FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Þara lu' Zdreanțã și Geantã

«12»
fcsteaua.ro11.02.2008 20:32

Liniștea la echipã, vectorul marii performanțe, nu este o noțiune cunoscutã locuitorilor Þãrii lu' Zdreanțã și Geantã. Zdreanțã se apucã ca un inconștient sã jigneascã absolut gratuit pe unii dintre adversarii în lupta pentru titlu și-i numește "țãrani". Asta deși știe cã Kaiseru' (cacofonie intenționatã între conjuncție și porecla lui Lupescu, care vine de la mezelul omonim, nu de la cuvântul german) stã la pândã. Cum s-a mai "autosesizat" Mezelul ãsta și cum a declarat el cã poate depuncta Steaua, dar asta doar dacã bineînțeles cei de la Cluj vor reclama! Bineînțeles cã Mureșan a returnat mingea ridicatã la fileu de fostul dinamovist și a declarat cã va reclama declarațiile lui Zdreanțã de cum va ajunge în țarã. Oare de asta aveam noi nevoie acum? Zdreanțã crede cã este rãzboinic, dar nu știe cã pentru marii luptãtori vorbesc faptele, nu vorbele. Mai mult, de parcã aceste declarații aberante și fãrã rost nu erau de ajuns, Zdreanțã recidiveazã în obsesia lui cu echipa de români verzi, fãrã sã-și dea seama cã am avut aceastã echipã în tur, cu o singurã excepție, Zapata. Dacã și în poarta noastrã era un român verde, cred cã acum discutam despre salvarea de la retrogradare!

Geantã și cei asemenea lui se apucã de ce știu ei mai bine: denatureazã faptele. Zdreanțã zice "Pașcany și Mureșan sunt țãrani", Geantã și ai lui titreazã "BECALI: Cei de la CFR sunt țãrani!". De altfel, de când și la Steaua au ajuns mai mulți strãini, de data asta și valoroși, brusc pe toți i-a apucat patriotismul. Mincinașu' Sandu se plânge cã nu vom mai avea jucãtori la Naționalã. Sã reținem nuanța: dacã nu mai dã Steaua jucãtori de Naționalã nu mai existã alte cluburi care sã o facã. ªi asta vine din gura celui care spunea nu de mult cã Steaua nu e un club important. Unii din presã încep, de parcã le-ar fi comandat cineva, sã-și punã și ei întrebãri, oare e bine sã ajungã atât de mulți jucãtori strãini în România? Ce se va întâmpla cu sãrmanii jucãtori români? Ei vor fi acum marginalizați de strãinii rãi și lacomi, care sunt plãtiți cu sute de mii de euro pe sezon! Acești unii din presã nu și-au pus aceste întrebãri când au venit "enșpe" jucãtori portughezi la Cluj. Nu, atunci era în regulã, iatã, Campionatul românesc își crește valoarea! Însuși reprezentantul de seamã al acestor "unii" din presa sportivã, Geantã pre numele sãu, scrie despre "riscul Mendoza". Dupã ce în deschiderea mãrețului articol Geantã se ofticã pentru cã Mendoza va fi mai bogat cu 900.000 de euro în urma contractului cu Steaua, el scrie apocaliptic: "Toți ochii vor fi pe Mendoza, de la el se vor aștepta golurile, victoriile, minunile. ªi tot spre el se vor îndrepta, în caz de eșec, înjurãturile". Bãi geantã care ești Geantã, pentru Dayro Moreno s-au plãtit 2 milioane de euro, adicã dublu. ªi de la el se vor aștepta goluri. ªi de la Dicã, și de la Habib, și de la Pepe, și de la Badea, și de Neaga, chiar și de la Surdu. ªi fundașii dau goluri, am auzit cã și lui Zapata îi place sã dea goluri! Existã ceva adevãrat în articolul lui Geantã: "Invidia e o trãsãturã umanã mai presus de colegialitate și spirit de echipã". Eu aș adãuga cã invidia e, în cazul lui Geantã și a celor asemenea lui, mai presus și de deontologia profesionalã.

alexblaja

ecoland11.02.2008 21:05

Steaua are jucatori de nationala , sa enumaeram sa nu uit pe vreo unu:

1. Goian

2.Ghionea

3.Nicolita

4.Radoi

5.ov Petre

6.Dica

mai sunt si altii care sunt sau au fost in vederile lui Piturca

7.nesu

8.plesan

9petre Marin

plus jucatorii de la tineret

10 bicfalvi(cred ca asa se scrie)

11ochii rosii

12 ninu

13 al Iacob

scuze daca am uitata pe careva

deci Steaua are 13 jucatori la loturile nationale mai da cineva atatea jucatori?!?

pe langa astea mai avea

1 zapata nat columbiei

2golansky -----polonia

3d moreno---- columbia

cati jucatori da cefere? Dinamo? rapid? asa ca ciocul mic

MoWeed11.02.2008 22:08

ecoland

Si ce legatura are numarul de jucatori de nationala cu topicul asta?

