FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Returul bate la usa

«12»
novac08.02.2008 23:02

Si eu presimt ca asta este soarta noastra in primavara, dobitoaca se va criza din cauza ca nu-l voteaza nimeni, va face balci si o sa ne strice toata bucuria. Mori maaa odata!

LE. 1on, eu sunt sigur ca vom lua campionatul! il meritam iar ceilalti sunt praf. Problema este ca o sa ne manance nenorocitul ficatii prin declaratii de prost gust si ca vom plati si noi, si Marius si echipa un pret prea mare si nemeritat.

1on09.02.2008 00:51

Sincer, io cred cã o sã luãm campionatul.

Raul198809.02.2008 01:54

cand era Protasov antrenor la Steaua tot cu un varf inpins (Iacob) am jucat sau ?

shack3r09.02.2008 03:21
Generalizare ridicola de genul celor facute de spalatii pe creier Wiesenthal & company. German = nazist=rau=avem dreptul la despagubiri, afirmatie nu doar gratuita dar si stupida. Partidul nazist n-a depasiti NICIODATA 8 milioane de membri din 60 de milioane de germani, nici in vremurile sale de glorie. Peste 80% din germanii de atunci nu erau inscrisi in partid.

OK,dar daca lupta pentru Armata nazista el nu era tot nazist? Nu facea parte din partid,insa facea parte din Armata,practic el facea faptele.Cred ca e corect sa ii spunem nazist.

dar sa te intreb ceva,oare toti romanii care traiau inainte de '89 erau comunisti??....asta e generalizarea tampita de care pomenea strezahuzum.

Nu ,dar chiar daca nu a fost un razboi propriu-zis,cei care lucrau pentru ideologia comunista erau comunisti.Ca asa nu poti sa ii zici lu` tataia care lucra la CAP ca e comunist,omu` chiar nu avea nicio vina,dar alora care lucrau cu securitatea(turnatorii,carora ulterior le-au fost descoperite dosarele) cred ca poti sa le spui comunisti.

eu daca nu sunt inscris in AISS sau in vreun fan club Steaua inseamna ca nu sunt stelist? ce zici?

Corect,luand exemplul nostalgicilor de la noi din tara,nu cred ca toti dintre ei sunt inscrisi in partidul comunist,insa in gandirea lor toti sunt comunisti,deoarece "pe vremea lu` ceausescu era bine " .

Gata,ultimul raspuns,promit :D

eddie the 'ead09.02.2008 07:42

OK,dar daca lupta pentru Armata nazista el nu era tot nazist? Nu facea parte din partid,insa facea parte din Armata,practic el facea faptele.Cred ca e corect sa ii spunem nazist.

Fara cea mai mica ironie, te sfatuiesc sa citesti niste carti despre Wehrmacht - Armata germana, despre generalii ei si despre nazism. Totusi, parca batea returul la usa, nu? :))

yo_marius09.02.2008 08:15

@shak3r

fara sa te jignesc in vreun fel trebuie sa-ti spun ca nu ai nici macar cea mai mica idee despre Armata in general,despre Armata germana din WW II(Wehrmacht) si mai ales despre conditia militarului german(nu nazist) din acea perioada....

la fel de bine,acelasi rationament poti sa-l aplici si in cazul romanilor(nu comunistilor) din Romania de dinainte de '89.

cum bine zice eddie,parca vorbeam de returul care se apropie,daca insa vrei sa-ti detaliez ce am scris mai sus te astept cu un pm.

kosm1n09.02.2008 11:13

Fraza din final e copiata de la Real Madrid si e ff celebra in spania pentru ca madrid e o echipa care intotdeauna a avut spirit de lupta si cand n-au mers bine lucrurile asa ca am putea lua un exemplu! Stelist pana la moarte!steag_steaua_ro.gif

w3bmaster09.02.2008 12:22

Incepe returu in sfarsit deabi astept sa revin la stadion odata cu semnele care le arata echipa de a incepe sa joace fotbal ...

Forza Steaua

mad7909.02.2008 13:16

Opinie intru-catva confirmata:Mirel Radoi.nu va mai putea juca fotbal,pentru caa are necroza la genunchi,fapt ce il impiedica sa depuna un efort sustinut mai mult timp!De aceeasi boala sufera si Adi Ilie,care si-a pus ghetele de mult in cui!

Oricum viitorul Stelei e frumos cu Tinerii de la juniori si echipa a 2-a!

Ps.Se mai stie ceva de La torre?Mai e la Steaua?

shack3r09.02.2008 16:40
@shak3r

fara sa te jignesc in vreun fel trebuie sa-ti spun ca nu ai nici macar cea mai mica idee despre Armata in general,despre Armata germana din WW II(Wehrmacht) si mai ales despre conditia militarului german(nu nazist) din acea perioada....

la fel de bine,acelasi rationament poti sa-l aplici si in cazul romanilor(nu comunistilor) din Romania de dinainte de '89.

cum bine zice eddie,parca vorbeam de returul care se apropie,daca insa vrei sa-ti detaliez ce am scris mai sus te astept cu un pm.

Nu ai de ce sa ma jignesti,recunosc,nu stiu nimic,insa logic mi se pare corect .

«12»