FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Oficial: Croitoru la Hapoel Ironi Kiryat Shmona !

«12»
fcsteaua.ro27.01.2008 14:06

Mijlocasul stelist în vârsta de 27 de ani a semnat în aceasta dimineata un contract valabil pe doi ani si jumatate cu nou promovata Hapoel Ironi Kiryat Shmona din prima Liga israeliana.

Croitoru va avea un salariu de 250 de mii de dolari pe an, gruparea din Tara Sfânta achitând Stelei o suma în jurul a 300 de mii de euro.

Hapoel Shmona este patronata de un concern care produce sisteme GPS, dorinta patronului Izi Sheratzky fiind participarea în Cupa UEFA. In acest moment Hapoel Shmona ocupa locul 5 în clasament.

ProSport

makaan27.01.2008 14:18

A dat Dumnezeu si ai plecat...blatist infect ce esti! Sa-ti mearga si la evrei la fel de bine cum ti-a mers si la noi! Si sa visezi cum ai vandut meciul la Vaslui si cum ai fugit apoi,in fiecare noapte...

mNiosu27.01.2008 14:28

Drum bun!!...nu ai avut si nu vei avea valoare de Steaua si fi fericit ca ai folosit clubul nostru ca pe o rampa de lasare spre o plecare in stainatate...

jhonny_valcea27.01.2008 15:15

Ar fi trebuit sa plece mai demult.la Steaua sa joace numai cine stie cu adevarat fotbal si istoria clubului.Cine nu ,se poate duce la Dinamo,rapid......La Steaua sa se joace doar fotbal.

1on27.01.2008 16:05

Ce tot vã luați mã de el?! A fãcut și el ce-a putut. Nu e vina lui cã a ajuns la Steaua, e vina celor care l-au adus.

alexmk1727.01.2008 16:30

baieti, am auzit ca l-am pierdut pe Clarc Geibal! Nu, nu pe becalic, ci pe "mustata lui"!

Se cere topic, ca cica e stire de presa!

steaua_gloria27.01.2008 16:38

Croitorule bafta acolo si tot ce-ti doresti!

Alex88pl27.01.2008 16:39

intr-adevar primele meciuri n-a jucat stralucit...dar in ultima vreme a inceput sa-si dea drumul la joc..cine a fost cel mai bun cu Arsenal in Ghencea?cu exceptia lui Zapata...chiar cred ca putea sa joace bine la noi

MoWeed27.01.2008 16:45

Bine ca ai plecat ca ne-ai scos peri albi toamna asta....

1uLy4Nn27.01.2008 16:56

Drum bun... :steag_steaua_ro:

danimarcu27.01.2008 16:58

Bine ca ai plecat!O panarama de fotbalist.

Trebuia sa-i iei cu tine si pe :Surdu,Banel, Badea si Lovinho...

SS Lazio27.01.2008 17:34
Trebuia sa-i iei cu tine si pe :Surdu,Banel, Badea si Lovinho...

Off Topic, @danimarcu :Presa vuieste cum ca Malaga(acum aflata in Liga a doua spaniola) il va achizitiona, ramanand doar de fixat ultimele detalii si de parafat intelegerea.

Nu stiu, eu ma simt hipnotizat de cifrele care se zvoneau: 1 milion de euro pentru lovinel. Aproape incredibil;

Si pe Iacob l-am dat scump(500.000+5 rate a cate 100.000);

Iar acum pe Croitoru am luat , sa zicem, cam cat merita, desi s-ar fi obtinut mai mult . Totusi, sa nu uitam ca partenerii de afaceri sunt evreii, deci e cam evident de ce nu am primit mai mult;

Is curios cine e "responsabil" de transferurile acestea. A demonstrat ca stie extrem de bine sa scoata bani de pe jucatorii nedoriti , depasiti si , de ce nu?, nu prea talentati si harnici. Inca o data ma vad nevoit sa imi ridic umil palaria in fata celui care a putut fi un asa bun negociator :)

On Topic: Un jucator inadaptat a fost Marius asta. In CL totusi statisticile aratau ca alerga destul de mult. Nu l-au ajutat nici cei din jur, nici el nu s-a ajutat pe sine. Ii urez mult noroc si ii multumesc pentru cat a jucat ;) In statistici va aparea si el...

