FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Nu trageți în Ov. Petre!

«12»
84ava08.02.2008 11:57
Pentru toti stelistii care dau in Ovidiu pentru gestul sau: nu comentez dar vreau sa va intreb...PE Lacatus IL MAI IUBITI?... daca da, va rog nu fiti ipocriti...

De ce crezi tu ca trebuie sa fii bun fotbalist ca sa faci ce face Ov.Petre. Imagineaza-ti asa:ai 1.95,stii cat de cat sa dai in minge(in sesul de a o lovi),in unele cazuri si in adversar, tehnica nu ai, pase nu stiii sa dai,de fugit mai greu(doar esti inalt nu?) dar in schimb il mai deposedezi din cand in cand pe cate unu dar repede vine al doilea si nushtii ce sa faci cu balonul(rotund bineinteles).

Ooops! Esti pe placul ciobanului,te vrea la Steaua ca de,e "jucaria" lui si face ce vrea.Esti un razboinic.

PS: Pe Lacatus l-am iubit si il voi iubi mereu,iti inteleg aluzia dar esti departe de adevar.

serban2308.02.2008 12:25
De ce crezi tu ca trebuie sa fii bun fotbalist ca sa faci ce face Ov.Petre. Imagineaza-ti asa:ai 1.95,stii cat de cat sa dai in minge(in sesul de a o lovi),in unele cazuri si in adversar, tehnica nu ai, pase nu stiii sa dai,de fugit mai greu(doar esti inalt nu?) dar in schimb il mai deposedezi din cand in cand pe cate unu dar repede vine al doilea si nushtii ce sa faci cu balonul(rotund bineinteles).

Ooops! Esti pe placul ciobanului,te vrea la Steaua ca de,e "jucaria" lui si face ce vrea.Esti un razboinic.

PS: Pe Lacatus l-am iubit si il voi iubi mereu,iti inteleg aluzia dar esti departe de adevar.

Pai eu nu am zis ca imi place Ovidiu Petre. In primul rand eu as desfinta postul lui, dar asta este o alta discutie si probabil nu am dreptate dar eu asa as face. As juca cu 3 fundasi(din care cei laterali sa fie cat mai ofensivi), 5 mijlocasi ofensivi si 2 atacanti. Care pe care, bat cu 8 la 7 :biggrin: , desi exista o vorba ca cea mai buna aparare este atacul...ce sa mai crezi?

Nici Banel nu-mi place el: o recupereaza, el o pierde si uite asa inventeaza primul perpetuum mobile, desi parca si-a mai revenit si el, am incredere in Lacatus ca-l invata si pe el macar un dribling.

Eu zic ca nu sunt deloc departe de adevar. Departe e Ovidiu de Lacatus, dar adevarul este acelasi pentru ambii.

84ava08.02.2008 12:35
Pai eu nu am zis ca imi place Ovidiu Petre. In primul rand eu as desfinta postul lui, dar asta este o alta discutie si probabil nu am dreptate dar eu asa as face. As juca cu 3 fundasi(din care cei laterali sa fie cat mai ofensivi), 5 mijlocasi ofensivi si 2 atacanti. Care pe care, bat cu 8 la 7 :biggrin: , desi exista o vorba ca cea mai buna aparare este atacul...ce sa mai crezi?

Nici Banel nu-mi place el: o recupereaza, el o pierde si uite asa inventeaza primul perpetuum mobile, desi parca si-a mai revenit si el, am incredere in Lacatus ca-l invata si pe el macar un dribling.

Eu zic ca nu sunt deloc departe de adevar. Departe e Ovidiu de Lacatus, dar adevarul este acelasi pentru ambii.

Departe e Ov.de ce ar trebui sa fie Steaua.Oricum incredere in Lacatus am si eu si cu Petre fara Petre o scoatem noi la capat.

Numai bine!

SORIN_8908.02.2008 13:13

dupa mine nu trebuie sa ii sarim in aparare lui Ovidiu Petre a gresit si trebuie sa plateasca pentru greseala lui,dar la urma urmei este si el om nu???dar voi exagerati putin,ov Petre e un mijlocas foarte bun chiar si piti a zis asta recuperaza foarte multe mingi intr-un meci si eu nu vad Steaua fara el .