On-topic: Declaratiile lui Becali sunt dovada vie ca poti sa ai toti banii din lumea asta daca ai fost cioban tot cioban vei ramane. In loc sa lase echipa sa vorbeasca si sa nu se arunce in jocul asta ai declaratiilor lansat de franari, boul de Becali ataca tot ca doar el e razboinicul neon.

Cat despre asa-zisul ziarist cu nume de poseta de la prosport nu e vina lui ci a celor care s-au angajat. Acu e mare tristete ca vezi-Doamne vin strainii mari si rai si din cauza lor talentele native gen Lovin nu vor mai primi sute de mii de euro anual sa faca figuratie in teren. Presa romaneasca e din ce in ce mai patetica pe zi ce trece....

ANTIgigi11.02.2008 22:15

Speram ca numele de "poseta" sa nu-l mai aud, vad, citesc, barfit...etc prea curand....dar.....deja e prea de tot. E clar ca acest "junior" are pe cineva in spate (cum se OBICEI'este la noi in Rumenia), altfel nu imi dau seama cum de un simplu om (sper sa fie OM!!) care nu de mult a aflat ce e aia jurnalistica si cum apar cuvintele la ziar si pe net a ajuns sa vorbeasca despre un club pe care el e cat se poate de clar ca nu il suporta. Vrem sa intram si practic in UE.....si mai vorbim de coruptie.....

SSK11.02.2008 22:42

Marfa articol :)

eddie the 'ead11.02.2008 22:42

Excelent articol! Rasu', plansu'...

Orice depunctare a Stelei il va potoli, in cel mai bun caz, doar temporar pe Zdreanta. Dupa ce va trece o vreme, microbul va recidiva, dar echipa nu ar recupera punctele pierdute. Este insa nevoie sa se ia masuri in acest caz. Ma refer la cazul potologic al pacientului Zdreanta. O "injectie cu compot", vorba lui Malaele... Sau o depunctare a lui Zdreanta in campionatul arbitrat de Cel de Sus.

Cit despre Geanta... Ma lasa rece. Nu e nici primul, nici ultimul care scrie contra Stelei. Sa fie toata presa contra echipei, numai sa nu-l mai vad pe babuin la "palat", dind declaratii! Apropo, care a fost scopul acelei conferinte de presa?!?!?! A sunat Zdreanta adunarea si s-au infiintat lingaii...

Titlul acestui articol spune totul. Traim in "Tara lu' Zdreanta si Geanta"...

shack3r11.02.2008 22:49

Stati putin.Nu puneti toate tunurile pe mass-media.Cred ca noi,cetatenii obisnuiti,suntem principalii vinovati de imaginea lui Becali din ziua de azi.Intr-adevar,si presa este vinovata,dar noi l-am vazut pe Gigi ca un salvator al natiunii,noi cautam senzationalul in orice debiteaza Becali,in orice face Becali.

Eu cred ca omu' asta a avut o strategie buna cand a inceput sa investeasca in Steaua,insa l-a cuprins grandomania si acum se crede trimisul lui Dumnezeu pe pamant.

Sa recunoastem ca 99% l-am vazut ca pe salvatorul echipei in urma cu 5 ani sau cand a devenit el finantator . Am fost fericiti ca a venit un om cu bani,nu ne interesa scopul lui atata timp cat echipa mergea bine,insa a inceput cu aberatiile.

Eu cred ca ori facem ceva ca lumea,ori il ignoram.Nu merge cu chestii d-astea.Cred ca s-ar putea face cu ajutorul AISS si a presei o campanie de ignorare a lui Becali,mi se pare ca sport punct ro incercase intr-un timp.

