FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Oficial: Croitoru la Hapoel Ironi Kiryat Shmona !

«12»
MoWeed28.01.2008 15:29
acest cum il cheama pe finu....aa Radoi a facut ceva pentru Steaua??(3 meciuri memorabile ale lui ca eu sincer nu imi amintesc nici unu(aa ba da rosenbourg))

atat va luati de baiatu asta de parca ar fi mai penal ca ov Petre,Lovin,Nicolita,surdu,Radoi....

nimeni aboslut nimeni nu zice nimic de "jucatorul" Radoi....toata lumea e de acord ca dupa o accidentare de 6-7 luni sa ii ia locu unui profesionist 100% ca rada,toata lumea il asteapta cu bratele deschise si isi pune sperante in caratistul si spargatorul de geamuri Radoi

era de ajuns drum bun Croitoru si bafta!!probabil nu ai facut parte din grupul jucatorilor care il ling in fund pe cioban

Bah baiete tu la cate meciuri ale Stelei te-ai uitat? Radoi ne-a scos din kkt in o gramada de meciuri O fi el finul ciobanului dar un om nu se caracterizeaza numai dupa prietenii lui.

Sa nu uitam ca a jucat multe meciuri accidentat din dorinta de a ajuta Steaua si fiind fundas nu are cum iesi in evidenta.

Croitoru a fost printre cei mai slabi de pe teren in marea majoritate a meciurilor in care a jucat

paraipan_2928.01.2008 18:59
surdu e mult mai bun ca Croitoru... surdu este tanar se vede ca are o sclipire cu putin antrenament de calitate va fi un jucator de exceptie... Croitoru e copt imi pare rau de el ca nu a ramas la Vaslui era cel mai bun din echipa!!! capitan parca.. o ducea bine!!!

ma intreb mai pleaca Dica si goia? sau Victor Becali nu a gasit echipa de la care sa isi traga un procent doua 10??

rapid si Dinamo vand jucator care nu erau cotati la mai mult de 2 milioane cu 3 4 mil!! noi vindem un Iacob cu 500 mii un Croitoru 300 de mii poate un Lovin cu 500 mii

ma mir cum de oierul baga atatia bani in club fara sa isi scoata dublu!!!

Bai baiatule nu exista jucator mai pocnitoare ca Surdu in lotul Stelei. Ceea ce este interesant si jicnitor in acelasi timp, e ca un jucator ca Surdu e pastrat in lot, iar atacanti veritabili ca Zaharia sunt pusi pe lista neagra. Adika nu e interesant deloc, altele sunt interesele la Steaua nu valoarea jucatorilor. Niste interese cu iz de branza de oaie. Cine a fost cel mai eficient atacant in ultimul timp la Steaua, desi nu a jucat decat rezerva? Surdu care se impiedica in minge? Iacob sau Badea care nu au revenit la forma la care au fost o data? Rica care......... ma rog..... e totusi Rica...Dintre toti Zaharia a fost singurul care a confirmat alaturi de Zapata dintre transferurile facute de Hagi si uitati ce se intampla cu el.

Forza Steaua! Intotdeauna superiori! :steagcruce:

nemilosul28.01.2008 20:22
Bah baiete tu la cate meciuri ale Stelei te-ai uitat? Radoi ne-a scos din kkt in o gramada de meciuri O fi el finul ciobanului dar un om nu se caracterizeaza numai dupa prietenii lui.

Sa nu uitam ca a jucat multe meciuri accidentat din dorinta de a ajuta Steaua si fiind fundas nu are cum iesi in evidenta.

Croitoru a fost printre cei mai slabi de pe teren in marea majoritate a meciurilor in care a jucat

nu ma lua cu "bah baiete" ca nu ne tragem de sireturi

mi se rupe ca e finu ciobanului, pe mine ma enerveaza ca nu joaca nimic de mai bine de 3 ani si totusi ocupa un loc in lotul Stelei si mai grav isi face "pohtele" prin vestiar si la urechea ciobanului

cat de naiv sa fii sa crezi ca Radoi a jucat accidentat pentru a ajuta Steaua.pot sa merg cu oricare din voi la pariu ca daca prin absurd ciobanul ar pleca la dianmo Radoi ar fi primu care l-ar urma

