FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Oficial: Iacob a semnat cu Kaiserslautern !

«12»
stelis226.01.2008 10:46

Din pacate, tocmai am aflat ca Nicolita e netransferabil. Ziua in care o sa plece asta o sa fie una fericita pentru Steaua.

sa stii ca asa e.daca ar pleca Banel singura nenorocire ar fi pentru cei de la mondenii:))acum sa fim seriosi,Banel nu mai e ce era candva,meciul cu Betis a fost si cred ca va ramane istorie pentru Banel....singurul lucru pe care il are Banel e determinarea..in rest tehnica ...sa verticalizeze jocul...niste pase gen Dica..nik...ia mingea si fuge ca nebunu' cu ea pana la fanion de unde da o centrare in bratele portarului:( cam asta e Nicolita

1uLy4Nn26.01.2008 11:50

Drum bun Victoras si iti multumim pentru ce ai faqt pentru aceasta echipa :steag_steaua_ro:

diego_cj26.01.2008 12:43

Sigur ca Iacob nu si-a mai revenit dupa accidentarile repetate.. clar numai avea rost sa ramana in conditiile in care au venit atatia atacanti.. dar uitam prea repede cate bucurii ne-a adus, cate goluri importante a dat, cum si-a rupt clavicula in acel blestemat meci cu National, uitam ca el a dat tot ce a putut pentru echipa .. eu cred ca si-a castigat respectul nostru al stelistilor... hai sa nu avem memoria scurta..

RESPECT Iacob!! SUCCES IN CONTINUARE!!

il_scorpio26.01.2008 13:13

Asta era genul de atacant care merita sa-l ai intr-o echipa. Dar in ultima vreme isi pierduse de tot forma si nu prea mai aveam ce face cu el. Decat sa stea aici sa-l injuram si noi si Gigi si sa mai sa stea si pe banca mai bine s-a dus baiatul in Germania. Oricum intotdeauna imi voi aduce aminte de el, pentru ca si datorita lui am reusit o performanta exceptionala: calificarea in semifinalele cupei UEFA.

ANTIgigi26.01.2008 13:22

Apreciez comentariile unora referitoare la Iacob si la jocul lui in ultimele sezoane pentru Steaua. Intradevar, nu s-a rdicat la jocul asteptat de 99% dintre suporteri, dar a avut un joc destul de bun acum 2 ani cand era printre cei mai buni jucatori la inceput de sezon. In ultimul timp a evoluat jalnic, pur si simplu il detestam. Dar acum parca ma simt bine ca a plecat si chiar ma bucur pentru el ca a plecat la o echipa care nu are pretentiile Stelei si la care castiga de 4 ori mai mult. "Janker" a ajuns finalmente unde ii este locul...zeer ghutd! (sau cum s-o scrie:))

84ava26.01.2008 13:41
Din pacate, tocmai am aflat ca Nicolita e netransferabil. Ziua in care o sa plece asta o sa fie una fericita pentru Steaua.

sa stii ca asa e.daca ar pleca Banel singura nenorocire ar fi pentru cei de la mondenii:))acum sa fim seriosi,Banel nu mai e ce era candva,meciul cu Betis a fost si cred ca va ramane istorie pentru Banel....singurul lucru pe care il are Banel e determinarea..in rest tehnica ...sa verticalizeze jocul...niste pase gen Dica..nik...ia mingea si fuge ca nebunu' cu ea pana la fanion de unde da o centrare in bratele portarului:( cam asta e Nicolita

Mare dreptate ai.Cel mai prost din curtea scolii e Banel!Bineinteles dupa marele voievodo-creditor.

dr.adrian926.01.2008 13:48
Apreciez comentariile unora referitoare la Iacob si la jocul lui in ultimele sezoane pentru Steaua. Intradevar, nu s-a rdicat la jocul asteptat de 99% dintre suporteri, dar a avut un joc destul de bun acum 2 ani cand era printre cei mai buni jucatori la inceput de sezon. In ultimul timp a evoluat jalnic, pur si simplu il detestam. Dar acum parca ma simt bine ca a plecat si chiar ma bucur pentru el ca a plecat la o echipa care nu are pretentiile Stelei si la care castiga de 4 ori mai mult. "Janker" a ajuns finalmente unde ii este locul...zeer ghutd! (sau cum s-o scrie:))

sehr gut :-)) se scrie

lbj26.01.2008 14:30

Atata timp cat doi ani nu a jucat absolut nimic, pur si simplu meci de meci in care a jucat a fost in plus pe teren...in afara faptului ca nu atingea mingea niciodata, mai si strica fazele coechipierilor, ma indreptateste sa ma bucur ca am scapat de el. Incercat sa nu mai traiti din trecut...a avut un sezon in care a fost mai rasarit, atat... in rest acelasi jucator mediocru.

Iar daca pe langa jocul lui deloc convingator se mai adauga si comportamentul sau fata de suporteri(vezi desele injuraturi, semne, aplauze ironice), nu stiu de ce ar merita un asemenea jucator un altfel de comportament din partea noastra.

Ar fi trebuit sa plangeti dupa adevarati jucatori ca Thereau, nu dupa jucatori ca Iacob sau Nicolita care se gasesc in plus in echipa Stelei.

