FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Vai, ce durere!

«12»
fcsteaua.ro25.01.2008 17:19

DNA-ul mare și rãu îi cere lui George Copos sã dea explicații în legãturã cu transferurile dubioase fãcute la Rapid (o micã parantezã legatã de vechimea suporterilor cititori ai site-ului nostru: câtã lume ținea cu Steaua pe când era Dulca la țigani?). E incredibilã lipsa de considerație aratatã sãracilor patroni de cluburi din fotbalul românesc, care au bãgat bani în aceastã gaurã neagrã (așa cum a descris-o pușcãriașul - la propriu - Dumitru Dragomir, alt filantrop al sportului). Ne-am dori, ca pe timpul rãposatului ce va fi plâns mâine la cimitir cu lacrimi de crocodil, ca statul sã ținã cluburile de fotbal, dar în schimb câștigurile sã meargã la diverși îmbogãțiți peste noapte.

La Rapid, Cãile Ferate Române au vãrsat dupã Revoluție bani cu nemiluita. ªi în zilele noastre, galeria care n-a fost membrã de partid merge pe gratis la meciuri. Diverși rapidiști ajunși în structurile de conducere ale statului au fãcut gesturi de mãrinimie nerambursabile, gândiți-vã numai la Peluza Nicolae Vãcãroiu. Contractele de publicitate cu Loteria Românã sunt de notorietate (aruncați un ochi aici: http://www.loto.ro/homepage/loteriaromana/...izari/2005.aspx). Vasãzicã, Loteria Românã a modernizat Stadionul Rapid pentru meciul România - Olanda. Dar ce club de fotbal a folosit ulterior Stadionul Rapid în interes propriu? ªi ce patron nu a mai fost nevoit sã scoatã acei bani din propriul buzunar, pentru a putea participa în Cupele Europene?

Jelania urmãriților penal (la fel de corect ar fi URMÃRIÞILOR PENALI) din fotbalul românesc nu face nici cât un scuipat. Au câștigat bani și imagine cât nu vor mai câștiga în 10 vieți. Nu sunt de condamnat pentru asta, deoarece așa funcționeazã sistemul capitalist pe care îl acceptãm, de bine de rãu, cu toții. Dar asta nu înseamnã cã trebuie sã ne tragã în piept pe toți și cã banii de autostrãzi trebuie sã vinã din preponderent din buzunarele noastre, ale "amãrãștenilor", deoarece unii sunt ocrotiți de lege.

Salut inițiativa DNA-ului și sper ca de data asta sã fie dusã la bun sfârșit. O singurã întrebare: de ce George Becali, creditorul Stelei și binefãcãtor al cartierului Ferentari, nu se gãsește pe acea listã?

greco

MoWeed25.01.2008 17:30

Copos face acum un circ ieftin in speranta ca nu va mai fi anchetat. Nu am eu prea mare incredere in ancheta asta dar e de salutat initiativa urmaririi penale al acestor nenorociti.

Ma mir si eu de ce Becali nu este anchetat singura explicatie ar fi ca dosarul asta se refera la transferurile verilor lui cu care a fost certat o perioada lunga. Probabil ca sunt niste dosare si pentru el dar se asteapta anul viitor ca e an de alegeri prezidentiale...

para25.01.2008 17:47

sunt cam 88%de acord cu c ai scris fularultras

greco25.01.2008 17:49

Cum ai ajuns fix la 88? Si cu ce nu esti de acord?

makaan25.01.2008 18:12

Eu sunt de acord 99%. 1% il constituie faptul ca eu nu sunt de acord ca Gigi Becali ar trebui sa fie pe lista asta, cum de altfel nici Copos nu ar trebui sa fie; de ce? pentru ca ar trebui sa fie amandoi impreuna cu giovani si Victor si mitica intr-un dormitor chochet de la Rahova...