1on11.02.2008 22:56

1. Cine-i Geantã ãsta, cã io nu m-am prins?

2. Dacã Jiji n-are nici o funcție oficialã în club, cum poate fi depunctatã Steaua pentru ce spune el? Adicã dacã mamaia îl numește pe Paszkany țãran și pe Mureșan comunist, Steaua va fi depunctatã? Din punct de vedere legal, legãtura între Jiji și Steaua, pe de o parte, și mamaia și Steaua, pe partea cealaltã, e aceeași. ªi aceeași cu legãtura între Borcea și Steaua.

@ecoland:

Ai uitat de Emeghara.

Virgil11.02.2008 23:02

O frumoasa si subtila poveste cu tâlc, semnata Alex Blaja.

Zdreanta isi da din nou in petic. Zdrentele de la CFR atat asteapta, si ca si cum cele 8 puncte avans nu ar fi de ajuns, cer federatiei sa se autosesizeze si sa depuncteze Steaua.

Ce spui Franz? Nu v-a fost destul cat ati furat cu arbitrii? Mai vreti si depunctari?

Geanta (intotdeauna am urat gentile de tip Geanta) se face purtatorul lor de cuvant si infiereaza iesirea din decor a lui Zdreanta. Probabil ca nu degeaba. Ci contra unui suc, a unei prajituri... pentru ca nimic nu mai e degeaba pe lumea asta.

Kaiser-ul, care e de fapt o costita afumata de calitate superioara, dar in cazul de fata e un fost câine si actuala javra, vrei-nu vrei dusman de moarte al lui Zdreanta si alor lui, nu pierde ocazia de a se implica in depunctarea Stelei (un fel de a incerca marea cu degetul) si zice asa, chipurile... ca pentru el, dar cu subinteles (un fel de a bate seaua sa priceapa iapa): ca el e legat de maini si de picioare daca "taranoii" de Arpi si Muresan ( altfel doua bucati zdrente dpv al caracterului) nu sesizeaza in scris Federatia.

E posibil ca dr Taran, cel de Cluj, sa faca sesizarea, dar nu cred ca Steaua va fi depunctata. Poate doar daca s-ar avea in vedere ca anul acesta Federatia si Liga sa fie mutate in orasul de pe Somes, cel pastorit de Emil Boc (cioc! boc!). Dar nu se are.

Stati linistiti. Nu mor caii lui Zdreanta, cand vrea javra de la federatie.

Alex, m-ai incantat. Pe bune. Felicitari. Ai stil omule.

1on11.02.2008 23:09

FRATE, CINE E GEANTÃ??? nu mã lumineazã nimeni???

Virgil11.02.2008 23:15

Geanta e un fel de gazetar sportiv.

axl11.02.2008 23:55
2. Dacã Jiji n-are nici o funcție oficialã în club, cum poate fi depunctatã Steaua pentru ce spune el?

Frumoasa intrebare.

CaTaLiNsm StElIsTu12.02.2008 00:05

Foarte tare articolul!!!Mda...am observat si eu ca toti sar in sus doar atunci cand la Steaua se intampla ceva...Pai e normal fratilor ca "Nasul"sa vrea sa jucam doar cu de-ai nostri desi valoarea campionatului ar fi mult mai scazuta,pentru ca atunci echipele se bazeaza mai putin pe forte proprii si incearca fiecare sa"apese pe butoane"pe ici pe colo iar cooperativa ar fi in floare,iar astfel conturile "mai-marilor"ar fi dubuite.De cate ori il vad pe "Militzica","Nasu" si pupincuristul de "Kaizer" la TV,biata prietena trebuie sa stearga cate 10minute ecranul de la TV dupa.Pai astia se numesc oameni de fotbal?!Ce au facut ei in primul rand pentru fotbalul asta de cand sunt in functii?Nimic...zero barat.

De Jiji si "gazetari"nici nu mai spun nimic...pot da mana impreuna...o adunatura de"hahalere"...maine poimaine ii voi vedea cum aplauda dupa fiecare fraza a "prea-iubitului".Am ajuns sa nu mai cred o iota din ceea ce ei scriu iar mai nou cand Jiji apare la TV si schimb programul,asta ca sa fiu sigur ca ramane intact televizorul.

@shack3r

Tu te auzi?!...pai daca "gazetarii"nu fugeau cu aparatele dupa Jiji atunci cand mergea sa se laude ca in sus si in jos tu crezi ca Jiji mai mergea sa arunce cu bani?Pai bietii oameni binenteles ca nu sunt prostii sa strige dupa Jiji cand el vine sa-si arate potenta financiara in fata natiunii,ajutandu-i.Ei,pupincuristi din media,l-au facut ce a ajuns,un paranoic in plina expansiune.

