FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Steaua - CFR Cluj.Ori învingem,ori murim.

«12»
doar_stelist14.05.2005 22:33

cel mai frumos topic.

am invins.

murim de nervi. de prostia celor din conducere.

FANATIK RED-BLUE15.05.2005 10:44

Speram mult mai mult de la jocul asta, dar m-am lamurit ADIO 22.Daca cu o echipa ca Cluj ne chinuim, cu National si Poli nici nu vreau sa ma gandesc ce o sa facem.Multumim nenea arbitru pentru ajutorul oferit, dar nu era cazu ca nu vreau sa imi fie sila, cum imi este de dinamu.

Respect Peluza Sud, in sezonul viitor a-ti castigat un nou membru (findca sunt satul de toti taranii din PN)

Neaga8815.05.2005 12:33

respect SUD ! inca un suporter :) de la meciul viitor ati castigat ! je !

giuliano15.05.2005 12:49

Nici in prima repriza n-am jucat cine stie ce dar simtind praful de pusca al tribunelor in spate cred ca baietii au jucat cu disperarea celui pe cale sa se innece. Am avut si noroc la penalty, a fost o lovitura dar neinsemnata, de fapt Nicolita nici n-a cazut atunci ci peste o secunda cand a alunecat... din 10 arbitri, 9 nu dadeau nimic dar oricum nu se compara cu favorurile pe care le-au primit cainii.

In a doua repriza, oboseala, stresul si presiunea si-au spus cuvntul. Unii nu pot, altii pot dar nu stiu sau n-au experienta, unii sunt in criza de forma si toti fara exceptie sunt nervosi si surescitati. N-am mai jucat nimic in repriza a doua si in conditiile nebuniei din tribune e un miracol ca am castigat. De fapt e un miracol cum am castigat atatea puncte in conditiile in care de la inceputul returului nu mai jucam nimic. Aici cred ca e marele merit a lui Zenga, daca nu mai poate face echipa sa joace, macar o face sa ia puncte cat de cat. Cred ca daca era Piti in conditiilea astea aveam infrangeri pe linie.

In toata aceasta ceata, o singura pata de culoare, si la propriu si la figurat: Nicolita! Bravo Jardel!!

Jackass15.05.2005 17:46
Nici nu stiu cum e mai corect ? Sa-i multumim arbitrului ca a inventat un penalty sau sa-l criticam pentru prestatia catastrofala. Oricum Steaua a jucat jalnic, iar ocaziile din prima repriza au venit intamplator.

Marin, Dinita, Dica si Paraschiv au jucat iar penibil. Cel putin ultimii doi par epuizati fizic. De ce nu sunt lasti sa stea macar un meci in tibuna ?!

Dica a facut atatea pentru Steaua! e obosit, asa e...dar de ce ati strigat ieri toti contra lui Dica si Zenga?? cu ce au gresit ei?? io ii respect!

singurii vinovati sunt cei 2 analfabeti! Becali si MM Stoica! au distrus echipa!

am ajuns sa ne comparam CFR Cluj! in prima repriza am avut niste ocazii, pe care le-am irosit degeaba!!

si fi bucuros de acest penalty inventat! ca vezi ca altfel ne bate Otelul, Farul etc...rusine!

«12»