1uLy4Nn25.01.2008 18:22

sa plece......numa la Steaua sa nu vina :D..

yo_marius25.01.2008 18:36

@ greco

daca tot vorbim de aceasta ancheta nu trebuie sa uitam ca suntem intr-un an electoral!!!fraptul ca e si Copos printre anchetati ar putea fi rezulatul unei "bagari in seama" a lui Georgica pe la vreun partid(a se citi,o eventuala candidatura...) iar cu aceasta ancheta i se sugereaza un subtil "ciocu' mic"....

despre restul celor anchetati,mi se pare doar un mare praf in ochi!!!binenteles ca nu se va intampla nimic!!!ancheta va continua spectaculos pana in pragul localelor(pentru a ne arata ca institutiile statului isi fac datoria,bla bla bla...) va continua mai putin intensa pana in generale,iar apoi vom avea la NUP-uri in nesimtire......

danimarcu25.01.2008 18:41
Salut inițiativa DNA-ului și sper ca de data asta sã fie dusã la bun sfârșit. O singurã întrebare: de ce George Becali, creditorul Stelei și binefãcãtor al cartierului Ferentari, nu se gãsește pe acea listã?

pentru ca ciobanul a avut grija sa nu se ocupe personal de transferurile de jucatori,iar lista DNA se ocupa tocmai de evaziunile reiesite din aceste transferuri!

Totusi,el este in stransa legatura cu cei de pe lista, in sensul ca "respectivii" sunt implicati in jocurile de culise din liga1, meciuri trucate, arbitrii cumparati,etc.Eu tot mai sper sa se gaseasca cineva sa-l denunte pe inamicul nostru nr.1...

alexmk1725.01.2008 18:51

Mai stelisti, de ce va luati de Mitica??? Are dreptate: Finantatorii din fotbal sunt mereu in pierdere!

Sunt niste oameni saraci, care pierd banii lor munciti cu truda si transpiratie!

Mitica e un om corect, care nu a facut magarii niciodata! Nu va mai luati de batranei saracuti!

Sau de tata Jean! Ce aveti mai, railor, cu acesti minunati oameni!

Ei sunt adevaratii sacrificati, eroi ai acestor neamuri si meleaguri! Acesti magnifici finantatori care baga bani in fotbal si ii pierd! Vedeti ce cluburi sarace avem!

Poate vi se pare ca in alte campionate, cluburile chiar au profituri si oamenii nu pierd banii! Dar vi se pare!

Citat din Michele "Meme" ---"La Steaua am murit de foame!"

Vedeti mai ca sunteti rai cu oamenii saraci din fotbal care pierd milioane! Pai cati dintre ei se plimba cu masini de 1 milion de euro??? Aproape nici unul! Ei au masini naspa de vreo 4, 5,6,7 sute de mii de euro! Deci practic, niste ciurucuri! Si chiar credeti ca fumeaza trabucuri de 20 de mii de dolari??? Va inselati amarnic! Sunt trabucuri nasoale de vreo 5-10 mii bucata!

Cum va permiteti sa va luati de acesti minunati ai echipelor! Acesti magnifici finantatori!

Pai si maimarelenostru gigibecalicu', a zis ca a bagat la Steaua vreo 30 de milioane! Iar din Liga a scos vreo 22 de milioane, plus niste transferuri gen Ogararu! Vedeti ca e pe minus?? Nu va mai luati de el!

Cata rautate bai! Sa te iei de oameni saraci! Pai de ce credeti ca si-a lasat mustata??? Nu, nu ca sa arate ca Clarc Gheibal! Ci pentru ca a facut aceste transferuri! DA, face economie la spuma de ras si lame! Am calculat eu, si la un tub de spuma, daca nu razi mustata, te mai poti barbieri de DOUA ori!

Deci, in concluzie, NU VA MAI LUATI DE FINANTATORI! Ei sunt eroii, nu noi fanii! Si daca nu ar fi ei ca sa tina cluburile si sa piarda atatia bani, noi nu am mai fi!

Sa traiti vesnic, minunati conducatori finantatori!

PS: Rusine pensionarilor, profesorilor si tuturor care se plang de pensii si lefuri mici! Rusine sa va fie! Acesti pierzatori de bani in fotbal nu au iesit niciodata in strada sa ceara clementa!

