In ultimul timp mi se pare ca se duce o campanie impotriva Stelei in media. Nu vreau sa par paranoic, insa as putea face doua asocieri: TVR - Dinamo si Antena 1 - Rapid. Sa aduc si argumente:
1.Nu stiu cati dintre voi au urmarit emisiunea Minutul 91 din aceasta duminica. Invitat a fost Ionica Serea(ar trebui ca Dinamo sa imprime pe cupa capul acestui cavaler onest al fluierului), pe care atat moderatorul emisiunii Vlad Enachescu, cat si Cornel Dinu l-au victimizat, acuzand masurile drastice luate impotriva lui. Cand l-am auzit pe Emil Gradinescu spunand intr-o interventie telefonica "total" dezinteresata si neregizata ca Serea a procedat corect la acele faze am crezut ca imi arunc televizorul pe geam. Ei bine, ma intreb ce crede persoana X, care nu a vazut semifinala din cupa....probabil "Ionica", asa cum il alinta in mod tandru in emisiune Vlad Enachescu este curat ca lacrima, iar masurile luate contra lui au fost total eronate....de aici si prezenta lui Dinamo in finala ar fi teoretic meritata. Arbitrul a fost insa extrem de sincer, si a scapat o fraza de genul "Imi cer scuze fata de suporterii Nationalului pentru ca i-am furat". Replica lui Cornel Dinu a fost foarte prompta..."I-ai dezavantajat, Ionica". Sincer, vorbeam cu unii prieteni, suporteri dinamovisti care au recunoscut ca arbitrul a gresit, insa spuneau ca nu a fost cumparat de Dinamo - ca argument imi aduceau urmatoarea chestie: nu isi risca Serea cariera pentru o anume suma de bani...(facem aici abstractie de faptul ca acesta va reveni in Diviza A) - iata ca emisiunea de care am vorbit mai sus le desfiinteaza si aceasta ipoteza, deoarece mi-a lasat impresia ca Dinamo are o obligatie "morala" de a spala imaginea lui Serea...tot aceasta emisiune mi-a aratat ca Dinamo face acest lucru via TVR. E ceva de genul...lasa Ionica, noi te-am bagat in rahat, tot noi te scoatem.
2. Antena 1 si Gazeta Sporturilor au inceput o campanie Anti-Steaua; Dan Voiculescu, proaspatul lider al Partidului Conservator(PUR Reloaded) i-a facut un favor probabil prietenului sau George Copos, membru in acelasi partid. Altfel nu imi explic de ce tocmai acum, cand Steaua e si asa in criza de forma si inconjurata de scandaluri, Antena 1 mai adauga unul si relanseaza scandalul cu drogurile in care figureaza si numele lui Walter Zenga. Chiar nu imi explic de ce tocmai acum.....daca stam sa analizam activitatea Gazetei Sporturilor si a Prosportului in ultima perioada, observam ca nu fac altceva decat sa mediatizeze excesiv si sa amplifice conflictul dintre Zenga si Ciobanul, dintre Dorinel Munteanu si Neaga, Zenga si Mihai Stoica, etc. Momentan Steaua este ca si un om obosit, cazut la pamant, iar presa sportiva nu face altceva decat sa mai loveasca pentru a se asigura ca nu mai sufla. Eu unul nu vreau sa gasesc scuze in cazul in care Steaua ar rata campionatul(Doamne Fereste!), insa toate aceste aspecte creeaza tensiune si ma pun pe ganduri. Cand Ciobanul aparea la TV si acuza presa sportiva de faptul ca are anumite interese l-am considerat paranoic si nu i-am dat dreptate , dar acum incep sa cred ca totul are un scop. Pe de alta parte, vina o poarta si Ciobanul pentru simplul fapt ca nu se poate stapani si face publice toate scandalurile si contrele care ar trebui rezolvate in "bucataria clubului".
Astept si parerile voastre pe aceasta tema.