FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Vai, ce durere!

«12»
cristian8626.01.2008 10:16
Asta-i nasol pentru Steaua! Daca pleaca jigodia copoasa de la Rapid s-ar putea sa vina un patron adevarat la ei! Daca pleaca Georgelu' lor, atunci e musai sa-l ia si pe Gigelu' nostru, ca sa avem si noi o sansa...

chiar crezi?

Doar daca ar fi patron strain megaloman, care nu are ce sa faca cu banii.

Generatia Dragomir, Sandu, blatuleanu, pinalty(care macar face tot ce poate pentru Ceahlaul), cei 3 bkl, cocos, moby Iancu, ghiara va disparea la un moment dat, cine stie poate atunci fotbalul romanesc va renaste moral vorbind. Monstrii trecutului inca bantuiesc prezentul. Investim in dezastru, dar ne imbogatim, ce conteaza ce se va intampla peste 20 de ani.

Cat timp sloganul este " Totul pentru blat, totul pentru victorie" nu vom ajunge prea departe.

Aparent niste schimbari au deja loc, Clujul si iata ca si Steaua investesc in jucatori straini, desigur momentan cel mult medii.

clausblaus26.01.2008 10:28

As vrea sa cred ca DNA-ul o sa mearga pana la capat in ce priveste coruptia la nivel inalt si a afacerilor deloc curate din fotbalul romanesc,dar sincer eu unul ma indoiesc.Nu au facuto pana acum si nici nu o vor face!Jocul de glezne ,in jurul milioanelor de euro,este la moda in tarisoara noastra draga.Dintre toti cei ce au fost anchetati de SUPER DNA-ul nostru,cati au ajuns acolo unde le este locul?Nici unul!Si nici nu cred ca va ajunge vreunul in viitorul apropiat.Mi-as dori ca BASESCU sa se tina tare si sa reuseasca in ce priveste curatenia clasei politice,in primul rand.Cat despre Becali,sincer nu prea cred ca va ajunge in situatia,normala dealtfel,de a raspunde pentru toate magariile si asta din motivele enuntate mai sus.Noi romanii de rand platim si pentru cea mai mica greseala.NE MERITAM SOARTA????

aleex526.01.2008 13:01

Tare articoloul. Bravo dar ar trebui folosit mai putin numele coloratilor pe siteul acesta! Forza Steaua! Spre 24!

FortuneTeller26.01.2008 16:53
chiar crezi?

Doar daca ar fi patron strain megaloman, care nu are ce sa faca cu banii.

Da, cred. In acest moment rusii cumpara tot in Europa pentru a putea influenta opinia publica locala (parerea mea!). Rapid se potriveste perfect in acest model, iar "patronul" probabil va fi un ex-KGB-ist mai mititel decat alde Abramovici.

«12»