1. Meciul cu Apulum de 4-2 a fost un meci care putea lua o intorsatura ciudata la o eroare initial nesemnificativa a arbitrului.
2. Gloria joaca penibil cu toate echipele, chiar si cu Steaua a fost acuzata de anumite aranjamente...
3. Cei de la Bacau parca erau de ai vostri cu jucatori dati pe banda rulanta Stelei
4. Argesul? Pro Dinamo? Nu a fost niciodata...
Ce urmeaza, sa spuneti ca meciul cu Poli Tim a fost blat... Dar cel cu Craiova din tur?
1. Meciul cu Apulum a fost blat ordinar, orice s-ar spune. Am vazut meciul si cunosc "onestitatea morala" a celor de la Apulum(in editia trecuta de campionat, va asigur ca cei de la Apulum au facut o oferta clara echipei FC Oradea pentru vanzarea meciului, insa cei de la Oradea au lasat-o balta din motive de ordin financiar - nu era vorba de lipsa banilor, ci de problema justificarii retragerii acelei sume din contul clubului).
2. In ceea ce priveste meciurile Gloriei sunt de aceeasi parere cu tine, am si spus-o mai sus....nu se prea omoara cu firea in deplasarile din la Bucuresti
3. Cu Bacaul credeam ca am lamurit-o....acel 2-2 din tur spune multe. Asta nu scuza jocul penibil al bacauanilor pe care imposibil sa nu il fi remarcat(ma refer la meciul din tur cu Dinamo).
4. Argesul este Pro-Dinamo. Nu este nevoie sa iti spun cati jucatori detine Gigi Netoiu la FC Arges. Si in ultima etapa sunt gata sa pariez oricat pe victoria lui Dinamo in acel meci.
Am enumerat meciurile in post-ul anterior: daca nu am facut referire la alte echipe inseamna ca dupa mine si-au aparat corect sansele; atat Poli Timisoara cat si U Craiova. Insa in ceea ce priveste Universitatea, fiind deja retrogradati, iar jucatorii cu probleme financiare majore, cred ca nu le-ar strica sa se intoarca de la Bucuresti mai bogati cu cateva zeci de mii de dolari.