Goian cum a iesit in evidenta,rada cum a iesit,Ghionea pana si Baciu a avut 2 meciuri care sa ma faca sa imi amintesc de el...in schimb sincer spun si fara nici un pic de rautate nu stiu nici un meci in care sa ma impresionat Radoi ca fundas sau mijlocas defensiv...mi se pare ca se asemana foarte mult ca stil si valoare(poate un pic mai slab) cu alexa

daca voi credeti ca intrarile criminale,bataile care le provoaca in teren ,nervozitatea care o transmite coechipierilor si fitele din vestiar atuurile unui jucator bun atunci poate avem alt sistem de valori

micodo28.01.2008 21:23

mult succes la ''saorma fasia gaza'' astia!

LARI28.01.2008 21:35

mi se rupe ca e finu ciobanului, pe mine ma enerveaza ca nu joaca nimic de mai bine de 3 ani si totusi ocupa un loc in lotul Stelei si mai grav isi face "pohtele" prin vestiar si la urechea ciobanului

cat de naiv sa fii sa crezi ca Radoi a jucat accidentat pentru a ajuta Steaua.pot sa merg cu oricare din voi la pariu ca daca prin absurd ciobanul ar pleca la dianmo Radoi ar fi primu care l-ar urma

Goian cum a iesit in evidenta,rada cum a iesit,Ghionea pana si Baciu a avut 2 meciuri care sa ma faca sa imi amintesc de el...in schimb sincer spun si fara nici un pic de rautate nu stiu nici un meci in care sa ma impresionat Radoi ca fundas sau mijlocas defensiv...mi se pare ca se asemana foarte mult ca stil si valoare(poate un pic mai slab) cu alexa

daca voi credeti ca intrarile criminale,bataile care le provoaca in teren ,nervozitatea care o transmite coechipierilor si fitele din vestiar atuurile unui jucator bun atunci poate avem alt sistem de valori

Man, inca o data: Radoi are multe, multe defecte, inclusiv fotbalistice. Si mie mi se pare ca a tras de multe ori echipa inapoi atunci cand a intrat.

Dar in nici un caz nu se poate face o comparatie intre el si Croitoru. Marius (MULT SUCCES ORIUNDE SE VA DUCE!) nu a facut nimic pentru Steaua nici in "era Oli", nici in "era Hagi", si cu atat mai putin in "era Lacatus".

Croitoru a avut multe sanse, pe care nu le-a valorificat. Ba dimpotriva.

Radoi, de bine de rau, ne-a salvat din multe situatii nasoale in aparare si la mijloc, a dat destule pase decisive, a devenit Fin doar in urma prestatiilor lui din teren, nu pentru ca a avut jegali o slabiciune irationala pentru el.

Inca o data: Radoi, in ultimul timp, a tras echipa inapoi. Asta nu ii va sterge in veci meritele!

MoWeed28.01.2008 21:55

aia cu vestiarul nu e dovedita e doar o chestie zisa de presa....acum daca e finul lui nu inseamna neaparat ca e omul ciobanului in vestiar. Oricum este finul ciobanului pentru simplul fapt ca era cel mai valoros jucator de la Steaua la momentul preluarii clubului de catre cioban

Asta cu plecatu la dinam0 pur si simplu nu o cred el era la Steaua dinainte sa vina ciobanul(sau ma rog dinainte sa fie patron) si acu nu tre sa fie destinul lui legat de al ciobanului

Si chiar a jucat accidentat pentru Steaua a fost un intreg scandal cu o convocare la care era accidentat desi jucase la Steaua in ultima etapa un meci intreg

Fara pic de rautate trebuie sa recunosti ca Radoi pana sa se accidenteze ne-a ajutat de atatea ori....asa ca frumos ar fi sa-l vedem la treaba inainte sa comentam. Orice jucator mai are perioade proaste.....In definitiv nu a mai jucat de mult. Dar cand joaca nu transmite numai nervozitate ci si o anumita agresivitate in joc si determinare care ne-a lipsit atat de mult in turul asta. Totusi cu toate fitele care zici ca le are ramane eu zic ca ramane cea mai buna optiune de capitan la Steaua.

Acum fiecare cu parerea lui...tu cu a ta si eu cu a mea. Poate avem alt sistem de valori cum zici tu...

«12»