CaTaLiNsm StElIsTu27.01.2008 19:21

Sincer imi pare rau pentru Croitoru....imi pare rau pentru el ca si fotbalist pentru ca nu a fost prea serios.E vadit faptul ca stie cu mingea insa nu prea stia ce sa faca cu ea...se comporta ca si un copil,destul de talentat,dar in curtea scolii.Cred ca lui ii lipseste "scoala fotbalului"in care sa imvete sa intre in combinatii,sa de-a drumul la minge sa lege pase...dar el"comfisca mingea"si facea un rahat, impletindu-se in incercari de driblinguri si alte "imventii"de-ale lui.

Sper sa evolueze si sa-i mearga bine unde merge.

LARI27.01.2008 20:01

A facut ceva pentru Steaua acest... cum il cheama? Croitoru?

La ne-revedere, Drum Bun!

Stelistu @nonim27.01.2008 21:35

Nu pot sa inteleg cum a plecat Croitoru si a ramas surdu pentru ca Croitoru este mai bun decat surdu de 100 ori.da in fine fecali stie domle' ce face ca doar ii fecali

nemilosul27.01.2008 21:48
A facut ceva pentru Steaua acest... cum il cheama? Croitoru?

La ne-revedere, Drum Bun!

acest cum il cheama pe finu....aa Radoi a facut ceva pentru Steaua??(3 meciuri memorabile ale lui ca eu sincer nu imi amintesc nici unu(aa ba da rosenbourg))

atat va luati de baiatu asta de parca ar fi mai penal ca ov Petre,Lovin,Nicolita,surdu,Radoi....

nimeni aboslut nimeni nu zice nimic de "jucatorul" Radoi....toata lumea e de acord ca dupa o accidentare de 6-7 luni sa ii ia locu unui profesionist 100% ca rada,toata lumea il asteapta cu bratele deschise si isi pune sperante in caratistul si spargatorul de geamuri Radoi

era de ajuns drum bun Croitoru si bafta!!probabil nu ai facut parte din grupul jucatorilor care il ling in fund pe cioban

Virgil27.01.2008 22:00

Apropo, cineva l-a felicitat pe cel care a negociat vanzarea jucatorilor si a reusit sa obtina bani frumosi. Imi amintesc ca in urma cu cateva zile, Becali spunea ca Adrian Ilie este responsabil cu cumpararile de jucatori, iar verii sai cu vanzarile. Ghici ciuperca cine-s?

LARI27.01.2008 22:06
era de ajuns drum bun Croitoru si bafta!!probabil nu ai facut parte din grupul jucatorilor care il ling in fund pe cioban

Daca tu il compari pe Croitoru cu Radoi din punct de vedere al realizarilor pentru Steaua... n-am sa port o discutie pe tema asta cu nimeni. Am sustinut demult si inca sustin ca ar fi bine ca Finu' sa plece de la Steaua, pentru ca ar detensiona atmosfera din vestiar. Radoi, ca si altii, au avut si realizari si nereusite (Rosenborg, cu Dinamo la acel 2-4, cu Rapidul la acel 3-3, iar lista poate continua).

Dar spune-mi tu, te rog: cate suturi pe poarta, cate pase decisive sau ce a facut Marius pentru Steaua? Pentru ca sanse a avut, Slava Domnului!

Noroace!

zloty27.01.2008 23:19

CItiti articolu despre proiectu de viitor al Stelei demarat de Adi Ilie, se pare ca sia intrat in mana serios Adrian Ilie , cred ca el este manageru de care avem nevoie

danimarcu27.01.2008 23:32

Pai trebuia sa pui link-ul...

Joga Bonito28.01.2008 00:31

De vreo 3 ani visam chestia asta si o propagam pe site ( asta e al 3-a nick).

Nu imi vine sa cred... Bravo Ilie, ai respectul meu....

Adrian Ilie pregãtește un megaproiect pentru viitorul Stelei. Steaua anului 2015 e asiguratã: nu mai puțin de 16 tineri fotbaliști, liderii generațiilor lor din toatã țara, au semnat cu trupa din Ghencea. Steaua pune bazele unui proiect deosebit în ceea ce privește Centrul de copii și juniori. Adrian Ilie a demarat o acțiune de transferare în Ghencea a celor mai buni fotbaliști din toatã România, de la toate categoriile de vîrstã, nãscuți în perioada 1986-1992.

Deja, pînã la aceastã orã, au fost acontați nu mai puțin de 16 puști, aceștia semnînd contracte cu roș-albaștrii pe minimum 5 ani. Majoritatea dintre ei evolueazã deja pentru diverse loturi naționale și vor fi cedați echipei a doua a clubului, care activeazã în Liga a III-a, formație care va fi restructuratã din temelii de cãtre Ilie.

