@Mihai Gruia
Dobrican Catalin......asemenea!
@robson
Stii ce propun eu...sa stam"capra"inaintea tuturor.....
Si inca ceva....poate nu ai reust sa faci diferenta intre instigare si replica;dar oricum nu-i nici o diferenta,ce mai conteaza.....
@Mihai Gruia
Dobrican Catalin......asemenea!
@robson
Stii ce propun eu...sa stam"capra"inaintea tuturor.....
Si inca ceva....poate nu ai reust sa faci diferenta intre instigare si replica;dar oricum nu-i nici o diferenta,ce mai conteaza.....
@ c. stelistu
Crede-ma, fac diferenta intre instigare si replica. Fac si diferenta intre un articol interesant, intre un scriitor adevarat (regretatul Ioan Chirila, de exemplu, cel invocat in articol cu o oarecare mila pentru ca indraznise sa aiba alte pasiuni sportive) si un pseudoscriitor, cu metafore si comparatii gen Cornel Dinu.
Nu vreau sa conving pe nimeni, e parerea mea si am dreptul s-o spun. Pur si simplu nu-mi plac textele domnului respectiv, nu-mi place ca a ajuns la o varsta si crede ca e mai bun decat altii pentru ca tine cu o echipa. E nevoie de un pic de maturitate ca sa-ti dai seama ca nu-i asa. Si sa n-o ai cand treci de pragul adolescentei e trist.
Avea dreptate Harald in comentariul lui. Chiar nu putem doar sa tinem cu Steaua ? E nevoie de fanatism ?
Si de unde ai dedus tu ca as fi sugerat "sa stam capra" ? Nu esti mai bun decat altul daca injuri mai mult. Sau faptul ca Becali injura mai cu sarg decat conducatorii CFR-ului (ca tot e subiectul zilei), il face mai tare ? Ca doar nu sta capra, nu ?
@ robson
Daca faci diferenta intre instigare si replica atunci ma mir cum de nu-ti dai seama ca aceasta este o replica...sau gresesc?!...nu cred.
Legat de statul"capra"...nu0mi vine alt exemplu in minte decat acela in care presedintele Ucrainian,aici la noi acasa,ne-a calcat in picioare spunand cu alte cuvinte:Insula Serpilor este a noastra vreti nu vreti chiar daca se afla in apele teritoriale ale Romaniei,iar pana justitia Europeana se va pronunta noi vom mai extrage petrol mult si bine de acolo;iar cat despre canalul Bastoe mi se rupe de delta voastra cand noi vom castiga e groaza de bani.Iar d-l Basescu a stat"capra".E bine,nu?
Tu nu intelegi niste lucruri,eu respect parerea oricui,insa am dreptul sa o comentez si asta fac...e una sa iti aperi onoarea si e de datoria celor care apara acea valoare sa o faca.Nu spune nimeni ca tre sa raspunzi de maniera lui Jiji,dar ai dreptul la replica,mai ales atunci cand dreptatea este de partea ta.Acest articol este o replica bine punctata,fara atacuri ieftine,ca si cele ale carui obiect face referire articolul,asa ca da-mi voie sa cred ca ai inteles gresit mesajul.
Numai bine!