PSS: Ce jigodii nemernice in frunte cu lepra de Mitica! Ce nesimtiti! Au falimentat cluburile si au facut averi nesimtite de pe urma fotbalului si acum vin si se plang! Astia nu merita nici decapitati, ca strici bunatate de lama pe niste jigodii!

La Puscarie cu toti nemernicii astia! Sa-i vedem cu fustite si gagii lor de la mititica!

horse3725.01.2008 18:54

dar voi credeti, ca institutia numita dna are sa faca ceva in sensul asta? ma indoiesc de asa ceva. eu as spune aceste institutii adn-ul tuturor "borfasilor cu staif". stati linistiti nimic nu se va pierde din masa "borfasilor cu staif" de dupa revolutie. un pic de mendeleev in versiune romanesca. s'apoi daca pica georgica, trage bolovanul loteria dupa el si s-ar deschide o cutie.

Gigel al nostru are un scut el se numeste hrebenciuc. cand acest scut are sa dispara, Gigel al nostru sa ramana in aia goala rau de tot. si cum a reusit sa-si faca o groaza de dusmani, o sa-l bage in procedura de urgenta. mi-ar place sa-l inchida intr-o colivie deasupra piperei ca sa-si vada "regatul " si nepotii.

danimarcu25.01.2008 19:02
La Puscarie cu toti nemernicii astia! Sa-i vedem cu fustite si gagii lor de la mititica!

Mie mi-ar place sa-i vad cuplati cate doi,fiecare dintre ei fiind:o zi fetita,o zi macho... :biggrin:

Sa-l aud pe Jiji urland:ma doareeeeeeee,hahalerooooooooooooooooo!... :blink:

CaTaLiNsm StElIsTu25.01.2008 19:11

Coruptia din Justitia Romana si ilegalitatile produse de camatarilor alaturi de mijmasurile din afacerile cu petrol sunt pe plan secund toate la un loc decat "invartelile"din fotbal(nu ma refer la sume).Daca ar fi sa fie respectata legea cred ca de la simplu "patron"din judeteana ,pana la Jiji si Mircea Sandu,toti ar sta la mititica...Si asta pentru ca nu cred ca exista conducator care sa nu fi umblat pe la arbitrii,pe la comisii,in cazul unor decizii...la sefii federatiei sau simpli presedinti judeteni pentru favoruri sau la cei abilitati cu delegarea arbitrilor la meciuri,cat si arbitrii care mai"ung"roata pentru delegari la meciuri(stiu ei in ce scop).

M-am ingrozit doar la nivel judetean cate porcarii se intampla cu banii statului si nunumai...Cat despre banii din tranferuri...nici nu mai vorbesc...Se intampla ceva de genul cum se procedeaza cu vanzarea de cluburi in care partile se inteleg ca suma de tranzactie sa fie cat mai mica pentru ca darile catre stat sa fie si ele cat mai mici....

O mafie totala in adevaratul sens al cuvantului!!!

Lucas25.01.2008 20:27
Mie mi-ar place sa-i vad cuplati cate doi,fiecare dintre ei fiind:o zi fetita,o zi macho... :biggrin:

Hahahaha..

Ti-am zis eu ca ai o imaginatie bolnava! :))))))

w3bmaster25.01.2008 20:49

Sa se duca tare

Cat despre Ancheta DNAului nu se va intampla nimic cat despre Jiji asta are spate mai tare decat restu asta e si invatati odata omu nu e PROST e doar badaran neghiob lipsit de maniere taran da nu prost .....si la ce Armata de avocati are .....

xDaJACKALx25.01.2008 20:51

Zicea la TV ca lotul asta ar putea ajunge in instanta abea prin 2012 sau ceva de genu si pana atunci oricum faptele s-ar prescrie, asa ca...

st19raul25.01.2008 20:56

@greco

stii prea bine ca dna nu poate sa faca nimic deoarece majoritatea patronilor sau presedintilor sunt acoperiti de hartii! cel putin Becali e destept din punctul asta de vedere deoare s-au ocupat altii de pus semnaturi ( vezi MM). toate transferulrile au fost legale doar ca au fost comisioane foarte mari. ce acuze poate sa le aduca dna...poate doar ca nu au facut transferurile in interesul clubului, dar si aici pot fi discutii

LARI25.01.2008 21:21

Bai, Greco, bai, nu ti-ar fi rusine obrazului tau de suporter al unei echipe comuniste, care dai intr-o echipa saraca, nevoiasa, care ar fi cea mai buna, bah, daca nu ar fura Steaua si Dinamo mereu.