Mi-e scarba de nu mai pot de ceea ce se petrece......

DanStan12.02.2008 03:39
Stati putin.Nu puneti toate tunurile pe mass-media.Cred ca noi,cetatenii obisnuiti,suntem principalii vinovati de imaginea lui Becali din ziua de azi.Intr-adevar,si presa este vinovata,dar noi l-am vazut pe Gigi ca un salvator al natiunii,noi cautam senzationalul in orice debiteaza

Gresit. Oieru' e IMPUS prostimii. Probabil presarii sunt si ei oameni si au 'nevoi'.

Cifre difuzare ProSport, conform BRAT (medii anuale - exemplare vndute / zi)

1998 : 62285

1999 : 60820

2000 : 80789

2001 : 75206

2002 : 66179

2003 : 66413

2004 : 64401

2005 : 68114 (cu un varf de +85000 in octombrie - noiembrie = cupele europene)

2006 : 77390 (cu 2 varfuri de +90000 in martie - aprilie = semifinalele UEFA si + 85000 in septembrie - noiembrie = grupele CL)

2007 (9 luni) : 68738 (cu un varf de + 85000 in septembrie = grupele CL)

Unde sunt megatirajele vandute datorita isteriilor becaliote ? Nu exista. Becali e bagat pe gat maselor apoi se inventeaza o poveste precum ca fara el presa n-ar mai avea audienta.

Geanta e sluga potailor. De-aia probabil n-a facut nici o criza anti-straini atunci cand 'marele' Ze Kalanga se spargea in figuri sau cand javrele isi luau tzepe dupa tzepe cu Vranjkovic, Fernandes, Galliquio, Moss, Stanici sau Daouda. Nu mai zic de isteria pe care ziarul lu' Geanta a creat-o in jurul transferului unui roman pur-sange numit Mansour Gueye.

JDERUL12.02.2008 08:29

Excelent! Acesta este priumul cuvant care-mi vine in minte lecturand acest articol.Numai un stelist ar putea scrie la modul acesta cu regretul in suflet fata de mojiciile realitatii dar totodata nelasand sa transpara nimic din incarcatura sa emotionala.Alex reuseste sa ramana echidistant si obiectiv relatand profesionist o stare de fapt.Un articol care pentru suporterii cu varste fragede ar putea fii o lectie de atitudine! Peste ani,poate,unul sau mai multi se vor numara printre formatorii de opinie sau vor deveni patronii vreunui trust de presa si atunci nu vor mai permite ,,hahalelelor"de orice tip sa siluiasca hartia iar ,,zdrentele"vor popula azilele de boli nervoase rapuse in paranoia lor de a nu fii bagate-n seama.Pana atunci insa mai avem de indurat multe jigniri si ofense bunului simt din partea unora ca ,,geanta"sau alt ,,traista-n bat", bieti milogi pentr-un mic si-o halba.

Nu stiu de ce,dar am din ce in ce masi mult senzatia ca pentru editia aceasta de campionat jocurile sunt facute pentru CFR.Doar au investit si ei ,nu? Se tem ca Steaua le-ar pute strica jocurile?Se tem sa nu se repete istoria cu rocarul de la Timisoara,caruia i se promisese acelasi lucru acum vreo 2 ani cand cei 2 m cubi de c...t ai finantatorului dadeau pe dinafara de infatuare ca va lua campionatul? Acum vrea sa se retraga! Si,ca veni vorba de retrageri,utc-istul capitalist oare de ce anunta ca se retrage?Nu cumva acest campionat ii fusese promis lui,dar a cotizat mai putin decat ceilalti ,,vagonari"si a fost amanat?

Danntes12.02.2008 08:42

"As cumpara tot, daca as sti ca nu sunt prins si ca nu patesc nimic", spune Becali.

Pentru declaratia asta tampita ca el, de taran jegos, sper sa ne depuncteze. Imi este scarba de oligofrenu asta de cioban infect!

SA NE DEPUNCTEZE ESTE SIGURUL MOD PRIN CARE CIOBANU SUFERA - SI CU OCAZIA ASTA POATE SCAPAM DE EL

Danntes12.02.2008 08:47

--------

ce a mai ramas din acest post mai mult decat mizerabil!

acest mesaj a fort editat de horse37

serban2312.02.2008 11:44

De cum am vazut ieri stirea am avut curiozitatea sa o citesc pe cat mai multe site-uri sportive si am observat ca diferentele sunt foarte mari. Culmea este ca toata lumea pune ghilimele. Cat priveste denaturarea si manipularea lucrurile devin de multe ori , mai mult decat scarboase, nici nu mai stiu ce ziare sa mai citesc... hua.

