e bine c-a castigat, bravo Banele si Mirel!!!!

FORZZA Steaua!!!!! PANA LA MOARTE!!!!

live4steaua16.05.2005 08:34

Mai baieti, toata lumea acuza gestul lui MM. Perfect de acord, omul este vinovat 100%. Nu asa se procedeaza pe un stadion, nu te poti lasa luat de val si dai in oameni.

Dar, pe de alta parte, nici nu mi se pare normal sa incepi sa-ti fluieri si sa-ti huidui echipa asa cum s-a intimplat ieri pe stadion. Si din pacate nu este prima data cand s-a intimplat acest lucru.

Nu ma intelegeti gresit, nu ii iau apararea lui MM Doamne fereste!, am spus deja ca omul este vinovat 100% pentru acel gest barbar.

Ceea ce spun este ca un suporter nu trebuie sa inceapa sa-si fluiere echipa dupa 2-3 meciuri in care aceasta a scartait.Adica atunci cand cistigam in Cupa UEFA cu valencia toti erau fericiti, Zenga era cel mai bun, baietii erau cei buni, dar, dupa ce echipa a inceput sa scartaie putin...Zenga e expirat, jucatorii sunt huiduiti etc.

Nu mi se pare un comportament normal pentru un suporter. Acest cuvant ar trebui sa desemneze o persoana care isi sprijina echipa favorita si la bine si la rau, nu sa fluiere si sa injure jucatorii.

Mai ales in aceste momente grele pentru Steaua, suporterii trebui sa-i fie alaturi, sa-si sprijine echipa pentru a putea trece peste aceste momente. In schimb, prin aceste scandari si prin acest comportament, fac mai mult rau jucatorilor, creind o presiune suplimentara pe umerii jucatorilor, adica exact lucrul de care echipa nu are nevoie.

Ganditi-va putin la Dica de exemplu. cand a tras un sut aiurea, a inceput sa fie fluierat. Dupa meci a plans. Acum puneti-va in pielea lui: cum v-ati simti daca, jucind chiar in Ghencea, primiti o pasa si, inainte de a suta la poarta, va ganditi ca daca gresiti si dati aiurea incepeti sa fiti fluierat de suporteri?Ati mai trage macar pe poarta? Putin probabil.

Ceea ce vreau sa spun fratilor este ca in perioada asta gra pentru echipa noastra, cu doar 4 etape inainte de final, nu trebuie sa-i fluieram pe baieti, ci trebuie sa le acordam tot sprijinul, pentru ca au nevoie de noi, au nevoie de SUPORTERI!

FORZA Steaua!!Steaua CAMPIOANA!!!

radoi616.05.2005 09:50

Si MM a facut un gest impardonabil, dar ce suporter e ala care isi injura in continuu echipa favorita?In plus,l-a injurat si pe MM,de fata cu familia sa!

kudos16.05.2005 12:06
Si MM a facut un gest impardonabil, dar ce suporter e ala care isi injura in continuu echipa favorita?In plus,l-a injurat si pe MM,de fata cu familia sa!

l-a injurat nu a dat cu pumnul. Meme a dat cu pumnul de fata cu 10000 de oameni.

charlie16.05.2005 13:48

Chestia care mi se pare interesanta si sper ca si voua, stelistilor ( vreau sa va marturisesc ca nu sunt stelist dar respect Steaua ), este ca acest fenomen se intimpla peste tot in fotbal si nu numai. Fiecare echipa are niste conducatori carora nu le mai pasa cu adevarat de Echipa ( si prin echipa inteleg si istoria si traditia ei si mindria ei si toate lucrurile prin care se identifica ). Ei vor sa aiba cit mai multi bani, sa apara cit mai des la televizor si in ziare dar numai in ipostaze favorabile ( sau pe care ei le considera favorabile ), sa fie niste mici dictatori daca se poate si....de Echipa mai rar. MM stelist!!???? Borcea dinamovist !!??? Mititelu & compania craiovenii !!??? Dinu Gheorghe rapidist !!??? sau Giovanni rapidist !!??? Au acesti oameni vreo legatura afectiva cu echipele ? Pai atunci de ce patronii nu angajeaza manageri de meserie ? Profit, eficienta, indicatori de performanta asta e drumul oare ? Ar fi bun daca ar fi si suflet. Degeaba Maybachul daca tu stai la volan si bodyguarzii in spate ( VA DATI SEAMA CUM AR ARATA REGINA mARII bRITANII LA VOLANUL ROLLSULUI ????!!!!!). Din pacate asta e societatea spre care ne indreptam din ce in ce mai mult.

