FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Razboi Pepe - Fabbiani (Sport.ro)!

«12»
fcsteaua.ro07.02.2008 19:58

Strainii de la Steaua si cei de la CFR Cluj nu se impaca de nicio culoare. Pepe Moreno, jucatorul care l-a facut gras pe Fabbiani, a fost luat la rost de argentinian, dupa CFR - Dnepr, 2-1.

Fabbiani a sarit ca ars la Pepe si i-a transmis sa-si tina gura de acum incolo si sa-si vada de treaba lui.

Pepe a incercat sa-l linisteasca pe "Capcaun", insa doar interventia lui Andone a salvat o situatie pe muchie de cutit. Antrenorul CFR-ului l-a oprit la timp pe Fabbiani, inainte sa sara la bataie.

Steaua si CFR Cluj se antreneaza in Cipru pe doua terenuri aflate la aproximativ 50 de metri. Incidentul a avut loc in momentul in care jucatorii CFR-ului plecau de la meciul cu Dnepr, iar stelistii se pregateau de amicalul cu Lokomotiv Sofia.

steaua_gloria07.02.2008 20:01

Nu puteau sa se bata , pentru ca era un gard acolo. Pepe nu trebuia sa vorbeasca nimic despre Fabiani cateva zile in urma, si-a dat seama de asta , a vrut sa-si ceara scuze, dar extraordinarul ceferist si-a aratat temperamentul de prost.

axl07.02.2008 20:26
Antrenorul CFR-ului l-a oprit la timp pe Fabbiani, inainte sa sara la bataie.

Prin bataie se intelege impunsul adversarului cu degetul prin gaurile gardului de sarma. Cred ca ar fi fost un meci pe cinste.

danimarcu07.02.2008 20:39

Eu cred ca nici nu ar trebui sa preluati articolele de doi lei de pe barfe.ro!

Aia au o viziune tare dubioasa asupra meseriei de jurnalist.

Pacat ca Balint s-a lasat atras in trustul "anti-bunul-simt"...

MoWeed07.02.2008 21:00

Din nou se exagereaza un conflict minor in dorinta acerba de a face bani....

SSK07.02.2008 21:04

Acu na, mai sunt 2 weekenduri pana incepe campionatul, din ce sa faca si ei rating?

Astristul07.02.2008 21:06

Ce ti-e si cu Fabbiani asta .... il supara adevarul :biggrin:

L-a facut Pepe, gras? Si ce? El poate nu s-a mai uitat in oglinda sa vada ca e adevarat! :laugh:

:steagcruce:

steaua_gloria07.02.2008 21:16

Doamne ce l-as injura si pe grasu ala si pe antrenorul lui , Andone ,care se da mare ca jucatorul lui e nesimtit si spune ca Fabiani a demonstrat nush ce pe la noi. Si spune el ca Pepe n-a demonstrat inca nimic. Normal, n-a avut cand: or sa vada ei in retur.

yo_marius07.02.2008 21:19

mi se pare interesant cum argentinianul Fabbiani si columbianul Moreno s-au injurat in romana,folosind poate si cateva expresii in rromanes....

shack3r07.02.2008 23:38

Cred ca s-au injurat in spaniola :D

CaTaLiNsm StElIsTu07.02.2008 23:48

"Razboiul"se va consuma in etapa a2-a a returului...asta a fost doar un pai aprins.....

dee08.02.2008 05:04

Fabbiani: "Bãi! Sã lași gura mai micã, ai înțeles? Nu ți se pare cã vorbești prea mult? Mai taci din gurã, de cînd vorbești tu de mine?"

Culio: "Pleacã, sã nu iasã scandal!"

Pepe: "Hei, hei, vino aici sã-ți explic ce s-a întîmplat!".

Culio:" Ok, ok,am inteles insa pleaca o data ma"

Pepe: "Nu plec nicaieri, spune-i grasului aluia ca-i un bou prost... si gras!!!"

Fabbiani: "ce-ai zis mah, ciocolatiule?! vezi ca te-am auzit, iti rup fashu"

Andone a stopat cearta:

"Fabbiani e cam nesimțit de felul lui, mã mir cã a pus la suflet ce a zis Pepe"

mda, si eu pot 'fabrica' stiri , haideti sa nu mai luam in seama toate ineptiile presei.

AndyQ08.02.2008 08:12

@ dee

Si eu am auzit-o dar in alt fel:

Fabbiani: "Pepelone, sa nu te mai bagi in seama con migo, amigo!"

Pepe: "Amigo, sa-ti explic despre ce era vorba, greule!"

Fabbiani:"Maaa! Daca n-ar fi gardu` asta... poate n-as fi asa tupeist, dar asa imi permit."

Lacatus: "Andone, calmeaza-ti durduliu ca altfel trec gardu` la voi si nu stiu zau..."

Andone: "Hai mai Laca, se poate?! Fabbiani, taci dracu` din gura, vrei sa ne trimita astia la Isokinetic?"

steaua_gloria08.02.2008 10:45
@ dee

Fabbiani:"Maaa! Daca n-ar fi gardu` asta... poate n-as fi asa tupeist, dar asa imi permit."

Lacatus: "Andone, calmeaza-ti durduliu ca altfel trec gardu` la voi si nu stiu zau..."

Andone: "Hai mai Laca, se poate?! Fabbiani, taci dracu` din gura, vrei sa ne trimita astia la Isokinetic?"