**alex**08.02.2008 13:24

Se pare ca Chivu trebuia sa joace doar in prima repriza, el dorind sa isi pastreze fortele pentru Inter, doar el se bate cu Totti, Kaka si Trezeguet de ce sa se oboseasca cu Golan sau Strul ?

Insa cum Ov.Petre a fost eliminat, Piti a fost obligat sa-l tina in teren si astfel se explica declaratia lui Chivu despre Ovidiu.

serban2308.02.2008 13:32
Se pare ca Chivu trebuia sa joace doar in prima repriza, el dorind sa isi pastreze fortele pentru Inter, doar el se bate cu Totti, Kaka si Trezeguet de ce sa se oboseasca cu Golan sau Strul ?

Insa cum Ov.Petre a fost eliminat, Piti a fost obligat sa-l tina in teren si astfel se explica declaratia lui Chivu despre Ovidiu.

Daaa, bine ca l-a pastrat pe Chivu ca altfel poate ne bateau aia...

1on08.02.2008 13:35

Da' vãde ceã toatã lumea a uita de prostiile pe care l-ea fãcut Ov. Petre și la Steaua, în urma cãrora erau sã se piardã meciuri importante sau chiar s-au pierdut. Anul trecut cu Oțelul în Cupã a fãcut henț, la fel și într-un meci de campionat (nu mai țin minte care) când a fãcut henț în ultimele minute și s-au pierdut 2 puncte, cu Sevilla în primãvarã când a fãcut faultul ãla aiurea înainte de a marca. Io cred cã are ceva probleme cu capul. Sincer.

Fan_Piturca08.02.2008 13:50

Forza Steaua!

Forza Israel!

Niciodata n-am tinut cu Romania, am privit mereu meciurile cu teama ca nu cumva sa ni se accidenteze vreun jucator. Nu ma bucur la goluri decat daca sunt marcate de un stelist sau fost stelist, cum ar fi Rosu sau Reghe.

Sper ca Ovidiu Petre si-a consumat nervii in amical si ca Goe va fi mai atent la echipa de club.

In rest...nu ma intereseaza ce face Romania, chiar daca e antrenor Piti. Chiar daca ar bate Ungaria la Bucuresti pe "tricolori" cu 4-0 nu mi-ar pasa!

Pace tuturor

ANTIgigi08.02.2008 14:30

@alexblaja

Sincer....si Petre si Contra au fost nebuni in acest meci, cu un plus pentru Ovidel. Daca la "Gurita" Andresan ma astept la gesturi de genul asta, ca vezi Doamne isi permite!!, la Petre ma asteptam mai putin, mai ales ca pe el nu-l prea stiam cu astfel de gesturi. Nu e bine deloc ceea ce a facut, chiar nu l-am inteles la aceea faza, deoarece e un meci amical. Dar ma rog....Kivu poate stie mai bine ce e de facut ca si asa are gura cam mare !

eddie the 'ead08.02.2008 16:18

Forza Steaua!

Forza Israel!

Poftim?!?! Mi-ar veni niste comentarii, dar ar zice lumea ca sunt antisemit. Motivele pentru care nu tii cu Romania mi se par cam puerile, poate gasesti altele.

Macar ca esti fanul lui Piturca ar trebui sa-ti doresti o victorie a idolului, nu crezi? Pace si tie...

CaTaLiNsm StElIsTu08.02.2008 16:30

@ Fan_Piturca

Faza ca nu te intereseaza nationala am inteles-o...dar totusi nu inteleg de ce"Forza Israel"?!.Suna asa a......rasizm.Nu te acuz de nimic doar spun cum vad eu lucrurile.

SSK08.02.2008 17:21

Gestul lui Ovidiu Petre nu e o tragedie, dar denota clar o carenta in educatie. Un gest pe care un profesionist nu-l face! Sigur ca n-o sa-i luam capul, dar nici nu putem sa ne prefacem ca e ca si cand ar fi gresit o preluare...

