FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

A trecut un an...

«12»
Stanici14.02.2008 08:04

"Da, daaaaaaaaa"...

carminastan14.02.2008 09:09

La multi ani si de la mine si sa crestem mari!

P.S. Ar trebui ca acest articol sa apara si pe site-ul AISS.ro

AlcaponneAISS14.02.2008 09:29

La multi ani...si la mai multe realizari!!!!

enjoy14.02.2008 20:01

la multi ani! am insa o durere-n suflet: nu stiu care-i nivelul de implicare in galerie dar galeria nu este la nivelul echipei, cel putin asta-i parerea mea. se pot spune multe dar poate cu alta ocazie dupa ce voi vedea reactiile!

Bodanel15.02.2008 09:38

Happy Birthday

mdionis20.02.2008 18:39

La cat mai multi...

Insa am o observatie cu dedicatie pentru cei care doresc sa fie "semper superiores". In latina, adjectivul "fidelis/fidele" e de declinarea a treia. In consecinta, ar fi cazul sa stim ca forma de nominativ plural nu este "fidelis" (specifica unor cazuri de la singular) asa cum apare in sigla "SEMPER FIDELIS, SEMPER SVPERIORES!" ci "fideles" (cine a cantat "Adeste fideles" in preajma Craciunului are un argument in plus sa isi aduca aminte de cum trebuie declinat masculinul "fidelis" in varianta substantivata). O fi adevarat ca unii confunda terminatiile, dar daca pretindem ca suntem superiori, e ridicol sa lasam eroarea gramaticala de la inceputul devizei sa dezminta partea a doua a acesteia.

Cred ca ar fi mai potrivit ca adjectivul "fidelis/-e" sa apara si in deviza cu forma corespunzatoare nominativului plural, adica "fideles".

«12»