Isokinetic?? :laugh: Misto scenarii pe aici.

dr.adrian908.02.2008 11:02

se intalnesc Lacatus Andone pepe si fabiani dupa meci sa ii impace pe cei 2 cocosi

zice Laca catre ando : hai ba sai ducem pe astia la curve!! sa vada ce e prin bucurestiu.

ando: da ma. cum mergeam noi de mult. ba ce vremuri erau. hai sa merem si noi. stiu eu niste gagici bune aici in buc.

intra pepe la curva si o reguleaza pe aia care statea cu ochii in inchisi ca nu putea sal priveasca cat e de urat.

fabiani merge la fufa. si se urca pe aia. si zice auzi ti se pare ca sunt cam greoi.

da zice aia. da auzi ba pletosule tu ai venit aici sa te cantaresti ???

makaan08.02.2008 11:24

Ce tare e in clanta si ratonul ala de Fabiani :)) Ce sa-i faca ma lui Moreno fatalaul ala cu fizic de vaduva?? Era bine daca mai juca acum la Steaua Laca...avea el grija de tot :))La meciul din Ghencea pleca Fabiani ala cu picioarele in sacosa!

Fan_Piturca08.02.2008 13:44

Fabbiani e cam masochist. Dupa ce si-a furat-o de la bodyguarzi in clubul de streeptease de la Colozsvar acum vrea cateva si de la Pepe. Sau de la Laca. Sau poate de la Dica. In tunel.

Nu conteaza, el vrea sa si-o mai ia de cateva ori. Dupa ce ca e gras ca Akebono si talentat ca Gigel Coman se mai da si in spectacol.

Cel mai haios e Muresan insa: " nu cred ca exsta cineva care sa-l poata bate pe fabiani"

Zau? Pai atunci trimite-l dreaq in K1 sa se bata cu Abidi si Mighty Moe!Desi, judecand dupa prestatia geamanului sau Akebono, nu are mari sanse.

Cat de bou sa fi, ca doctoras de provincie reprofilat in marioneta lui pazscany, sa crezi ca un bodyguard de club, platit sa faca ordine, care se bate zilnic, ar putea sa ia bataie de la un gras betivan, netuns si urat?

Hai sa fim seriosi!

Forza Steaua! Hai Pepe! Impreuna cu Mendoza, Dica, Neaga si Dayro puteti marca destule goluri incat sa luam campionatul!

LanDSharK08.02.2008 15:34
@ dee

genial ! :))))) am ras la greu

st_194708.02.2008 15:48

Sa-i fie rusine lui Andone care atunci cand a fost intrebat de Paskany cu cine se cearta Fabbiani i-ar fi spus : " Cu tiganu` ala "

Kustic09.02.2008 09:43
Sa-i fie rusine lui Andone care atunci cand a fost intrebat de Paskany cu cine se cearta Fabbiani i-ar fi spus : " Cu tiganu` ala "

si daca i-a zis tigan ce??? bahh mai uitativ la voi ce scandati pe stadioane si dupaia comnetati ce fac altii!!! o sa vedem la meciul cu CFR injurii catre fabianii etc!!

TIGAN=Persoanã ce face parte dintr-o populație originarã din India și rãspânditã în mai toate țãrile Europei, trãind în unele pãrți încã în stare seminomadã.

novac09.02.2008 10:08
si daca i-a zis tigan ce??? bahh mai uitativ la voi ce scandati pe stadioane si dupaia comnetati ce fac altii!!! o sa vedem la meciul cu CFR injurii catre fabianii etc!!

TIGAN=Persoanã ce face parte dintr-o populație originarã din India ...

Ori faci misto de noi ori chiar crezi ceea ce ai scris. Test, sa zicem ca eu raspund pe postarea ta: Tigan esti tu ca sustii o javra care jigneste un jucator al Stelei, nu te superi, nu?

Nu te fac hot, nespalat , violator sau responsabil de peste 50% din infractiunile anuale, nu, ma refer doar originile indiene ale natiei conlocuitoare. Cum facem? Crezi ca este ceva gresit daca as posta asa?

Cat despre porcul ala de la CJ (nu-l jignesc, fac doar o analogie cu un animal drag noua romanilor) chiar ca asteptam meciul :biggrin:, sa-i cantam ignatul! O sa i se spuna Mr ISOKINETIC dupa meci.

yo_marius09.02.2008 10:10
TIGAN=Persoanã ce face parte dintr-o populație originarã din India și rãspânditã în mai toate țãrile Europei, trãind în unele pãrți încã în stare seminomadã.

termen folosit cu sens peiorativ...sa fim bine intelesi,Pepe nu vine din India si nu e nici seminomad,deci Ando a folosit termenul tigan cu singura intentie de a jigni jucatorul stelist!

IONUTZ-CIPRIAN09.02.2008 10:10

Daca i s-a adresat cu asa ceva,Andone este un imbecil!Sa se uite in primul rand in curtea lui,si acolo sunt "milogi"!!Mi-e imi este rusine cu astfel de oameni!

steaua_gloria09.02.2008 10:12
Cat de bou sa fi, ca doctoras de provincie reprofilat in marioneta lui pazscany, sa crezi ca un bodyguard de club, platit sa faca ordine, care se bate zilnic, ar putea sa ia bataie de la un gras betivan, netuns si urat?

Hai sa fim seriosi!

Nu mai lauda atat bodyguarzii , ca nu e chiar asa cum zici tu . Unde draq se bat aia in fiecare zi ? Nu sunt din garda lui basescu sunt si ei oameni care iau niste bani ca sa stea acolo langa o usa. Mai rar vezi bodyguarzi care sa se bata. In general iti iei bataie in disco si nu se baga nimeni.

mNiosu09.02.2008 15:42
Ce ti-e si cu Fabbiani asta .... il supara adevarul :biggrin:

L-a facut Pepe, gras? Si ce? El poate nu s-a mai uitat in oglinda sa vada ca e adevarat! :laugh:

:steagcruce:

Lasa ma ca nu l-a facut Pepe gras.El doar a observat asta!!! :laugh:

«12»