SI MAI E CEVA : STELISTI, RAPIDISTI, DINAMOVISTI, POLISTI : RESPECT UNII PENTRU ALTII !!!

ADRIAN PACURAR16.05.2005 14:43

Pentru toti cei care inceraca sa explice gestul lui MM , explicand ca suporterul a injurat echipa , terminati. Nu e normal sa injuri echipa , dar sa nu va mai aud ca e cumva explicabil gestul lui MM , mai face de ras si o zona deosebita prin cele doua litere. NU ESTE NORNMAL CA UN OFICIAL SA REACTIONEZE ASA , MI SE PARE INADMISIBL , PLUS SA NU UITAM APARITIA ANIMALELOR LA TRIBUNA A DOUA , DACA VOI DORITI SA TRAITI CA O TURMA INFRICOSATA, ASCULTAND DE COMANDANTUL SUPREM , ALOOO , PLECATI IN CHINA , AICI AI DREPTUL SA VORBESTI , FARA A TI SE BAGA PUMNUL IN GURA.

sorin_77716.05.2005 16:50

MM retrogradat dar nu demis... o mare tampenie... si cu ce se imbunatateste imaginea?

GG ai cumva datorii la MM??? :lol: :lol:

ionut(SUD)18.05.2005 06:08

Sa va fie rusine......o dati la intors si ii dati dreptate dobitocului de MM....sunteti "cumparati"???

sorin_77718.05.2005 06:10

eee s-a facut dreptate... pedeapsa maxima de la FRF... un lucru cat se poate de corect... Deci se poate... :lol:

Th3 Slay3r18.05.2005 06:25

Nea Jiji a ajuns sa creada ca Steaua e turma lui si ca poate sa face ce vrea el cu ea!!! Bine ca FRF l-a pedepsit pe MM Stoica! MM ar trebui sa fie declarat persoana non-grata in Ghenca, dak nu de conducere, macar de galerie!!!!! :x :x :x :x :evil: :evil: :evil: Si nu il mai aparatzi pe pacaliciul ala de MM ca e numai vina lui. A venit, a dat un pumn si dupa aia bodyguarzii dupa el ca isi lua o bataie... Si superteru (Radu ala) si-a scos banii (300.000.000 lei de la nea Gigi si impacare).

DAr cine sufera pana la urma???

Tot noi, suporterii si faima echipei. MM, dak ai un pic de onoare in tine, pleaca!!!

ADRIAN PACURAR18.05.2005 09:55

Sunt etapa de etapa alaturi de echipa , Zama,imi fac datoria sus , in tribune alaturi de echipa , dar pe tine te intreb , cum sa nu-i dea clasa , i-a trimis pe altii nu a murdarit imaginea clubului , cum a facut MM , si crede-ma despre echipa de rugby sa te abtii , aste sunt minciuni aruncate in van , aia se pisa pe fotbal si pe conflictele noastre si in primul rand , am auzit atatea legende , cu faza aia , din care multe spuneau ca nu a fost nimic , asa ca , sa stii ca majoritatea de pe aici , merg pe stadion , Zama ...

Neaga8818.05.2005 15:02

da Zama ... are dreptate Adrian, uite de exemplu si io merg etapa de etapa pe stadion .. sincer imi e rushine ca inca nu am fost in nici o deplasare in afara Bucurestiului ... dar am abia 17 ani deci nu e timpul pierdut ! te asigur ca imi fac chiar foarte bine datoria fatza de echipa ca suporter ... pot sa ma numesc chiar fanatic ! si mai sunt o gramada de pe forum care merg pe stadion, stai linishtit !

reddog19.05.2005 11:51

Si banuiesc ca tu ai fost de fata, nu? Tu de unde stii ce a facut bietul suporter? Oricum ar fi fost, era in joc imaginea unui presedinte de club si implicit imaginea Stelei. Contrazi-ma daca doresti, dar eu asa vad situatia. Lui Borcea i-au scuipat copilul, dar el, oricat de antipatic imi poate fi, nu s-a coborat la nivelul lui MM al vostru.

«12»