FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

"Pepe" show (GSP)!

«12»
fcsteaua.ro26.01.2008 23:51

Atacantul columbian a fost MVP-ul antrenamentului de ieri, el și ceilalți doi atacanți sud-americani impresionîndu-l pe Lãcãtuș

Celor 3 jucãtori din America de Sud, aduși în aceastã iarnã pentru a spori apetitul ofensiv al Stelei, nu le-a trebuit prea mult timp pentru a se impune în ochii lui Lãcãtuș. La ultimele douã antrenamente, desfãșurate ieri și vineri, perlele Stelei au fãcut show.

Cel mai bun a fost Pepe Moreno, pe care "Fiara" l-a folosit la jocurile-școalã ca atacant împins. N-a greșit aproape nici o preluare, a intrat mereu în combinații, a fãcut culoare pentru colegii sãi și a fost ca un killer în fața porții.

La una dintre centãri, a reușit o loviturã de cap fenomenalã, cu care l-a învins pe conaționalul sãu, Zapata. Motiv pentru Pepe de a încerca o glumã cu goalkeeperul: "Erai în poartã, cã nu te-am vãzut?".

Mendoza, folosit pe banda stîngã, și-a scos la ivealã principala calitate: forța ieșitã din comun, fãcîndu-i pe cei de pe margine sã exclame atunci cînd șuta la poartã: "Face mingea pãtratã cînd trage".

Apoi, sprinturile și demarcãrile lui Dayro Moreno l-au determinat pe Lãcãtuș sã-și spunã la finalul antrenamentului: "Achizițiile se mișcã extraordinar".

Joga Bonito26.01.2008 23:54

Joga Bonito!

CaTaLiNsm StElIsTu27.01.2008 00:10

Sa de-A D-zeu ca si in meciurile oficiale adversarii sa Para doar jaloane in fata lor;)).Asteptam mult de la ei si sper ca aseptarile sa sa se confirme!.Daca am mai avea si un mijloc la fel de valoros ca si atacul si apararea as indraznii sa sper cel putin la optimi in UCL...speranta moare ultima...

Forza Steaua!

MEREU SUPERIORI!!!!!!!!

Astristul27.01.2008 01:06

Sper ca de data asta Steaua chiar sa joace ca-n filme, si nu d'alea horror!

Sa vedem ce facem in amicale si sa dea Dumnezeu sa nu se accidenteze niciunul!

:steagcruce:

LARI27.01.2008 02:25

De-abia astept sa inceapa campionatul...

w3bmaster27.01.2008 03:43

Inca un mijlocas si chiar cred ca Steaua va juca cum nu iam vazut de ceva vreme

Forza Steaua

novac27.01.2008 07:29
...........................

Apoi, sprinturile și demarcãrile lui Dayro Moreno l-au determinat pe Lãcãtuș sã-și spunã la finalul antrenamentului: "Achizițiile se mișcã extraordinar".

Asta este garantat o declaratie adevarata. Eu, refuzand sa revad meciurile nefaste din aceasta toamna si, bazandu-ma pe instictul de autoprotectie al omului (cum ca amintirile nasoale se estompeaza cu timpul), incerc sa scap de ele - ca de un cosmar.

Apoi, cum bunul Dumnezeu sa nu fie Laca incantat de achizitii (considerand ca nou venitii sunt profesionisti si trag sa prinda echipa) cand se antreneaza langa vajnicii nostri "titulari pe viata", banei si alti blazati din echipa. Si se stie - pentru jucatorii romani dintotdeauna cantonamentul a fost un fel de tabara, o excursie mai lunga in care te distrezi cu baietii, timp de 2-3 sapt pe banii clubului. Nu-i vad schimbadu-se asa repede.

Noi am scos prin forta grupului, rezultatele bune din trecutul apropiat si nu prin valori individuale capitol la care suntem (am fost) cam deficitari. Asteptam faze de super clasa cu "distractia de pe teren": exersari de driblinguri si suturi la coltul barei si mai putine cu vizitele prin mallurile spaniole sau grecesti. L-as ca-i bine!! trrebuie sa fim pozitivi.

Hai Laca! rupe-le capul in pregatire!!

PS. Ultima isterie : Villanueva - nu si aici, nu pe topicul asta :D:D

LE! mah!!!

zloty27.01.2008 08:29

app . ce a patzit ma lumea cu chilianu ala??? siau dat totzi masuri sau ce?? ca a inebunit toata Romania vad:)))

MoWeed27.01.2008 08:38

@zolty

Asa a fost si cu Camus acu 2 ani si cu Armenteros asta-vara...tre sa bage presa acum multe vrajeli ca se termina pe 31 perioada de transferuri si nu o sa mai aiba ce sa scrie

zloty27.01.2008 10:25

Cica mai vine un varf la echipa , bine bine da mijlocasi cand vin????

steaua_gloria27.01.2008 10:48

Sa inceapa campionatul !!!!

mNiosu27.01.2008 10:56
Cica mai vine un varf la echipa , bine bine da mijlocasi cand vin????

