FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Þara lu' Zdreanțã și Geantã

«12»
Harald12.02.2008 21:50
Frumoasa intrebare.

raspunsul la aceasta intrebare este urmatorul paragraf:

--------------

b) dacã autorul este oficial al unui club, sau asimilat acestuia (finanțator, sponsor, alții asemenea), el va fi sancționat cu interzicerea oricãrei activitãți legate de fotbal pentru 4?6 luni la prima abatere; la fiecare dintre urmãtoarele abateri oficialul va fi sancționat cu interzicerea oricãrei activitãți legate de fotbal pentru 1 ? 2 ani, iar clubul de care aparține aceastã persoanã va fi sancționat cu scãderea a 3 puncte din cele obținute în campionatul în care participã echipa de categorie superioarã.

--------------

cat despre declaratia patronului nostru mi se pare ca este vorba despre vechiul joc psihologic dinaintea derbyurilor ( cu scandaluri prin presa, transferatul jucatorilor de la echipa adversa etc... ), bineinteles totul stingandu-se dupa meci

In rest, marfa articol dupa cum spunea si SSK, frumoase ironiile :)

Joga Bonito12.02.2008 23:20
O frumoasa si subtila poveste cu tâlc, semnata Alex Blaja.

Alex, m-ai incantat. Pe bune. Felicitari. Ai stil omule.

Seamana cu "dankressman", apropo, pe unde mai bantuie tipul? Saptamana Stelista era geniala...

w3bmaster13.02.2008 10:42

Eu m-am obisnuit si cu conducatorii de kkt care ii avem si cu presa de kkt asta e ....

shack3r13.02.2008 19:44
@shack3r

Hai ca deja deviem de la subiect....pai ce "poporul"asta pe care tu il numesti responsabil pentru paranoia lui Jiji cumpara ziarele sa-l vada pe el,sau urmaresc stirile sa-l vada pe Bekali?!...Sau in opinia ta crezi ca asa popularitate ridicata are ciobanul incat cum apare ceva"senzational"cu Jiji toata natiunea sare sa cumpere ziarul?.Te inseli,oamenii sunt deja scarbiti de el si atitudinea lui,numai ca atunci cand imprastie bani cine ii prost sa strige impotriva lui....

Si inca ceva....sa nu crezi tu ca e chiar asa cum se spune ca oamenii fug dupa senzational si nu stiu ce...au fugit insa s-au cam prin marea majoritate ca"senzationalele"astea sunt un mare fas'.Iar cat despre audiente...sa fim seriosi...pai dupa cum aratau cifrele alea la DDD,insemna ca jumate din populatia ce se uita la TV se uita la el...sa fim seriosi....

Ei gazetarii astia mancatori de rahat i-au dat aripi paranoicului.Pun pariu ori in cat ca mai mult de1-2%din populatie nu-l agreaza pe Jiji...si atunci tu imi spui ca pentru astia gazetarii il pupa in fund pe Jiji...Dar asta e meseria lor sa faca"vedete"dintr-o avocata tarfa si un cioban cu"itari Armanii",cauzand(nu cautand)"senzationalul"

Deviem,doar am dat exemplu . Dar totusi..cum a ajuns Dan diaconescu cel mai bogat om de televiziune din Romania? Au fost comandate de el sondajele astea?Nu cred..

Sunt total de acord ca ziaristii ii dau aripi lui Becali,ca lumea nu il mai agreeaza ca inainte.Insa ne-am prins cam tarziu cum e Gigi .Si nu cred ca marea majoritate s-au prins ca senzationalele sunt " un mare fas' " . Inca mai avem mult pana sa ajungem un popor educat,cultivat si interesat de lucruri cu adevarat valoroase...

enjoy14.02.2008 19:09

bun, bravo! conform obiceiului casei geegee isi bate joc de toti si toti sar sa-l priveasca-n gura parca sunt drogati. lasati-l oameni buni, fiecare pasare pe limba ei piere. iar daca Gigi miroase, ando e de-a dreptul dus cu pluta; insa pe amindoi ii vindeca doar cimitirul. in rest fiti linistiti nimeni nu depuncteza pe nimeni; ar fi prea riscant si s-ar crea un precedent foarte periculos. gingaviti care fonfaie sunt peste tot, dar nici unul nu va fi cintaret de opera!

«12»