FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

RUSINE:"stelistii" care bat STELISTI

«12»
4ZA STEAUA14.05.2005 20:31

SUNT NISTE JIGODII! SA COBOARE SA DEA IN SUPORTERI CARE PLATESC SA VADA FOTBAL LA Steaua SI IN LOC DE FOTBAL IL VAD PE Dica SI Paraschiv, NISTE LESINATI CARE NE FAC DE RAS. SA PLECE SI CIOBANUL CU PUPINCURISTUL DE Meme!!! NE FAC DE RAS, PARCA AR TINE CU Dinamo SAU rapid . PANA LA URMA HAHALERELE SUNT CIOBANUL SI OAIA RATACITA "Meme"!!!

SA VINA [color:red]LA[/color][color:blue]CA[/color][color:red]TUS[/color], SA NU MAI FACA Gigi ECHIPA!!!

CU Steaua PANA LA MOARTE!!!!

FORZA Steaua!!!

Neaga8814.05.2005 21:03

asa e ... nu se mai poate domne ... bagami-as **** in totzi de la Steaua ... X( numai rezit ... mereu sunt optimist si jucam din ce in ce mai prost ... ! CUM MMMMMMMM MORTZILOR LUI ISI PERMITE Stoica SA COBOARE DE LA OFICIALA SA DE-A INTR-UN STELIST ! DECI NU MAI MA POT ABTZINE SA NU INJUR ...CA AM FOST si AM INGHETZAT PE STADION .. PENTRU CE? PENTRU CINE ? CA NUMAI MERITA NIMENI ... POATE DOAR Zenga ... SA VINA MAI REPEDE [color:red]LA[/color][color:blue]CA[/color][color:red]TUS[/color] .. SA NE LASE MUISTU DE Becali !!! :x :x :x :x :x :x

ADRIAN PACURAR14.05.2005 21:06

sa plece , demisia sunt atat de nervos ca imi vine sa sparg tot in calea mea , am veni de la sadion injurand tot drumul , ce am ajuns , plecati ma , nenorocitilor, plecati .

danielblaze14.05.2005 21:22

Din pacate traim in Romania o tara incredibil de anormala..vor trece multi multi ani pana cand..probabil becaliada v-a inceta la Steaua.

eu vad lucrurile asa ...degeaba ne plangem atatia pe net..pentru ca pe stadion nu poti sa protestezi risti sa-ti iei bataie. In Peluza Nord nu prea avem cum sa ne manifestam ura impotriva lui becalii/MM/bodyguarzi/ pentru ca stiti voi de ce ...

Cel mai probabil o sa luam campionatul iar nemultumirile vor disparea si toate vor fi roz pana sezonul viitor.

stiti ce vor spune liderii? ''nu ne bagam noi nea Gigi''

Eu unul m-am saturat si de peluza N ..o sa ma duc la tribuna 2 poate acolo voi putea sa st rig in liniste mooiee becalii sau nu :( ???si ma mai tem ca in ritmul cei din ailalta peluza sa nu pateasca ceva rau! :((((

ADRIAN PACURAR14.05.2005 21:30

Daca mergem toti cu suflet de echipa in Peluza Sud , CE **** MEA SA FACA TOTI TAURII COMUNALI , CU MUSCHI DUPA EI , VENITI IN SUD TOTI , NU STAU ACOLO , DOREAM SA VIN DE LA ANUL , DAR MA MUT DE ETAPA VIITOARE , AM SA INVAT TOT CE CANTA BAIETII SI MACAR CU VOCEA MEA SI CU PUMNUL DACA VIN FATALII AM SA-I AJUT , BAGAMI-AS ...

Padrese14.05.2005 21:46

Incredibil se pare ca MM s-a molipsit de la ciobanul `al mare.

Pun pariu ca toata lumea o sa uite faza si peste vreo 2 meciuri iar o sa`i strige numele, pentru mine ca stelist nu mai exista .