Cat despre Chivu, declaratia lui este surprinzatoare (mai ales ca vine de la el!) dar ar trebui scuzata, din acelasi motiv: ca vine de la el! Adica de la capitanul echipei nationale, care este unul din cei mai de bun simt jucatori romani in activitate. A spus o prostie, dar nu e cazul sa ne ofuscam asa tare. Si CLAR nu e cazul sa comparam clasa lui Chivu cu a lui Ovidiu Petre (fotbalistic, vorbind).

asterix08.02.2008 18:14

1on - 08-02-2008 - 15:35

Da' vãde ceã toatã lumea a uita de prostiile pe care l-ea fãcut Ov. Petre și la Steaua, în urma cãrora erau sã se piardã meciuri importante sau chiar s-au pierdut. Anul trecut cu Oțelul în Cupã a fãcut henț, la fel și într-un meci de campionat (nu mai țin minte care) când a fãcut henț în ultimele minute și s-au pierdut 2 puncte, cu Sevilla în primãvarã când a fãcut faultul ãla aiurea înainte de a marca. Io cred cã are ceva probleme cu capul. Sincer.

in meciul cu UTA Arad din tur a fost hentul acela in careu, care a costat echipa 2 puncte. probabil vroia sa ia locul lui ZAPATA in poarta

radusor08.02.2008 19:00

Haide mai..cum sa te iei de Chivu care a spus o gluma? radea omule cand a dat declaratia si sunt sigur ca i-a spus asta si in fata lui Ov Petre. In plus a spus ca e un jucator bun si ca nu trebuie condamnat. Dar nu stiu de ce dramatizezi asa?

Asta e presa, s-a luat dupa bou de Piturca, ca doar acuma il pupa toata lumea in dos ca a avut "inspiratia" de a juca cu 7 fundasi(sau mijlocasi defensivi) in meciurile cu Olanda si Bulgaria, aceeasi inspiratie care l-a facut pe Olaroiu atat de urat in Ghencea dupa meciul cu Boro.

Bundy09.02.2008 17:43

Da, Ovidiu Petre a gresit! Baiatul asta pare sa aiba momente din astea din cand in cand; in rest joaca bine. Bine ca avem pe cine da vina ca noi nici nu ne-am apropiat de poarta in meciul cu Israel. Mutu s-a straduit exemplar si Cocis a vrut si restul cu caterinca(v. Chivu) care vine la nationala sa dea declaratii la misto. Pai i in Italia lui asa raspundea dc era intrebat despre vreun coleg de la Inter? Nu cred:) e si el jmecheras unde isi permite.

morosanu'10.02.2008 11:31
Doamne!!! - frustrarea mizeriilor n-are margini!!!

apar la TV tot felul de frustrati ca lupescu, Borcea etc si lovesc in, citez ''stelistul O.Petre'';

eu nu sunt de acord cu ceea ce a facut O.Petre in Israel, a fost un gest impardonabil si sper sa nu ne faca asa ceva si in campionat!

dar de aici si pana la ''greseala stelistului O.Petre'', ''gestul necugetat al stelistului O.Petre'', adica punerea accentului pe faptul ca un jucator de-al Stelei a facut o greseala a ajuns o chestiune care se repeta obsesiv in presa...

n-am auzit ca vreodata, cel putin la echipa nationala, sa se reproseze un gest gresit al uniu jucator care nu e de la Steaua atat de mult cum i se reproseaza mereu unuia de-al nostru...

la fel...a gresit Goian in acest meci la o faza, imediat s-a auzit ''greseala stelistului Goian'', cu alte cuvinte stelistii sunt vinovati pentru ceea ce se intampla....

uita mass-media romana cum NU ne-am calificat la turneele din 2002, 2004 si 2006 avand o nationala formata majoritar din excremente dinamoviste...

deh...frustrati au fost si vor mai fi...!!!

sa nu uite rahatii cagolul STELISTULUI Goian ne-a calificat in proportie ff mare!!!

MoWeed10.02.2008 12:13

Mai nou e de vina presa si Generatia de Aur conform strainului de fotbal Contra...

Au uitat de Ovidel deja s-a trecut la urmatorul scandal....

«12»