FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Testari

«12»
marianb16.02.2008 11:48

graba strica treaba, mi-a luat echipa si acum trebuie sa aleg alta

RobYnho16.02.2008 13:43

Dupa cum v'am zis, mai invatati si voi limba romana ca e a voastra, nu ?? Iar dupa sa veniti cu alte comentarii + alte alea.

@ ala micu' : Stai flex ;) ; poti sa ma zici oricui sau cum zici tu acolo;) Du'te si la tribunalul de la Lausanne ca tot mi se rupe de tine. ;) Asta ca sa intelegi si tu ideea mea.

Subiect Inchis !

branica16.02.2008 14:03

nu stie unde e Lausanne ... :))

OTAKU16.02.2008 16:03

ba de ce va mai tiganiti ?!

hahalerelor

micutZu' Deni16.02.2008 21:13
Dupa cum v'am zis, mai invatati si voi limba romana ca e a voastra, nu ?? Iar dupa sa veniti cu alte comentarii + alte alea.

@ ala micu' : Stai flex ;) ; poti sa ma zici oricui sau cum zici tu acolo;) Du'te si la tribunalul de la Lausanne ca tot mi se rupe de tine. ;) Asta ca sa intelegi si tu ideea mea.

Subiect Inchis !

Da dami accept , ca doar esti bossu meu din divizia B , si trebuie sa te am mereu acolo online .... ca poate am si io vreo problema , sau poate vreau sa reclam ceva ( cum ar fii comportamentu tau fata de useri , rusine sa iti fie ) ..... inca o data , sorry de offtopic .... :|

Prodigy_andrey16.02.2008 21:36

pff totusi nu vedeti ca aici e un forum civilizat... conversati frate pe mess :D

Trebuie sa fim profesionisti ce naiba:D

EMPORiO16.02.2008 21:37

comportamentul se reclama pe forum ;)

micutZu' Deni16.02.2008 22:56

Ar trebuie sa se faca de acum topic pentru cei din B sa isi aleaga echipele , ca sa nu se mai faca coada cand vor useri din b sa isi aleaga echipe .... cat timp sunt terstati astia , noi ne alcegem echipele ..... simplu nu ?? Da nu si pentru roby ..... care e prea ocupat cu mostourile .... :P

i0nutz8317.02.2008 10:33
Topic inchis.
«12»