Respect baietilor care au afisat la tribuna bannerele impotriva lui Becali

danielblaze14.05.2005 22:01

am o idee ..o fi buna o fi rea nush

Ce-ar fi sa ne strangem luni undeva in Bucuresti si sa protestam impotriva lui Becali..sa fim multi si uniti sa vina televiziunile poate se va intampla o minune.. si n-o sa ne poata face nimic bodygarzi ca nu suntem pe strazi ..doar n-o sa ne alerge pe strazi

voi ce credeti ?

acum ceva timp am fost luati peste picior unii dintre noi ca suntem doar niste cetateni.. trebuie sa facem ceva!!!!

va rog sa postati...

ADRIAN PACURAR14.05.2005 22:20

da dar e greu sa organizezi lumea de pe net , asta numai gruparile unite o pot face , dar si noi , cu o conditie cameramani si reporteri , pt momentul impactului.

doar_stelist14.05.2005 22:21

incredibil."marele" stelist da cu pumnul ca ultimul taran intr-un STELIT,care se pare ca vine la meciuriule echipei Steaua de pe vreme cand MM(Multa Mu#3) facea L@B@ la tara la el in galati.Imi bag picioarele e 1.20 ceasul si eu nu pot sa dorm din cauza unui Taran-sluga unui Cioban.BA voi nu realizati ca NE FACETI DE RUSINE..?In loc sa stau maine linistit ca e duminica, imi fac nervi din cauza...din cauza...CUI?unui parvenit...imi cer scuze tuturor daca vi se pare cam vulgar mesajul dar pur si simplu mie cel putin mi sa umplut paharul. trebuie sa facem ceva...macar sa parasim cat mai multi PN, sa ramana acolo doar musteata si Gica, sa vedem ce pm mai fac. :evil:

Alecu14.05.2005 22:34

ba da mare neimtyre ma ce rahaty de oameni au ajuns sa ne faca noua reguli pe stadion care mergem de cand pastea Becali oile pe campuri si MM era un fotbalist ratat printr-un campionat blatuit!!!sa ne mai lase dreaku in pace toti cu toata echipa asta de rahat si plina de suferinzi cu salarii de sute de mii si cu joc de cativa lei!multa mui3 ba MM!

danielblaze14.05.2005 22:35

eu ma gandeam la 1000 de suporteri ..oare visez prea mult?am face multa agitatie in oras..sigur ar venii televiziunile.

doar_stelist14.05.2005 22:35

scuze de greselile gramaticale din mesajul de mai sus.

gone14.05.2005 22:51
sa plece , demisia sunt atat de nervos ca imi vine sa sparg tot in calea mea , am veni de la sadion injurand tot drumul , ce am ajuns , plecati ma , nenorocitilor, plecati .

Te inteleg. Si eu ma simteam la fel. Si cand vedeam ca nimeni nu zice nimic de Gigi sau MM (ma refer la PN).

PS: Ai dreptate, SUDUL e singura solutie.

Kod14.05.2005 23:44
Ce-ar fi sa ne strangem luni undeva in Bucuresti si sa protestam impotriva lui Becali..sa fim multi si uniti sa vina televiziunile poate se va intampla o minune.. si n-o sa ne poata face nimic bodygarzi ca nu suntem pe strazi ..doar n-o sa ne alerge pe strazi

danielblaze, nu e posibil asa ce va, sincer. Nu o sa se intample. Cel mai bun protest care poate fi facut este la viitorul meci din Ghencea. Mesaje scrise, scandari...ca doar nu or sa bata gorilele lui Jiji tot stadionul.

Sa-i aratam lui Meme iesirea din club cu un anumit deget. Macar scuze sa isi ceara pentru ce a facut si sa ne lase. Marsh !!!

Cred ca nici PN nu va mai putea fi tinuta in frau. Sunt multi oameni si acolo care nu mai accepta sa joace dupa cum behaie unii.

4ZA STEAUA15.05.2005 10:51

kod a scris:

danielblaze, nu e posibil asa ce va, sincer. Nu o sa se intample. Cel mai bun protest care poate fi facut este la viitorul meci din Ghencea. Mesaje scrise, scandari...ca doar nu or sa bata gorilele lui Jiji tot stadionul.

