nu imi place sa scriu pe acest forum, pentru ca nu imi doresc sa fiu injurat de voi, pentru simplul motiv ca sunt rapidist...asa ca am intrat de fiecare data, cu oare'shce curiozitate, sa vad ce mai scriu stelishtii
Dar de data aceasta, cind am vazut ce s-a intimplat la partida cu CFR, nu pot sa mai fiu un simplu "spectator"...consider ca evenimentele petrecute pe Ghencea reprezinta o jignire nu doar la adresa fanilor Stelei, ci la adresa tuturor iubitorilor de fotbal din Romania. Eu, ca fan al echipei Rapid, am fost scarbit cind am vazut imaginile TV, cu MM coborind din loja sa loveasca suporterii si cu Ciobanul privind impasibil ce se intimpla.
Daca se va continua astfel, noi, totzi suporterii din tara asta, care mergem la stadion sa ne refulam dupa o zi de munk, vom ajunge in situatzia de a fi calcatzi in picioare, gazatzi, lovitzi cu bastoane!!!
Suna poate cam fortzat, dar in nici un caz nu este exclus sa se intimple astfel
Rushine conducerii Stelei, rushine galeriei din PN care nu a luat atitudine, nu a taxat in nici un fel cele intimplate.
Cu scuzele de rigoare dk v-am deranjat cu acest mesaj, deshi nu cred ca am facut-o, ma retrag cu sperantza ca niciodata nu voi mai fi martor la astfel de intimplari pe un stadion de fotbal