FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

RUSINE:"stelistii" care bat STELISTI

«12»
reddog19.05.2005 11:07

V-a facut cam de ras MM Stoica asta al vostru, scuze, dar ramane inca al vostru. Nu stiu cum veti putea scapa de asa un nimic. Gestul lui e incalificabil. Daca se bateau doi suporteri, acestia ar fi fost snopiti in bataie de jandarmi, dar, fiind vorba de MM, nimeni nu a ridicat un degetel.

RUSINE MM! Ai facut tot fotbalul romanesc de rusine, ne-ai facut pe toti de kkt in Europa si in lume.

Bisquit19.05.2005 11:10

Vai de echipa noastra!!In mana cui a ajuns....

reddog19.05.2005 11:13

Pai e cam de mult in mana lor. Si, daca nu ma insel, pana nu demult, va placea conducerea pe care o aveti.

The Flyer20.05.2005 04:02
Pai e cam de mult in mana lor. Si, daca nu ma insel, pana nu demult, va placea conducerea pe care o aveti.

din fericire,nu tuutror!

reddog20.05.2005 15:19

Nu aclamati toti in masa numele lor cand Steaua a castigat cu Valencia sau Besiktas? Eu inseamna ca am auzit cam prost. Nu toti, doar majoritatea.

Jackass20.05.2005 16:07

lasati-l naibii pe oierul jr.!!!

am scapat de el! GB nici nu i-a mai cerut opinia cand l-a ales pe Titi!!

iar noi suporterii nu il vom mai accepta!

deci s-a terminat cariera lui in Ghencea!

adio si ramai cu bine MM Stoica!!

p.s. el nu e stelist!

reddog20.05.2005 16:09

Eu ma tot intreb de ceva vreme ce preferinte fotbalistice are MM? O tine cu Otelul?

ADRIAN PACURAR20.05.2005 16:12

Cand era la Glati , spunea de echipele din Bucuresti sa-si faca ele un campionat al lor ...A fost pentru doua ore presedinte la rapid , stii cu cine tine el , cu banul , asta e echipa lui . F.C. BANUL , ma rog F.C. EURO SAU F.C. DOLAR ...

reddog20.05.2005 16:16

Bine, cu echipa asta tin majoritatea presedintilor de cluburi si directorilor executivi. Eu ma refeream asa, intr-o doara, cu care echipa de fotbal tine.

«12»