Cred ca nici PN nu va mai putea fi tinuta in frau. Sunt multi oameni si acolo care nu mai accepta sa joace dupa cum behaie unii.

eu zic ca acest mhemhe cu numele lui, care parca e behait de oaie, trebuie sa plece, iar acest Gigi brutali sa nu se mai bage la echipa. e duminica si sunt la fel de suparat de eveniment de parca nici nu am castigat aseara. sper ca toti sa fim solidari si sa protestam la urmatorul meci indiferent de locul in care avem abonamente sau bilete.

TRUP SI SUFLET PENTRU CULORI!!!! 4ZA Steaua!!!!

FANATIK RED-BLUE15.05.2005 10:59

Respect Peluza Sud a-ti mai castigat un membru.M-am saturat de totii taranii de totii semintarii, ...........

De si am abonament la Peluza Nord de la urmatorul meci in Ghencea voi veni de acum incolo la Peluza Sud.Bravo baietii pentru acele banere.

vampyrr15.05.2005 12:02

cine este Becali?

un oier.. care isi behaie sparantele, aducand la Steaua fotbalisti a caror valoare se ridica pana la genunchiul broastei... dece? pentru ca asa vede el fotbalul. Cine este MM(LM)Stoica? :?: un frustrat a carui prostie este neologica sau mai bine zis zoologica, adica un analfabet cu carte. Vrem sa scapam de astia doi? sunt stelist si ma voi ruga, ca Steaua sa nu ia campionatul!!!!!!!!!! asta este ceea ce il doar pe omul cu nume de tigare, om care a sustinut ca "ar face orice ca Steaua sa ia campionatul" care ne a fumat si ne a tras in piept!!! Nu e posibil asa ceva atata timp cat eu ca suporter imi platesc prezenta in tribuna pentru a vedea un joc care nu conteaza cat e de prost, joc la care am "libertatea" sa spun orice, chiar daca injur pe cineva deoarece nu sunt la teatru sau la CC(CONGRESUL COMUNIST)cand se aplauda la comanda orice. E LM, SUPARAT CA SE INJURA?DE CAND CEREM PRAG CULTURAL PE STADIUO sau poate ca nea LM asta doreste sa recitam din simbolism sau romantism? :oops: Cu o echipa de matusi sa nu ne asteptam sa castigam ORICUM acest camppionat. intr-un talk show Becali argumenta ca suporterii sunt cei care au impins Steaua de la spate si ca in cazul unor schimbari la Steaua vor ramane doar suporterii si Becali, iar acum suporterii trag in jos pe Steaua(vezi doamne)oerul nostru vazand numai comploturi in tribuna, eventual FBI, O FI INFILTARAT NISTE DINAMOVISTI IN TRIBUNA, SAU POATE KGB, dupa mintea lu Becali, care sunt infiltarati cu scopul de a strica abundenta fericire din "familia" Stelei

giuliano15.05.2005 12:32

Salve!

E prima data cand intru aici si imi pare teribil de rau ca o fac intr-un moment atat de aiurea.

Inca nu-mi revin din soc... nu-mi vine sa cred ce a facut Meme si mai ales nu-mi vine sa cred ce reactii iresponsabile au avut si el si Jiji dupa meci de parca s-ar fi intamplat un fleac. Oricum, cred ca suporterii in momentul asta pot sa ia atitudine si uitati ce m-am gandit:

-proteste vehemente meci de meci impotriva lui Meme pana ce va pleca. Un asemenea huligan nu mai poate fi tolerat intre noi.

-proteste dure meci de meci impotriva lui Jiji pentru a intelege ca supoterii Stelei nu-l mai vor.

-in acelasi timp, oricat de suparati am fi nu cred ca nu mai vrem titlul. Cred ca mare parte din jocul prost al echipei se datoreaza influentei si atmosferei incalificabile pe care oieru o face la echipa. Parerea mea e ca pana suntem in lupta pentru titlu baietii trebuie sustinuti si incurajati, meci de meci, pana in ultimul minut... iar daca nu iau titlul, atunci facuti sa plece!