In alta ordine de idei, mai zilele trecute ne bucuram de situatia buna de la echipa si asteptam in sevraj inceperea campionatului. Iata, totusi, ca "asteptarile" nu ne sunt inselate si se gaseste, in mod constant, cineva sa dea cu "batu' in balta" .

Deja nu mai stiu ce sa cred : oare are Gigi o strategie(urmareste ceva, il invata cineva ceva) cand face aceste afirmatii sau doar a luat-o razna de tot?

Sunt singurele explicatii pe care le vad pentru manifestarile lui: fie e nebun, fie are "un plan" care crede el ca ii va aduce beneficii(chiar daca este de neinteles pentru toti ceilalti, deci tot nebun e)

yo_marius12.02.2008 12:11

Ne aflam in cea mai fasta perioada a Stelei din ultimele luni. Echipa merge bine spre foarte bine, transferurile sunt aplaudate de stelisti si invidiate de adversari. Chiar si ?creditorul din pipera? mi se parea cumva mai rezervat in declaratii.

Apoi au inceput ?intepaturile? venite de la Cluj. Cred ca toata lumea stia ce va insemna asta. O escaladare a ?conflictului?, abundenta de declaratii pe unde se poate din partea celor doua ?tabere?. Asa s-a si intamplat.

Acum as propune sa vedem care este miza acestui ?razboi?. In primul rand sa ne uitam in curtea noastra. Este evident de cativa ani faptul ca Becali foloseste Steaua ca pe o trambulina politica, asemeni idolului sau Berlusoni, fara a avea succesul italianului. La el functioneaza principiul ?si publicitatea negative este publicitate?. Deci nu conteaza contextul in care apare in presa, pentru el este extreme de important sa fie cat mai vizibil, mai ales in perspective apropiatelor alegeri.

Ceea ce ar putea surprinde insa, sunt reactiile venite din inima tarii, tocmai de la Cluj. Dupa un retur nesperat de bun, oficialii CFR-ului erau mult mai rezervati, fiind cumva siguri ca vor lua titlul fara absolut nici o problema. Au facut la inceputul iernii cateve transferuri bunicele, in timp ce la echipele bucurestene, in special la Steaua, continua degringolada din tur.

Insa, dupa multitudinea de transferuri ratate de presa, iata ca la Steaua au venit jucatori. Pot sa afirm fara nici o urma de indoiala ca jucatorii straini de la Steaua au cel putin o clasa peste cei de la Cluj.

In momentul asta, s-a produs click-ul in Ardeal. Au constat ca totusi 8 puncte nu sunt asa multe cum pareau in decembrie, mai ales in perspectiva unor deplasari ale lor in Ghencea si Giulesti. Au constat, prin meciurile amicale, ca situatia e cam schimbata fata de tur. Daca atunci ei au profitat de totala lipsa de forma a Stelei, iata ca acum cand Steaua e in forma, ei nu prea ,mai bat pe nimeni, in ciuda ?super-jucatorilor? pe care se lauda ca ii au.

Au constat ca Steaua ii poate depasi lejer in Liga I si astfel incearca sa tensioneze situatia la echipa, stiind bine ca acest personaj grobian care crediteaza Steaua nu poate sa se abtina in a declara absurditati.

O alta miza pentru ei ar fi suporterii. Sa fim sinceri, in Cluj majoritatea suporterilor care stiu ceva fotbal sunt fani U. Cei ce vin pe stadionul CFR-ului sunt ?suporterii de rezultat? si sefii de acolo stiu bine asta. Si mai stiu bine ca la urmatoarele 2-3 meciuri pierdute risca sa ajunga la un numar de suporteri egal cu cei care vin in Groapa. Mai ales in perspective unor investii mari in marirea capacitatii stadionului, lipsa spectatorilor la meci ar fi dezastruoasa. Asadar prin iesirile tot mai necontrolate din media se incearca popularizarea CFR-ului in Cluj!

In incheiere, dupa cum toata lumea stie, Steaua nu va fi depunctata iar aceste declaratii tembele vor continua pentru ca, nu-i asa, intre mercatto si inceperea sezonului mai trebuie cate o stire. Pacat insa ca mai sunt cate unii care chiar cred tot ce vad/citesc?