Niste minciuni, bah, cu Loteria, cu SNCFRu', cu tot. E in traditia Rapidului sa nu fure si sa fie corecti. Nu e adevarat "ca Copos" a discutat la Ioanitoaia in emisiune de arbitraje favorabile cand a castigat Rapidu' campionatu', nu e adevarat ca Rednic si Mircea Lucescu au facut blaturi. Noi suntem curati si "daca conducatorii" au facut blaturi noi am ramas curati, ca nu putem sa ne murdarim cu chestii de-astea.

Si sa stii de la mine ca "nea George" o fi fost el comunist inainte de '89, dar la Rapid a fost anit-comunist convins, "ca Corsicanu" nu i-ar fi ingaduit sa fie patron in Giulestina daca nu ar fi fost trup si suflet alaturi de culorile alb-visinii!

Vorbind serios acu'... Este incredibil ca Rapid si Dinamo au fost, sunt si vor fi, pare-se, subventionate de Stat. Ma gandesc cat s-a tiganit si cici jegali cu MApN referitor la Ghencea si-mi amintesc nu fara furie la "era Paunescu"...

Din pacate, vom mai ramane multa vreme la marginea civilizatiei. Nu ma mai mira nimic!

Oricum, este laudabil din partea voastra ca aveti energia sa aduceti aminte si sa scoateti in evidenta magariile "oamenilor de fotbal".

MoWeed25.01.2008 23:34

=))))))))ce imaginatie ai

FortuneTeller25.01.2008 23:52

Asta-i nasol pentru Steaua! Daca pleaca jigodia copoasa de la Rapid s-ar putea sa vina un patron adevarat la ei! Daca pleaca Georgelu' lor, atunci e musai sa-l ia si pe Gigelu' nostru, ca sa avem si noi o sansa...

Living_Dead_Stripper26.01.2008 04:52

Corbule plesuv,hai pleaca,

Lasa ciorile sub pod,

Lasa-le in ,,B" sa cada

Corbule,nu fi narod...

ANTIgigi26.01.2008 06:10

Mi-e sila...

JDERUL26.01.2008 07:57

Furtuna mare...intr-un pahar cu apa!

ssinpadureacualune26.01.2008 09:02

Sincer mi-ar parea rau sa plece Copos de la porumbei.Nu a realizat nimik.Cu el la echipa nu mi-a fost niciodata frica de Rapid.Cu el la conducere am fost si mereu voi fi sigur ca nu-si vor depasi niciodata conditia.Oricum ei nu exista!!!Si un cantec frumos din arhiva pentru cine-l mai stie...

George Copos asta esti/Berlusconi din giulesti/Cu nea Mircea la echipa/de nimenea nu n'e frica

AdrianUltras2526.01.2008 09:10

Bai DNA-ule, desi probabil ca ai putea sa mergi dupa "pesti" mai mari daca vrei sa "salvezi" tara asta, eu totusi salut initiativa ta de a "curata" fotbalul si mai ales de a-i curata pe "oamenii" de fotbal.

Imi place ca ai sarit pe borcica, pe coposan, fratii becaliii,etc dar ia uita-te tu un pic pe la palatul ala de la aleea Alexandru.

Ia vezi, acolo nu cumva gasesti un mustacios care ar cam trebui sa se retraga din fotbal?

MoWeed26.01.2008 09:13

E an electoral asa ca probabil dupa alegeri se va renunta la urmarirea penala "din lipsa de probe".

Copos nu cred ca pleaca de la milogi pentru ca nu vad cine i-ar da 100 mil pentru club

«12»