Problema e ca boala de care berbecali sufera se numeste paranoia si nu va intelege niciodata ca nu e dorit si nu va pleca de buna voie. Calcaiul lui Ahile la el pot fi banii... si sa ne mai gandim ca daca pleaca el si vine alt parvenit care va transforma echipa in propria lui mosie n-am facut nimic! Echipa va fi ceea ce vrem noi abia atunci cand va fi a noastra!!! O societate pe actiuni la care capitalul majoritar sa-l aiba suporterii e singura solutie. Ganditi-va daca 50.000 de suporteri din toata tara pun cate 200 de euro se strang 10 milioane de euro, suma pe care acum cateva luni, Jiji o vedea ca un pret potrivit pentru Steaua. Intrebarea e sunt atatia suporteri care sa iubeasca aceasta echipa nu numai declarativ?!

Cred ca a incepe o actiune de genul asta e singura cu adevarat eficienta.

Astept pareri si scuze daca n-am fost prea coerent dar inca sunt foarte suparat pentru tot ce se intampla la echipa noastra!

un_rapidist15.05.2005 15:44

nu imi place sa scriu pe acest forum, pentru ca nu imi doresc sa fiu injurat de voi, pentru simplul motiv ca sunt rapidist...asa ca am intrat de fiecare data, cu oare'shce curiozitate, sa vad ce mai scriu stelishtii

Dar de data aceasta, cind am vazut ce s-a intimplat la partida cu CFR, nu pot sa mai fiu un simplu "spectator"...consider ca evenimentele petrecute pe Ghencea reprezinta o jignire nu doar la adresa fanilor Stelei, ci la adresa tuturor iubitorilor de fotbal din Romania. Eu, ca fan al echipei Rapid, am fost scarbit cind am vazut imaginile TV, cu MM coborind din loja sa loveasca suporterii si cu Ciobanul privind impasibil ce se intimpla.

Daca se va continua astfel, noi, totzi suporterii din tara asta, care mergem la stadion sa ne refulam dupa o zi de munk, vom ajunge in situatzia de a fi calcatzi in picioare, gazatzi, lovitzi cu bastoane!!!

Suna poate cam fortzat, dar in nici un caz nu este exclus sa se intimple astfel

Rushine conducerii Stelei, rushine galeriei din PN care nu a luat atitudine, nu a taxat in nici un fel cele intimplate.

Cu scuzele de rigoare dk v-am deranjat cu acest mesaj, deshi nu cred ca am facut-o, ma retrag cu sperantza ca niciodata nu voi mai fi martor la astfel de intimplari pe un stadion de fotbal

LACATUS715.05.2005 16:08

Nu stiu ce mai poate fi adaugat acestor mesaje,cu care sunt 100% de acord(chiar si cu al rapidistului)!

De fapt nu cred ca isi mai au rostul comentariile dupa ceea ce s-a intamplat.Cred ca sunt suficiente imaginile cu un NO COMMENT!

De acord,n-a fost corect nici din partea suporterilor sa-l fluiere pe Dica dupa acea ratare,dar de aici si pana la gestul presedintelui(eu unul de ceva timp refuz sa-i mai pronunt numele atat lui,cat si patronului)e distanta cat de la cer la pamant!!!Este INADMISIIL ce a facut!!!Nu stiu cand vor inceta acesti doi frustrati sa ne mai faca de rusine?!Probabil cand vom scapa de ei!Nu stiu insa cand vom trai aceasta bucurie!Am scapat de Paunescu,de Piturca,va trebui sa scapam cumva si de ei!

Mi-e usor de aici sa spun ca tribunele ar trebui sa protesteze de acum meci de meci,pt ca nu eu voi incasa pumnii si picioarele de la gorilele ciobanului(desi cine stie?!).Miercuri cred ca voi fi in Buc si atunci ma voi duce in Cotroceni,sper sa ajung intreg acasa :) !

sorinb15.05.2005 16:37

MM Stoica,tu eshti directorul executiv al celui mai galonat club de fotbal din Romania sau un luptator de K1?Nici macar n-ai avut sange in tine sa vii fara cac.....rii aia de bodyguarzi!Iar Becali l-a pupat in c.r pe MM, lundu-i apararea!Rushine sa va fie, facetzi de ras numele Stelei.