Lasa ca din varfurile noastre 40% pot fi retrasi ca mijlocasi ofensivi si cum avem o gramada de atacanti acum care nu o sa aiba loc impreuna in primul 11 sigur vor fi folositi ca mijlacosi unii din ei...Tot e bine

:steag_steaua_ro:

ghindoi27.01.2008 11:04

da cica mai vine un atacant peruan jaime la torre,liber de contract.

1uLy4Nn27.01.2008 12:16

spre24 in mare stil :P :steag_steaua_ro:

hellas_verona27.01.2008 12:27
Sa vedem ce facem in amicale si sa dea Dumnezeu sa nu se accidenteze niciunul!

:steagcruce:

Sti sau stie careva unde se vor difusa meciurile amicale? [pe sport.ro vad ca vor arata doar premiera nu si in direct] :steag_steaua_ro:

ros-albastru4ever27.01.2008 13:04

Abia astept sa-i vad intr-un meci steag3 ...

ros-albastru4ever27.01.2008 13:09

Suntem cam rupti in 2...multi fundasi si multi atacanti :|...dar mijlocul ramane in aer.E pacat ca avem atacanti de clasa dar nu avem mijlocasi suficient de buni pentru a le pune in valoare calitatile,cu exceptia lui Dica,pe care cred ca Laca il va retrage in linia de mijloc...in alta ordine de idei,eu nu ai vad in viitor pe Ov. Petre,Surdu sau Lovin(in caz ca nu pleaca) dand pase bune pentru atacanti :(

makaan27.01.2008 14:13

@ros-albastru4ever

Taci ma ca esti rau...e exact invers,n-au gemenii flovin si ovpetre cui sa dea pase ca-s prea rapizi si tehnici pentru atacanti,exact ca Elton :laugh: :laugh:

amarel27.01.2008 15:52

Inca mai avem balast destul......, totusi cred ca Lacatus v-a fi suficient de abil sa scape de el in returul asta !!!!!

ghindoi27.01.2008 16:01

se pare ca pe Croitru l au dat prin Israel,pe Lovin cica e f aproape de Malaga,Cristocea nici nu vrea sa mai revina la Steaua,Ochirosii e varza pe la Bologna,Plesan vine dupa o accidentare deci mai ramanem cu doar 4 mijlocasi de profesie

dar in schimb avem 8 atacanti si 10 fundasi din care se fac cateva exceptii!!

MoWeed27.01.2008 16:04

l-a luat pentru echipa Steaua 2....macar e bine ca ne gandim la viitor avand 21 de ani ar avea timp sa creasca....

max1627.01.2008 16:50

Dragii mei pentru cei care nu stiu primul amical televizat al Stelei este marti pe SPORT.RO la ora 19:00 , primul test inaintea campionatului:) Poate si un topic dupa meci nu ar fi rau, chiar daca este vorba de un amical:) Bafta habib Dayro pepe andreas dino etc:D:D:D:D

mad7927.01.2008 17:22

Daca ces scrie GSP-ul e adevarat,atunci iitorul suna bine la Steaua!!!

Lorentzo_77727.01.2008 19:55

Eh,nam comentat de mult pe la nici un topic,mai ales la cele despre transferuri pentru ca am vrut sa vad finalul si doar apoi sa ma pronunt. Nici acum nu stiu ce sa zic depre noile achizitii insa vad ca se descurca bine si asta nu poate decat sa imi unga ranile din tur si sa imi dea o speranta in plus ! Eu sunt extrem de optimist de felul meu si vazand ca noii jucatori se descurca bine la antrenamente ma face sa visez frumos,la titlu, de ce nu ??? Sunt 8 puncte,nu e chiar o diferenta de neajuns ! Sunt sigur ca Steaua noasta cea iubita va arata o noua fata in acest retur,una mult mai frumoasa si mai puternica ! CFR-ul (ce fraieri ratati) se va incurca,sunt prea convinsi ca deja au castigat campionatul si asta o sa ii coste mult pe langa faptul ca si celelalte echipe sau intarit in perioada asta ! In sfarsit dobitocali a bagat mana in buzunar,desi asta nu imi schimba parerea despre el ! Abia astept returul sa vad cum zdrobim adversarii rand pe rand si sa vad o Steaua care da mai mult de 1 gol pe meci in fiecare etapa si cel mai important sa vad cum tot timpul va da cu un gol mai mult decat adversarii ! Avem atac,avem aparare,mijlocul e putin sub ce neam dori cu totii dar cel putin pentu campionatul intern suntem destul de buni,pentru CL va trebui ca oierul sef sa mai scoata bani in vara si sa mai cumpere 1,2 mijlocasi (OFENSIVI) ! Bravo Adi Ilie,m-am inselat in privinta ta insa mai ai de aratat ca poti si mai mult ! FORZA STAEAUA,TE IUBESC !!! ROS-ALBASTRU=DIVIN !!! :steagcruce: sprecl2 spre24

steaua_cip28.01.2008 17:55
fular-campionii nimic de spus pana acum!!dar am o intrebare:VOR CONFIRMA SI IN JOCURILE OFICIALE???????????Eu sper ca da si ma rog sa nu ma insel!!!! steagro forzza steeeeeeeaaauuuuuuuuuua!!!
«12»