LA MULTI ANI Gica!LA MULTI ANI Gica!LA MULTI ANI Gica!
VEI RAMANE PENTRU TOTDEAUNA IN INIMILE NOASTRE.
TE IUBESC pentru CEEA CE AI FOST CA JUCATOR SI pentru BUCURIILE PE CARE NI LE-AI ADUS LA FIECARE MECI PE CARE IL JUCAI
LA MULTI ANI Gica!LA MULTI ANI Gica!LA MULTI ANI Gica!
VEI RAMANE PENTRU TOTDEAUNA IN INIMILE NOASTRE.
TE IUBESC pentru CEEA CE AI FOST CA JUCATOR SI pentru BUCURIILE PE CARE NI LE-AI ADUS LA FIECARE MECI PE CARE IL JUCAI
LA MULTI ANI ,Gica!
Tu esti cel mai bun fotbalist care a jucat vreodata in tricoul Stelei!
Fara tine,fotbalul romanesc si mondial nu ar mai fi fost la fel.
TE VOM IUBI MEREU!
La multi ani, Gica din toate inimile steliste!
La Multi Ani Gica!
Multumesc Bunului Dumnezeu ca asa a facut El, sa fiu contemporan cu tine. Si ca ti-a dat tie talentul si nu altuia. Multumim!
In vara lui '94, dupa magicul meci cu Argentina, zeci de mii de oameni, copii, tinari, batrani, femei, barbati, romani, maghiari strigau in centrul Oradiei:
Iliescu minte/Hagi presedinte!
N-avem bani, n-avem papica/Dar l-avem pe Hagi Gica!
La Multi Ani Gica Hagi !!!
La multi ani Gica Hagi!!!!
Mi a dat Dumnezeu sansa sa zic ca sunt din Romania iar cel din fata mea sa zica imediat Gica Hagi. Omul asta a facut mult pentru fotbalul romanesc si foarte multe pentru imaginea tarii. Pentru asta merita tot respectul nostru, respectul romanilor!!!!
La multi ani Regelui!
la multi ani Gica !
La Multi Ani Gica!!
Sper ca odata sa revii in Ghencea!! sigur ar insemna ca ciobanul a plecat ...ar fi prea frumos... iar visez??!!.... hai la munca ca iar imi trec nebunii prin cap.. auzi Doamne sa plece ciobanul!!
La multi ani Domnule Hagi! Sa aveti parte de multa sanatate si impliniri in viata!
Apropo, (intrebare catre tot forumul), stiati ca este ziua lui Eric Bicfalvi? La multi ani Eric, la implinirea frumoasei varste de 20 de ani!
LA MULTI, MULTI ANI, Gica! Sa ne traiesti vesnic!
Multumim inca o data pentru tot ce ai facut pentru Steaua si pentru Romania!
MULTUMIM, MULTUMIM, MULTUMIM!!!
Sper sa nu se supere adminii pe mine, dar aici e un clip despre Hagi: http://www.tvr.ro/articol.php?id=12243
LA MULTI ANI, Gicane!!!
Multumim pentru link.A fost cu adevarat mare,nici nu constientizam cat de mare.
LA MULTI ANI DIN TOATA INIMA Gica Hagi!!!
la multi ani!
La multi ani, Gica !
La multi ani Giga te asteptam inapoi acasa in Ghencea, sper ca va veni si ziua asta vrodata, poate visez mult dar ar fii visul lui si al nostru sa fie patron in Ghencea, sau din nou antrenor, una din lucrurile astea doua i le doresc lui Hagi de ziua lui, binenteles sanatate multa lui si familiei iar lui Eric ii doresc la fel sanatate multa si sa-l vedem cum creste la noi la club.
:steag_steaua_ro:
SheepFucker dispari din Ghencea ( si daca nu l-as mai vedea niciodata tot ar fii prea curand )
![]()
TE IUBESC SI TE VOI IUBI NECONDITIONAT.
La multi ani ! Te vom iubi MEREU
La multi ani Hagi!
Apropo... ati observat ca pe youtube 99% din clipurile cu Hagi sunt ale turcilor? Aia l-ai divinizat... noi nu stim sa ne respectam valorile. Asta ar fi cel mai simplu exemplu.
Hai noroc.
La multi ani Hagi!
Apropo... ati observat ca pe youtube 99% din clipurile cu Hagi sunt ale turcilor? Aia l-ai divinizat... noi nu stim sa ne respectam valorile. Asta ar fi cel mai simplu exemplu.
Hai noroc.
Mare dreptate ai,turcii si acum tin mai mult la el decat noi
La Multi Ani, Gheorghe Hagi, un mare jucator, care, intre noi fie vorba, nici nu s-ar fi potrivit la alta echipa in Romania, in afara de Steaua!
Si o mica corectura la articol, fara nici un fel de atitudine superioara sau malitiozitate: Hagi a disputat o semifinala cu Steaua in 1988 (0-0 si 0-2 cu Benfica, la portughezi reusind un meci foarte bun).
In sezonul 86-87 am fost eliminati in turul II (unde am intrat direct) de RSC Anderlecht (0-3 si 1-0) insa fara Hagi, care inca era la Sportul.
P.S. Scorurile nu le-am postat pentru "a da lectii", ci pentru stiinta tinerilor nostri sustinatori.