P.S.:BRAVO Radoi!

fanatica15.05.2005 17:08

sincer pe mine nu ma surprinde fapta lui MM,era foarte nervos si trebuia sa rabufneasca odata!oricum se vede ac nu e stelist adevarat,ci doar un parvenit pentru ca un stelist adevarat,fie el conducator,jucator sau simplu suporter,nu ar fi lovit un alt stelist!

cred ca si el e nemultumit de jocul Stelei si cand a vazut ca suporterii incep sa taxeze orice greseala(era si timpul) s-a enervat si mai mult si l-a lovit pe acel biet suporter!

se vede ca MM nu e un domn ci dor un trana la oras,daca avea un pic de educatie se abtinea mai ales ca face parte din educatie si trebuie sa se poarte exemplar(parerea mea)!

nu stiu daca ar trebui sa-si dea demisia,dar mcar sa-si ceara scuze public fata de acel om,pentru ca astfel de comportament nu poate fi tolerat!(oricum ma surprinde de ce jandarmi nu au intervenit;cand e vorba de o bataie intre suporteri nu stiu cum sa sara mai repede,si acum nu au miscat nici un deget)!

oricum sa-i fie rusine lui MM,pentru chiar daca il ataca pe Dica,nu-l ataca degeaba pana la urma Dica nu a jucat cine stie ce si omul avea dreptul la propria sa opinie!!!!

The Flyer15.05.2005 17:53

Citeste asta MM-ule,'tu-ti mortii familiei tale:

cum gura ma-tii iti permiti sa dai intr-un spectator care si-a platit biletul/abonamentul sa vada meciurile Stelei?cine mortii ma-tii esti tu ca sa faci asta?si sa si mai afirmi:"daca nu va place,nu mai veniti la meciuri!"

e stadionu tau,al oierului?pleaca de la Steaua cretinule si ia-l si pe oier cu tine,sau viceversa,ca nu va mai suportam,ne-ati facut si ne faceti de ris peste tot!

bai rahatule,la Galati erai un taran intre tarani,de cind ai venit la oier ai devenit un SCLAV,bai oligofrenule,baga-mi-as ****-n ma-ta si familia ta de moldovean aterizat in Bucuresti!si-n **** ma-tii,nici n-ai avut **** sa cobori singur,au venit si ciobanii aia doi,bodyguarzii pizdii si aia!

daca o sa ai ghinionu' sa te vad pe strada,iti promit ca nu te iert,bulangiule!

iar corditii aia de stau in PN,lasati-va bai de goange,luati-va semintele si plecati acasa,ca nu sunteti suporteri!

Vai de Steaua,tare mi-e ca asta e doar inceputu'!Nu vreau sa ma gindesc ce or sa faca din Steaua epavele din conducere!

Jackass15.05.2005 18:04

sunt curios ce o sa mai vina??? pana acum ne bateau jandarmii (am trait-o pe pielea mea), acum mai vine si MM Stoica! da nu a venit singur, n-are **** in pantaloni! mi-e sila de el si de Becali!

astia ne distrug! cu astia o sa ajungem in B!!

si nici macar nu regreta ce a facut! "si-a cerut scuze", dar nu sincer! el considera ca suporterii sunt vinovati!

da ce **** mea vrea...sa stam linistiti si sa vedem cum ei ne mananca zilele?? noi, suporterii, reprezentam Steaua, nu un **** in cur ca MM Stoica!

afara cu el! nu are ce cauta la noi!

kyd15.05.2005 18:22

Hai sa ma bag si eu in seama pe forum ca nu am mai scris de mult.

Nu am cuvinte sa comentez ce a facut sclavul lui jj,e o fapta prea josnica.Sa plece ca daca mai sta ne face numai probleme si strica imaginea clubului.

Sclavule pleaca in pm din Ghencea!!! :evil:

«12»