Salzano26.01.2008 14:35

Mult succes in Germania Victoras, pacat ce pentru noi ai jucat din doi ani jumatate, doar un tur.

godfather8626.01.2008 14:47
Atata timp cat doi ani nu a jucat absolut nimic, pur si simplu meci de meci in care a jucat a fost in plus pe teren...in afara faptului ca nu atingea mingea niciodata, mai si strica fazele coechipierilor, ma indreptateste sa ma bucur ca am scapat de el. Incercat sa nu mai traiti din trecut...a avut un sezon in care a fost mai rasarit, atat... in rest acelasi jucator mediocru.

Iar daca pe langa jocul lui deloc convingator se mai adauga si comportamentul sau fata de suporteri(vezi desele injuraturi, semne, aplauze ironice), nu stiu de ce ar merita un asemenea jucator un altfel de comportament din partea noastra.

Ar fi trebuit sa plangeti dupa adevarati jucatori ca Thereau, nu dupa jucatori ca Iacob sau Nicolita care se gasesc in plus in echipa Stelei.

Ma da ce mare lucru a facut Thereau ala ma ca a plecat la prima oferta serioasa????????????

Daca tinea el la Steaua ramanea nu fugea la prima strigare.

Nu inteleg tam-tamul asta cu Thereau parca ar fi fost vreun Ronaldo ceva.

Daca era jucator asa bun nu il imprumutau aia la Charleroi. Mare jucator Thereau sa vezi domne care a vrut sa ramana la Steaua dar nu a fost inteles de conducere:)))))

Parca ati mai avea 5 ani.

mountytoma26.01.2008 15:56

multumesc Victoras, si multa bafta in germania. nu uita insa ca nu mai joci in Romania, acolo nu ai voie sa comentezi arbitrajul, altfel vei lua cartonase cu nemiluita!

arata-i ciobanului cat de prost este!

noi ramanem aici sa ne luptam cu el si cu prostia lui nemarginita...

wir sehen uns auf "betze"!

sile-jardel26.01.2008 19:25

multa bafta Iacob!!!pacat de modul in care stie ciobanul sa se desparta de jucatori care au dat totul pentru Steaua,jucatori fara de care nu eram acolo sus in ultimii ani[Iacob,Cristocea,Zaharia si chiar Croitoru].tot respectu pentru voi oriunde veti juca.

kaladze26.01.2008 19:41

succes in germania

LARI26.01.2008 20:04
puyol26.01.2008 20:35

mda,pentru voi astia de va placea Iacob: hai sa privim si partea plina a paharului. Sa ne bucuram ca am scapat de jancker_Steaua,in fine,care va intra pe forumul fanilor de la kaiserslauten, in fine... isi va lua injuraturi si acolo,problema lui,distractia noastra.

ce vreau sa subliniez: el juca bine,daca va aduceti aminte,cand echipa juca f bine,mingile ajungeau imediat in careul advers,el numai o impingea in plasa. Un atacant bun se vede cand el trage echipa dupa el,cand el vine sa recupereze mingile,coboara,. Iacob nu avea viteza,sut,plasament, deci nimic nu avea. Ci doar un aparent bun joc de cap,unde si acolo avea destule carente. Probabil s-a exagerat si cu criticile aduse lui,dar treaba era simpla: omul nu e de Steaua si gata.

E firesc sa ii multumim pentru ce a facut pentru Steaua,ca oricarui jucator de altfel

Dar era prea varza.. degeaba incercati sa va ascundeti,era slab si cu asta-basta. Ziceai ca a aterizat dintr.o data pe terenul de fotbal,si faptul ca pare mare si puternic iar a contribuit la o imagine buna a lui... Cum adica era puternic,cum adica se lupta ? :)))) omu nu era patrat,nici nu avea picioru in asa fel incat cand calca sa i se vada toti muschii (asa cum vedeti la emeghara). Pur si simplu era mai inalt,si cocoasa il facea sa Para facut :))

in concluzie: multumim pentru ce ai facut ppt Steaua,dar nu ne pare rau de tine. Sa-ti fie de bine

ANTIgigi26.01.2008 20:47

Apropo de Iacob si de atacanti ma uitam pe un site de meciuri in direct si am vazut ca in min 80 Charleroi conduce pe Westerlo cu 1-0. M-am uitat din curiozitate sa vad cine a marcat. M-am bucurat foarte tare....cred ca stiti despre cine e vorba....Allez !!!!

laurentiu196926.01.2008 21:07

Mult succes in Germania Victoras! Nu este vina ta ca la Steaua nu mai sunt mijlocasi de mult. Sper sa iti revii in forma si sa te vedem in prima Liga germana.

Chiar nu intelege nimeni ca poti avea 7 atacanti de valoare, daca ai mijlocasi ca Lovin, Banel si altii, nu vor vedea aia decat doua mingi pe meci in careu...si alea din corner!

MoWeed26.01.2008 21:20
Apropo de Iacob si de atacanti ma uitam pe un site de meciuri in direct si am vazut ca in min 80 Charleroi conduce pe Westerlo cu 1-0. M-am uitat din curiozitate sa vad cine a marcat. M-am bucurat foarte tare....cred ca stiti despre cine e vorba....Allez !!!!

Bine ca a dat gol merita sa-si revina....pacat ca nu e destul de rapid si puternic pentru marele "cautator de talente" Jiji

w3bmaster27.01.2008 03:40

Drum bun iai si pe Surdu Nicolita Croitori si restu de asa zisi fotbalisti de la noi .....

Cand o aud pasta cu Nicolita e indispensabil turbez ....

«12»