Nu mai puțin de 5 dintre ei au fost aduși de la ªcoala de Fotbal Gicã Popescu, consideratã printre cele mai bune din țarã, dar managerul sportiv din Ghencea a intrat, mai nou, și pe filiera ªcolii de Fotbal Ardealul Cluj-Napoca, poate cea mai valoroasã din România. De acolo a fost adus Marius Albu, 16 ani, un atacant care deja a fost selecționat la lotul UEFA Under 17.

Cei mai mulți dintre ei vor fi pãstrați în lot la Steaua II, dar unii, cum ar fi Onicaș (Mureșul Deva), vor fi lãsați sã joace în continuare la cluburile lor. "Cobra" e cel care coordoneazã proiectul, iar colaboratorii sãi cei mai importanți sînt Gigel Gheorghe, șeful centrului de copii de la Steaua, Leo Strizu, antrenor la Steaua II, dar și președintele Valeriu Argãsealã și vicepreședintele Teia Sponte, ultimii doi avînd un rol determinant în a-l convinge pe Gigi Becali sã aloce sume mari de bani pentru proiectul "Steaua anului 2015".

sursa: gesepe

CaTaLiNsm StElIsTu28.01.2008 00:56

Incepem sa semanam tot mai mult cu un club cu adevarat European!!!(doar patronul aduce mai mult a Evul Mediu decat"European").Felicitari Adi si etern respect!in sfarsit s-a gandit si cineva la viitor...Desi in ceasul a-l12-lea acest proiect este extraordinar de bine venit!!!

w3bmaster28.01.2008 02:12

Nu am nimic cu Croitoru d sti cum e vb nu poti asta e altu mai bun

Aceasta curatenie era perfecta daca se continua cu Surfu Banel Ov Petre Lovin si cam atat ca astia au mai ramas degeaba la Steaua

Forza Steaua

Kustic28.01.2008 07:00

surdu e mult mai bun ca Croitoru... surdu este tanar se vede ca are o sclipire cu putin antrenament de calitate va fi un jucator de exceptie... Croitoru e copt imi pare rau de el ca nu a ramas la Vaslui era cel mai bun din echipa!!! capitan parca.. o ducea bine!!!

ma intreb mai pleaca Dica si goia? sau Victor Becali nu a gasit echipa de la care sa isi traga un procent doua 10??

rapid si Dinamo vand jucator care nu erau cotati la mai mult de 2 milioane cu 3 4 mil!! noi vindem un Iacob cu 500 mii un Croitoru 300 de mii poate un Lovin cu 500 mii

ma mir cum de oierul baga atatia bani in club fara sa isi scoata dublu!!!

juby28.01.2008 14:24
acest cum il cheama pe finu....aa Radoi a facut ceva pentru Steaua??(3 meciuri memorabile ale lui ca eu sincer nu imi amintesc nici unu(aa ba da rosenbourg))

atat va luati de baiatu asta de parca ar fi mai penal ca ov Petre,Lovin,Nicolita,surdu,Radoi....

nimeni aboslut nimeni nu zice nimic de "jucatorul" Radoi....toata lumea e de acord ca dupa o accidentare de 6-7 luni sa ii ia locu unui profesionist 100% ca rada,toata lumea il asteapta cu bratele deschise si isi pune sperante in caratistul si spargatorul de geamuri Radoi

Radoi ? Radoi a facut multe pentru Steaua, nu joaca la Steaua de 1 an si jumatate, de cand e "menajat" sau "accidentat" (ia salariul moca). Doar ca odata cu inaintarea varstei, progresul sau in ale fotbalului a fost unul lent. Mai bine pelca acum cativa ani. Cat despre Ov Petre, el face macar 2/5 meciuri bune, iar celelalte 3 complet nereusite. Lovin, Nicolita, Surdu sunt intr-adevar jucatori sub nivelul atacantilor in momentul de fata. Dar nu si inainte. Sa fim seriosi. Revenind la Radoi, el de cat timp joaca la Steaua ? meciuri memorabile ? Ce meciuri memorabile vezi tu la un fundas ?! El asta a fost atata timp. Nimeni nu trecea de el, tragea bine la poarta, avea viteza, forta, determinare, si sarea bine la cap. Ce vrei ami mult de la un fundas ?! E complet adevarat ca el in ultimii 2 ani, a cam stat pe bara, sincer, nu stiu daca din cauza accidentarii, sau a voineti unui *anumit* patron..dar oricum, el a facut treaba la Steaua. Spre deosebire de Croitoru. Nu exista decat un termen de comparatie intre cei doi: Croituoru < Radoi .

«12»