Joga Bonito12.02.2008 14:25

Cine e Becali?

Eu nu cunosc pe individul asta. E cumva vreun bancher sau vreun sportiv? Sincer sa fiu, nici nu mai vreau sa vad numele lui rostit pe acest site. Sunt o gramada de intelectuali, sportivi, oameni ce au facut ceva pentru clubul asta, si nu le rostim numele macar o data. In schimb acest individ, de care nu am auzit niciodata, e mai comentat decat Dumnezeu...

Frati stelisti, dragi moderatori, stimati redactori... va implor ... ignoranta totala pentru acest "nimic"...

AdrianUltras2512.02.2008 15:34

**** geegee

si

**** presa romana!

dr.adrian912.02.2008 15:57
Cine e Becali?

Eu nu cunosc pe individul asta. E cumva vreun bancher sau vreun sportiv? Sincer sa fiu, nici nu mai vreau sa vad numele lui rostit pe acest site. Sunt o gramada de intelectuali, sportivi, oameni ce au facut ceva pentru clubul asta, si nu le rostim numele macar o data. In schimb acest individ, de care nu am auzit niciodata, e mai comentat decat Dumnezeu...

Frati stelisti, dragi moderatori, stimati redactori... va implor ... ignoranta totala pentru acest "nimic"...

corect sa vorbim despre construirea stadionului Ghencea. orice altceva. numai NU Becali

steaua_adi12.02.2008 16:36

Dar nimeni nu a auzit declaratia lui Andone ? Citez : "Da-l dracu , el inca mai miroase a oaie". Asta nu e o jignire la adresa unui conducator de club; daca il putem numi asa.

shack3r12.02.2008 16:52
@shack3r

Tu te auzi?!...pai daca "gazetarii"nu fugeau cu aparatele dupa Jiji atunci cand mergea sa se laude ca in sus si in jos tu crezi ca Jiji mai mergea sa arunce cu bani?Pai bietii oameni binenteles ca nu sunt prostii sa strige dupa Jiji cand el vine sa-si arate potenta financiara in fata natiunii,ajutandu-i.Ei,pupincuristi din media,l-au facut ce a ajuns,un paranoic in plina expansiune.

Mi-e scarba de nu mai pot de ceea ce se petrece......

Si presa cine o cumpara? Elodia a ajuns cea mai "importanta" persoana din Romania pentru ca Dan Diaconescu a facut serialul Elodia . Dar daca noi am ignora si ne-am uita pe orice altceva in afara de OTV,credeti ca emisiunea ar mai avea acelasi rating ?

La fel si cu manelele,cu "Vacanta mare" ,etc. Pentru ca noi ne uitam valorile reale si ne axam pe "senzational " sau pe incultura,prostie.Cauza cred ca este proasta informare,nepasarea si frustrarea.

CaTaLiNsm StElIsTu12.02.2008 19:05

@shack3r

Hai ca deja deviem de la subiect....pai ce "poporul"asta pe care tu il numesti responsabil pentru paranoia lui Jiji cumpara ziarele sa-l vada pe el,sau urmaresc stirile sa-l vada pe Bekali?!...Sau in opinia ta crezi ca asa popularitate ridicata are ciobanul incat cum apare ceva"senzational"cu Jiji toata natiunea sare sa cumpere ziarul?.Te inseli,oamenii sunt deja scarbiti de el si atitudinea lui,numai ca atunci cand imprastie bani cine ii prost sa strige impotriva lui....

Si inca ceva....sa nu crezi tu ca e chiar asa cum se spune ca oamenii fug dupa senzational si nu stiu ce...au fugit insa s-au cam prin marea majoritate ca"senzationalele"astea sunt un mare fas'.Iar cat despre audiente...sa fim seriosi...pai dupa cum aratau cifrele alea la DDD,insemna ca jumate din populatia ce se uita la TV se uita la el...sa fim seriosi....

Ei gazetarii astia mancatori de rahat i-au dat aripi paranoicului.Pun pariu ori in cat ca mai mult de1-2%din populatie nu-l agreaza pe Jiji...si atunci tu imi spui ca pentru astia gazetarii il pupa in fund pe Jiji...Dar asta e meseria lor sa faca"vedete"dintr-o avocata tarfa si un cioban cu"itari Armanii",cauzand(nu cautand)"senzationalul"

«12»